5. Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Re: 5. Pablo Gabriel García Pérez

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

navigator11 έγραψε:"Ο Γκαρσια δν θα αδειασει τον Ζαγορ ποτε.μπορω να ποσταρω την συνομιλια χαβου-γκαρσια πριν το ματσ με την βιγιαρεαλ αλλα δεν εχει νοημα.

Φυσικα το τι θα γινοταν εαν εμενε ο Ιωακημ και αν θα παρεμεινε ο Γκαρσια δεν θα το πω γιατι ειναι υποθεση.Αλλα επετρεψε μου να πιστευω πως η δηλωση του ειμαι εμμεση στηριξη στην διοικηση γιατι πιστευει στην νεα χρονια."

αυτό πάλι περί απόλυτης αφοσίωσης και στήριξης των επιλογών ζαγοράκη ΑΔΥΝΑΤΩ να το ΑΦΟΜΟΙΩΣΩ.τί πάει να πεί δηλαδίς;νομίζω αναφέρεις μερικά πόστς πρίν πως οι σάντος-ζήσης είχαν ... "ενστάσεις" σχετικά με το μέλλον του πάμπλο στην ομάδα το καλοκαίρι του 2009.εξ όσων γνωρίζουμε (;) ο πρόεδρος τελικά τον κράτησε στην ομάδα (αν ισχύει κάτι άλλο,ας με διορθώσετε).και λοιπόν;οποιαδήποτε "παλαβομάρα" αποφασίζει να κάνει ο ζαγόρ (πχ αν είχε βάλει στο μάτι για τη θέση του προπονητή φέτος το σούλη παπαδόπουλο) θα βρίσκει πάντοτε σύμμαχο τον "ευγνώμονα" πάμπλο,επειδή τον κράτησε στον ΠΑΟΚ;προς αποφυγή παρεξηγήσεων,στα γραφόμενα του DAAT αναφέρομαι.μη βγεί κανένας μυστήριος και γράψει την λαλακία του πάλι ...

οχι φιλε μου..αν ο ζαγορ κανει παλαβομαρες ο παμπλο θα ζητησει να φυγει ωραια και αθορυβα.Χωρις ομως ποτε να τον κατηγορησει στον τυπο

Μπορειτε να μην καταλαβαινεις τι γραφω,παιρνω την ευθυνη γιατι μαλλον δεν χρησιμοποιω καλα την γλωσσα.Αλλα το οτι ο Παμπλο δεν θα εκθεσει ποτε τον ζαγορ δεν σημαινει οτι του στηνει κωλο.Ελπιζω να εγινε απο ολα τα ποστ κατανοητος και αν οχι,συγχωρεστε με για τα ελληνικα μου.

Τελος συμφωνω απολυτα με τον μπονο για τις δημοσιες δηλωσεις

πολλα ποστ για ενα θεμα που δεν ενδιαφερει κανεναν
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

8-) ορθά. ;)
Άβαταρ μέλους
navigator11

Zorro4 έγραψε:Α ρε Μάκη, ... στο βωμό των κριτών των πάντων .. ούτε ο GARCIA δεν γλιτώνει... :lol:
ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ... ΗΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ... :(
"ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο GARCIA ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ? ... ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕ?" :opaokara:

ΕΓΩ ΕΝΑ ΞΕΡΩ ... επιστρατευτηκαν όλοι οι επεξηγηματικοι μηχανισμοι για να βγουν λαδι όσοι βγήκαν offside. :mrgreen:

ΠΟΙΟΣ GARCIA ΡΕ ... ΑΣΕ ΤΩΡΑ ... ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ... ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΗ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ... ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΒΕΛΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΧΑΒΟ ΣΕ ΜΑΣ. :lol:
πάντως,διαπιστώνω πως ορισμένοι παραδίνουν βάση στα όσα δηλώνει (υπό την επιφύλαξη πως μεταφέρονται τα δηλωθέντα με το "κανονικό" τους νόημα) ένας παίχτης υψηλού βεληνεκούς παρά στα όσα έχουν ιδίοις όμμασι δεί.αξιομνημόνευτο τω όντι.δηλαδή αν είχαμε ωκεανό δηλώσεων από τους 2 παύλους,τον αντελίνο,το ντορβαλίνο,τον χ ... αμπαλίνο (μην κάθομαι και γράφω τώρα,είναι περισσότεροι του ενός) υπέρ παραμόνης χάβου παίζει κάποιοι να τα έχωναν τώρα στο ζαγοράκη για ανάληψη αδικαιολόγητου ρίσκου,που θα μπορούσε να οδηγήσει σε αποδόμηση την ομάδα.

