27. Mirosław Sznaucner

Άβαταρ μέλους
eleos

Re: 27. Mirosław Sznaucner

Δημοσίευση από eleos »

Χρόνια πολλά pulain!
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

xristos14 έγραψε:Ζω για τη στιγμή που θα το παστελώσεις..
Lord_GayrosSlayer έγραψε:

ΥΓ Περιμένουμε γκολ λέμε. 8-)

Μακάρι να σας δώσει ο Θεός τόσα πολλά χρόνια για να το ζήσετε και αυτό...

Χρονια πολλα και απο μενα!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Χρόνια πολλά αμυντικέ μου! Εγώ δεν θέλω να μου παστελώσει κανένα γκολ! Αρκεί να μου εξαφανίσει τον Σκόκο!
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Happy Birthday Miroslaw! I want you to score the next penalty kick. After all, throughout this season we've lost 4 out of 5 penalties...

Του ζητάω να πάρει το επόμενο πέναλτι. :D
Johann4

Δημοσίευση από Johann4 »

ειμαστε για κλαματα και ανικανοι να εχουμε εναν ποδοσφαιριστη 4 χρονια που να μην μπορει να κανει κοντρολ που με την μπαλα στα ποδια να ειναι χειροτερος απο ενα 10χρονο και να μην μπορουμε να βρουμε καλυτερο πραγματικα αν δεν μπορουμε να βρουμε καλυτερο απο τον Σναουτσνερ για την θεση του πως εχουμε απαιτηση να βρουμε καλυτερο απο τον Ιβιτς,λινο,μουσλιμοβιτς,τσιριλο,που υποτιθεται ειναι καλυτεροι απο τον πολωνο?
Δηλαδη η διοικηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ειναι ανικανη να βρει καλυτερους παιχτες απο το επιπεδο του Σναουτσνερ?
Δεν λεω να βρει καλυτερους παιχτες απο τους Κοντρερας,Βιτολο,Βιερινια το ξερουμε οτι ειναι ακριβοι η οτι υπαρχουν λιγοι στην αγορα αλλα 4 χρονια δεν μπορουμε να βρουμε καλυτερο απο τον Μιρο?
Τι απαιτησεις να εχεις μετα απο μια ΠΑΕ?
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Αραμπατζής, Μπουσαϊντί, Έτο. Πιο αξιόπιστος αμυντικά και από τους τρεις, πιο ενεργός επιθετικά και από τους τρεις. Για να μένει, κάποιος λόγος θα υπάρχει. Τα εργαλεία πάντα χρειάζονται.

Προχθές ήταν όπως και η υπόλοιπη ομάδα: σκατά.
Johann4

Δημοσίευση από Johann4 »

καταλαβαινεις ρε φιλε τι γραφω η να στο ζωγραφισω?
Λεω δεν ειναι δυνατον να μην μπορουμε να βρουμε καλυτερο δεξι μπακ απο τον σναουτσνερ εναν παιχτη που στις μισες ομαδες και πανω στην σουπερ λιγκ δεν θα επαιζε και εμεις 4 χρονια προσπαθουμε να βρουμε καλυτερο και δεν μπορουμε ειναι τραγικο
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Παραβλέπω την παιδική ειρωνεία και σου απαντώ: όχι. Στην Ελλάδα τα καλά μπακ είναι μετρημένα στα δάχτυλα και στο εξωτερικό δεν είναι απλό να βρεις. Η ομάδα ό,τι λεφτά μπορούσε να ρίξει τα έριξε κυρίως για άλλες θέσεις.
Johann4

Δημοσίευση από Johann4 »

