Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
Da_Paok

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από Da_Paok »

Γνωμη μου ειναι πως αν δεν βγει σημερα ανακοινωση τη αποφαση την εχει παρει ο Ζαγορ. κι ας κανω κολοτουμπες πολλες μετα.
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

stelyk έγραψε:http://olapaok.gr/podosfairo/tha_eprepe_na_klhthei_o_paok_gia_toys_araves.1175531.html

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα........................... όπως για παράδειγμα ο ΠΑΟΚ για το θέμα με τους Άραβες".

τι εννοει ο ποιητης?
Ως συνήθως, μαλακίες εννοεί ο ποιητής...Αυτά
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Επιμενω σε αυτο που ελεγα και που σε καποιο αλλο ποστ λενε και αλλοι. Ο ζαγορακης - και σε μικροτερο αν θελετε βαθμο ο Βρυζας- ξερει καλυτερα απο ολους τα οικονομικα μεγεθη της ομαδας .
Ηδη απο την πρωτη κιολας ημερα που ανελαβε μιλαει για ξεκαθαρισμα χρεων της ομαδας και αμεσως μετα την προσπαθεια για ευρεση ενος μεγαλομετοχου , επενδυτη , πειτε το οπως θελετε .
Απο τον πρωτο , μαλιστα χρονο ειχαν γινει καποιες διευρευνητικες επαφες με ατομα τυπου Αγγελοπουλοι ενω δεν ελειψαν και καποιες κρουσεις ακομα και στον ομιλο Κοπελουζο . ( δεν ειναι ολα αποκυηματα της φαντασιας των δημοσιογραφων ) .
Φετος η προσπαθεια εγινε πιο εντονη με τους αραβες ενω και η ενεργοποιηση του Βρυζα δεν ειναι τυχαια . Αλιμονο αν γυρισε πισω μονο για να βοηθησει στο εργο του Κων/νιδη και στην ευρεση φτηνων παικτων .
Οι δυο τους ( Ζαγορ -Βρυζας ) ειχαν επαφες και κινουνταν προς αυτη την κατευθυνση. Το αν δεν εχουν ευοδοθει αυτες οι προσπαθειες ειναι αποτελεσμα πολλων παραγοντων .
Παγια αρχη του ειναι " οτι οποιος εχει λεφτα και πιστευει οτι μπορει να παρει τον ΠΑΟΚ , ας ερθει ".Και αυτο μεσα απο διαφανεις διαδικασιες , οπως οι ΑΜΚ .
Τωρα απο την αλλη ο Σαχπατζιδης , ειναι εδω και καιρο μετοχος της ομαδας . Και για δωσω και κατι αλλο , συχνα -πυκνα ( συνηθως Τεταρτες ηταν ) πηγαινε στην Σουρωτη και πληρωνε τα πριμ cash στους παικτες , κυριως μετα απο τα ντερμπυ. Ειδικα το 2010.
Αν ο Ζαγορακης εχει φτασει σε ενα επιπεδο προχωρημενων συζητησεων με τον καθε Φλωριδη και Σαχπαζιδη , θα φανει στο συντομο μελλον .
Οπως τον εμπιστευομαι σε τοσα αλλα θεματα - ποσο μαλλον οταν στο συγκεκριμενο , συμμετεχει και ο Βρυζας - ετσι θα τον εμπιστευτω και εδω. Δεν μπορει να ειμαι μαζι του μονο στην πωληση του οικοδομου και του Μελισση που επιασε μ@λ΄@κες τους βαζελους .Θα ειμαι και εδω . Αν βγει λαθος η επιλογη , θα το δειξει ο χρονος . Ολες οι επιλογες εμπεριεχουν καποιο ρισκο.
Ουτε μεσα στο μυαλο του ειμαι ουτε γνωριζω τι θα αποφασισει. Μηπως ομως αυτος ξερει καλυτερα τι συμβαινει και μεχρι που μπορουμε να φτασουμε ????? Μηπως προσπαθει για κατι καλυτεροο για την ομαδα ???
Δεν μπορω να τον φανταστω τοσο αυτον οσο και τον Βρυζα σαν καταστροφεις της ομαδας.
Ας περιμενουμε λοιπον τι θα βγει απο αυτες τις συζητησεις και παλι εδω ειμαστε να το συζητησουμε.

