θα σταθώ στο τελευταίο-τελευταίο.φτωχός πλήν τίμιος=;
αν γνωρίζει τη ΔΙΑΦΟΡΑ,να κοπιάσει παραπροχθές στην ομάδα.ο παντέλος αποκλείεται να βρεί το αποτέλεσμα ούτε με λυσάρι ...
συμφωνώ με το βροχοποιό κατά τα λοιπά ως προς τ'ότι ο ζήσης είναι εξαιρετικά χρήσιμος καθώς κείται :
" Έξω απο τη νοοτροπία του ΠΑΟΚ ως άνθρωπος, ως ιδιοσυγκρασία, γι αυτό και δεν τον έχω κόψει να κόβει φλέβες για τον ΠΑΟΚ παρότι δεν αμφισβητώ οτι είναι παοκτσάκι πλέον..
Ίσως αυτό το δυτικοευρωπαικό στυλ που έχει να τον καθιστά κι απαραίτητο για την ομάδα, γιατί κρυώνει λίγο το σκαλωμένο πάθος μας.
Πάνω απ όλα τον θέλω στην ομάδα γιατί ήρθαν ετσι τα πράγματα που το να μην είναι "ενα" με τον Τέο, ουσιαστικά κάνει μεγαλύτερο κακό στην ομάδα απ οτι η πιθανή απώλεια και του πιο μεγάλου τ.δ. του πλανήτη."
το τεράστιό του ΧΑΡΙΣΜΑ είναι πως μάλλον έχει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ από τον πρόεδρο.στην ομάδα φέτος το στοιχείο τούτο εξέλειψε παντελώς.για μένα ο ζήσης μπορεί να αποτέλεσει ένα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ "ΑΓΚΑΘΙ" για το ζαγόρ,που μπορεί να του δώσει διαφορετικές,λιγότερο συναισθηματικά φορτισμένες,οπτικές επί θεμάτων,που άπτονται της γενικότερης λειτουργίας της ομάδας.αρκεί φυσικά να μην προσπαθούν οι δυό τους κάθε φορά να αλληλοεπιβάλλονται για το παραμικρό αλλά να σέβονται τη διαφορετικότητα της φιλοσοφίας ο ένας του άλλου και να τη λαμβάνουν υπόψιν πρίν τη λήψη κομβικών αποφάσεων.προσωπικά μου λείπει αυτή η ΨΥΧΡΗ ΛΟΓΙΚΗ του ζήση.που αν ήταν φέτος στην ομάδα πιστεύω θα απέτρεπε το ζαγόρ λχ να δηλώσει πως πάμε για πρωτάθλημα ή λίγο αργότερα ότι εξαπατήθηκε από τους παίχτες.ένα παράδειγμα ...