Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Karelias

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από Karelias »

Kolokotronis_4 έγραψε: Δεν γίνεται πάντα ρε σεις να είμαστε σε αμυντική θέση. Νισάφι.
Όσο δεν έχεις λεφτά, άμυνα θα παίζεις.
Money talks, bullshit walks, λένε στην Επανωμή και στο Ντεπώ.
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

Δηλαδη σκοπος ειναι "να μην πουληθει ο Βιερινια ακομα και αν ειναι να μην κανουμε μεταγραφες!"; Δηλαδη αν καταταλαβα "κρατατε τον παιχτη και ας μην κανουμε ομαδα" (αν οι αδυναμιες που πρεπει να καλυφθουν ειναι πιο σοβαρες σε αντικτυπο στην ομαδα απο οσα μπορει να προσφερει ενας παιχτης αλλα μονος;);;

Και αντε κι εγινε...του χρονου τι θα ζητησουμε απο τον θοδωρο για το ιδιο θεμα παλι; "Κρατα τον παιχτη κι ας μην κανουμε μεταγραφες" ξανα; Οκ...μας ξανακανει το χατηρι!!

Του παραχρονου που ληγει το συμβολαιο του παιχταρα; "Θοδωρα, κοιτα μην φυγει τζαμπα ο Βιερινια γιατι θα σε παρει κ θα σε σηκωσει";;

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΑΛΛΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΟΥ...ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ Ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΕΙ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ-ΜΠΕΟΣ...ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ... ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΟΝΟ...ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ... Η ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ....................ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ Ο ΖΑΓΟΡ, ΝΑ ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ.
(Και οταν θα αρχησουν οι γκρινιες για την πορεια της ομαδας, η για τα οικονομικα, να βγει και να πει "εσεις με αναγκασατε να τον κρατησω...οποτε η ομαδα εχει ελλειμα η δεν ενισχυθηκε εκει που πονουσε...." Το μονο ευκολο! Καλως η κακως ομως ο τεο ειναι εκει και εχει χασει τον υπνο του 4 χρονια για το καλο του ΠΑΟΚ και για τιποτα αλλο και με αυτο το γνωμονα θα συνεχισει να δουλευει ασχετα αν ειναι λογικο οτι δεν ειναι δυνατον σε καθε αποφαση του να εχει το 100% του κοσμου μαζι του.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Και,αφου πω πρωτα πως συμφωνω απολυτα μαζι σου,φιλε μου,να προσθεσω και γω αλλη μια ερωτηση.................Τον παικτη τον ρωτησατε,τι θελει?.........Γιατι εαν εχετε την εντυπωση πως μπορεις να κρατας παικτη στην ομαδα σου,χωρις τη θεληση του και αυτος να αποδιδει και να παιζει κανονικα.....ειστε βαθεια νυχτωμενοι!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

μην γραφετε σε 3 τοπικ για το βιερινια...ο,τι αφορα το βιερινια στο τοπικ του βιερινια... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

εννοείται ότι θα σταυρωθεί ο ζαγοράκης,όταν κι εάν αποχωρήσει ο πορτογάλος ως ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.αυτός ο άκρατος συναισθηματισμός,ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΙΧΝΟΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΝ ΕΙΔΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΗΜΕΡΑ,συνιστά για μένα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ.ποιός δε γουστάρει να αφήσει τα ποδοσφαιρικά του κόκκαλα στην τούμπα ο αντελίνο;είναι τούτο εφικτό όμως ΧΩΡΙΣ Ο ΠΑΟΚ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ "ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ" για πάρτη του;γιατι δε γίνεται να του προτείνεις να ανανεώσει ας πούμε με 350.000 βάσει της φετινής του χρονιάς.θα θέλει σημαντικά περισσότερα και θα'χει κάθε δίκιο.αν υπάρχει δυνατότητα να ανανεώσει η παιχτούρα,με φράγκα,που του αρμόζουν,και να πλαισιωθεί ΑΜΕΣΑ με νέους ίβιτς,γκαρσία,λίνο,κοντρέρας,σορλέν ή και ακόμα καλύτερους,δεν τίθεται ζήτημα παραμονής.αν δεν είναι όμως εφικτό,προτιμώ να συμβεί το ... μοιραίο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

A ρε Ζαγορακη δεν σε θελει βρε παιδι μου.Καθε φορα που αποφασιζεις να μιλησεις γινονται ιστορικα πραγματα.Ειπες και εσυ να μιλησεις αυριο και πεφτει η κυβερνηση.
bristol

Δημοσίευση από bristol »

