Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

:lol: :lol: :lol:
Μπράβο αδελφέ! Τελικά έχεις πολύ χιούμορ!
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

PaokArxis έγραψε:Πρόταση πάλι δεν βλέπω να κάνεις....άρα ποιος είναι στον κόσμο του τελικά;

Τι θες να δηλαδή να διώξουμε ΖΖ και να φερουμε τον παγώνη και τον γούμενο;
Πρότεινε εσύ κάποιον καλύτερο και εγώ μαζί σου....ΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ.

Το μόνο εύκολο είναι να κράζεις
και τι ειμαι εγω ρε φιλε ειδικος επι του θεματος για να κανω προταση ποιος θα ερθει στον ΠΑΟΚ ?
αν ηξερα θα εκανα αυτηνα την δουλεια ..ημαρτον
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

pagotatzis έγραψε:Εικόνα

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
:lol: :lol: :lol:

(μόνο μη μας βγουν ξινά τα γελάκια :? :? )
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Είδες; Και έβαλα και φωτογραφία. Όχι ότι νάνε
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Κατά αρχή λίγα λόγια για τον Steen.Ξέρει αυτός γιατί κράζει ;)
Όπως τις προάλλες που έκραζε γιά τον Βιτόλο και γω του έλεγα, περίμενε δεν πιστεύω ότι θα κάνουν τέτοιο έγκλημα.
Και αφού περιμέναμε λίγες μέρες τώρα ο βλαχάκος κάνει προπονήσεις με τον βάζελο.
Και εγώ έμεινα στο περίμενε...

Κατά δεύτερον περίπτωση Μπόμπο

Ζεσουάλδο Φερέιρα
"Μια χαρά μου κάνει ο Μπομπό, αλλά..."
Ο μάνατζερ του Μπομπό θυμήθηκε την φιλία του με τον Φερέιρα, του τηλεφώνησε και του πρότεινε τον Βραζιλιάνο. Αρέσει στον Πορτογάλο ο παίκτης, αλλά χρήμα δεν υπάρχει…
Αρκετές ώρες πριν το φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Λεχ Πόζναν, στο οποίο υπήρξε ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών για τους προπέρσινους νταμπλούχους, για την ακρίβεια το Σάββατο το απόγευμα, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δέχτηκε τηλεφώνημα από ένα φίλο του μάνατζερ με τον οποίο διατηρεί σχέση πολλών ετών.
Πορτογάλος ο ατζέντης ο οποίος "πλεύρισε" τον τεχνικό των πρασίνων για να του προτείνει ένα παλιό... γνώριμο στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο επιθετικό Μπομπό ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μπεσίκτας και ζητάει κοντά στα 1.3 εκατομμύρια ευρώ για τετραετές συμβόλαιο.

Ο Ζεσουάλδο μετέφερε στον φίλο του και εκπρόσωπο του Μπομπό ότι τον θέλει με τα... χίλια αλλά δεν υπάρχει χρήμα για να γίνει μια τόσο σπουδαία προσθήκη στο ρόστερ: "Είναι πολύ καλός επιθετικός και θα μας βοηθούσε πολύ όμως δε νομίζω να φτάσουμε σε τέτοια επίπεδα συμβολαίων".

Μήπως τώρα το ξανασκεφτούνε οι πράσινοι για Μπομπό; Ελεύθερος είναι, μια χαρά ηλικία, από γεμάτες γκολ σεζόν προέρχεται, εμπειρίες από Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ έχει. Άσε που θα έκανε και μεγάλο γκελ στον κόσμο...

http://www.sportdog.gr/article/42511/mi ... mpobo-alla

Να έρθουν οι Φλωροσαχπατζήδιδες μαζί με τους Άραβες και αν μπορέσουν να βρουν και τίποτα Σύριους επενδυτές τότε ίσως μπορέσουμε να κάνουμε μιά πρώτη κουβέντα μαζί του.Όχι ότι θα τον κλείσουμε σίγουρα...
Μην γράφουμε ότι νάναι ...

:pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
Gelas

Δημοσίευση από Gelas »

Και να ερθει ο μπομπο... μπαλα δεν προκειται να παιξει... Διακοπες θα ερθει να κανει
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

Steenage έγραψε:
PaokArxis έγραψε:Εσύ είσαι στον κόσμο σου γιατί προφανώς δεν θές να καταλάβεις τι σημαίνει ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΡΑΓΚΑ.
Εξήγησε μου πως θα βγάλεις θετικό πρόσημο στο τέλος της χρονιάς με τους παιχταράδες που θές....

Το γνωστό κράζω ανόνυμα και προτάσεις ΜΗΔΕΝ...κλασσικοί μηδενιστές
στον κοσμο σου εισαι ... γιατι εγω ποτε δεν ειπα να φερουν παικταρα ετσι οπως το εννοεις εσυ .. με 500 που δινουνε χωρις εφορια για σεντερ φορ αν εχεις τα κονε ανετα φερνεις παικταρα με τα σημερινα δεδομενα
εγω τα εχω με την διοικηση γιατι πολυ απλα ειναι αμπαλοι και το εχουνε αποδειξει περιτρανα 3 χρονια σερι ...
δεν εχουμε ενα ατομο στην διοικηση που να εχει κονε με παικτες στο εξωτερικο και περιμενανε απο τον μπολονι να τους βρει παικτες .. ξευτιλα ..
μετα με κανουν προταση σε ενα παικτη που ειναι 3 κλασεις πιο κατω απο τον ζλατανο ..
ακου με τους παικαραδες που θες ... πλακα μας κανεις ? :lol:
Δυστυχώς έχεις δίκιο..και ο Παντελής δεν ξέρω πώς έπεισε τον Μπόλονι αλλά γενικότερα είναι ένα μεγάλο δεν
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

Paokarxis,να σου βγάλω 3-4 μύρια στα γρήγορα,έτσι για πλάκα????

Λοιπόν,πάμε

250 μπερέτα
200 Ζουέλα
200-300 μπουσαιντί
1-1,5 αμπουμπακάρι
200-300 κριστιάνο
150 Δερμιτζάκης
2,3εκ Μέσι!!!!
καμιά 100 Ουντέζε!!!!
100-200 Φρούτζα
200 Χούτος
1 εκ τριετία Σαβίνι!!!!!!!!!('ελεος)

σίγουρα ξεχνάω κάποιους

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!

άντε γιατί βαρέθηκα την κλάψα "δεν υπάρχουν φράγκα και ανέβηκε το δολάριο και ανέβηκε το γιεν και το πετρέλαιο"
PaokArxis

Δημοσίευση από PaokArxis »

Μετά Χριστόν προφήτης χαίρω πολύ...

Π.Σ το 2.3εκ για μέσι είναι άκυρο απλά, για τους άλλους δεν ξέρω
Άβαταρ μέλους
nninik

Δημοσίευση από nninik »

Armagedonas έγραψε:Paokarxis,να σου βγάλω 3-4 μύρια στα γρήγορα,έτσι για πλάκα????

Λοιπόν,πάμε

250 μπερέτα
200 Ζουέλα
200-300 μπουσαιντί
1-1,5 αμπουμπακάρι
200-300 κριστιάνο
150 Δερμιτζάκης
2,3εκ Μέσι!!!!
καμιά 100 Ουντέζε!!!!
100-200 Φρούτζα
200 Χούτος
1 εκ τριετία Σαβίνι!!!!!!!!!('ελεος)

σίγουρα ξεχνάω κάποιους

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!