υγ περιμένω από ώρα σε ώρα δηλώσεις μαλεζά για τις χρυσές μέρες,που είχε πλήρη ελευθερία κινήσεων στο χόρτο και ενίοτε γούσταρε μπάλα,αγωνιζόμενος εξτρέμ,για να συντάξω σεντόνι μετανοίας για την κάκιστη άποψη που αποκόμισα από τον ΠΔ ...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Bono έγραψε:Δεν υπάρχει κανένα απολύτως νόημα να ψειρίζεις δημόσιες δηλώσεις ψάχνοντας να βρεις την αλήθεια έστω και αν αυτές προέρχονται απ' το στόμα του Πάμπλο.
Προσωπικά ποτέ δεν έδωσα βάση σε πολλές τέτοιες και να θυμίσω πρόχειρα τις δηλώσεις Ζήση όταν αναφερόταν πως δεν υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις του με τον Ζαγοράκη για να κουνήσει μαντήλι μερικούς (πολύ λίγους) μήνες μετά.
Δημόσιες δηλώσεις που είναι κοντά στην αλήθεια (στην προσωπική αλήθεια αυτού που τις λέει) φαίνονται.....
Το τι αληθινά πιστεύει ο κάθε παίκτης της ομάδας για τον εκάστοτε προπονητή δεν το μαθαίνεις ποτέ με τέτοιον τρόπο.
Πιθανόν αυτά που είπε ο Πάμπλο και να τα πιστεύει όμως δεν καταλαβαίνω τι αξία έχουν απ' τη στιγμή που ο Χάβος είναι πλέον παρελθόν....έτσι κρίθηκε απ' αυτούς που ήταν αρμόδιοι να κρίνουν και σ' αυτούς καλώς ή κακώς δεν συμπεριλαμβανόταν ο Γκαρσία--->end of story.
Αυτό έλεγα ρε συ Bono...Προς τι να ψειρίζουμε δηλώσεις για να την πούμε σε καποιους αλλους...
Και από τη στιγμή που είδαμε μερικά πράγματα μεσα στη χρονιά ο καθένας εκλαμβάνει όπως θέλει την κάθε δήλωση για ενα άτομο που είναι παρελθόν τελικά...
Εδώ προσπαθούμε να σχεδιάσουμε το μέλλον (θεωρητικά εμείς ουσιαστικά ο ζαγόρ) και ο άλλος θελει να παραδεχτουμε οτι κανει ο χαβος και οτι ο γκαρσια μας εβγαλε offside...ποιος ο λόγος να αυτοεπιβεβαιωθεί δε το καταλαβαίνω...Εδω ψάχνουμε προπονητή αξίας και επειδη είπαμε την άποψή μας για το αν μην αποπροσανατολιζόμαστε με άλλα και να ασχοληθούμε με πραγματικά θέματα, μας την λένε...
Και δεν απαξίωσα κανέναν Γκαρσία για τον οποίο έδωσα ''μαχη'' λεκτική εδώ μεσα σε εκεινο το επεισόδιο με το Χάβο στην αρχή της χρονιάς...Αν δει κανεις το αβατάρ μου δηλαδή...

Φαίνεται ότι αν γραψω με κεφαλαία ή αν είναι κοκκινο το όνομα μου μπορώ να ειρωνευτώ και να προσπαθήσω να βγάλω ανίδεους τους αλλους...Δε με απασχολεί κάτι τέτοιο και για αυτό πάντα γράφω ήρεμα....]

Πρέπει να ρωτάω τελικά για το τι πιστεύω για να μην τρελαινω μερικους.

ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΜΑΚΗ ΧΑΒΟ...