Υ.Γ. Αλλη περιπτωση ο Κοκκαλης που ανελαβε τον γαυρο με ρυθμισμενα χρεη απο Λιανη ( πασοκ ) και Πετραλια ( νδ ) και ειχε αλησβερισια με το κρατος απο την εποχη της οικουμενικης , αλλη ο Μπατμαν που ηταν επιλογη του Βενιζελου και πατωσε με το χρηματιστηριο , και αλλη ο Φλωριδης που αν ερθει θα ειναι αποτελεσμα διαπραγματευσεων του ιδιου του Ζαγορακη και του Βρυζα.

Υ.Γ 2 Λαικες βασεις και τα συναφη ειναι αδυνατον. Αν θελετε την " ελληνικη εκδοχη " αυτης ( βλ. ρουλης -ερασιτεχνικη κουλα ) , τοτε μιλαμε περισσοτερο για λαικη αγορα . Η σοβαρη εκδοχη ( βλ. Μπαρτσα) δεν αντεχει στην Ελλαδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shark4 την Τρί 05 Ιούλ 2011, 18:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

shark4 έγραψε:Οπως τον εμπιστευομαι σε τοσα αλλα θεματα - ποσο μαλλον οταν στο συγκεκριμενο , συμμετεχει και ο Βρυζας - ετσι θα τον εμπιστευτω και εδω.
shark4 έγραψε:Δεν μπορω να τον φανταστω τοσο αυτον οσο και τον Βρυζα σαν καταστροφεις της ομαδας.
Ας περιμενουμε λοιπον τι θα βγει απο αυτες τις συζητησεις και παλι εδω ειμαστε να το συζητησουμε.
Και πάλι σωστός ο Καρχαρίας...
Άβαταρ μέλους
Da_Paok

Δημοσίευση από Da_Paok »

Ωραιος και σωστος ο Μεγαλος Λευκος...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Da_Paok την Τρί 05 Ιούλ 2011, 18:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

[youtube]5VhER4xJAjw[/youtube]

0.43'' ΣΑΧΠΑ ΑΛΑΝΙ ΓΑΜΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ .. ΣΑΧΠΑ ΑΛΗΤΗ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος slidar την Τρί 05 Ιούλ 2011, 18:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

gergeo4 έγραψε:πιστευω οτι ο ζαγορακης εχει μαθει τα παντα..Αν εχει βρει κατι μεμπτο και δεν το λεει τοτε δεν υπαρχει λογος για εμπιστοσυνη σε ΚΑΝΕΝΑΝ παγκοσμιως..
Αδερφέ, εντελώς φιλικά, υπάρχουν άτομα στη ζωή μου που για 10 χρόνια έβαζα το χέρι μου στη φωτιά για αυτούς και μία μέρα με πούλησαν. Πείτε μου ότι δεν σας έχει τύχει ποτέ..

Και μάλιστα για πολύ λιγότερα από 7 εκατομμύρια ευρώ... ;)

Πόσο μάλλον αν ξέρεις τον άλλον ένα μήνα.

Σίγουρος δεν μπορείς να είσαι για κανέναν..

Το ότι ο Ζαγοράκης έχει κάποια στοιχεία (θετικά ή αρνητικά) στα χέρια του είναι λογικό. Και με βάση αυτά αποφασίζει. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι σε ένα χρόνο ο Φλωρίδης δεν θα διώξει τον Ζαγορ για να αρχίσει το "πάρτι"... ;)

Και δεν θα φταίει ο Ζαγόρ για αυτό. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

slidar έγραψε:[youtube]5VhER4xJAjw[/youtube]

0.43'' ΣΑΧΠΑ ΑΛΑΝΙ ΓΑΜΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ .. ΣΑΧΠΑ ΑΛΗΤΗ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
με αφορμη το βιδεο μπορω να πω οτι ισως ειναι το ομορφοτερο γκολ της ομαδας την τελευταια 5ετια :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ρε γκίκα πλάκα με κάνεις κι εσύ τώρα;

Πρώτον, πόσον χρονών είσαι; Δέκα χρόνια είχες γνωστούς και έβαζες το χέρι σου στη φωτιά; Δηλαδή απο 7/8 χρονών είχες τέτοιες κοινωνικές συναναστροφές; Ρε πούστη πολύ ανεπτυγμένη αυτή η νέα γενιά. ;) Πλάκα κάνω χαβαλέ...