άντε γιατί βαρέθηκα την κλάψα "δεν υπάρχουν φράγκα και ανέβηκε το δολάριο και ανέβηκε το γιεν και το πετρέλαιο"
ολες αυτες οι κινησεις γινανε για κακο λες εσυ;για ξεπλυμα γινανε;για μην δυναμωσει η ομαδα;
οταν πηραμε τον κουτσια (η μεταγραφη με το ποσό-ακορντεον:απο 1εκ,στο 1,5 μετα στα 2,τωρα στα 2,3..σε
λιγα χρονια θα μαθουμε οτι σπασαμε το ρεκορ του "μιχαλακη-εισαι τρελλα" με 15 εκ!!!)
θες να με πεισεις οτι εσυ στεναχωριοσουν για το ανοιγμα που εκανε η ΠΑΕ;
και να ρωτησω και κατι ακομα;τον μπερετα,που λετε-λεμε,ολοι τον ειδε κανεις σε επισημο παιγνιδι;
τον κρινουμε απο τι;;δεν ετρεχε η ομαδα 10 μηνες σερι;;κανω λαθος;50τοσα παιγνιδια επαιξαν,τους ειδες
να κλαταρουν;ο δερμιντζακης που κραζουμε ολοι (κι εγω),δεν σε εβαλε στους ομιλους;ναι,ο ζλαταν σε εβαλε,
αλλα προπονητης ποιος ηταν;πολυ απαξιωση τελευταια ρε παιδια,πολυ μιρλα,πολυ ψειρισμα..
κ εγω δεν κοιμαμαι καλα,τελευταια,αλλα δεν φταιει για ολα σε αυτον τον τοπο ο Ζαγορακης..
να πω οτι στα 10 στραβα,φταιει στα 5..εσυ θα πεις στα 7,αλλος στα 8,οχι ομως απο τα 10 να εχει ευθυνη στα 11..
φιλικα,κ ΠΑΟΚτσηδικα..
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

δν υπαρχει ομαδα στον κοσμο που να εχει απολυτη επιτυχια στις μεταγραφες της....ολες εγιναν με γνωμονα το καλο της ομαδας...ναι αρκετες δν βγηκανε.....ολοι ομως σχεδον οι παικτες που ηρθαν ηταν με καποια ποιοτικα στανταρ,ασχετα που σε εμας δν πετυχαν.....ο φιλομενο π,χ στον αστερα εκανε καλες χρονιες,σε μας δν επιασε....ο αμπου,ο καλυτερος του πανσερραικου,αλλα ηταν λιγος για ΠΑΟΚ.με βαση το σκεπτικο των μεταγραφων του 2009,δλδ τη δημιουργια πλουσιοτερου ροστερ ωστε να υπαρχουν εναλλακτικες λυσεις,οι μεταγραφες ηταν σωστες ,αλλα δν δικαιωσαν τις προσδοκιες....

εχω κ εγω μια λιστα
σαντος
κονσεισαο
λινο
γκαρσια
κοντρερας
ιβιτς
βιτολο
σορλεν
μουσλιμοβιτς
βρυζας τ.δ
προπονητικο κεντρο

οσο για τον αμπου,λες 1-1,5(προφανως εννοεις εκ.,εκτος αν κανω λαθος) λες κ ειναι ο εσσιεν...κ για τον κουτσια πες εναν που δν χαρηκε που τον πηραμε τοτε...αλλα,μετα χριστον προφητες υπαρχουν πολλοι...εκ του ασφαλους ευκολο ειναι ν βγαζουμε συμπερασματα κ αν κριτικαρουμε.....
Άβαταρ μέλους
Panos Fanfaras

Δημοσίευση από Panos Fanfaras »

paoki_ έγραψε:http://www.transfermarkt.de/en/georg-boulos/profil/spieler_178004.html
πουλεναρα
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
nninik

Δημοσίευση από nninik »

καλα λες σπορε,αυτο με τον αμπουμπακαρι δεν το προσεξα!!!
προφανως 1-1,5 ευρω θα εννοει ο φιλος..
γνωστος πρεζακιας ο αμπου,στις διαπραγματευσεις με τον βρυζα ελεγε συνεχως "ρε φιλε..μηπως εχεις
ενα ευρω..;;;"
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PaokArxis

Δημοσίευση από PaokArxis »

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”