Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από desperando »

δηλαδη ρε γκικα εβαζες το χερι σου στη φωτια για καποια ατομα οταν ησουν 10 :D
να κανω και μια ερωτηση οσους ειναι αρνητικοι και καχυποπτοι και βεβαια καλα κανουν ποια ειναι οι αποψη σας για μια διοίκηση πρωτοδικείου χωρις μεγαλοεπενδυτη αλλα και χωρις Ζαγορ? γιατι και αυτο ειναι πολυ κοντα και ας μην το βλεπουν πολυ
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

1) Άτομα που ήξερα από τα 6 μου, πριν κανά δυο χρόνια το γύρισαν το θέμα. Αυτό εννοώ. Ο Ζαγόρ πιστεύεται βάζει το χέρι του στη φωτιά για άτομα που τα ξέρει έναν μήνα;

2)Βροχοποιέ, για αυτόν ακριβώς τον λόγο φοβάμαι την έλευση επενδυτή. Ναι άμα είναι κανάς ΠΑΟΚάρας που τα χώνει αβέρτα χωρίς αντάλλαγμα θα χαιρόμουνα. Ξέρεις όμως πολλούς τέτοιους;;;

3) Ντεσπεράντο χίλιες φορές διοίκηση πρωτοδικοίου ακόμα και χωρίς Ζαγόρ, παρά έναν επενδυτή. Τουλάχιστον οι πρώτοι θα ελέγχονται συνεχώς. Ο επενδυτής θα κάνει πάλι ότι γουστάρει όπως λίγα χρόνια πριν. Πιθανότατα αυτό που λέω να αφήνει τον ΠΑΟΚ χωρίς τη δυνατότητα να εξελιχθεί, αλλά τελευταία φορά που το επιχειρήσαμε (σε μπάλα και μπασκετ) είδαμε τα αποτελέσματα..
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Στην τελική το θέμα δεν είναι να μπουν. (που εγώ πιστεύω δεν θα γίνει τίποτα, αλλά κλάιν).
Το θέμα είναι πως θα τρέξει η ομάδα σε βάθος χρόνου. Γιατί άμα είναι να μπουν 6 χαρτιά τώρα και να τρέχουμε πάλι στους δρόμους μετά από 3-4 χρόνια με τα χρέη να είναι 35 χαρτιά ξέρω γω, φχαριστώ δεν είμαι φίλος.

ΔΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.

Απλά πρέπει να προσεχτούν όλες οι παράμετροι και να μπουν οι τρελές δικλείδες ασφαλείας για το σύλλογο.

Κι επειδή όποιος καεί στο χυλό φυσάει και στο γιαούρτι, άνθρωποι που δηλώνουν επιχειρηματίες και δεν ξέρουμε
ακόμα το όνομα της/των εταιριών τους, παρά μόνο το δικέφαλο τατού τους, είναι λίγο έως πολύ κακή προοπτική.

Και είναι κατάκτηση του ΠΑΟΚτσήδικου κόσμου μετά από τόσες φάπες που έχει φάει στο θέμα αυτό
η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου του, να εμπιστεύεται τους Ζαγοράκη/Βρύζα πολύ περισότερο από κάτι ''λεφτάδες''. Άσχετα που κάποιοι έχουν ανοίξει τα πόδια τους, μόλις είδαν το καρότο των εκατομυρίων που όλο έρχονται κι όλο στο δρόμο είναι.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Οχι δεν πιστεύω οτι ο Τέο εμπιστεύεται κανέναν κι άλλωστε δεν διαφώνησα επ αυτού.

Επειδή ακριβώς δεν υπάρχουν τέτοιοι παοκάρες να σπρώχνουνμ γι αυτό βρίσκω αυτούς τους ενδοιασμούς λανθασμένους. Αν δεν εμπιστεύεσαι καθόλου ξένους επενδυτές, τότε μην ψάχνεις για επενδυτή. Αυτή είναι η άποψη μου. Αμα ήταν να μπουν τα ξαδέρφια μας θα είχαν μπεί εδώ και δέκα χρόνια.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

τώρα ρίχνεις προκάρα στον Ζαγοράκη, για χάρη ποιου, rainmaker?
του σαχπατζίδη και του αορατου φλωρίδη?

