navigator11 έγραψε:"Ο Γκαρσια δν θα αδειασει τον Ζαγορ ποτε.μπορω να ποσταρω την συνομιλια χαβου-γκαρσια πριν το ματσ με την βιγιαρεαλ αλλα δεν εχει νοημα.
Φυσικα το τι θα γινοταν εαν εμενε ο Ιωακημ και αν θα παρεμεινε ο Γκαρσια δεν θα το πω γιατι ειναι υποθεση.Αλλα επετρεψε μου να πιστευω πως η δηλωση του ειμαι εμμεση στηριξη στην διοικηση γιατι πιστευει στην νεα χρονια."
αυτό πάλι περί απόλυτης αφοσίωσης και στήριξης των επιλογών ζαγοράκη ΑΔΥΝΑΤΩ να το ΑΦΟΜΟΙΩΣΩ.τί πάει να πεί δηλαδίς;νομίζω αναφέρεις μερικά πόστς πρίν πως οι σάντος-ζήσης είχαν ... "ενστάσεις" σχετικά με το μέλλον του πάμπλο στην ομάδα το καλοκαίρι του 2009.εξ όσων γνωρίζουμε (;) ο πρόεδρος τελικά τον κράτησε στην ομάδα (αν ισχύει κάτι άλλο,ας με διορθώσετε).και λοιπόν;οποιαδήποτε "παλαβομάρα" αποφασίζει να κάνει ο ζαγόρ (πχ αν είχε βάλει στο μάτι για τη θέση του προπονητή φέτος το σούλη παπαδόπουλο) θα βρίσκει πάντοτε σύμμαχο τον "ευγνώμονα" πάμπλο,επειδή τον κράτησε στον ΠΑΟΚ;προς αποφυγή παρεξηγήσεων,στα γραφόμενα του DAAT αναφέρομαι.μη βγεί κανένας μυστήριος και γράψει την λαλακία του πάλι ...
οχι φιλε μου..αν ο ζαγορ κανει παλαβομαρες ο παμπλο θα ζητησει να φυγει ωραια και αθορυβα.Χωρις ομως ποτε να τον κατηγορησει στον τυπο
Μπορειτε να μην καταλαβαινεις τι γραφω,παιρνω την ευθυνη γιατι μαλλον δεν χρησιμοποιω καλα την γλωσσα.Αλλα το οτι ο Παμπλο δεν θα εκθεσει ποτε τον ζαγορ δεν σημαινει οτι του στηνει κωλο.Ελπιζω να εγινε απο ολα τα ποστ κατανοητος και αν οχι,συγχωρεστε με για τα ελληνικα μου.
Τελος συμφωνω απολυτα με τον μπονο για τις δημοσιες δηλωσεις
πολλα ποστ για ενα θεμα που δεν ενδιαφερει κανεναν