Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

1) βγαίνει πρωτοσέλιδο για τον Βρύζα και τον ΠΑΟΚ, από τα Σπορ του Βορρά, διαψεύδει ο Βρύζας (σιγά ρε Ζήση σε θίξαμε!!!).....το μπινελίκι το ακουν τα Σπορ του Βορρά

2) βγαίνει στο διαδίκτυο και σε εφημερίδες ότι ο Ζήσης πάει στον βάζελο.....ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ο Ζήσης, αλλά θολώνει τα νερά (γιατί ρε Ζήση?)....το μπινελίκι το ακούν αυτοί που μπινελικώνουν τον Ζήση

ΒΓΑΛΕ ΑΚΡΗ ΤΩΡΑ...

Προσωπικά ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Από την στιγμή που δεν ανήκει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, και είναι επαγγελματίας καλά κάνει και κοιτάει το συμφέρον του,

ΑΛΛΑ....

Καλά να πάθουν αυτοί που τσιμπάνε με τα ΠΑΟΚτσηδιλίκια των επαγγελματιών!
ΠΑΟΚ ο ένας, ΠΑΟΚ ο άλλος, ΠΑΟΚ ο χ, ΠΑΟΚ ο ψ...το παραδάκι όμως ρέει άφθονο και άσε τους χαχόλους να παραμυθιάζονται.
Φάτε τώρα το ΠΑΟΚτσηδιλίκι του Ζήση στη μάπα, :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Enide

Δημοσίευση από Enide »

Αντε και πήγες ρε Ζήση στον βάζελο (που δεν το πιστεύω ή δεν θέλω να το πιστέψω) θα σου κάνει καρδιά ρε Ζήση να πανηγυρίσεις γκολ εναντίον του ΠΑΟΚ.
Γ@μώ τον επαγγελματισμό σου αλλά δεσμεύεσαι ηθικά με τον κόσμο του ΠΑΟΚ μην κάνεις το λάθος :cry:
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Ήδη είναι σε ομάδα ποκ, συγκεκριμένα στην κρατική Ελλάδος. Προσωπικά το θέμα με αφήνει τελείως αδιάφορο. Έχω καλή γνώμη για το Βρύζα αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι κομμάτι του ΠΑΟΚ, δεν τρυπάει την ομάδα ΑΝ ΑΝ ΑΝ πάει εκεί. Ίσως εντός ΠΑΟΚ αργότερα αυτό είναι αγκάθι από ηθική άποψη όπως λέτε μερικοί αλλά μην ξεχνάμε ότι και άλλοι κατηφόρισαν και μάλιστα κατευθείαν από Τούμπα αλλά δεν καταδικάστηκαν στο σύνολό τους, έπαιξαν άλλα πράγματα ρόλο.

Στο τέλος βέβαια μπορεί να μην πάει καν οπότε τζάμπα η αναταραχή.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Η sportday μιλάει για τριετή συμφωνία Ζήση-Βάζελου. Μπράβο Ζήση! Κι οταν φύγει ο Φερέιρα ανέλαβε και προπονητής, αμα λάχει, μόνο αυτό το πόστο σου 'χει ξεφύγει...

Υ.Γ.: Τώρα που αδειάζει η θέση του βοηθού στην εθνική, προτείνω Χάβο για βοηθό του Σάντος :shock:
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

κριμα αλλά στον επαγγελματισμό ετσι ειναι,τα χρήματα αξιζουν μονο,αφού πάει στον βάζελο σε τέτοια ηλικια , μετα το πέρασμα σαν πρόεδρος απο εμάς,δεν βλέπω να γυριζει στον ΠΑΟΚ,πράγμα που το ήθελα αλλά οι σχέσεις τους δεν ειναι τοσο καλες με Ζαγορ ή όπως το είχε αναφέρει στην ανακοινωση του ούτε και εξέλειπαν οι λόγοι της αποχώρησής του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cristiano4 την Πέμ 02 Ιουν 2011, 08:21, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Parolos έγραψε:Εφόσον δεν έχει θέση στον ΠΑΟΚ πρέπει να απαγορευτεί να πάει οπουδήποτε αλλού...??
Και μη μου πεις αφού είναι στην Εθνική... Γιατί ίσως δεν έχει πλέον να κερδίσει τίποτα περισσότερο από εκεί σου λέω εγώ...
Και για να μην παρεξηγούμαι το πιο πάνω ποστ ήταν γενικό, όχι προς εσένα...

