Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από navigator11 »

ε πως ρε τάντ;κι απ'το μυαλό του ζήση έστω για δέκατα του δευτερολέπτου να πέρασε η εικόνα να φοράει τη σιχαμένη πράσινη φόρμα μας ΠΡΟΔΟΣΕ.ο ... ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ παοκτσής δε σχωρνάει έτσι εύκολα λέμε.ο μέσος σύγχρονος παοκτσής,μιάς και πρόκειται για ΑΝΘΡΩΠΟ του σήμερα,που τη λέξη ηθική πρωτίστως,να ριψοκινδυνέυσω και να πω ΜΟΝΟ(;),την επιστρατεύει στα του ΠΑΟΚ.γιατί αν την επιστράτευε σε οποιονδήποτε τομέα της καθημερινότητάς του πιθανώς να καθυστερούσαμε σημαντικά να κατρακυλήσουμε σαν χώρα με τον αισχρό τρόπο,που κατρακυλάμε σήμερα.μιάς και μιλάμε για μάζα ανθρώπων σημαντικότατη.

υγ σέρα,αντιληπτόν.πάντως,καλά έκατσε η παρεξήγησις :mrgreen: γιατι τα ερωτηματικά αμέσως μετά έσκασαν μύτη.πετάχτηκα όπως ο ζαγοράκης απέναντι στο γόντικα. :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

+1 στον navi.

κάλεσμα σε όλους τους φίλους navi για ένωση εναντίον φίλων οπλαρχηγού
zisis the end

Δημοσίευση από zisis the end »

tad έγραψε:Επιτρέψτε με αδέρφια Κολοκοτρώνη, Federacion, Realcon και λοιπά αδέρφια να διαφωνήσω κάθετα με αυτά που γράφετε ...

Τιμή και δόξα στον άγνωστο Παοκτσή ΝΑΙ !!!

Απαξίωση σε ανθρώπους του ΠΑΟΚ που προσφέρουν και συγχρόνως αρνούνται εκατομύρια σε αυτούς τους μαμημένους καιρούς που ζούμε ΟΧΙ !!!

Μην μου λέτε ότι απαξιώνεται το ΟΧΙ του Βρύζα ή του κάθε Βρύζα σε τόσα εκατομύρια !!!

Μην μιλάμε για τα αυτονόητα ....

Βρίσκονται δηλαδή 2-3 άνθρωποι που λένε όχι σε πολλά λεφτά για την αγάπη ή για αυτό που τους λέει η καρδιά τους και τους απαξιώνουμε .... ???? Όχι ρε σεις ...

Πες τε μου πόσοι από εμάς τους ίδιους θα έκαναν το ίδιο ??? Πόσοι ???

Εδώ έχουμε στις τάξεις μας χιλιάδες που δεν πληρώνουν εισητήριο ...
έχουμε χιλιάδες που έχουν βάλει το χέρι και κλέβουν τον ΠΑΟΚ εδώ και χρόνια ....
Παράγοντες, αθλητές, επαγγελματίες φιλάθλους ....

Έχουν βρεθεί 5-6 ανθρώποι που σέβονται τα τέσσερα γράμματα και τους απαξιώνουμε ....

Μην το κάνετε ρε σεις ...

Τώρα μόνο στήριξη χρειάζεται ...

Και στον ΠΑΟΚ αλλά και σε πρόσωπα που εκφράζουν τον ΠΑΟΚ ...

Όλοι έχουμε αδύναμες στιγμές, όλοι βλάψαμε κάποια στιγμή τον ΠΑΟΚ ή κάτι άλλο που αγαπάμε !!!

Η ουσία είναι οι πράξεις μας να έγιναν πάντα με γνώμονα το καλό του ΠΑΟΚ ...

Δεν μπορώ καν να πιστέψω ότι βρίσκονται παόκια να απαξιώνουν τον ζήση μετά την χυλόπιτα σε τόσα λεφτά. Μην το ξεπερνάτε έτσι !!!

Οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι !!! Το μόνο που έχουμε στον ΠΑΟΚ είναι η στήριξη ο ένας στον άλλον !!!

Αυτή είναι η δύναμή μας ... Μην την απαξιώνουμε τόσο εύκολα

σωστος εισαι ακομα και στο δικο μας γηπεδο που εμεις πληρωνουμε τα διαρκειας μας απο αυτα που δε μας περισευουν υπαρχουν ανθρωποι που λυπουνται τα χρηματα για ενα εισητηριο και μπαινουν τζαμπα στα αυτοι δλδ ειναι οι μαγκες και ο βρυζας ο λαλακας που δεν εκανε και τιποτα φοβερο επειδη δεν τα εχει αναγκη?δεν παει ετσι
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

κατω η δικτατορια της Νανσυ!λεφτερια στο Γιωργο Μοναστηριωτη!Νιαου!
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Εαν ερθει τελικα θα ειναι η πληρης επιβεβαιωση του "Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ"! Ζηση ψυχαρα για παντα ΠΑΟΚαρα!! :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

ελεος με αυτο το ΠΑΟΚ πανω απ'ολα ψωμοτυρι το εχετε κανει!

