27. Mirosław Sznaucner
- Maximus
Re: 27. Mirosław Sznaucner
xristos14 έγραψε:Ζω για τη στιγμή που θα το παστελώσεις..
Lord_GayrosSlayer έγραψε:
ΥΓ Περιμένουμε γκολ λέμε.
Μακάρι να σας δώσει ο Θεός τόσα πολλά χρόνια για να το ζήσετε και αυτό...
Χρονια πολλα και απο μενα!
- ΑποστόληςΑ
Χρόνια πολλά αμυντικέ μου! Εγώ δεν θέλω να μου παστελώσει κανένα γκολ! Αρκεί να μου εξαφανίσει τον Σκόκο!
Happy Birthday Miroslaw! I want you to score the next penalty kick. After all, throughout this season we've lost 4 out of 5 penalties...
Του ζητάω να πάρει το επόμενο πέναλτι.
Του ζητάω να πάρει το επόμενο πέναλτι.

ειμαστε για κλαματα και ανικανοι να εχουμε εναν ποδοσφαιριστη 4 χρονια που να μην μπορει να κανει κοντρολ που με την μπαλα στα ποδια να ειναι χειροτερος απο ενα 10χρονο και να μην μπορουμε να βρουμε καλυτερο πραγματικα αν δεν μπορουμε να βρουμε καλυτερο απο τον Σναουτσνερ για την θεση του πως εχουμε απαιτηση να βρουμε καλυτερο απο τον Ιβιτς,λινο,μουσλιμοβιτς,τσιριλο,που υποτιθεται ειναι καλυτεροι απο τον πολωνο?
Δηλαδη η διοικηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ειναι ανικανη να βρει καλυτερους παιχτες απο το επιπεδο του Σναουτσνερ?
Δεν λεω να βρει καλυτερους παιχτες απο τους Κοντρερας,Βιτολο,Βιερινια το ξερουμε οτι ειναι ακριβοι η οτι υπαρχουν λιγοι στην αγορα αλλα 4 χρονια δεν μπορουμε να βρουμε καλυτερο απο τον Μιρο?
Τι απαιτησεις να εχεις μετα απο μια ΠΑΕ?
Δηλαδη η διοικηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ειναι ανικανη να βρει καλυτερους παιχτες απο το επιπεδο του Σναουτσνερ?
Δεν λεω να βρει καλυτερους παιχτες απο τους Κοντρερας,Βιτολο,Βιερινια το ξερουμε οτι ειναι ακριβοι η οτι υπαρχουν λιγοι στην αγορα αλλα 4 χρονια δεν μπορουμε να βρουμε καλυτερο απο τον Μιρο?
Τι απαιτησεις να εχεις μετα απο μια ΠΑΕ?
Αραμπατζής, Μπουσαϊντί, Έτο. Πιο αξιόπιστος αμυντικά και από τους τρεις, πιο ενεργός επιθετικά και από τους τρεις. Για να μένει, κάποιος λόγος θα υπάρχει. Τα εργαλεία πάντα χρειάζονται.
Προχθές ήταν όπως και η υπόλοιπη ομάδα: σκατά.
Προχθές ήταν όπως και η υπόλοιπη ομάδα: σκατά.
καταλαβαινεις ρε φιλε τι γραφω η να στο ζωγραφισω?
Λεω δεν ειναι δυνατον να μην μπορουμε να βρουμε καλυτερο δεξι μπακ απο τον σναουτσνερ εναν παιχτη που στις μισες ομαδες και πανω στην σουπερ λιγκ δεν θα επαιζε και εμεις 4 χρονια προσπαθουμε να βρουμε καλυτερο και δεν μπορουμε ειναι τραγικο
Λεω δεν ειναι δυνατον να μην μπορουμε να βρουμε καλυτερο δεξι μπακ απο τον σναουτσνερ εναν παιχτη που στις μισες ομαδες και πανω στην σουπερ λιγκ δεν θα επαιζε και εμεις 4 χρονια προσπαθουμε να βρουμε καλυτερο και δεν μπορουμε ειναι τραγικο
Παραβλέπω την παιδική ειρωνεία και σου απαντώ: όχι. Στην Ελλάδα τα καλά μπακ είναι μετρημένα στα δάχτυλα και στο εξωτερικό δεν είναι απλό να βρεις. Η ομάδα ό,τι λεφτά μπορούσε να ρίξει τα έριξε κυρίως για άλλες θέσεις.
