Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Athens

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από Athens »

απο κατι βιντεακια που ανεβασατε μου αρεσε πολυ ο Φινιτο, εχει πολυ καλα τελειωματα....
Φινιτο και γκοοοοοοοοοοολλλλλλλλλ :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Μακριά από Ριέρα ρε παιδιά.....μέτριος παίκτης ακόμα και για Πανιώνιο......έλεος......γιατί δεν αγοράζουμε τον Πανθρακικό ολόκληρο μια και έχει τόσους παικταράδες μαζεμένους....... :pano:
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Εγώ επιμένω ότι η ομάδα χρειάζεται δεκάρι πρώτα και μετά επιθετικό. Προτιμώ ένα καλο δεκάρι με βασικό τον Αθανασιάδη παρα έναν καλο επιθετικό με βασικό τον Ίβιτς η τον Φωτάκι. Ο Αθανασιάδης φαίνεται ότι το έχει το γκολ ο Ίβιτς πλέον δε μπορεί να προσφέρει...
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

οχι ρε μη λες μλκιες δε θελουμε 10αρι
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Χα,χα!
Πράγατι δεν θέλουμε δεκάρι, αλλά δύο πεντάρια μαζί!
Ο μικρός Ριέρα δεν κάνει για δεκάρι, ούτε για πλάκα!
Άβαταρ μέλους
georgedoulk

Δημοσίευση από georgedoulk »

Ο Μπόλονι ζήτησε μεταγραφές
Ποδόσφαιρο, Προπονητής 09 Ιουλ. 2011 22:17 - Από

Για πρώτη φορά ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε για την ανάγκη να έρθουν αρχικά δύο παίκτες (σέντερ φορ και ακραίος) τονίζοντας ότι θα είναι ανοικτός και σε περαιτέρω ενίσχυση. Τι είπε για τις αποχωρήσεις Κουτσιανικούλη και Βιτόλο
2 σχόλια

Στην προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ στάθηκε στις δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ ο Λάζλο Μπόλονι. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για δύο μεταγραφές που πρόκειται να γίνουν (σέντερ φορ και ακραίος) τονίζοντας παράλληλα πως η ομάδα χρειάζεται κι άλλους καινούργιους παίκτες.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ρουμάνος τεχνικός παραδέχθηκε ότι οι παίκτες του ήταν κουρασμένοι και για αυτό έκαναν αρκετά λάθη, δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του αναφορικά με τις οδηγίες που έδωσε στους "ασπρόμαυρους", ενώ μίλησε και για τις αποχωρήσεις τον Βίκτορ Βιτόλο και Βασίλη Κουτσιανικούλη.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ:

Για τα συμπεράσματα που έβγαλε από το φιλικό με τη Φορτούνα: "Έχω βγάλει κάποια συμπεράσματα από το φιλικό. Καταρχάς είναι σίγουρο ότι έχουμε δουλέψει πολύ κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Παρά το γεγονός ότι η πρωινή προπόνηση δεν ήταν δυνατή οι παίκτες ήταν κουρασμένοι. Σίγουρα, δεν είμαστε έτοιμοι αυτήν τη στιγμή και αυτό φαίνεται από τα τεχνικά λάθη που κάναμε. Αυτά τα παιχνίδια μου δίνουν την ευκαιρία να βγάλω χρήσιμα συμπεράσματα."

Για το ότι η ομάδα του προσπάθησε να παίξει γρήγορο ποδόσφαιρο: "Δεν μπορώ να σας πω τι εντολές έδωσα στην ομάδα."

Για το αν η ομάδα του δεύτερου μέρους θα μπορούσε να παίξει στο πρώτο: "Έχουμε πάνω από 22 παίκτες και έπρεπε να παίξουν όλοι για να δείξουν τι αξίζουν. Κάποιοι ήταν καλοί, άλλοι όχι."

Για το αν η νίκη παίζει ρόλο στα φιλικά παιχνίδια: "Η νίκη είναι πάντα σημαντική."

Για τις αποχωρήσεις Βιτόλο και Κουτσιανικούλη: "Για τον Βιτόλο δεν έχω άποψη για το επίπεδό του, επειδή τον έχω δει μόνο σε DVD. Κάναμε μία κουβέντα με τον πρόεδρο για τις δύο μεταγραφές που είναι να γίνουν. Έναν επιθετικό και έναν ακόμη παίκτη. Εγώ είπα στον Κουτσιανικούλη ότι επειδή είναι 23 ετών πρέπει να παίζει. Από εκεί και πέρα ήταν δικό του θέμα τι απόφαση θα πάρει."

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα είναι καλά με αυτές τις δύο μεταγραφές που περιμένει: "Όχι!"