ο ναβι το είπε σωστά ''αφήστε τι λένε και δείτε τι είδατε εσείς''
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Zorro4 έγραψε:Α ρε Μάκη, ... στο βωμό των κριτών των πάντων .. ούτε ο GARCIA δεν γλιτώνει... :lol:
ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ... ΗΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ... :(
"ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο GARCIA ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ? ... ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕ?" :opaokara:

ΕΓΩ ΕΝΑ ΞΕΡΩ ... επιστρατευτηκαν όλοι οι επεξηγηματικοι μηχανισμοι για να βγουν λαδι όσοι βγήκαν offside. :mrgreen:

ΠΟΙΟΣ GARCIA ΡΕ ... ΑΣΕ ΤΩΡΑ ... ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ... ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΗ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ... ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΒΕΛΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΧΑΒΟ ΣΕ ΜΑΣ. :lol:
Το τι θα απογίνει ο μάκης δε με απασχολέι καθόλου, ας πάει και στην Μπάρτσα και να γίνω ρόμπα, στον ΠΑΟΚ δεν έκανε τίποτα σοβαρό...

''Και ποιος είσαι εσυ να μας πεις πως θα εκλάβουμε την κάθε άποψη...''

Το θέμα είναι να βγάλεις στη σέντρα όσους δε γούσταραν χάβο ή να βρει ο ΠΑΟΚ προπονητή;

Το ποιος Γκαρσία όλοι εσείς το λέγατε στο επεισόδιο με τον Χάβο, τα γραπτά μου μένουν και διαβάζονται ακόμα...

Σεβαστή η άποψη του Γκαρσία ολοκληρωτικά αλλά γιατί να την ψειρίσεοις για να αποδείξεις τι και σε ποιον;
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

D.A.A.T. ... Το επεισόδιο που ανεφερες στην προπόνηση με ΜΆΚΗ και Pablo ... Είναι ένας ακόμη λόγος να μη μιλούσε με καλα λόγια για αυτόν. Παρόλα αυτα δεν το έκανε... Αντίθετα μάλιστα... :(

Εγω την κλεινω την κουβέντα, λέγοντας τελευταία φορά μερικα πραγματάκια, που σε καποιους δε θα αρέσουν.

Είμαστε μεγάλος καρκινος σαν οπαδοί. Κάθε ένας απο εμάς και βάζω και τον εαυτό μου μέσα... ´εχει μπερδέψει το ρόλο του... Και είναι κριτής των πάντων έχοντας άποψη επί παντός επιστητού... Και το χειρότερο σε θέματα που αγνοεί παντελώς... Κάνοντας τον κλασσικό ξερολα ( ξέρω εγω εντάξει).
Λογιστές, επιχειρηματίες, προεδροι, ΠΑΟΚαρχες, προπονητές, σκαουτερς, ψυχολόγοι, ... Όλα τα ξέρουμε εμείς.
Τελικά θα έλεγα πως το μονο που ειμαστε, ειναι ψυχασθενεις. Ψυχασθενεια που βγαίνει βέβαια απο τρέλα για τα 4 ιερά γράμματα ... Αλλα και που ταυτόχρονα κάνει μεγάλη ζημια στην ίδια την ομάδα. ( γενικά μιλάω).

Αυτο που πραγματικά με ´εχει κουράσει στα 43 μου... Ξέρετε ποιο είναι; ... Η διαστρέβλωση και ερμηνεία των γεγονότων όπως βολεύει τον κάθε ένα. Είτε αυτο λέγεται οπαδός, είτε σύνδεσμος.
Τα είδαμε και τα βλέπουμε... Κάντε μια βόλτα στο φόρουμ και θα καταλάβετε.

Για μένα το ότι εναντιωνεται κάποιος σε ότι πιο αντρικό και ειλικρινές ´εχει περάσει απο τον ΠΑΟΚ, προκειμενου να περασει τις δικες του θεσεις... είναι κατάντια.
Για τα παραπάνω όλα που γράφω έχω διαβάσει διαφορα και έχω ακούσει διαφορα. Δεν απευθύνομαι σε ΚΆΠΟΙΟΝ ιδιαίτερα... Οποίος ´εχει τη μυγα μυγιαζεται. ;)
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

ρε ΠΑΟΚτσάκια άρρωστα! χαράς το κουράγιο σας! Σας πάω με 1000!

