Όσο δεν έχεις λεφτά, άμυνα θα παίζεις.Kolokotronis_4 έγραψε: Δεν γίνεται πάντα ρε σεις να είμαστε σε αμυντική θέση. Νισάφι.
Money talks, bullshit walks, λένε στην Επανωμή και στο Ντεπώ.
Όσο δεν έχεις λεφτά, άμυνα θα παίζεις.Kolokotronis_4 έγραψε: Δεν γίνεται πάντα ρε σεις να είμαστε σε αμυντική θέση. Νισάφι.
joshua έγραψε:A ρε Ζαγορακη δεν σε θελει βρε παιδι μου.Καθε φορα που αποφασιζεις να μιλησεις γινονται ιστορικα πραγματα.Ειπες και εσυ να μιλησεις αυριο και πεφτει η κυβερνηση.
bristol έγραψε:Λετε αυριο στο πανελ να ειναι και ο Βρυζας μαζι με τον Ζαγορ?
Η ομάδα χρωστούσε γιατί επέλεξε να πάρει παίκτες που δεν είχε να τους πληρώσει. Αν έριχνε το budget δεν θα είχε πρόβλημα.Shady20 έγραψε:
PS: crabsody μόλις είδα το δικό σου μνμ. Μην είσαι τόσο χαλασμένος. Η ομάδα χρωστούσε γιατί λεφτά δεν υπάρχουν. Όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, γενικά δεν βλέπεις τι γίνεται? Είμαστε ίσως και στο καλύτερο επίπεδο σχετικά με το τι έχουμε καταφέρει και τι έχουμε στα χέρια μας. Αν είχαμε πχ ένα άρθρο 44 από πίσω, να έβλεπες τότε (με αυτήν την διοίκηση) τι θα χρωστούσαμε.
Επίσης ο δικός μου πατέρας είναι αρειανός. Αυτό τι σημαίνει? Ότι είμαι και εγώ φιλο-σκορδικός πχ???? Δεν πάει έτσι...