Για τη συμπαράσταση του κόσμου του ΠΑΟΚ στη Γερμανία: "Ήταν φανταστικό. Μου αρέσει να βλέπω τέτοιους ανθρώπους."
http://olapaok.gr/podosfairo/Proponitis ... 80742.html

Οταν μεσα στη σαιζόν τα συνειδητοποιήσει αυτά ο σοβαρός προπονητής δυο πράγματα μπορεί να συμβούν: α) να πει οπως ο Σαντος την πρωτη χρονια "αυτη η στάνη αυτό το τυρί βγάνει" και να σε γειώσει σε επίπεδο στόχων β) να ζητήσει μεταγραφές και αν δεν γίνουν να αποχωρίσει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgedoulk την Σάβ 09 Ιούλ 2011, 21:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Γενικά αν φύγει και ο Vitolo και με δεδομένο ότι ο Garcia δε μπορεί να βγάλει και φέτος πάνω από 25-30 παιχνίδια, χρειαζόμαστε ποιοτικά και γρηγορα χαφ αν θέλουμε να παίξουμε σοβαρό ποδόσφαιρο και να έχουμε στόχο κάτι παραπάνω από την είσοδο μας στα play off. Ο ίβιτς είναι 35 δεν έχει ούτε τη ταχύτητα ούτε τη φυσική κατάσταση πλέον να ανταπεξέλθει, ο Φωτάκης για μένα είναι ένας πολύ μέτριος παίχτης, ο Tσουκαλάς άσχετα με το που θέλει ο ίδιος να παιζει μπορεί στη καλύτερη να γίνει ένα καλο back up 8αρι. Για τον Arias κρατάω μια πισινή γιατί εκτος ότι δεν τον έχουμε δει τόσο καλά, ακόμα και σ αυτό το λίγο που τον είδαμε έχει δείξει 2-3 καλά στοιχεια που με κάνουν να πιστεύω ότι στη χειρότερη μπορεί να είναι μια καλή προσθήκη στη 18αδα.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

georgedoulk έγραψε:... Κάναμε μία κουβέντα με τον πρόεδρο για τις δύο μεταγραφές που είναι να γίνουν. Έναν επιθετικό και έναν ακόμη παίκτη.

...

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα είναι καλά με αυτές τις δύο μεταγραφές που περιμένει: "Όχι!"
:shock: :shock: :shock: :shock:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Για τις δύο ενδεκάδες που παρέταξε: "Όλοι οι παίκτες πρέπει να παίξουν για να δω ποιοι είναι αυτοί που χρειάζομαι. Κάποιοι ήταν καλοί και κάποιοι όχι"

Για το αν έχει αποφασίσει ποιοι θα φύγουν: "Όχι δεν έχω αποφασίσει ακόμη πόσοι θα φύγουν"

καποιοι δηλαδη κρινονται ακομα το ροστερ τωρα σχηματιζεται

Για την απουσία του Βιτόλο και του Κουτσιανικούλη: "Τον Βιτόλο τον έχω δει μια φορά και αυτή σε dvd. Δεν έχω άποψη αφού δεν προπονήθηκε μαζί μας. Σε ότι αφορά τον Κουτσιανικούλη, συζήτησα με τη διοίκηση και από τη στιγμή που θα αποκτηθεί ένας ακόμη σέντερ φορ και ένας παίκτης στη θέση του Κουτσιανικούλη, ο παίκτης θα ήταν δύσκολο να αγωνιστεί και εδώ δε θα είχε ευκαιρίες".

αρα παμε σιγουρα για φορ και εξτρεμ

Για το αν η ομάδα θα είναι πλήρης με δυο ακόμη παίκτες: "Όχι δεν θα είναι πλήρης"

θελει ακομα 1-2 προσθηκες προσωπικα πιστευω 10αρι και μπορει και μεσο εφοσον γινει η αποχωρηση βιτολο
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αν φυγει και ο σαβινι παμε και για στοπερ.
black death

Δημοσίευση από black death »

Εικόνα

Τον βλέπω, πλησιάζει! :twisted:
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

εμενα μ αρεσει ο ζαιρι..εχει πασα διαβητη ενας προς ενα το εχει....

δε λεω οχι ....και νομιζω στον αστερα επαιζε 10??? η κανω λαθος? θυμαστε??
Άβαταρ μέλους
obanebane

Τη θεση του Γεωργιου θα τη παρει μεταγραφη τη θεση του σακις θα τη παρει μεταγραφη τη θεση του βιτολα θα τη παρει μεταγραφη και τη θεση του σαβινι θα τη παρει μεταγραφη.
Αν και τη θεση του ιβιτς την παρει ο βαλντιβια τοτε τη θεση του γαυρου θα την παρει ο ΠΑΟΚ σωστα σανδαλε? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
obanebane

PARASANDALOS έγραψε:εμενα μ αρεσει ο ζαιρι..εχει πασα διαβητη ενας προς ενα το εχει....

δε λεω οχι ....και νομιζω στον αστερα επαιζε 10??? η κανω λαθος? θυμαστε??

Οχι και στον αστερα γραμμη επαιζε.
black death

Δημοσίευση από black death »

Πιο πολύ αριστερά έπαιζε στον Αστέρα, νομίζω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”