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Zorro4 έγραψε:
Είμαστε μεγάλος καρκινος σαν οπαδοί. Κάθε ένας απο εμάς και βάζω και τον εαυτό μου μέσα... ´εχει μπερδέψει το ρόλο του... Και είναι κριτής των πάντων έχοντας άποψη επί παντός επιστητού... Και το χειρότερο σε θέματα που αγνοεί παντελώς... Κάνοντας τον κλασσικό ξερολα ( ξέρω εγω εντάξει).
Λογιστές, επιχειρηματίες, προεδροι, ΠΑΟΚαρχες, προπονητές, σκαουτερς, ψυχολόγοι, ... Όλα τα ξέρουμε εμείς.
Τελικά θα έλεγα πως το μονο που ειμαστε, ειναι ψυχασθενεις. Ψυχασθενεια που βγαίνει βέβαια απο τρέλα για τα 4 ιερά γράμματα ... Αλλα και που ταυτόχρονα κάνει μεγάλη ζημια στην ίδια την ομάδα. ( γενικά μιλάω).
Και οσο πιο γρηγορα συνειδητοποιησουμε ολα τα παραπανω τοσο μεγαλυτερο καλο θα κανουμε σε αυτο που λατρευουμε!Στον ΠΑΟΚ μας!

Ειναι βαριες κουβεντες αλλα,οσο και αν διαφωνισετε καποιοι,ειναι η αληθεια.Και ειναι απο τις λιγες φορες που ειμαι απολυτος σε καποια τοποθετηση μου.
Άβαταρ μέλους
navigator11

όμορφα.ας κρατάμε λοιπόν τις απόψεις μας για πάρτη μας.και ανεξαρτήτως του τι γίνεται ή δε γίνεται στον ΠΑΟΚ διοικητικά και αγωνιστικά εμείς οφείλουμε να στηρίζουμε άνευ επιφύλαξης.δεν πάει να έρθει κι ο τσαουσίλα με το μιραφαλίεφ προπονητικό δίδυμο;και ο μπαρκαουάν βοηθός;;ειδικά αν τύχουν οι διοικητικές επιλογές αυτές της σιωπηρής αποδοχής πρωτοκλασσάτων παιχτών μας,πάσα αμφισβήτηση παυσάτω.πλήρης δικαίωση για το μασκοφόρο εκδικητή,ανεξαρτήτως επίτευξης στόχων. ;)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο οποιοσδήποτε παίκτης έχει το δικαίωμα να εκφράζει άποψη για τον - τέως - προπονητή, τώρα που έκλεισε η χρονιά.
Η διοίκηση γνωρίζει τις απόψεις του κάθε παίκτη, όπως γνωρίζει και ένα σωρό άλλα πράγματα (διοικητικά, οικονομικά, μακροχρόνιοι στόχοι κλπ) που μετράνε στην επιλογή προπονητή τα οποία ΔΕΝ είναι σε θέση να γνωρίζουν οι παίκτες.
Την ευθύνη της επιλογής την έχει η διοίκηση, γιατί αυτή θα απολογηθεί στο τέλος.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Gika Zorro μη το κουράζεται βρε άλλο.Έφυγε ο Μάκης ,δεν εχει νόημα ο καυγάς.
Ο καθένας έχει την άποψη του και την υπερασπίζεται.Απλά πιστεύω οτι πρέπει
να περάσουν και λιγο τα χρονάκια για να την δείς και λίγο Σωκράτης (έν οιδα...)
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