εγω ενα καταλαβα αυτες τις μερες που παρακολουθω.οποιον γουσταρετε τον βγαζετε προδοτη,οποιον γουσταρετε τον βγαζετε εθνοσωτηρα...δυστυχως για εσας οσο και να παρακαλουσατε μερικοι να παει στον βαζελο,δεν ειναι ολοι ιδιοι τελικα...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μάλιστα.Το τοπικ "Νέος προπονητής " λογικά κλειδώνει σήμερα ,εδώ τελείωσε το νταβαντούρι,
ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΖΟΥΜΕ (σκοτωνόμαστε) ΡΕ όλο το καλοκαίρι? :opaokara:
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Βγες και διέψευσε ΤΩΡΑ, γιατί αυτό που γίνεται είναι πολύ χειρότερο από αυτό που πήγε να γίνει...Τώρα αν όντως το ισχυρίστηκες, άντε στο καλό και να μας γράφεις...

υ.γ. ερασπορ στο δελτίο ειδήσεων : "...γιατί όπως ισχυρίστηκε δέχτηκε απειλές η οικογένειά του..."
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ποιος παρακαλουσε να παει στο βαζελο πλακα κανεις ? το μονο ασχημο ειναι οτι συζητουσε με αυτους θα επρεπε να τους κλεισει στα μουτρα την πορτα απο την αρχη.....και πρεπει ο ζησης αυτην την αηδια για απειλες να βγει και να την διαψευσει ασχετα αν ερθει η δεν ερθει στον ΠΑΟΚ.....ειπαμε το ενα βημα το εκανε ενα ακομη εμεινε....
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ουπς βιάστηκα .Κι έτσι ξανάρχισε ο καυγάς..
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

Δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται ολα τα ποστ ολων των φορουμ να απευθυνονται στον εορπτολ και να τα απανταει ο εορπτολ.

Σιγα τα αιματα ρε,καλοκαιρι ειναι δεν μαλωνουμε.Ποιος εβγαλε ακρη για να βγαλω εγω.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

kataramenos5 έγραψε:Μάλιστα.Το τοπικ "Νέος προπονητής " λογικά κλειδώνει σήμερα ,εδώ τελείωσε το νταβαντούρι,
ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΖΟΥΜΕ (σκοτωνόμαστε) ΡΕ όλο το καλοκαίρι? :opaokara:
Πλάκα κάνεις έτσι;
Πάρε μερικά
Θ.Ζαγοράκης (γιατί πρόεδρε;)
Δ.Σαλπιγγίδης (πόσα γκολ/λεφτά βάζει)
Κλάους (τι θα γίνει με τα κιλά του;)
Β.Κουτσιανικούλης (θα παίξεις ποτέ μπάλα)
Φανέλα ΠΑΟΚ (Puma τον παίρνεις!)

Θες κι άλλα; :opaokara:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

city_boy έγραψε:Δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται ολα τα ποστ ολων των φορουμ να απευθυνονται στον εορπτολ και να τα απανταει ο εορπτολ.

Σιγα τα αιματα ρε,καλοκαιρι ειναι δεν μαλωνουμε.Ποιος εβγαλε ακρη για να βγαλω εγω.
ρε φιλε δεν πιστευω ΠΑΟΚΤΣΗΣ να ευχοταν να κλεισει ο ζησης στον βαζελο εκτος αν ειχε προσωπικο προβλημα μαζι του
.....εσυ τι ζορι εχεις που απανταω απευθυνεσε σε καποιον συγκεκριμενο ? καντο με p.m αν ειναι ετσι.....
ρε παιδι μου αυτοι οι καθαροαιμοι καλα παιδια αλλα οταν δεν τους αρεσει η απαντηση ολη η δημοκρατικοτητα τους παει περιπατο..... :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

niko70 έγραψε:Βγες και διέψευσε ΤΩΡΑ, γιατί αυτό που γίνεται είναι πολύ χειρότερο από αυτό που πήγε να γίνει...Τώρα αν όντως το ισχυρίστηκες, άντε στο καλό και να μας γράφεις...

υ.γ. ερασπορ στο δελτίο ειδήσεων : "...γιατί όπως ισχυρίστηκε δέχτηκε απειλές η οικογένειά του..."

Τα είπες όλα...
Ετσι!

Ζήση κρίμα....
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Βγες ρε Ζηση και πες:

Η τρομοκρατια του ΠΑΟΚ κερδισε για αλλη μια φορα.
Η οικογενεια μου εντρομη και ωντας σε ομηρια απο 1500 οπαδους του Δυναστη του Ελληνικου ποδοσφαιρου,με πηρε τηλεφωνο και με λιγμους μου ζητησε να μην υπογραψω το χρυσο συμβολαιο που θα απογειωνε την καριερα μου.
Κατω απο αυτη την πιεση και με το πιστολι στον κροταφο αναγκαστηκα να αρνηθω αυτη την μυθικη προταση του στενου μου φιλου κ.Γοντικα.
Ακομα και τωρα βομβαρδιστικα του ΠΑΟΚ πετουν πανω απο το πατρικο μου και οι ειδικες δυναμεις της Θ4 εχουν δημιουργησει ασφυκτικο κλοιο σε ολα τα μελη της οικογενειας μου ζητωντας μου να υπογραψω στον Δικεφαλο.
Ευχαριστω τον ΠΑΟ για την προτιμηση στο προσωπο μου και ελπιζω σε μελλοντικη συνεργασια κατω ομως απο διαφορετικες συνθηκες

Με τιμη(500.000$ ετησιως)

Ζησης
Βρυζας
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”