Και για να πάρω καθαρή θέση, είναι ο άνθρωπος που πέρσυ στο τιμόνι έκανε 15 αγώνες αήττητη την ομάδα και κυνηγήσαμε το πρωτάθλημα στα ίσα.. Από το -15 σε πήγε στο -1...
Και όχι δεν είναι μομφή προς το Ζαγοράκη εννοείται, αλλά αν ποτέ φύγει ο Ζαγοράκης είναι ο μόνος άξιος για πρόεδρος αυτή τη στιγμή που μιλάμε...
ο καθενας κρινεται απο τις επιλογες του. Ο λαος του ΠΑΟΚ ειναι ΔΙΚΑΙΟΣ αλλα και ΑΥΣΤΗΡΟΣ κριτης. Το καταλαβες Ζηση;
Parolos, ειναι αλλο πραγμα μια μεταγραφη ενος ποδοσφαιριστη σε ομαδα του ΠΟΚ ( εχει γινει πολλες φορες) και αλλο ενας ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ σου, να φευγει σε ασχημη στιγμη, να αναλαμβανει χαμηλοτερο ποστο στην εθνικη, να απορριπτει μετα βδελυγμιας προταση του ΠΑΟΚ να επιστρεψει, και μετα απο ενα μηνα να αναλαμβανει παρομοιο ποστο στο βαζελο. Αυτο εγω το αντιλαμβανομαι σαν περιφρονηση προς τον ΠΑΟΚ, και ειναι κατι που δεν το ανεχομαι απο κανεναν. Δηλ αν μετα απο καποια χρονια φυγει ο Ζαγορακης, θα δεχοσουν να παει προεδρος στο βαζελο; Η μηπως μελλοντικα θα δεχοσουν το Βελιτς η τον Ζαετς για προεδρο του ΠΑΟΚ;
IKARIA_4

Δημοσίευση από IKARIA_4 »

Αδερφε οντως, το προβλημα δεν ειναι οτι ειναι πρωην παικτης μας, ή υπευθυνος στην Εθνικη ή δεν ξερω κ εγω τι αλλο...
το προβλημα ειναι ο,τι εκτος των αλλων, αποτελει και ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ του ΠΑΟΚ !

αν δεν ειχε αυτη την ιδιοτητα,δεν θα το συζητουσα καν,δεν θα με ενδιεφερε.Αλλα αυτη η θεση, γεμιζει καποιον ευθυνες! οχι μονο για την περιοδο που αναλαμβανει,αλλα για ολη του τη ζωη...
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Ο Ζήσης Βρύζας είναι ο άνθρωπος στον οποίο ο Παναθηναϊκός θα εμπιστευτεί τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Μάλιστα η συμφωνία μαζί του είναι γεγονός, θα έχει διάρκεια τρία χρόνια και θα ανακοινωθεί μετά την αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας με τη Μάλτα για τα προκριματικά του Euro 2012 το ερχόμενο Σάββατο. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ και συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος θα πιάσει δουλειά από τη Δευτέρα και μαζί με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα θα προχωρήσουν το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Η επιλογή Βρύζα επικράτησε αυτής του Τζιανλούκα Νάνι, καθώς θεωρήθηκε πως ένας Έλληνας θα είχε μεγαλύτερη επιρροή στα αποδυτήρια της ομάδας και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Παράλληλα με την επικείμενη πρόσληψη του Ζήση Βρύζα εγκαταλείπεται, όπως όλα δείχνουν, η πρόθεση να προσληφθεί κάποιος (παλαίμαχος) στη θέση του γενικού αρχηγού.

ttp://www.sport-fm.gr/article/479443

ελπιζω οι μεταγραφες που θα τους πας να εχουν την επιτυχια του σαβινι,του παπαζογλου του φρουντζα του γκαβρανσιτς κλπ και οχι των παμπλο του κρεσιτς του χαλκιά του ιβιτς κλπ. παντως απο προεδρος του ΠΑΟΚ τεχν διευθυντης στον βαζελο......πολυ επαγγελματιας ρε παιδι μου.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Αν παει καλα θα κανει...
Μαζι του ειμαι..
Δεν καταλαβα τους ντεμεκ συναισθηματισμους και τα ταμπου...
Αντι εμεις να αυτοφασκελωνομαστε που τον αναγκασαμε να φυγει, του τα ριχνουμε κιολας..