navigator11 έγραψε:όμορφα.ας κρατάμε λοιπόν τις απόψεις μας για πάρτη μας.και ανεξαρτήτως του τι γίνεται ή δε γίνεται στον ΠΑΟΚ διοικητικά και αγωνιστικά εμείς οφείλουμε να στηρίζουμε άνευ επιφύλαξης.δεν πάει να έρθει κι ο τσαουσίλα με το μιραφαλίεφ προπονητικό δίδυμο;και ο μπαρκαουάν βοηθός;;ειδικά αν τύχουν οι διοικητικές επιλογές αυτές της σιωπηρής αποδοχής πρωτοκλασσάτων παιχτών μας,πάσα αμφισβήτηση παυσάτω.πλήρης δικαίωση για το μασκοφόρο εκδικητή,ανεξαρτήτως επίτευξης στόχων. ;)
Δεν σε ειπε κανεις να κρατας τις αποψεις σου για την παρτη σου... συζητηση κανουμε και θα κάνουμε.
ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
Όταν όμως κάποιος που σεβόμαστε ως πλειοψηφία και τον εχουμε παραδεχτει για την ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΣΤΑΣΗ του, την ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ, του και την ΝΤΟΜΠΡΟΣΥΝΗ του... Μιλάει και τον ΕΚΘΕΙΑΖΟΥΜΕ... αλλά κάποια στιγμή δεν μας αρέσουν αυτά που λεει και το γυρναμε οπως μας βολευει... Αυτο με εκνευριζει και με στραβωνει.
ΕΙΔΙΚΑ ΔΕ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ Η ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ (ειναι ενα τιποτα) ... ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ.
Αυτός τσακώθηκε μαζι του, αυτός τον εζησε στις προπονησεις, αυτός ζουσε τη δουλεια του. ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΝΘΡΩΠΟ... Δεν τα λεει ο Γεωργιου, πχ ή ο Σακελαρίου... τα λέει ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ PABLO GARCIA.

Για να μη παρεξηγηθω... δεν προπσπαθω να βγάλω λαδι τον Μάκη... αλλά με εντυπωσίασαν τα λόγια του Pablo και δεν κάνω το παγόνι, ούτε πάω να τον ερμηνεύσω όπως με βολεύει, ούτε τον απαξιωνω επειδη εχει αντιθετη αποψη απο τη δικη μου. ... προβληματίζομαι απλά.... τοσο απλα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

αν και δεν έχει και κανένα ιδιαίτερο νόημα,προσωπικά,πλήν των καθαρά ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ (και με ενστάσεις πάλι για κάποιες αντιδράσεις "αντρίκιες" εν ώρα αγώνα,που εγώ τις βλέπω ζημιογόνες για την ομάδα),ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχω θεοποιήσει το γκαρσία.ούτε σε επίπεδο δηλώσεων.τον σέβομαι σαφώς αλλά για εμένα δεν είναι και ιερή αγελάδα(τέτοια λόγιζα και μάλλον θα λογίζω όπως πάει η δουλειά για πολλά ακόμα χρόνια το σάντος,σαν πλήρη προσωπικότητα).οπότε,ζήτημα κωλοτουμπών και παραποίησης κατά το δοκούν των δηλώσεων,ενεργειών κλπ του γκαρσία δεν υφίσταται.και πάλι όμως δεν προβληματίζομαι ΔΙΟΛΟΥ επειδή ο γκαρσία λέει καλές κουβέντες για το χάβο.ναι,είμαι ανίδεος από ποδόσφαιρο (πρόκειται περί επιστήμης),παντελώς ακατάρτιστος,πλήν όμως αυτό,που έβλεπα φέτος από τον ΠΑΟΚ κατά βάση δεν ήταν ικανοποιητικό,μην το χαρακτηρίσω στα όρια του πισωγυρίσματος σε σχέση έστω και με τα λίγα,που κατακτήθηκαν με σάντος.και την εντύπωση αυτή δε γίνεται να μου την αναστρέψει ΚΑΝΕΝΑΣ απολύτως.ο χάβος,θέλετε τη δεδομένη χρονική στιγμή,αδυνατούσε να πάει την ομάδα μισό βήμα πιο πέρα (για παραπίσω πάλι ούτε να εικάσω δε θέλω).αυτή είναι η πραγματικότητα δλδ,πως να το κάνουμε.και προσπαθείς την "αμφιβολία",που σου προξένησε η δημόσια τοποθέτηση του γκαρσία να την αξιοποιήσεις σαν ασπίδα κατά των αντιφρονούντων του χάβου."φαγώθηκε από τους προπονητοφάγους ο καημένος ο μάκης και τρανή απόδειξη οι κουβέντες του τρισμεγίστου πάμπλο" :!: ε,μάλλον δεν είναι έτσι τα πράγματα ...
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

πφφφ, νταξ φτάνει ρε παιδιά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

it's over. ;) :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”