Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
niko70

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από niko70 »

obanebane έγραψε:Και γιατι εκανε τριετες συμβολαιο με το δημοσιο? και αυτος δεν ειναι που ειπε οτι θα τιμησει το συμβολαιο του με το δημοσιο οταν εγραψαν για πιθανη επιστροφη του?
Η μηπως ηταν συμβασιουχος οπως εγραψε ενας φιλος?
Η παιρνει πολλα και δεν μπορει να "σηκωσει" το συμβολαιο του το κρατος τωρα με τη κριση?
ουστ ρε λαμογιο :opaokara:

Σε πολλά συμφωνώ μαζί σου, σε αυτό όχι (και ειδικά στο "λαμόγιο")...

Για το θέμα της αντίδρασής του και της διάψευσης των "σπορ", υπάρχει εξήγηση... Εξαρτάται αν έχεις θετική ή αρνητική προδιάθεση σε σχέση με το Ζήση, για να πάρεις διαφορετικές απαντήσεις...

Εγώ (που είχα θετική προδιάθεση), το εξέλαβα ως επικοινωνιακή προσπάθεια της διοίκησης να "βγάλει στη σέντρα" το Ζήση..."Εγώ κύριε του προτείνω να γυρίσει και αυτός δε θέλει...". Με την τακτική αυτή περιόρισε τη γκρίνια σε σχέση με τις "ερασιτεχνικές" επιλογές της, έριξε δε την ευθύνη της μη συνεργασίας αποκλειστικά στο Ζήση...

Ο Βρύζας ξέροντας ότι (ή δεν υπήρξε καμμία επαφή, η αν υπήρξε απλά επιβεβαίωσε τους λόγους της αποχώρησής του) αυτό είναι απλά επικοινωνιακό παιχνίδι, αντέδρασε όπως αντέδρασε...
Άβαταρ μέλους
dragan89

Δημοσίευση από dragan89 »

δε θελω να βγαζω ευκολα συμπερασματα αλλα πιστευω πως ο βρυζας ηθελε να παει στο βαζελο απο νωριτερα και χρησιμοποιησε την εθνικη για να παει με εμμεσο τροπο...

Οπως και να χει αν υπογραψει θα ειναι μεγαλη προδοσια...και θα αποδειξει οτι ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα για αυτον δεν ισχυσε ποτε...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

eorptol έγραψε:
gika έγραψε:Κι όλα αυτά με το που άρχισε ο έλεγχος από τους ορκωτούς λογιστές του ερασιτεχνη...

Πολλά στριφογυρίζουν στο μυαλό μου...

Ο χρόνος θα μας δείξει τι έγινε τότε, και τι παίζεται....

αυτα με τους ορκωτους κατανταει κωμωδια.....ο παπαδοπουλος καθιερωσε στην ΠΑΕ ανα εξαμηνο ελεγχο απο ορκωτους....τωρα με την επιτροπη παλι ορκωτους βαλανε .....τι εγινε παπαδοπουλε τους ορκωτους στην ΠΑΕ εσυ τους ειχες βαλει τωρα παλι βαζεις αλλους ορκωτους τι νοημα εχει αυτο τους αλλους εμπιστευεσε και αλλους οχι ?

Πρώτον, εφόσον η διοίκηση είναι καθαρή δεν έχει λόγο να φέρει οποιαδήποτε αντίρηση στον οποιονδήποτε έλεγχο. Επίσης υποθέτοντας ότι ο Ζαγοράκης δεν θα είναι για πάντα στην ομάδα, ένας τέτοιος θεσμός δεν είναι κακός. Καλύτερα πολλοί έλεγχοι, παρά καθόλου....

Όσον αφορά το ποστ μου μπορεί όντως να είναι μαλακία. Αλλά δεν κρύβω ότι μου πέρασε από το μυαλό.
Άβαταρ μέλους
sunnyblack

Δημοσίευση από sunnyblack »

Μεγάλο πράγμα το τεκμήριο της αθωότητας...Αλλά...Αν αποδειχθείς τόσο χαζός θα μοιραστώ με τους συνοπαδούς μου σε fora κι εκτός όσα ξέρω οτι βγήκαν από το στόμα σου και μόνο τιμητικά δεν είναι...
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

Συναγωνιστη με τη φούντα,
θα σου πρότεινα να τον πάρεις τηλέφωνο
υπάρχει μια (μικρή) περίπτωση να μη διαβάζει ΠΑΟΚμάνια...
Άβαταρ μέλους
sunnyblack

Δημοσίευση από sunnyblack »

Σε fora κι εκτός...obvious e?
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Θοδωρής Ζαγοράκης έγραψε:Μην φανταστείτε ότι είναι και κάτι δύσκολο...