Εγώ περιμένω να δω το μαλλί, όσο δεν βλέπω μαλλί τους θεωρώ παππάδες τους τύπους.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Έ; Τί είναι προκάρα; Δεν αναφέρθηκα στις συγκεκριμένες συνθήκες όταν μίλησα για τη θέληση μας για επενδυτή. Και προ Ζαγοράκη, πάλι επενδυτή ψάχναμε. Για μένα δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο απο το να πεί ο Τέο σήμερα κιόλας, οτι κόβω τους επενδυτές γιατί είναι λαμόγια, τρέξτε αύριο όλοι να πάρετε διαρκείας και να γίνετε συνδρομητές στην PAOKWebTv, για να κλείσουμε την οικονομική τρύπα σε μία μέρα κιόλας.

Δεν είμαι εγώ αυτός που γκρινιάζω εδώ και τρία χρόνια. Άλλοι τα βλέπουν όλα μαύρα και ύποπτα. Ε΄γω μια χαρά ικανοποιημένος είμαι και απο πολύ μικρός γουστάρω την ιδέα της λαικής βάσης. Και οποιαδήποτε κριτική έχω ως τώρα δει σχετικά με λ.β. είναι γελοία.

Επειδή όμως μιλάμε για ένα συγκεκριμένο θέμα, λέω οτι ή ψάχνουμε για επενδυτές στην Ελλάδα, ή ψάχνουμε στη χώρα του ΟΖ όπου όλα θα ναι μαγικά. Δεν είμαστε εκεί.

Δεν θέλω να έρθουν επενδυτές, αλλά αν έρθουν, δεν θα τους κριτικάρω με βλακείες (sorry).
Το αν θα δούμε το μαλλί σημαίνει οτι τους έχουμε ήδη αποδεχτεί, άρα δεν μας παίρνει να πούμε και πολλά.
Η κουβέντα που άνοιξα είχε να κάνει με την τάση να ψάχνουμε επενδυτές αλλά να τους απορρίπτουμε εκ των προτέρων γιατί φοβόμαστε. Σα γκομενα που θέλει να πηδηχτεί αλλά το αποφεύγει (καμία σύγκριση με πρόσωπα ή καταστάσεις).
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

desperando έγραψε:δηλαδη ρε γκικα εβαζες το χερι σου στη φωτια για καποια ατομα οταν ησουν 10 :D
να κανω και μια ερωτηση οσους ειναι αρνητικοι και καχυποπτοι και βεβαια καλα κανουν ποια ειναι οι αποψη σας για μια διοίκηση πρωτοδικείου χωρις μεγαλοεπενδυτη αλλα και χωρις Ζαγορ? γιατι και αυτο ειναι πολυ κοντα και ας μην το βλεπουν πολυ
Κοιτα αν έρθει με διοίκηση Πρωτοδικείο ο καλυβας τον Σεπτέμβριο γιατί τώρα ΈΧΕΙ τις κατασκηνώσεις θα είναι μεγάλη κίνηση .....αν έρθει ο ορφανος το ιστορικό στέλεχος των βετεράνων θα είναι μια δυναμική κίνηση .....αν πάλι έρθουν βεζυρτζης Οικονομίδης
Και πλακονονται στις συνέδριασεις του Δ.Σ θα αποκτήσουν άλλο νόημα τα βράδια μας
.....όπως καταλαβαίνεις επιλογές έχουμε και καλές μάλιστα .....
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

O βεζυρτζης ανιστορητε σου εκανε ενα γηπεδο μπασκετ κ μια ομαδαρα, κ στη μπαλα το εξαμηνο που σε διοικησε σου γυρισε τον οικοδομο για να μπορεις μετα να τον πουλησεις κ σου πηρε δανειο που στην 1 συνεντευξη ο ζαγορ ειπε οτι ηταν σωτηριο. Λιγο σεβασμο γι αυτον που απο αφεντικο εγινε υπαλληλος για να βγαζουμε εμεις γουστα στο παλε
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