μπορεις να μου πεις ποσο χρονων εισαι?
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Γενικά, ο Μίρο μου ήταν ανέκαθεν συμπαθής.
Χαμηλών τόνων, προσαρμοστικός, με διάθεση και μαχητικότητα, χωρίς να δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα.
Συν τοις άλλοις, είναι από τους ελάχιστους παίκτες που δεν γλύφαν συνεχώς τον κόσμο και που οι δηλώσεις του παρουσίαζαν ένα ισχνό έστω ενδιαφέρον εν σχέσει με το 99% των δηλώσεων των ποδοσφαιριστών, οι οποίες είναι τόσο βαρετές που μπορούν να σε αφήσουν στον τόπο.
Για να πω όμως την αμαρτία μου, αυτή την παντελή έλλειψη τεχνικής δεν την αντέχω άλλο, μετά από 4 χρόνια.
Τον εκτιμώ για την προσφορά του και την αφοσίωσή του στην ομάδα, αλλά έτερον εκάτερον.
Ώρες ώρες μοιάζει με κάποιον που επειδή έχει αθλητικά προσόντα, κατορθώνει κουτσά στραβά να στέκεται και ως ποδοσφαιριστής.
Εννοείται πως διαθέτει και ψυχραιμία και τακτική παιδεία, αλλά τέλος πάντων ελπίζω να γίνεται κατανοητό το νόημα του ποστ μου.
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

εργατικότατος που αντιμετωπιζει τις καταστασεις με ψυχραιμία.
το χτεσινο ήταν μια πολύ κακη παρενθεση.
άτεχνος ναι. αχρηστος με τιποτα.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Pegasus έγραψε:Στην Ελλάδα τα καλά μπακ είναι μετρημένα στα δάχτυλα και στο εξωτερικό δεν είναι απλό να βρεις. Η ομάδα ό,τι λεφτά μπορούσε να ρίξει τα έριξε κυρίως για άλλες θέσεις.
γιατι δεν πηραμε μπουσαιντι και εττο για δεξι μπακ?ασχετα αν μας βγηκαν πατατα...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

Aureliano Buendia έγραψε:Γενικά, ο Μίρο μου ήταν ανέκαθεν συμπαθής.
Χαμηλών τόνων, προσαρμοστικός, με διάθεση και μαχητικότητα, χωρίς να δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα.
Συν τοις άλλοις, είναι από τους ελάχιστους παίκτες που δεν γλύφαν συνεχώς τον κόσμο και που οι δηλώσεις του παρουσίαζαν ένα ισχνό έστω ενδιαφέρον εν σχέσει με το 99% των δηλώσεων των ποδοσφαιριστών, οι οποίες είναι τόσο βαρετές που μπορούν να σε αφήσουν στον τόπο.
Για να πω όμως την αμαρτία μου, αυτή την παντελή έλλειψη τεχνικής δεν την αντέχω άλλο, μετά από 4 χρόνια.
Τον εκτιμώ για την προσφορά του και την αφοσίωσή του στην ομάδα, αλλά έτερον εκάτερον.
Ώρες ώρες μοιάζει με κάποιον που επειδή έχει αθλητικά προσόντα, κατορθώνει κουτσά στραβά να στέκεται και ως ποδοσφαιριστής.
Εννοείται πως διαθέτει και ψυχραιμία και τακτική παιδεία, αλλά τέλος πάντων ελπίζω να γίνεται κατανοητό το νόημα του ποστ μου.
++++ καλός χρυσός ο μίρο, εργάτης, καλό παιδί, παίζει και τις 2 πλευρές, απροσπέραστος ΑΛΛΑ δεν πρόκειται να βοηθήσει στη βελτίωση της ομάδας. έχει πιάσει ταβάνι και δυστυχώς το ταβάνι του είναι αναπληρωματικός στον ΠΑΟΚ. παίζει-δεν παίζει βασικός σε άλλες ομάδες εκτός πλέι οφ.

ΕΛΕΟΣ ΜΑΚΗ, Ο ΜΙΡΟ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ???? ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΑΕΚ?????
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

πρωην ποδοσφαιριστης
Johann4

Δημοσίευση από Johann4 »

εγω εχω καλυτερη τεχνικη απο τον σναουτσνερ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”