- Aureliano Buendia
Γενικά, ο Μίρο μου ήταν ανέκαθεν συμπαθής.
Χαμηλών τόνων, προσαρμοστικός, με διάθεση και μαχητικότητα, χωρίς να δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα.
Συν τοις άλλοις, είναι από τους ελάχιστους παίκτες που δεν γλύφαν συνεχώς τον κόσμο και που οι δηλώσεις του παρουσίαζαν ένα ισχνό έστω ενδιαφέρον εν σχέσει με το 99% των δηλώσεων των ποδοσφαιριστών, οι οποίες είναι τόσο βαρετές που μπορούν να σε αφήσουν στον τόπο.
Για να πω όμως την αμαρτία μου, αυτή την παντελή έλλειψη τεχνικής δεν την αντέχω άλλο, μετά από 4 χρόνια.
Τον εκτιμώ για την προσφορά του και την αφοσίωσή του στην ομάδα, αλλά έτερον εκάτερον.
Ώρες ώρες μοιάζει με κάποιον που επειδή έχει αθλητικά προσόντα, κατορθώνει κουτσά στραβά να στέκεται και ως ποδοσφαιριστής.
Εννοείται πως διαθέτει και ψυχραιμία και τακτική παιδεία, αλλά τέλος πάντων ελπίζω να γίνεται κατανοητό το νόημα του ποστ μου.
Χαμηλών τόνων, προσαρμοστικός, με διάθεση και μαχητικότητα, χωρίς να δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα.
Συν τοις άλλοις, είναι από τους ελάχιστους παίκτες που δεν γλύφαν συνεχώς τον κόσμο και που οι δηλώσεις του παρουσίαζαν ένα ισχνό έστω ενδιαφέρον εν σχέσει με το 99% των δηλώσεων των ποδοσφαιριστών, οι οποίες είναι τόσο βαρετές που μπορούν να σε αφήσουν στον τόπο.
Για να πω όμως την αμαρτία μου, αυτή την παντελή έλλειψη τεχνικής δεν την αντέχω άλλο, μετά από 4 χρόνια.
Τον εκτιμώ για την προσφορά του και την αφοσίωσή του στην ομάδα, αλλά έτερον εκάτερον.
Ώρες ώρες μοιάζει με κάποιον που επειδή έχει αθλητικά προσόντα, κατορθώνει κουτσά στραβά να στέκεται και ως ποδοσφαιριστής.
Εννοείται πως διαθέτει και ψυχραιμία και τακτική παιδεία, αλλά τέλος πάντων ελπίζω να γίνεται κατανοητό το νόημα του ποστ μου.
- Federacion
εργατικότατος που αντιμετωπιζει τις καταστασεις με ψυχραιμία.
το χτεσινο ήταν μια πολύ κακη παρενθεση.
άτεχνος ναι. αχρηστος με τιποτα.
το χτεσινο ήταν μια πολύ κακη παρενθεση.
άτεχνος ναι. αχρηστος με τιποτα.
γιατι δεν πηραμε μπουσαιντι και εττο για δεξι μπακ?ασχετα αν μας βγηκαν πατατα...Pegasus έγραψε:Στην Ελλάδα τα καλά μπακ είναι μετρημένα στα δάχτυλα και στο εξωτερικό δεν είναι απλό να βρεις. Η ομάδα ό,τι λεφτά μπορούσε να ρίξει τα έριξε κυρίως για άλλες θέσεις.
++++ καλός χρυσός ο μίρο, εργάτης, καλό παιδί, παίζει και τις 2 πλευρές, απροσπέραστος ΑΛΛΑ δεν πρόκειται να βοηθήσει στη βελτίωση της ομάδας. έχει πιάσει ταβάνι και δυστυχώς το ταβάνι του είναι αναπληρωματικός στον ΠΑΟΚ. παίζει-δεν παίζει βασικός σε άλλες ομάδες εκτός πλέι οφ.Aureliano Buendia έγραψε:Γενικά, ο Μίρο μου ήταν ανέκαθεν συμπαθής.
ΕΛΕΟΣ ΜΑΚΗ, Ο ΜΙΡΟ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ???? ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΑΕΚ?????