PARASANDALOS έγραψε:ενα καρυδι που πηδαει απο δεντρο σε δεντρο....
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ!!!!
Παρασάνδαλε, βγάλε ρε φίλε τη φωτό σου και βάλε το Μπαβτσιτς!! ?

PARASANDALOS έγραψε:ενα καρυδι που πηδαει απο δεντρο σε δεντρο....
XAXAXAXAXAXAXAXAXAAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAX γαμάτοPARASANDALOS έγραψε:ενα καρυδι που πηδαει απο δεντρο σε δεντρο....
H_gynaika_tou_Proedrou έγραψε:Για όσα γράφει το σάτι και βγαίνουν μετά, τσιμουδιά ε; Όσο για τον Βρύζα εσύ βγες και πες ότι δεν είχε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό. Όπως και για τον Λίμα βγες κα ιπες ότι δεν υπήρξε ενδιαφέρον...
Ακούστηκες
Με ασυναρτησίες και κατηγορώ χωρίς να μου δείχνεις έμπρακτα τι εννοείς μιλώντας αναξιοπιστία το μόνο που μπορώ να σε χαρακτηρίσω είναι ότι είσαι εμπαθής και κακεντρεχής.D.A.A.T. έγραψε:H_gynaika_tou_Proedrou έγραψε:Για όσα γράφει το σάτι και βγαίνουν μετά, τσιμουδιά ε; Όσο για τον Βρύζα εσύ βγες και πες ότι δεν είχε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό. Όπως και για τον Λίμα βγες κα ιπες ότι δεν υπήρξε ενδιαφέρον...
Ακούστηκες
χανει πολλα..και σε κεινα τσιμουδια..αλλα οταν ενα σαιτ δινει οτι του λενε οι μανατζερ λογικο ειναι..αυτο που με τρελαινει ειναι πως τα δικα σου,δικα σου και τα δικα μας πάλι δικα σου..Επισης πηγε εξω για ισπανο,οχι για τον μπολονι που και καλα τα φερεφωνα τον ειχαν κλεισμενο..οπως θελετε τα μαγειρευετε..
Με την στηλη σου προσωπικα,δεν εχω θεμα.Χαβαλε κανει ουτως η αλλως.Το σαιτ ειναι αναξιοπιστο και δεν μου αρεσει που το βλεπω σε ενα οπαδικο σαιτ να παιζει διαφημιση.Θα προτιμουσε να εγραφες εδω για χαβαλε.Αφου δε το κανεις ,με το συμπαθειο αλλα εισαι σε αλλη κατηγορια.
Επισης , για τις μεταγραφες τα υπονοουμενα μπορουσαν να οδηγησουν αλλου..Αφου εξηγησες οτι τις κανει ο τεχνικος διευθ.ειμαι περηφανος.και τωρα φυσικα σε συνεργασια με τον προπονητη.
Τον λιμα δεν τον θελαμε ποτε.Απλα μας προταθηκε.Οπως και ο Γκαρσια.δε θα κατσω να μετρησω τα λαθη σας.Στις μεταγραφες το 70% ειναι λαθη.ειναι λογικο και ανθρωπινο.