Λετε αυριο στο πανελ να ειναι και ο Βρυζας μαζι με τον Ζαγορ?
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

joshua έγραψε:A ρε Ζαγορακη δεν σε θελει βρε παιδι μου.Καθε φορα που αποφασιζεις να μιλησεις γινονται ιστορικα πραγματα.Ειπες και εσυ να μιλησεις αυριο και πεφτει η κυβερνηση.
:lol: :lol: :lol: το ποιο ωραίο που άκουσα σήμερα.....γράφω και γελάω :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

μη μας αρχίσεις με τις οικονομικές στενότητες και τους περιορισμούς της ουέφα.
χαζοί δεν είμαστε, αυτά τα γνωρίζουμε, και τα κατανοούμε.
θελουμε να ακούσουμε τι ποσό πήγε που?
θέλουμε να μην πουλήσεις τον Βιεϊρίνια
Θέλουμε να δούμε ομάδα που να κεντάει στο γήπεδο.
θέλουμε να δούμε σοβαρή άμυνα και όχι βιρτουόζους χορευτές του ζεϊμπεκιού
θέλουμε να δούμε γκολ.
θέλουμε και αλλαγή φιλοσοφίας. καλό το 1-0 αλλά μετά από 4 χρόνια κούρασε.
δεν με νοιάζουν τα 4-5-1, 3-3-4, 2-7-3 κ.ο.κ.
προσωπικά με χαλάει να βλέπω να αμυνόμαστε με 11 πίσω από τη γραμμή του κέντρου και να μην μπορούμε να αλλάξουμε ούτε τρεις πάσες. με χαλάνε και οι γιόμες του τσιρίλο.

με χαλάνε και άλλα...θα τα πούμε και αυτά.
Άβαταρ μέλους
crabsody_in_blue

Δημοσίευση από crabsody_in_blue »

Θοδωρή

1) Με χαλάει που η ομάδα χρωστούσε όλη τη χρονιά στους παίκτες. Πρέπει η ομάδα να πηγαίνει με όσα έσοδα έχει από την προηγούμενη χρονιά. Τώρα θέλεις να πουλήσεις Vierinha για να καλύψεις την περσυνή τρύπα;
2) Με χαλάει που ο κ. Ραπτόπουλος μπήκε στο ΔΣ. Ο πατέρας του κ.Ραπτόπουλου είναι από τους μεγαλύτερους οφειλέτες του Ελληνικού δημοσίου. Δηλαδή χρωστάει σε όλους εμάς λεφτά. Εξαιτίας κάποιων τέτοιων κυρίων η Ελλάδα έχει βουλιάξει και ο κόσμος εξαθλιώνεται.
3) Δεν θέλω επενδυτή στον ΠΑΟΚ. Δεν θέλω Παγώνη, Γούμενο, Μαρινάκη, Κόκκαλη, Άραβα, Αφρικανό, Κινέζο, Γιαπωνέζο. Δεν θέλω κάποιον τον οποίο θα έρθει για να εκμεταλευτεί τον ΠΑΟΚ και να τον παρατήσει. Δεν θέλω κάποιον που χρειάζεται τη δύναμη του λαού μας για να πάρει δημόσια έργα ή να ξεπλύνει μαύρο χρήμα. Είμαι διαφορετικός από τους γαύρους λιμενεργάτες που πεινάνε αλλά χαίρονται υποστηρίζοντας τον γαμιά τους (βλ. Κόκκαλη)
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

Φίλε Kolokotroni, όλα αυτά που ζητάς (που ΕΝΝΟΕΙΤΕ ότι τα θέλω και εγώ) επειδή είναι επιστημονική φαντασία, έχω λύσει το πρόβλημα. Παίζω manager. Πολύ εύκολα και αυτά που βλέπω είναι ΜΟΝΟ αριθμοί. Το μόνο που χάνω είναι η ώρα μου. Τουλάχιστον βγάζω απωθημένα (μετά από restart) σε περίπτωση που στην πραγματικότητα χάσουμε.

Σοβαρά τώρα, από ένα θα πιαστώ από αυτά που αναφέρεις, την πώληση Vierinha. Αν πουληθεί τι έγινε? Εγώ προσωπικά πάλι Π.Α.Ο.Κ. θα είμαι. Το διαρκείας το ανανέωσα, άρα πάλι τον Π.Α.Ο.Κ. θα βλέπω.

Αν είναι να πάρουμε καλά λεφτά, χαλάλι. Τουλάχιστον δεν θα είναι ξεπούλημα. Η διοίκηση το έχει αποδείξει πως δεν ξεπουλάει. Επομένως καλή καρδιά και πολύ ΥΠΟΜΟΝΗ. Καλά βήματα κάνουμε και φέτος μετά από 2-3 χρόνια σχεδόν, δηλαδή από τότε που ήρθε ο Santos. Από εκεί ξεκινάνε και τελειώνουν όλα.

