Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Για τις δύο ενδεκάδες που παρέταξε: "Όλοι οι παίκτες πρέπει να παίξουν για να δω ποιοι είναι αυτοί που χρειάζομαι. Κάποιοι ήταν καλοί και κάποιοι όχι"
Για το αν έχει αποφασίσει ποιοι θα φύγουν: "Όχι δεν έχω αποφασίσει ακόμη πόσοι θα φύγουν"
καποιοι δηλαδη κρινονται ακομα το ροστερ τωρα σχηματιζεται
Για την απουσία του Βιτόλο και του Κουτσιανικούλη: "Τον Βιτόλο τον έχω δει μια φορά και αυτή σε dvd. Δεν έχω άποψη αφού δεν προπονήθηκε μαζί μας. Σε ότι αφορά τον Κουτσιανικούλη, συζήτησα με τη διοίκηση και από τη στιγμή που θα αποκτηθεί ένας ακόμη σέντερ φορ και ένας παίκτης στη θέση του Κουτσιανικούλη, ο παίκτης θα ήταν δύσκολο να αγωνιστεί και εδώ δε θα είχε ευκαιρίες".
αρα παμε σιγουρα για φορ και εξτρεμ
Για το αν η ομάδα θα είναι πλήρης με δυο ακόμη παίκτες: "Όχι δεν θα είναι πλήρης"
θελει ακομα 1-2 προσθηκες προσωπικα πιστευω 10αρι και μπορει και μεσο εφοσον γινει η αποχωρηση βιτολο
Για το αν έχει αποφασίσει ποιοι θα φύγουν: "Όχι δεν έχω αποφασίσει ακόμη πόσοι θα φύγουν"
καποιοι δηλαδη κρινονται ακομα το ροστερ τωρα σχηματιζεται
Για την απουσία του Βιτόλο και του Κουτσιανικούλη: "Τον Βιτόλο τον έχω δει μια φορά και αυτή σε dvd. Δεν έχω άποψη αφού δεν προπονήθηκε μαζί μας. Σε ότι αφορά τον Κουτσιανικούλη, συζήτησα με τη διοίκηση και από τη στιγμή που θα αποκτηθεί ένας ακόμη σέντερ φορ και ένας παίκτης στη θέση του Κουτσιανικούλη, ο παίκτης θα ήταν δύσκολο να αγωνιστεί και εδώ δε θα είχε ευκαιρίες".
αρα παμε σιγουρα για φορ και εξτρεμ
Για το αν η ομάδα θα είναι πλήρης με δυο ακόμη παίκτες: "Όχι δεν θα είναι πλήρης"
θελει ακομα 1-2 προσθηκες προσωπικα πιστευω 10αρι και μπορει και μεσο εφοσον γινει η αποχωρηση βιτολο
-
black death
Τη θεση του Γεωργιου θα τη παρει μεταγραφη τη θεση του σακις θα τη παρει μεταγραφη τη θεση του βιτολα θα τη παρει μεταγραφη και τη θεση του σαβινι θα τη παρει μεταγραφη.
Αν και τη θεση του ιβιτς την παρει ο βαλντιβια τοτε τη θεση του γαυρου θα την παρει ο ΠΑΟΚ σωστα σανδαλε?
Αν και τη θεση του ιβιτς την παρει ο βαλντιβια τοτε τη θεση του γαυρου θα την παρει ο ΠΑΟΚ σωστα σανδαλε?
PARASANDALOS έγραψε:εμενα μ αρεσει ο ζαιρι..εχει πασα διαβητη ενας προς ενα το εχει....
δε λεω οχι ....και νομιζω στον αστερα επαιζε 10??? η κανω λαθος? θυμαστε??
Οχι και στον αστερα γραμμη επαιζε.
-
black death
Νομιζω οτι αν κινηθουμε λιγο γρηγορα θα τον παρουμε αλεκακιους.
Αν και αποτι μαθαινω εδω κατω τον εχουμε στο περιμενε, αυτος ερχετε με χιλια αλλα.......
Αν και αποτι μαθαινω εδω κατω τον εχουμε στο περιμενε, αυτος ερχετε με χιλια αλλα.......
PARASANDALOS έγραψε:που παιζει αυτος???
Σε αυτους που θα παιξει φιλικο ο σκωληκας.
-
black death
Ανηκει στο νιωνιο αλλα θα τον αφησουν ελευθερο γιατι δεν εχουν να τον πληρωσουν.
Φετος εκανε παπαδες με τη πενιαρολ επαιξε και τελικο λιμπερταδορες νομιζω οτι σκοραρε κιολας.black death έγραψε:Ισχύει ότι έρχεται από σοβαρό τραυματισμό;
Και εχουμε εμεις;obanebane έγραψε:Ανηκει στο νιωνιο αλλα θα τον αφησουν ελευθερο γιατι δεν εχουν να τον πληρωσουν.
Ποιος Ζαιρι ρε παρασανδαλε?PARASANDALOS έγραψε:εμενα μ αρεσει ο ζαιρι..εχει πασα διαβητη ενας προς ενα το εχει....
δε λεω οχι ....και νομιζω στον αστερα επαιζε 10??? η κανω λαθος? θυμαστε??
Εγω ειμαι ποιο γρηγορος.
Δηλαδη οταν ο Μπολονι ζητησε μεταγραφες αυτοι θα του φερουν τον Ζαιρι?
Παμε καλα?
koufala obanane olla ta kseris xeexexexe....
Exi girisi stin xora tou os danikos apo ton nionio o opios tou exi stili eksodiko prin merikes meres giati me tin liksi tou danizmou tou prin merikes meres den epestrepse arnoumenos na ensomatothi me tin omada tou nioniou...
Na po edo oti otan ediksan kapies omades apo ellada endiaferon gia ton sinkekrimeno pexti o proin proedros tou nioniou BENTOURIS zitouse ton ourano me ta astra giafto kai o pextis arnite tin epanentaksi tou stin omada .....
TA KOZIA OMOS EXOUN ALAKSI STIN OMADA TIS PLATIAS KAI MALLON TA PRAGMATA EINAI PIO EFKOLA EINAI EFKERIA MIAS KAI I EKTIMISI TON ANTHROPON TIS OMADAS MAS GIA TON SINKEKRIMENO PEXTI EINAI DEDOMENI.
Exi girisi stin xora tou os danikos apo ton nionio o opios tou exi stili eksodiko prin merikes meres giati me tin liksi tou danizmou tou prin merikes meres den epestrepse arnoumenos na ensomatothi me tin omada tou nioniou...
Na po edo oti otan ediksan kapies omades apo ellada endiaferon gia ton sinkekrimeno pexti o proin proedros tou nioniou BENTOURIS zitouse ton ourano me ta astra giafto kai o pextis arnite tin epanentaksi tou stin omada .....
TA KOZIA OMOS EXOUN ALAKSI STIN OMADA TIS PLATIAS KAI MALLON TA PRAGMATA EINAI PIO EFKOLA EINAI EFKERIA MIAS KAI I EKTIMISI TON ANTHROPON TIS OMADAS MAS GIA TON SINKEKRIMENO PEXTI EINAI DEDOMENI.