Μπράβο αδελφέ! Τελικά έχεις πολύ χιούμορ!
και τι ειμαι εγω ρε φιλε ειδικος επι του θεματος για να κανω προταση ποιος θα ερθει στον ΠΑΟΚ ?PaokArxis έγραψε:Πρόταση πάλι δεν βλέπω να κάνεις....άρα ποιος είναι στον κόσμο του τελικά;
Τι θες να δηλαδή να διώξουμε ΖΖ και να φερουμε τον παγώνη και τον γούμενο;
Πρότεινε εσύ κάποιον καλύτερο και εγώ μαζί σου....ΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ.
Το μόνο εύκολο είναι να κράζεις
Δυστυχώς έχεις δίκιο..και ο Παντελής δεν ξέρω πώς έπεισε τον Μπόλονι αλλά γενικότερα είναι ένα μεγάλο δενSteenage έγραψε:στον κοσμο σου εισαι ... γιατι εγω ποτε δεν ειπα να φερουν παικταρα ετσι οπως το εννοεις εσυ .. με 500 που δινουνε χωρις εφορια για σεντερ φορ αν εχεις τα κονε ανετα φερνεις παικταρα με τα σημερινα δεδομεναPaokArxis έγραψε:Εσύ είσαι στον κόσμο σου γιατί προφανώς δεν θές να καταλάβεις τι σημαίνει ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΡΑΓΚΑ.
Εξήγησε μου πως θα βγάλεις θετικό πρόσημο στο τέλος της χρονιάς με τους παιχταράδες που θές....
Το γνωστό κράζω ανόνυμα και προτάσεις ΜΗΔΕΝ...κλασσικοί μηδενιστές
εγω τα εχω με την διοικηση γιατι πολυ απλα ειναι αμπαλοι και το εχουνε αποδειξει περιτρανα 3 χρονια σερι ...
δεν εχουμε ενα ατομο στην διοικηση που να εχει κονε με παικτες στο εξωτερικο και περιμενανε απο τον μπολονι να τους βρει παικτες .. ξευτιλα ..
μετα με κανουν προταση σε ενα παικτη που ειναι 3 κλασεις πιο κατω απο τον ζλατανο ..
ακου με τους παικαραδες που θες ... πλακα μας κανεις ?
ολες αυτες οι κινησεις γινανε για κακο λες εσυ;για ξεπλυμα γινανε;για μην δυναμωσει η ομαδα;Armagedonas έγραψε:Paokarxis,να σου βγάλω 3-4 μύρια στα γρήγορα,έτσι για πλάκα????
Λοιπόν,πάμε
250 μπερέτα
200 Ζουέλα
200-300 μπουσαιντί
1-1,5 αμπουμπακάρι
200-300 κριστιάνο
150 Δερμιτζάκης
2,3εκ Μέσι!!!!
καμιά 100 Ουντέζε!!!!
100-200 Φρούτζα
200 Χούτος
1 εκ τριετία Σαβίνι!!!!!!!!!('ελεος)
σίγουρα ξεχνάω κάποιους
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!
άντε γιατί βαρέθηκα την κλάψα "δεν υπάρχουν φράγκα και ανέβηκε το δολάριο και ανέβηκε το γιεν και το πετρέλαιο"
paoki_ έγραψε:http://www.transfermarkt.de/en/georg-boulos/profil/spieler_178004.html
πουλεναρα