υγ σέρα,αντιληπτόν.πάντως,καλά έκατσε η παρεξήγησις

tad έγραψε:Επιτρέψτε με αδέρφια Κολοκοτρώνη, Federacion, Realcon και λοιπά αδέρφια να διαφωνήσω κάθετα με αυτά που γράφετε ...
Τιμή και δόξα στον άγνωστο Παοκτσή ΝΑΙ !!!
Απαξίωση σε ανθρώπους του ΠΑΟΚ που προσφέρουν και συγχρόνως αρνούνται εκατομύρια σε αυτούς τους μαμημένους καιρούς που ζούμε ΟΧΙ !!!
Μην μου λέτε ότι απαξιώνεται το ΟΧΙ του Βρύζα ή του κάθε Βρύζα σε τόσα εκατομύρια !!!
Μην μιλάμε για τα αυτονόητα ....
Βρίσκονται δηλαδή 2-3 άνθρωποι που λένε όχι σε πολλά λεφτά για την αγάπη ή για αυτό που τους λέει η καρδιά τους και τους απαξιώνουμε .... ???? Όχι ρε σεις ...
Πες τε μου πόσοι από εμάς τους ίδιους θα έκαναν το ίδιο ??? Πόσοι ???
Εδώ έχουμε στις τάξεις μας χιλιάδες που δεν πληρώνουν εισητήριο ...
έχουμε χιλιάδες που έχουν βάλει το χέρι και κλέβουν τον ΠΑΟΚ εδώ και χρόνια ....
Παράγοντες, αθλητές, επαγγελματίες φιλάθλους ....
Έχουν βρεθεί 5-6 ανθρώποι που σέβονται τα τέσσερα γράμματα και τους απαξιώνουμε ....
Μην το κάνετε ρε σεις ...
Τώρα μόνο στήριξη χρειάζεται ...
Και στον ΠΑΟΚ αλλά και σε πρόσωπα που εκφράζουν τον ΠΑΟΚ ...
Όλοι έχουμε αδύναμες στιγμές, όλοι βλάψαμε κάποια στιγμή τον ΠΑΟΚ ή κάτι άλλο που αγαπάμε !!!
Η ουσία είναι οι πράξεις μας να έγιναν πάντα με γνώμονα το καλό του ΠΑΟΚ ...
Δεν μπορώ καν να πιστέψω ότι βρίσκονται παόκια να απαξιώνουν τον ζήση μετά την χυλόπιτα σε τόσα λεφτά. Μην το ξεπερνάτε έτσι !!!
Οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι !!! Το μόνο που έχουμε στον ΠΑΟΚ είναι η στήριξη ο ένας στον άλλον !!!
Αυτή είναι η δύναμή μας ... Μην την απαξιώνουμε τόσο εύκολα
Πλάκα κάνεις έτσι;kataramenos5 έγραψε:Μάλιστα.Το τοπικ "Νέος προπονητής " λογικά κλειδώνει σήμερα ,εδώ τελείωσε το νταβαντούρι,
ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΖΟΥΜΕ (σκοτωνόμαστε) ΡΕ όλο το καλοκαίρι?
ρε φιλε δεν πιστευω ΠΑΟΚΤΣΗΣ να ευχοταν να κλεισει ο ζησης στον βαζελο εκτος αν ειχε προσωπικο προβλημα μαζι τουcity_boy έγραψε:Δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται ολα τα ποστ ολων των φορουμ να απευθυνονται στον εορπτολ και να τα απανταει ο εορπτολ.
Σιγα τα αιματα ρε,καλοκαιρι ειναι δεν μαλωνουμε.Ποιος εβγαλε ακρη για να βγαλω εγω.
niko70 έγραψε:Βγες και διέψευσε ΤΩΡΑ, γιατί αυτό που γίνεται είναι πολύ χειρότερο από αυτό που πήγε να γίνει...Τώρα αν όντως το ισχυρίστηκες, άντε στο καλό και να μας γράφεις...
υ.γ. ερασπορ στο δελτίο ειδήσεων : "...γιατί όπως ισχυρίστηκε δέχτηκε απειλές η οικογένειά του..."