Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
εμενα μ αρεσει ενας λογος παραπανω ειναι ο μπολονι που δεν απογοητευομαι,,,ισα ισα το αντιθετο....
απλα το θεμα ειναι να εχει διαρκεια ο παιχτης οχι ξεπεταγματα.....
απλα το θεμα ειναι να εχει διαρκεια ο παιχτης οχι ξεπεταγματα.....
Οτι πρεπει ειναι ο Ντουγκλαο για μας.
Μακαρι να κλεισει γρηγορα.
Επισης μακαρι να ξεφορτωθουμε Σαβινι.Πολυ ακριβος αναλογικα και με το ρισκο που παιρνεις λογο συχνων τραυματισμων.
Πλεον ομως καιγομαστε για αμυντικο χαφ.Ελπιζω να εχουμε κατι καλο στα υποψην μας απο εξωτερικο μιας και χαλασε του Καρντοσο.
Θελουμε κατι σε γρηγορο και δυνατο.
"Τον Εσσιεν των φτωχων"

ΥΓ: Σαν να του βλεπω λιγο απελευθερωμενους με τα οικονομικα εκει στην ΠΑΕ.Λετε να συμβαινει κατι που δεν ξερουμε? 'Η απλα αξιοποιουν τα χρηματα που "γλυτωσαν" απο το βιτολο?
Μακαρι να κλεισει γρηγορα.
Επισης μακαρι να ξεφορτωθουμε Σαβινι.Πολυ ακριβος αναλογικα και με το ρισκο που παιρνεις λογο συχνων τραυματισμων.
Πλεον ομως καιγομαστε για αμυντικο χαφ.Ελπιζω να εχουμε κατι καλο στα υποψην μας απο εξωτερικο μιας και χαλασε του Καρντοσο.
Θελουμε κατι σε γρηγορο και δυνατο.
"Τον Εσσιεν των φτωχων"

ΥΓ: Σαν να του βλεπω λιγο απελευθερωμενους με τα οικονομικα εκει στην ΠΑΕ.Λετε να συμβαινει κατι που δεν ξερουμε? 'Η απλα αξιοποιουν τα χρηματα που "γλυτωσαν" απο το βιτολο?
-
^ Εγώ πάντως ακούω ένα νιάου νιάου απ' τα κεραμιδιά, δεν ξέρω τι είναι... 

- Sick Bastard
Κάπου αλλού η ανύπαρκτη κούλα πάει να κλείσει τον Γκούντγιονσεν...
Αν γίνει και αυτό....
Αν γίνει και αυτό....

δεν ενθουσιαζομαι για το παικτη...
καλωσηρθε αν ηρθε παντως
καθρεπτης το γηπεδο να και τα λεφτα μου φαινονται πολλα-παρα πολλα
ειναι προφανες οτι αν απρουμε καλο στοπερ φευγει και καποιος απο κει πισω...5 στοπερ αν εχουμε αποκλειεται
τωρα πως γινεται τοσες μερες ελλαδα να μην εκλεινα παικτες και τωρα απο ολλανδια να κλεισαν παικτη ενας θεος το ξερει
καλωσηρθε αν ηρθε παντως
καθρεπτης το γηπεδο να και τα λεφτα μου φαινονται πολλα-παρα πολλα
ειναι προφανες οτι αν απρουμε καλο στοπερ φευγει και καποιος απο κει πισω...5 στοπερ αν εχουμε αποκλειεται
τωρα πως γινεται τοσες μερες ελλαδα να μην εκλεινα παικτες και τωρα απο ολλανδια να κλεισαν παικτη ενας θεος το ξερει
- Sick Bastard
Ισχύει οτι ο ΠΑΟΚ θα δώσει 400χιλιάρικα, εισπράξεις φιλικού και ποσοστό μεταπώλησης;
Κοντά μισό μύριο +250 το χρόνο για 3 χρόνια;;;
Πω, τι έγινε ξαφνικά, πολλά λεφτά ρε παιδί μου...
Καλά που λεφτά υπάρχουν και είναι όλοι οι παίχτες πληρωμένοι...
oh wait...
Κοντά μισό μύριο +250 το χρόνο για 3 χρόνια;;;
Πω, τι έγινε ξαφνικά, πολλά λεφτά ρε παιδί μου...
Καλά που λεφτά υπάρχουν και είναι όλοι οι παίχτες πληρωμένοι...
oh wait...
http://www.paokmania.gr/articles/footba ... arnem.htmlDaFFy_NaSH έγραψε: Δεν μου είπες ποιον να παίρναμε αντί του Γεωργιάδη όμως...
πιστευω οτι διαβασες την συνεντευξη του προπονητη μας. εαν οχι, σε παρακαλω διαβασε την και υπεδειξε μου το σημειο που ζηταει παικτη για τα ακρα.
Με αρέσει που κάποιοι πανε να περάσουν ότι ο μπολονι δεν είναι γνώστης των μεταγραφών και περίπου του επιβάλουν ποιους θα πάρουμε και σε ποιες θέσεις γιατί ΈΧΕΙ δώσει τέτοια δείγματα ο άνθρωπος ; .....θα τους άρεσε να βγαίνει να κραζει την ΠΑΕ και να την κοπανησει και να φύγει .....

. Η δική μου η επιθυμία είναι να πάρουμε δύο παίκτες χαφ, έναν αμυντικό μέσο και έναν πιο επιθετικογενή, εκτός από τον επιθετικό.
λεει παρακατω 6αρι και να παιξει πιο μπροστα ο γκαρσια ή 8αρι (box to box) και ο γκαρσια να γινει το 6αρι...
για τον επιθετικο γενη χαφ δε λεει τπτ αλλο μονο οτι του βιερινα του αρεσει να παιζει πιο ελευθερα οποτε απο τα συμφραζομενα προκυπτει οτι ψαχνει παικτη στα ακρα. τωρα αν ο γεωργιαδης ειναι ο παικτης που θελει αυτο δε το ξερω
λεει παρακατω 6αρι και να παιξει πιο μπροστα ο γκαρσια ή 8αρι (box to box) και ο γκαρσια να γινει το 6αρι...
για τον επιθετικο γενη χαφ δε λεει τπτ αλλο μονο οτι του βιερινα του αρεσει να παιζει πιο ελευθερα οποτε απο τα συμφραζομενα προκυπτει οτι ψαχνει παικτη στα ακρα. τωρα αν ο γεωργιαδης ειναι ο παικτης που θελει αυτο δε το ξερω
- Sick Bastard
Οπότε μας βολεύει βάζουμε την Εφορια οπότε δεν μας βολεύει δεν βάζουμε ;
Εγω ελπίζω όπως μας έκανε γιογιο ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ όταν παίζαμε με Σέρρες έτσι να κάνει και τις αντίπαλες αμυνες.....

Εγω ελπίζω όπως μας έκανε γιογιο ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ όταν παίζαμε με Σέρρες έτσι να κάνει και τις αντίπαλες αμυνες.....
Τον βιτολο του 1000000 ευρω το χρόνο (με την Εφορια ) είδες τι τον έκανε στο βίντεο.....
Καλημερα,
παρακαλουνται οι εκτιμητες δυνατοτητων & χρηματικης αξιας ποδοσφαιριστων να συνεχισουν τον υπνο τους γιατι μας τα πρηξανε πρωινιατικα!!!!!!!!!!!!!
παρακαλουνται οι εκτιμητες δυνατοτητων & χρηματικης αξιας ποδοσφαιριστων να συνεχισουν τον υπνο τους γιατι μας τα πρηξανε πρωινιατικα!!!!!!!!!!!!!