Χαρις σε αυτον ηρθαν οι Κοντρερας- Γκαρσια, Μουσλι, Μπακαγιοκο και παει λεγοντας..

Αν θελουμε να ερθει ξανα στον ΠΑΟΚ κατι πρεπει να γινει.

Απο την στιγμη που δεν γινεται απο οτι φαινεται ,σημαινει οτι και εμεις δεν καιγομαστε τοσο..

Εξαλλου εχουμε τον παντελο.. :shock:
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

βαρατε βιολιτζηδες
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Δηλαδή τώρα θα πουλήσουμε τον Κοντρέρας στο βάζελο;;; :lol: :lol:

Έλα ρε, μη μασάτε, δικό μας παιδί θα έχουμε εκεί, θα μας δίνει και καλούς δανεικούς, θα μας δίνει και καμιά δεκάρα παραπάνω στα τρυπήματα, και όλα μέλι γάλα.

Επειδή είμαι στο τσακ να γράψω πράγματα που σίγουρα θα με στείλουν για βουτιές, απλά θα πω "δεν κοιτάμε εμείς λέω γω την πάρτη μας, να στρώσουν τα πράγματα, και ας αφήσουμε τους άλλους να κάνουν ό,τι θένε. Στο γήπεδο θα κριθούν όλα".

Αυτό όμως δεν κρατιέμαι...στο επόμενο οφ σαιτ ή μούφα γκολ του ζέλου εναντίον μας...πόσο θα τσούξει;

Οκ, μάθαμε και τη σφαλιάρα τώρα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

moican4 έγραψε:Αν παει καλα θα κανει...
Μαζι του ειμαι..
Δεν καταλαβα τους ντεμεκ συναισθηματισμους και τα ταμπου...
Αντι εμεις να αυτοφασκελωνομαστε που τον αναγκασαμε να φυγει, του τα ριχνουμε κιολας..

Χαρις σε αυτον ηρθαν οι Κοντρερας- Γκαρσια, Μουσλι, Μπακαγιοκο και παει λεγοντας..

Αν θελουμε να ερθει ξανα στον ΠΑΟΚ κατι πρεπει να γινει.

Απο την στιγμη που δεν γινεται απο οτι φαινεται ,σημαινει οτι και εμεις δεν καιγομαστε τοσο..

Εξαλλου εχουμε τον παντελο.. :shock:
Μοικανε όταν τα σπορ αναφέρθηκαν στον βρύζα αυτός ανάμεσα στα αλλα επικαλέστηκε και λόγους ηθικής να μην παρατήσει σαντος και εθνικη.......ρε Ζήση επικαλέστηκες ηθικούς λόγους για σαντος και εθνικη αν πας στον βάζελο δεν θα είσαι ηθικά εκτεθειμένος στην εθνική και στον σαντος ; Ελπίζω να μην το κανεις .......
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ανεφερε λογους ως προς την επΙστροφη του στον ΠΑΟΚ...
Εθνικη και Σαντος δεν ανεφερε πουθενα απ οτι θυμαμαι....
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

Το τελευταίο διάστημα εισπράττω ένα κλίμα επιστροφής μου στον ΠΑΟΚ από τους αγνούς φιλάθλους της ομάδας. Δηλώνω ευγνώμων για την γενικότερη εκτίμησή τους προς το πρόσωπό μου.

Με έκπληξη διαβάζω κάποια δημοσιεύματα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ειδικότερα είδα σε σημερινό πρωτοσέλιδο εφημερίδας ότι επιστρέφω στον ΠΑΟΚ.

Ουδέποτε έγινε επαφή με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ γι’ αυτό το θέμα, ούτε και εξέλειπαν οι λόγοι της αποχώρησής μου. Δεσμεύομαι ηθικά αλλά και με συμβόλαιο με την εθνική ομάδα.

Διαπιστώνω ότι η εν λόγω εφημερίδα κινείται στα πλαίσια της φαντασίας και μικροπρέπειας με μοναδικό της στόχο τις πωλήσεις και την διαστρέβλωση της αλήθειας παρά το γεγονός ότι ήταν ενημερωμένη".
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”