:lol: :lol: :lol: :lol:

Είχα χρησιμοποιήσει αυτή τη δήλωση του Ζαγοράκη περί τεχνικού διευθυντή με σκοπό να τονίσω την ανάγκη να στελεχωθεί η ομάδα με ικανά άτομα....

Τώρα βρίσκει και άλλη χρήση....

:lol: :lol: :lol: :lol:

Πέρα από την πλάκα έχουμε θέμα προπονητή και ασχολούμαστε με άσχετα πράγματα....
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

niko70 έγραψε:
obanebane έγραψε:Και γιατι εκανε τριετες συμβολαιο με το δημοσιο? και αυτος δεν ειναι που ειπε οτι θα τιμησει το συμβολαιο του με το δημοσιο οταν εγραψαν για πιθανη επιστροφη του?
Η μηπως ηταν συμβασιουχος οπως εγραψε ενας φιλος?
Η παιρνει πολλα και δεν μπορει να "σηκωσει" το συμβολαιο του το κρατος τωρα με τη κριση?
ουστ ρε λαμογιο :opaokara:

Σε πολλά συμφωνώ μαζί σου, σε αυτό όχι (και ειδικά στο "λαμόγιο")...

Για το θέμα της αντίδρασής του και της διάψευσης των "σπορ", υπάρχει εξήγηση... Εξαρτάται αν έχεις θετική ή αρνητική προδιάθεση σε σχέση με το Ζήση, για να πάρεις διαφορετικές απαντήσεις...

Εγώ (που είχα θετική προδιάθεση), το εξέλαβα ως επικοινωνιακή προσπάθεια της διοίκησης να "βγάλει στη σέντρα" το Ζήση..."Εγώ κύριε του προτείνω να γυρίσει και αυτός δε θέλει...". Με την τακτική αυτή περιόρισε τη γκρίνια σε σχέση με τις "ερασιτεχνικές" επιλογές της, έριξε δε την ευθύνη της μη συνεργασίας αποκλειστικά στο Ζήση...

Ο Βρύζας ξέροντας ότι (ή δεν υπήρξε καμμία επαφή, η αν υπήρξε απλά επιβεβαίωσε τους λόγους της αποχώρησής του) αυτό είναι απλά επικοινωνιακό παιχνίδι, αντέδρασε όπως αντέδρασε...

Αν ήθελε να γυρίσει θα έλεγε "δε μου εχει γίνει κρούση, αλλά υποθετικά μιλώντας θα ήθελα να παω"...

Επίσης αν όντως ήταν ΠΑΟΚτσής, θα έβγαζε τους λόγους που δεν έχουν εκλείψει στη φόρα. Γιατί αν κάτι δεν πηγαίνει καλά στην ομάδα ο κόσμος πρέπει να το ξέρει. Και αν ο λόγος ήταν ο Ζαγόρ που έκανε κάτι που έβλαψε τον ΠΑΟΚ, θα μπορούσε ο Βρύζας και να πάρει τη θέση του προέδρου και να αναδειχθεί σωτήρας που μας "έσωσε" από τον και καλά κακό Ζαγοράκη...

Το ότι δεν έγινε τίποτα από αυτά και ότι με το που του παρουσιαστηκε η ευκαιρία για εθνική την εκανε και εν συνεχεία αντί να κρατήσει επικοινωνία και καλές σχέσεις με την οικογένεια του ΠΑΟΚ ώστε να γυρίσει όταν εκλείψουν οι λόγοι, πάει στο βάζελο, εμένα μου λένε ότι δεν γουστάρει να γυρίσει.

Δικαιωματα του. Μακριά και αγαπημένοι!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gika την Πέμ 02 Ιουν 2011, 14:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Οκ ρε ο καθενας μεταφραζει τα παντα με το δικο του μυαλο δεκτο και κατανοητο, απο τη μερια μου χαβαλες γινεται πρεπει να το εχετε καταλαβει αυτο.
Για μενα ο βρυζας οπως και ο σαντος εχουν τελειωσει απο τη μερα που εφυγαν, στον πορτογαλο δεν εχω να καταλογισω τιποτα γιατι δεν εχει καμια σχεση με τον ΠΑΟΚ ισα ισα που προσφερε κατω απο αντιξοες συνθηκες και παροτι η ομαδα τον ηθελε αυτος θεωρησε οτι πιασαμε ταβανι και σαν εγωιστης που ειναι (ναι αυτο του το καταλογισα απο τον προτελευταιο αγωνα των περσινων play-offs με την αεκ) πηγε στα μαλακα στα στεγνα και στα ζεστα της εθνικης.
Στο βρυζα ομως εχω να καταλογισω πολλα και αν με τη φυγη του εδειξε οτι ο ΠΑΟΚ γιαυτον δεν ειναι πανω απο ολα, τωρα με τη πιθανη συνεργασια του με τον βαζελο θα δειξει οτι ο ΠΑΟΚ ειναι κατω απο ολα.

