bristol έγραψε:Με την φυγη Βιτολο αχρηστευετε και ο Γκαρσια παρτυ θα κανουν τωρα στο κεντρο σε ρηπλευ θα μαρκαρει ο Παμπλο και δεν ειναι αυτο ο Βιτολο δεν ειχε προβλημα ετρεχε για 10 τωρα τον Αριας θα του βγουνε τα πνευμονια απο το στομα για γελια θα ειμαστε φετος με τους βετερανους
Απάντησε μου ειλικρινά, την πρώτη φορά που βρήκες μπάλα στην αυλή σου πρέπει να την πήγες στο δασαρχείο ε;
Τι άλλο θα ακούσω. Οτι ο γκαρσία φενόταν καλός δίπλα στον βιτόλο. Και δεν επηρεάζομαι με το θέμα που έχει ξεσπάσει για τον βιτόλο. ίσα ίσα τον θεωρώ πολύ καλό παίκτη και έμαθε πολλά απο τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ γκαρσία. Άλλο μπήκα να γράψω και με έκανες να αλλάξω την σκέψη μου.
Ο γκαρσία σαν παίκτης αυτή τη στιγμή το μόνο αρνητικό που έχει είναι η ταχύτητα το οποίο "ελάττωμα" φενετε λιγότερο λόγω του τεράστιου IQ του και επειδή ξέρει να κινείτε και να παίρνει θέση στο γήπεδο. Δεν είναι τυχαίο οτι ακόμα και σε σλόου μότιον μοιράζει τυρόπιτες με μυζήθρα στους αντιπάλους, ούτε είναι τυχαίο οτι περνόντας απο δίπλα του ο αντίπαλος ως δια μαγείας τις περισσότερες φορές ψάχνει την μπάλα...
Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε άλλο τις τεράστιες ποδοσφαιρικές αρετές του Πάμπλο, και ένα μικρό παιδί μπορεί να δει το πόσο καλός παίκτης είναι.
Όπως είπα και πριν για άλλο λόγο μπήκα στο τόπικ του Παυλάρα... Οπως αποδείχτηκε είναι ο μόνος (και πολύ νωρίτερα, πριν γίνουν τα πράγματα στα οικονομικα της χώρας απο σκατα, σκατότερα) δέχτηκε μείωση συμβολαίου και είμαι σίγουρος οτι στα 33 του που την υπέγραψε μπορούσε να πάει στην Αλ-κεμπαπ με κανα χαρτί ή και παραπάνω....