Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)

Δημοσίευση από Equalizer »

PARASANDALOS έγραψε:ενα καρυδι που πηδαει απο δεντρο σε δεντρο....

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ!!!!

Παρασάνδαλε, βγάλε ρε φίλε τη φωτό σου και βάλε το Μπαβτσιτς!! ? :opaokara:
PaokArxis

Δημοσίευση από PaokArxis »

PARASANDALOS έγραψε:ενα καρυδι που πηδαει απο δεντρο σε δεντρο....
XAXAXAXAXAXAXAXAXAAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAX γαμάτο :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
maikopoulos

Δημοσίευση από maikopoulos »

Καρυπίδης;
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

"Μονοκάρυδος" είναι :?: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

H_gynaika_tou_Proedrou έγραψε:Για όσα γράφει το σάτι και βγαίνουν μετά, τσιμουδιά ε; Όσο για τον Βρύζα εσύ βγες και πες ότι δεν είχε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό. Όπως και για τον Λίμα βγες κα ιπες ότι δεν υπήρξε ενδιαφέρον...
Ακούστηκες

χανει πολλα..και σε κεινα τσιμουδια..αλλα οταν ενα σαιτ δινει οτι του λενε οι μανατζερ λογικο ειναι..αυτο που με τρελαινει ειναι πως τα δικα σου,δικα σου και τα δικα μας πάλι δικα σου..Επισης πηγε εξω για ισπανο,οχι για τον μπολονι που και καλα τα φερεφωνα τον ειχαν κλεισμενο..οπως θελετε τα μαγειρευετε..

Με την στηλη σου προσωπικα,δεν εχω θεμα.Χαβαλε κανει ουτως η αλλως.Το σαιτ ειναι αναξιοπιστο και δεν μου αρεσει που το βλεπω σε ενα οπαδικο σαιτ να παιζει διαφημιση.Θα προτιμουσε να εγραφες εδω για χαβαλε.Αφου δε το κανεις ,με το συμπαθειο αλλα εισαι σε αλλη κατηγορια.

Επισης , για τις μεταγραφες τα υπονοουμενα μπορουσαν να οδηγησουν αλλου..Αφου εξηγησες οτι τις κανει ο τεχνικος διευθ.ειμαι περηφανος.και τωρα φυσικα σε συνεργασια με τον προπονητη.

Τον λιμα δεν τον θελαμε ποτε.Απλα μας προταθηκε.Οπως και ο Γκαρσια.δε θα κατσω να μετρησω τα λαθη σας.Στις μεταγραφες το 70% ειναι λαθη.ειναι λογικο και ανθρωπινο.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

maikopoulos έγραψε:Καρυπίδης;
Σοβαρα..?
H_gynaika_tou_Proedrou

Δημοσίευση από H_gynaika_tou_Proedrou »

D.A.A.T. έγραψε:
H_gynaika_tou_Proedrou έγραψε:Για όσα γράφει το σάτι και βγαίνουν μετά, τσιμουδιά ε; Όσο για τον Βρύζα εσύ βγες και πες ότι δεν είχε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό. Όπως και για τον Λίμα βγες κα ιπες ότι δεν υπήρξε ενδιαφέρον...
Ακούστηκες

χανει πολλα..και σε κεινα τσιμουδια..αλλα οταν ενα σαιτ δινει οτι του λενε οι μανατζερ λογικο ειναι..αυτο που με τρελαινει ειναι πως τα δικα σου,δικα σου και τα δικα μας πάλι δικα σου..Επισης πηγε εξω για ισπανο,οχι για τον μπολονι που και καλα τα φερεφωνα τον ειχαν κλεισμενο..οπως θελετε τα μαγειρευετε..

Με την στηλη σου προσωπικα,δεν εχω θεμα.Χαβαλε κανει ουτως η αλλως.Το σαιτ ειναι αναξιοπιστο και δεν μου αρεσει που το βλεπω σε ενα οπαδικο σαιτ να παιζει διαφημιση.Θα προτιμουσε να εγραφες εδω για χαβαλε.Αφου δε το κανεις ,με το συμπαθειο αλλα εισαι σε αλλη κατηγορια.

Επισης , για τις μεταγραφες τα υπονοουμενα μπορουσαν να οδηγησουν αλλου..Αφου εξηγησες οτι τις κανει ο τεχνικος διευθ.ειμαι περηφανος.και τωρα φυσικα σε συνεργασια με τον προπονητη.

Τον λιμα δεν τον θελαμε ποτε.Απλα μας προταθηκε.Οπως και ο Γκαρσια.δε θα κατσω να μετρησω τα λαθη σας.Στις μεταγραφες το 70% ειναι λαθη.ειναι λογικο και ανθρωπινο.
Με ασυναρτησίες και κατηγορώ χωρίς να μου δείχνεις έμπρακτα τι εννοείς μιλώντας αναξιοπιστία το μόνο που μπορώ να σε χαρακτηρίσω είναι ότι είσαι εμπαθής και κακεντρεχής.

