Kαι ο μπιλαρος πολεμικη μηχανη ειναι.ΑποστόληςΑ έγραψε:
Το αυτοκίνητο όμως αυτό (evo) είναι πολεμική μηχανή. Τι το ήθελε ο Βασιλάκης; [/color]
Οι μπεμπες για τους μπεμπηδες.
Kαι ο μπιλαρος πολεμικη μηχανη ειναι.ΑποστόληςΑ έγραψε:
Το αυτοκίνητο όμως αυτό (evo) είναι πολεμική μηχανή. Τι το ήθελε ο Βασιλάκης; [/color]
giapas έγραψε:Kαι ο μπιλαρος πολεμικη μηχανη ειναι.ΑποστόληςΑ έγραψε:
Οι μπεμπες για τους μπεμπηδες.
gika έγραψε:και με 250 παίρνει όσα ιμπρέζα γουστάρει. Τι να πουν κι οι άλλοι που δουλεύουν για 600€.....
Πάντως σοβαρά τον Κούτσια τον θέλω στην ομάδα αρκεί να του δοθούν ευκαιρίες..
εχω τρελαθει μεαυτα που βλεπω τωρα αν βγαλει αυριο εξω και τον αθανασιαδη και βαλει τον μουσλι μεσα πλεον θα ειναι πεπεισμενος οτι δεν κανει ο χαβος την ενδεκαδα αλλα καποιοι αλλοι.. ο ιβιτς και ο μουσλι το παιζουν τραυματιες επαναλαμβανω το παιζουν ολο τον χρονο τραυματιες γυριζουν απο το πουθενα και ξαφνικα μεσα !!!!γιατι ??niko70 έγραψε:@_paokara__
1. Παράκληση, μη γράφεις με κεφαλαία...
2. Στο νήμα του Κουτσιανικούλη γράφεις και απευθύνεσαι στο Χάβο..?
3. Στην ουσία, επειδή φαίνεται να ξέρεις ήδη τις απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτεις, μοιράσου τες και με εμάς, έτσι για να ξέρουμε και εμείς τι συμβαίνει....
Για να είμαι ον τόπικ νομίζω πως πρώτη φορά αναφερόμαστε στον ίδιο Κουτσιανικούλη...._paokara__ έγραψε: δεν μπορεις κυριε? κερκιδα .. και το καλοκαιρι αντε γεια ..να δεις πως θα τρεχει ...