Στα άλλα όμως διαφωνώ. Τρία χρόνια ρωτάνε όλοι αν βρέθηκε επενδυτής, και ποιούς προσέγγισες Ζαγοράκη και τί γίνεται κλπ.
Τώρα μας προέκυψε ο κίνδυνος να τους διώξει ο επενδυτής; Πάντα υπήρχε. Εκτός αν οι επενδυτές που μας κάνουν είναι μόνο οι συγγενείς του Τέο που δεν υπάρχει περίπτωση να τον διώξουν..
Όλοι οι άλλοι είναι στο χέρι τους να τον κρατήσουν ή να το διώξουν. Και κάτι τέτοιο δεν σημαίνει άμεσα λαμογιές. Ίσως να είναι ηλίθιο απο μέρους τους αλλά δεν αποδεικνύει τίποτα απο μόνο του.

Έτσι είναι, πέρνουν την πλειοψηφία = κάνουν οτι θέλουν. Τί να κάνουμε τώρα; Ίσα ίσα που απο ακούγεται οτι θα πάρουν μόνο το 51 % κάτι που δεν τους δίνει και τον απόλυτο έλεγχο.

Άλλα είναι τα αρνητικά που πρέπει να προσεχθούν.

υ.γ. Άντε θα βγεί η ανακοίνωση; Πρήξιμο κατάντησε η φάση.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

δηλαδη ρε γκικα εβαζες το χερι σου στη φωτια για καποια ατομα οταν ησουν 10 :D
να κανω και μια ερωτηση οσους ειναι αρνητικοι και καχυποπτοι και βεβαια καλα κανουν ποια ειναι οι αποψη σας για μια διοίκηση πρωτοδικείου χωρις μεγαλοεπενδυτη αλλα και χωρις Ζαγορ? γιατι και αυτο ειναι πολυ κοντα και ας μην το βλεπουν πολυ
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

1) Άτομα που ήξερα από τα 6 μου, πριν κανά δυο χρόνια το γύρισαν το θέμα. Αυτό εννοώ. Ο Ζαγόρ πιστεύεται βάζει το χέρι του στη φωτιά για άτομα που τα ξέρει έναν μήνα;

2)Βροχοποιέ, για αυτόν ακριβώς τον λόγο φοβάμαι την έλευση επενδυτή. Ναι άμα είναι κανάς ΠΑΟΚάρας που τα χώνει αβέρτα χωρίς αντάλλαγμα θα χαιρόμουνα. Ξέρεις όμως πολλούς τέτοιους;;;

3) Ντεσπεράντο χίλιες φορές διοίκηση πρωτοδικοίου ακόμα και χωρίς Ζαγόρ, παρά έναν επενδυτή. Τουλάχιστον οι πρώτοι θα ελέγχονται συνεχώς. Ο επενδυτής θα κάνει πάλι ότι γουστάρει όπως λίγα χρόνια πριν. Πιθανότατα αυτό που λέω να αφήνει τον ΠΑΟΚ χωρίς τη δυνατότητα να εξελιχθεί, αλλά τελευταία φορά που το επιχειρήσαμε (σε μπάλα και μπασκετ) είδαμε τα αποτελέσματα..
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Στην τελική το θέμα δεν είναι να μπουν. (που εγώ πιστεύω δεν θα γίνει τίποτα, αλλά κλάιν).
Το θέμα είναι πως θα τρέξει η ομάδα σε βάθος χρόνου. Γιατί άμα είναι να μπουν 6 χαρτιά τώρα και να τρέχουμε πάλι στους δρόμους μετά από 3-4 χρόνια με τα χρέη να είναι 35 χαρτιά ξέρω γω, φχαριστώ δεν είμαι φίλος.

ΔΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.

Απλά πρέπει να προσεχτούν όλες οι παράμετροι και να μπουν οι τρελές δικλείδες ασφαλείας για το σύλλογο.

Κι επειδή όποιος καεί στο χυλό φυσάει και στο γιαούρτι, άνθρωποι που δηλώνουν επιχειρηματίες και δεν ξέρουμε
ακόμα το όνομα της/των εταιριών τους, παρά μόνο το δικέφαλο τατού τους, είναι λίγο έως πολύ κακή προοπτική.

Και είναι κατάκτηση του ΠΑΟΚτσήδικου κόσμου μετά από τόσες φάπες που έχει φάει στο θέμα αυτό
η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου του, να εμπιστεύεται τους Ζαγοράκη/Βρύζα πολύ περισότερο από κάτι ''λεφτάδες''. Άσχετα που κάποιοι έχουν ανοίξει τα πόδια τους, μόλις είδαν το καρότο των εκατομυρίων που όλο έρχονται κι όλο στο δρόμο είναι.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Οχι δεν πιστεύω οτι ο Τέο εμπιστεύεται κανέναν κι άλλωστε δεν διαφώνησα επ αυτού.

Επειδή ακριβώς δεν υπάρχουν τέτοιοι παοκάρες να σπρώχνουνμ γι αυτό βρίσκω αυτούς τους ενδοιασμούς λανθασμένους. Αν δεν εμπιστεύεσαι καθόλου ξένους επενδυτές, τότε μην ψάχνεις για επενδυτή. Αυτή είναι η άποψη μου. Αμα ήταν να μπουν τα ξαδέρφια μας θα είχαν μπεί εδώ και δέκα χρόνια.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

τώρα ρίχνεις προκάρα στον Ζαγοράκη, για χάρη ποιου, rainmaker?
του σαχπατζίδη και του αορατου φλωρίδη?

Εγώ περιμένω να δω το μαλλί, όσο δεν βλέπω μαλλί τους θεωρώ παππάδες τους τύπους.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Έ; Τί είναι προκάρα; Δεν αναφέρθηκα στις συγκεκριμένες συνθήκες όταν μίλησα για τη θέληση μας για επενδυτή. Και προ Ζαγοράκη, πάλι επενδυτή ψάχναμε. Για μένα δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο απο το να πεί ο Τέο σήμερα κιόλας, οτι κόβω τους επενδυτές γιατί είναι λαμόγια, τρέξτε αύριο όλοι να πάρετε διαρκείας και να γίνετε συνδρομητές στην PAOKWebTv, για να κλείσουμε την οικονομική τρύπα σε μία μέρα κιόλας.

Δεν είμαι εγώ αυτός που γκρινιάζω εδώ και τρία χρόνια. Άλλοι τα βλέπουν όλα μαύρα και ύποπτα. Ε΄γω μια χαρά ικανοποιημένος είμαι και απο πολύ μικρός γουστάρω την ιδέα της λαικής βάσης. Και οποιαδήποτε κριτική έχω ως τώρα δει σχετικά με λ.β. είναι γελοία.

Επειδή όμως μιλάμε για ένα συγκεκριμένο θέμα, λέω οτι ή ψάχνουμε για επενδυτές στην Ελλάδα, ή ψάχνουμε στη χώρα του ΟΖ όπου όλα θα ναι μαγικά. Δεν είμαστε εκεί.

Δεν θέλω να έρθουν επενδυτές, αλλά αν έρθουν, δεν θα τους κριτικάρω με βλακείες (sorry).
Το αν θα δούμε το μαλλί σημαίνει οτι τους έχουμε ήδη αποδεχτεί, άρα δεν μας παίρνει να πούμε και πολλά.
Η κουβέντα που άνοιξα είχε να κάνει με την τάση να ψάχνουμε επενδυτές αλλά να τους απορρίπτουμε εκ των προτέρων γιατί φοβόμαστε. Σα γκομενα που θέλει να πηδηχτεί αλλά το αποφεύγει (καμία σύγκριση με πρόσωπα ή καταστάσεις).
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”