Για Μπόλονι: Γράψαμε πρώτοι για τηνν προφορική συμφωνία 3 τα ξημερώματα. Το είχα προανναγγείλει από το φόρουμ από τις 1 30 το πρωί. Μισή ώρα μετά άλλο σάιτ που το πήρε απευθείας από την ΠΑΕ. Για Ισπανία γράψαμε πρώτοι ότι θα πάει και Ισπανία για παν ενδεχόμενο αλλά για κάποιον άλλον που ήταν πρώτος στόχος...

Για Αρίας: Αποκαλύψαμε την ανανέωση του αλλά και την πρόταση για τρία χρόνια

Για Γκαρσία μην βιάζεσαι. Για Λίμα δεν είπαμε ότι έκλεισε...

Σαλπιγγίδη και Αννόβερο; Πρώτο το τρανσφερνιους

Για τον παίκτη της Καϊζερσλάουτερν που ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε έντονα; επίσης

Για πιτσιρικάδες που δοκιμάστηκαν; επίσης.

Του Πανθρακικού πάλι πρώτοι...

Και πολλά ακομα που θα βγουν στην συνέχεια μην μου αγχώνεσαι.

Για το αν διαφημίζεται το σάιτ να σε ενημερώσω ότι εδώ μπαίνουν τα λινκ όλων των σάιτ και στα άλλα ΜΜΕ και σάιτ με Ολυμπιακούς ιδιοκτήτες (οlapaok) και Παναθηναϊκούς (Γκαζέτα Onsport) και επαγγελματικά τύπου γραφείο τύπου του ΠΑΟΚ oti pei o paok akoma kai an ine lathos(paok24) Το σάιτ είναι δικό μου.Δεν έχω έσοδα και καλύτερα χώστα σε κανέναν αλλόθρησκο μπου τα παίρνει χοντρά και όχι σε μένα που έχω φτύσει αίμα για αυτό το σάιτ που γράφουμε εδώ τώρα (παοκμανια) με πολλούς και διάφορους τρόπους που δεn είναι της παρούσης.

Το αν ότι παίρνω τις πληροφορίες από μάνατζερ πουτο ξέρεις; Και να το παίρνω από παίκτες; Προέδρους ή από όλους αυτούς; Σημασία έχει ότι είναι ανεξάρτητο και θα γράψω ότι θέλω χωρίς να επηρεαστώ από την προπαγάνδα του κάθε γραφείο τύπου της όποιας ομάδας...

Πολλές μεταγραφές είναι ήδη κλεισμένες και ο προπονητής δεν έχει παίξει ρόλο. Όπως σε όλες τις ομάδες. Δεν είπα ότι είναι κακό. Είπα πως λειτουργούν στον ΠΑΟΚ. Εσύ βγες και πες ότι ο Μπόλονι είπε δεν θέλω τον Ελ Ζαρ ή ότι θέλω πχ... τον Μάντζιο η το χαφ του Πανθρακικού. Ακούστηκες.

Αυτά...

Ας κόψουμε εδώ την συζήτηση και ας ασχοληθούμε στο τόπικ μόνο με το θέμα του...

Απορώ γιατί μου επιτίθεσαι χωρίς να έχω δώσει κανένα δικαίωμα. Κάτι θα ξέρεις παραπάνω.

Με ΠΑΟΚτσήδικους χαιρετισμούς

Η γυναίκα του προέδρου... :redcard:
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

Επειδή προσωπικά σε εμένα και οι δύο είστε συμπαθείς καλύτερα σταματήστε το εδώ. Πάμε για καμια μαλακία τώρα. Τράνσφερ πες για κανένα νέο για μας που δεν νυστάζουμε...
H_gynaika_tou_Proedrou

Δεν μαλώνουμε απλά όταν κατηγορούμε για κάτι ίσως από άγνοια η απλά έτσι, πρέπει να απαντήσω. Θα το κανες και εσύ. Και εγώ τον συμπαθώ τον DAAT γιατί τον γνωρίζω πολύ καιρό...

Υπόψιν δεν τα έχουμε... Εγώ είμαι παντρεμένη...

Κουίζ μπορεί και τα ξημερώματα. Αλλιώς αύριο τα ξημερώματα :opaokara:
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

κοιτα φιλε..καταρχην δεν χρειαζεται να πιστευει κανεις οτι μαλωνουμε..αν δεν με ενοιαζε δε θα το συζητουσα.

Θα σου μιλησω ξεκαθαρα..Δεν αμφισβητω τις προθεσεις..ειναι ξεκαθαρο οτι εισαι ΠΑΟΚτσης.