Αύριο ας μας πει ο πρόεδρος σχετικά με τα οικονομικά που ενδιαφέρουν κιτρινόμαυρα site, για το καινούργιο αγωνιστικό πλάνο και για την Μεσήμβρια.

Ααααα, θέλουμε και κάτι για τον Βρύζα και κάτι να κάνει ώστε να μην φάινεται (ο Ζαγοράκης) τόσο απομακρυσμένος από εμάς. Η εξωστρέφεια, ως ενός σημείου φυσικά, δεν νομίζω ότι θα μας βλάψει.

PS: crabsody μόλις είδα το δικό σου μνμ. Μην είσαι τόσο χαλασμένος. Η ομάδα χρωστούσε γιατί λεφτά δεν υπάρχουν. Όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, γενικά δεν βλέπεις τι γίνεται? Είμαστε ίσως και στο καλύτερο επίπεδο σχετικά με το τι έχουμε καταφέρει και τι έχουμε στα χέρια μας. Αν είχαμε πχ ένα άρθρο 44 από πίσω, να έβλεπες τότε (με αυτήν την διοίκηση) τι θα χρωστούσαμε.

Επίσης ο δικός μου πατέρας είναι αρειανός. Αυτό τι σημαίνει? Ότι είμαι και εγώ φιλο-σκορδικός πχ???? Δεν πάει έτσι...
zisis the end

Δημοσίευση από zisis the end »

bristol έγραψε:Λετε αυριο στο πανελ να ειναι και ο Βρυζας μαζι με τον Ζαγορ?

μακαρι αλλα νομιζω πως για να δουλεψει στον ΠΑΟΚ ο βρυζας πρωτα θα πρεπει να παραιτηθει απο την εθνικη....κατι που απο οσο ξερουμε δεν εχει γινει....αλλα μακαρι
Άβαταρ μέλους
crabsody_in_blue

Δημοσίευση από crabsody_in_blue »

Shady20 έγραψε:
PS: crabsody μόλις είδα το δικό σου μνμ. Μην είσαι τόσο χαλασμένος. Η ομάδα χρωστούσε γιατί λεφτά δεν υπάρχουν. Όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, γενικά δεν βλέπεις τι γίνεται? Είμαστε ίσως και στο καλύτερο επίπεδο σχετικά με το τι έχουμε καταφέρει και τι έχουμε στα χέρια μας. Αν είχαμε πχ ένα άρθρο 44 από πίσω, να έβλεπες τότε (με αυτήν την διοίκηση) τι θα χρωστούσαμε.

Επίσης ο δικός μου πατέρας είναι αρειανός. Αυτό τι σημαίνει? Ότι είμαι και εγώ φιλο-σκορδικός πχ???? Δεν πάει έτσι...
Η ομάδα χρωστούσε γιατί επέλεξε να πάρει παίκτες που δεν είχε να τους πληρώσει. Αν έριχνε το budget δεν θα είχε πρόβλημα.
Για το θέμα πατέρα και γιου. Ο Ραπτόπουλος είναι ένας (αποτυχημένος) συγγραφέας. Ο λόγος που ήρθε στον ΠΑΟΚ είναι η ισχύς του πατέρα του. Ο Ζαγοράκης αυτόν επιβραβεύει και ουσιαστικά προστατεύει. Ο γιος του Ραπτόπουλου αυτό που θέλει από τον ΠΑΟΚ είναι προστασία στον πατέρα του αν τυχόν στριμωχθεί από την κυβέρνηση.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Πρόεδρε, δεν ξέρω τι θα κάνεις.
ΤΟΝ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Εσύ φίλε μου θέλεις να μην πουλήσει τον Κοντρέρας... Οι άλλοι θέλουν να μην πουλήσει το Βιερίνια... Άλλοι θέλουν να διώξει το Σαλπιγγίδη... Οι υπόλοιποι θέλουν να κρατήσει τον Γκαρσία... Ο Αποστόλης θέλει να μην πουλήσει τον Παπάζογλου... Ο Ρονάλντο θέλει να μη διώξει το Σακελλαρίου... Εγώ θέλω να μην πουλήσει το Μπαλάφα... Ο καθένας κάτι θέλει... Και άντε οι γνώμες, είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, όλοι έχουμε απο μία... Αλλά οι επιθυμίες είναι ακόμα χειρότερες, γιατί όλοι έχουμε απο πολλές... Οπότε... Δύσκολα... Σφίξαμε... :lol:

Όσο για τον Κοντρέρας... Αν δεν δεχτεί να ανανεώσει... Και έρθει μια έστω ικανοποιητική πρόταση... Έχει φύγει με χίλια... Λέω, αν δεν δεχτεί να ανανεώσει και αν έρθει μια έστω ικανοποιητική πρόταση... :|
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”