Υ.Γ Εγω ειλικρινα του ευχομαι να μην τον θελει ουτε ο πανοπουλος στο αμεσο μελον, γιατι πουλησε πολυ ΠΑΟΚτσηδιλικι οπως τοσοι και τοσοι και τελικα απεδειξε οτι δεν φοραει παντελονια.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

O αντιπρόεδρος και μετ'έπειτα πρόεδρος του ΠΑΟΚ γίνεται τεχνικός διευθυντής του πράσινου λαγού, που επί προεδρίας του, ο πράσινος βρυκόλακας του ΕΚΛΕΨΕ το πρωτάθλημα. Και μέχρι προχτές καθόταν δίπλα στον Ζαγοράκη στις σουίτες της Τούμπα με τον Βόλο.

Γεμίσαμε ΠΑΟΚτσηδιλίκιδες!

Πάρε ένα χ από μένα επαγγελματία Ζήση Βρύζα, όχι γιατί διάλεξες να συνεχίσεις αλλού την καριέρα σου, αλλά γιατί γλύφεις εκεί που έφτυνες, και γιατί το έπαιξες θιγμένος και έβγαλες βαρύγδουπη ανακοίνωση για το πρωτοσέλιδο των σπορ του Βορρά πριν κανα δίμηνο.

Κάποιοι σε πιστέψανε ρε κερατά! Παλιομπινέ!

Σου έυχομαι λοιπόν για τη νέα σου καριέρα, άντε και κλητήρας.

Federacion έγραψε:ΑΝ επιβεβαιωθεί στη μπλακ-λιστ κ τελείωσε.
Μην τολμήσεις να ξαναπατήσεις Τουμπα.
angelos4a

Δημοσίευση από angelos4a »

Εγώ θα συνεχίσω να παρακολουθώ με ενδιαφέρον τις εξελίξεις.Αν δεν ακούσω ή δω μια επίσημη ανακοίνωση δεν θα πω τίποτα.
Πάντως έχω μια απορία.
Parolos έγραψε:
niko70 έγραψε:Το θέμα είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου του ΠΑΟΚ, τον θεωρούσε εφεδρία για την ομάδα...Και αυτό το γνώριζε ο Ζήσης πολύ καλά...Για να κλείνει μόνος του αυτή την πόρτα (γιατί την κλείνει και μάλιστα οριστικά) με βάζει σε σκέψεις, γιατί χαζό δεν τον θεωρώ....Κάτι γνωρίζει για το μέλλον (και αυτός και ο Σαχπα...?)

Τι εννοείς ρε αδερφέ ή τι φαντάζεσαι?
Υ.Γ.Αν δεν θες να απαντήσεις για φόβο ματάκια στείλε pm.
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

eorptol έγραψε:...
αυτα με τους ορκωτους κατανταει κωμωδια.....ο παπαδοπουλος καθιερωσε στην ΠΑΕ ανα εξαμηνο ελεγχο απο ορκωτους....τωρα με την επιτροπη παλι ορκωτους βαλανε .....τι εγινε παπαδοπουλε τους ορκωτους στην ΠΑΕ εσυ τους ειχες βαλει τωρα παλι βαζεις αλλους ορκωτους τι νοημα εχει αυτο τους αλλους εμπιστευεσε και αλλους οχι ?

Μισή ώρα και ο kos ακόμη να απαντήσει..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

[youtube]FTvjdhPZbsM[/youtube]
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

obanebane έγραψε:Τα ειπε ολα ο βροχοποιος για το θεμα βρυζα, απλα επειδη εγω ειμαι λιγο βρωμοστομος και του τα εχω μαζεμενα απο περσυ που ολοι τον στηριζατε και το εφαγε το παληκαρι μας ο ζαγορακης, φυγε ζαγορακη ελα βρυζα, βρυζα θεε παρε τη παε.
Αντε χχχχ ρε βρυζα σα πολλα μας τα ειπες δημοσιε υπαλληλε που ετοιμαζεσαι να γινεις ιδιωτικο τσατσακι ουστ. :nairepaok:

Δεν τον στηριζαμε ολοι! :evil:

Υπηρχαν και δυο τρεις "γραφικοι" που ηταν με το Ζαγορακη!...............Εγω,απλα,περιμενω............
zisis the end

Δημοσίευση από zisis the end »

ρε παιδια να ρωτησω κατι δεν υπαρχει καμια περιπτωση αυτο το ξεφτιλικι να ειναι ψεμμα δεν τον εχω για τετοιο κωλοτουμπα......μηπως ειναι παραμυθια και εμεισ τσιμπαμε και εκτεθουμε μετα.....????????
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”