Θα σου μιλησω απο την καρδουλα μου.Ειμαστε σε μια φαση που αρεσει πολυ η φαση υποννουμενο.Γκαγκατσης,Τραυλος,Πουρλιοτοπουλος μπλα μπλα μπλα.Επομενως οτι γραφεται(ειδικα απο σενα που σε διαβαζουν και επηρεαζονται) πρεπει να το εξηγεις με καθε τροπο.

Με εχει ενοχλησει το εχεις μπει σε μια διαδικασια εκνευρισμου με τους αλλους δημοσιογραφους του ΠΑΟΚ..καταλαβαινω οτι το θεμα δημοσιογραφοι-παε ειναι σοβαρο και εκνευριζει τους παντες.Αλλα μεσα απο την συνεχη επιθεση δν βγαινει ακρη.Η εικονα οτι εχεις εναν προεδρο που στηριζεται στα @@ δεκα αλλων δεν αρεσει και ξερεις οτι δεν ισχυει.Μερικες φορες ομως στην προσπαθεια να υπογραμμιστουν τα λαθη του ,βλεπω μια υπερβολη που κανει τον αλλον να διαβαζει τον καθενα με καχυποψια.

Ειναι γνωστο οτι ενας σχεδιασμος εχει γινει απο τον παντελη..ο μπολονι δεν γινεται να ζητησε π.χ τον..μαντζιο..Αλλα ειναι δεδομενο οτι εκανε και δικες του προτασεις.το τι θα αποφασιστει εξαρταται προφανως απο τα οικονομικα.

ΥΣΤ1:το κουιζ μην ειναι για αυτη τη κουραση που λυσσαξανε σημερα στο τοπικ των μεταγραφων
ΥΣΤ2:υπερβολη μου η ειρωνια για βρυζα,αλλα εκει πραγματικα κανατε λαθος.Και η πηγη δεν ηταν αξιοπιστη.οταν λοιπον κατι δεν βγαινει,η παραδοχη ειναι προτιμοτερη απο το ΄΄κατι αλλαξε,πριν 2 ωρες ηταν αλλιως''
ΥΣΤ3:Οι ειδησεις που βγαινουν στις λιγο πριν τις 3 ,εχουν τυπωθει σε πρωτοσελιδο.Καποιες αλλες αναγκαζονται να επιβεβαιωθουν μετα απο λιγο απο το γρ.τυπου.αυτο το δεχομαι.
ΥΣΤ4:μην αφηνεις τα νευρα που εχεις με συγκεκριμενους ανθρωπους του γραφειου τυπου να χανεις το δασος.το δασος ειναι ο ΠΑΟΚ.

Παοκσηδικα και απο εμενα και χωρις καμια διαθεση να μαλωσω.Αν ηθελα να μαλωσω θα μιλουσα με αλλον ;)
H_gynaika_tou_Proedrou

Φυσικά και δεν μαλώνουμε.. μωρό μου... Ακου εκεί φίλε σε μια γυναίκα του προέδρου

Συμφωνώ με το τελευταίο σου ποστ σχεδόν σε όλα. όμως άλλο ΠΑΕ ΠΑΟΚ και άλλο ΠΑΟΚ.

Όσο για τον Βρύζα άλλαξαν πραγματικά όλα μετά την πίεση του ασπρόμαυρων κομάντο.

Να φοβάσαι περισσότερο αυτούς που δεν κάνουν καθόλου κριτική στην ΠΑΕ παρά αυτούς που κάνουν.

Όλοι θα φύγουν. Ξέρεις ποιοι θα μείνουν; Εσύ.

Αλλά δυστυχώς και αυτοί που ποτέ δεν κάναν κριτική σε καμιά διοίκηση της ΠΑΕ παρά μόνο λίγο πριν το τέλος της...

Ξεφύγαμε απο το τόπικ και ζητώ συγνώμη από όλους τρους τρανσφερομανείς...

Ο Κλόζε στην Λάτσιο... Έτσι με είπε ο Μίροσλαβ. χιχι...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

και εγω ζητω συγγνωμη στους μανιακς..παντως ο τροπος για να αλλαξεις αυτους πρεπει να ειναι διαφορετικος..χαιρομαι που καταλαβες γιατι εγραψα οτι εγραψα και ποιος ειναι ο σκοπος μου.
H_gynaika_tou_Proedrou

Δεν αλλάζει αυτό το σκηνικό. Δεν πειράζει

ΤΙ λέγαμε ο Κρέσπο στον ΠΑΟΚ;.... ΧΑΧΑ που το θυμήθηκα και αυτό :ugeek:
H_gynaika_tou_Proedrou

Πάντως το τελευταίο... εύκολο κουίζ είναι μεταγραφή
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Για λέγε..
Πως θα έρθει αυτός Τούμπα...?

Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”