rainmaker αν ακουγόταν το όνομα του Λάτση για παράδειγμα (τυχαίο είναι το όνομα), νομίζεις ότι θα υπήρχε τέτοιος σκεπτικισμός?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Taseos έγραψε:O βεζυρτζης ανιστορητε σου εκανε ενα γηπεδο μπασκετ κ μια ομαδαρα, κ στη μπαλα το εξαμηνο που σε διοικησε σου γυρισε τον οικοδομο για να μπορεις μετα να τον πουλησεις κ σου πηρε δανειο που στην 1 συνεντευξη ο ζαγορ ειπε οτι ηταν σωτηριο. Λιγο σεβασμο γι αυτον που απο αφεντικο εγινε υπαλληλος για να βγαζουμε εμεις γουστα στο παλε
Ο βεζυρτζης ήταν τεράστιος παράγοντας στο μπάσκετ στην δεακετια του 90 ....όταν ήρθε στην διοίκηση Πρωτοδικείο με τον οικονομιδη που προσφερε και αυτός πΟλλα στο μπάσκετ τα κάνανε μαντάρα ξεχασες που πλακωνονταν στις συνεδριάσεις του ΔΣ και μπαινανε στην μέση συνδέσμιτες και απλοί οπαδοί του ΠΑΟΚ να του συμφιλιωσουν ;
Και τα εισιτήρια διαρκείας 3.000 τότε.....
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

... Δεν καταλαβαίνω τη μανία να αποδείξουμε οτι οι φερόμενοι ως υποψήφιοι επενδυτές, είναι μικροί σε επιχειρηματικό μέγεθος και άρα ύποπτοι.
Πρώτον η λαμογιά και η ευρωστία δεν συνδέονται που να χτυπιέσαι κάτω. Τα μεγαλύτερα λαμόγια είναι οι σούπερ ισχυροί.
Δεύτερον το αν είναι πανίσχυροι ή οχι, είναι αυταπόδεικτο. Άντε το πολύ για να με πείσουν να φέρουν κανα χαρτί απο τράπεζα.

Τρίτον και κυριότερο αρνούμαι να μπώ σε μια κουβέντα με ερωτήσεις που με οδηγούν να κινδυνεύω να υπερασπιστώ άτομα που δεν γνωρίζω και δεν θέλω να γνωρίσω και ποτέ.

Δεν αναφέρθηκα ποτέ στους συγκεκριμένους και ούτε πρόκειται. ΑΝ γίνουν διοίκηση στην ομάδα, θα κριθούν ανάλογα. Μέχρι τότε τί περιμένεις να πώ; Οτι τους συμπαθώ; Οτι τους θεωρώ αξιόλογους ή αξιόπιστους; Μα αφού δεν τους ξέρω.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Σεβόμενος τη μεγάλη αγωνία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και με γνώμονα την κοινή αγάπη για την ομάδα μας θέλω να υπογραμμίσω ότι πράγματι έχω εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ.

Έχω ήδη έρθει σε επαφές με τους επίσημους παράγοντες της ομάδας και αυτήν τη στιγμή οι οικονομικοί και νομικοί μου σύμβουλοι εξετάζουν τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου και το γρηγορότερο τρόπο υλοποίησης της συμφωνίας.

Όποια τυχόν καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της διαδικασίας δεν οφείλεται στην πλευρά μας.

Δεσμεύομαι προς τον λαό του ΠΑΟΚ ότι μετά τη θετική ολοκλήρωση των ελέγχων και την υπέρβαση των γραφειοκρατικών και μη δυσκολιών εντός 48 ωρών θα καταθέσω το απαιτούμενο ποσό για την απόκτηση του 51% των μετοχών του ΠΑΟΚ.

Θέλω δε να διαβεβαιώσω ότι έχω την οικονομική δυνατότητα να στηρίξω την ομάδα και να τη φέρω εκεί που πραγματικά της αξίζει, δηλαδή στους κορυφαίους συλλόγους Ελλάδας και Ευρώπης.

Μια οικογένεια, Μια αγάπη, Μια ζωή, ΠΑΟΚ

Με εκτίμηση

Βασίλης Φλωρίδης

(Το κείμενο φέρει την ιδιόχειρη υπογραφή του κ. Φλωρίδη)"
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Η εταιρια που θελει να αγορασει ετοιμαζει ροστερ απο το οποιο θα εξαρτηθουν τα εσοδα της εταιριας που θελει κ αυτος γραφει μυθιστορημα
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

της πλακας ανακοινωση που ουσιαστικα δεν λεει τιποτα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

οποτε περιμενουμε 48η να δουμε χρημα..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”