Σχόλια για την κεντρική σελίδα
Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα
ΌΤΑΝ κάνουμε μια τέτοια ενημερωση όπως αυτή του index.HTML αυτή ΠΑΊΖΕΙ πρώτα στο http://www2.paokmania.gr και μετα απο λίγα λεπτά φαίνεται και στο http://www.paokmania.gr ... Σε αυτο ΠΑΊΖΕΙ ρόλο ο server που μοιράζει τις δουλειές και τους χρήστες στα μηχανάκια (5 συνολικά)... Ειδικά σε βραδιές με πολλή επισκεψιμότητα, σαν και αυτή.
ΧΑΊΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΆΡΕΣΕ ΤΟ INTRO ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΌΓΙΑ?
ΧΑΊΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΆΡΕΣΕ ΤΟ INTRO ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΌΓΙΑ?
Το ξερω οτι εχει @@ το συμπαν τωρα και η επισκεψιμοτητα ειναι στα υψη..
Η αναμεταδοσση εγινε κανονικα?
Με πηρε ο Teacher τηλ απο το γηπεδο και μου ειπε πως υπηρχε προβλημα..
Λυθηκε τελικα?
Η αναμεταδοσση εγινε κανονικα?
Με πηρε ο Teacher τηλ απο το γηπεδο και μου ειπε πως υπηρχε προβλημα..
Λυθηκε τελικα?
H εισαγωγή ειναι για Οσκαρ!
Πολύ έξυπνο και αστείο!
Μπράβο ρε φιλε
Πολύ έξυπνο και αστείο!
Μπράβο ρε φιλε
Με μοτζιλα δεν μπορω να δω την κεντρικη με ανανεωση..
Εχει μεινει στα μεσημεριανα κειμενα..
Δοκιμασα με εξπλορερ και μπηκα στην κεντρικη χωρις ονομα μια χαρα, ειδα και το ιντρο (που τα σπαει!!)
Ζορρο απο ποτε το ειχες ετοιμο?

Εχει μεινει στα μεσημεριανα κειμενα..
Δοκιμασα με εξπλορερ και μπηκα στην κεντρικη χωρις ονομα μια χαρα, ειδα και το ιντρο (που τα σπαει!!)
Ζορρο απο ποτε το ειχες ετοιμο?

- DaFFy_NaSH
Έχει πήξει η αρχική απο τις διαφημίσεις.. είπαμε έξοδα αλλα όχι κ να ψάχνουμε τα κείμενα κ τα αρθρα ρε παιδιά...
Eίναι διαφημίσεις της Google, εκτός από αυτές που υπάρχουν από παλιά. Δε θα μείνουν πολύ καιρό μην ανησυχείς
- DaFFy_NaSH
Ναι το ξέρω Δάσκαλε, απλά σιγά σιγά γίνετε και αντιαισθητικό με τόσες διαφημίσεις, πονάνε τα μάτια μας :p
το baneraki που υπάρχει κάτω-κάτω στην κεντρική σελίδα για να σε οδηγεί στην Ηλεκτρονική εφημερίδα της Θ4 δε λειτουργεί ... παρακαλείται κάποιος admin να φροντίσει να λύσει το πρόβλημα ...
Εχω την αίσθηση ότι σταμάτησε η εφημερίδα, χωρίς να είμαι σίγουρος, γιατί δοκίμασα κι από άλλα λινκ να μπω δίχως αποτέλεσμα...
Η κεντρική, μετά την ανάληψη της διοίκησης από τον Μπάνε έπεσε προσκαιρα!!

Η κεντρική, μετά την ανάληψη της διοίκησης από τον Μπάνε έπεσε προσκαιρα!!

Δεν ξέρω αν είμαι off topic ρε παιδιά αλλά μήπως υπάρχει κανένα πρόβλημα με το να σχολιάζουμε τα άρθρα της κεντρικής σελίδας; Γιατί εδώ και λίγες μέρες δεν μπορώ να το κάνω και δεν μπορώ και να κάνω log in με τον λογαριασμό μου στην επιλογή πάνω αριστερά!
Σβήσε πρώτα τα cookies, μετά πάνε στην κεντρική, συνδέσου, επέλεξε να με θυμασαι, μπες σε οποιο κείμενο θες στη συνέχεια και λογικά δε θα χεις πρόβλημα
Ο λογαριασμός σου είναι οκ πάντως...
Ο λογαριασμός σου είναι οκ πάντως...
- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
Στην "κεντρική" το πιο πρόσφατο θέμα με τον Τίτλο: "Η απάντηση Σαχπατζίδη στο δημοσίευμα του Έθνους",
ενώ μου άνοιξε την πρώτη φορά, στις επόμενες προσπάθειές μου δεν μου ανοίγει, ενώ τα άλλα θέματα ανοίγουν κανονικά.
AdminTeam κοιτάξτε που έχει πρόβλημα;
Ευχαριστώ.
Εδιτ: Επανήρθε σε λειτουργία. Αλλά συνεχίζει να ανοίγει με χαρακτηριστική καθυστέρηση, ενώ τα υπόλοιπα δουλεύοθν κανονικά.
ενώ μου άνοιξε την πρώτη φορά, στις επόμενες προσπάθειές μου δεν μου ανοίγει, ενώ τα άλλα θέματα ανοίγουν κανονικά.
AdminTeam κοιτάξτε που έχει πρόβλημα;
Ευχαριστώ.
Εδιτ: Επανήρθε σε λειτουργία. Αλλά συνεχίζει να ανοίγει με χαρακτηριστική καθυστέρηση, ενώ τα υπόλοιπα δουλεύοθν κανονικά.
Re: Παράπονα για το φόρουμ
σε αυτο το κείμενο έχετε λάθος το λινκ http://www.paokmania.gr/stiles/mme/17072-honore.html