Του γνωστού μου του αρέσουν από πολύ μικρό μωρό τα ασπρόμαυρα. Είναι τα αγαπημένα του. Και όταν πρωτόπαιζε μπάλα ούτε που τον ένοιαζε που τον αποκαλούσαν «Βούλγαρο» αυτό και τους άλλους φίλους του. Ήταν λογικό.
Νομίζω πως εννοεί οτι ήταν λογικό να τον φωνάζουν βούλγαρο γιατί απλά έπαιξε μπάλα στη Βουλγαρία ή/και απέκτησε βουλγαρικό διαβατήριο.. Τα ασπρόμαυρα έχουν να κάνουν με την ομάδα του είτε στη Βουλγαρία ή σε άλλη ομάδα που έπαιζε εκτός Βουλγαρίας ο αναζητούμενος "Βούλγαρος"..
Χθες όμως συνάντησα κάποιον που τον είχα γνωρίσει παλιά σε ένα πολύ μακρινό ξένο λιμάνι
Ξένο για το παίκτη ή για τον τράνσφερ? Η Θεσσαλονίκη δεν είναι για τον τράνσφερ ούτε ξένη ούτε και μακρινή..
Μέχρι χθες δεν είχα καταλάβει, δεν είχα νοιώσει αυτά που λένε όλοι, περί οικονομικής κρίσης. Τα άκουγα καμιά φορά στην τηλεόραση όταν καταλάθος αντί να πατήσω σταρ τσάνελ, πατούσα σε άλλον σταθμό, αλλά δεν καταλάβαινα και πολλά.
Από εδώ καταλαβαίνω ότι το deal υπό άλλες συνθήκες θα ήταν αδύνατο αλλά λόγω κρίσης μπορούμε να χωθούμε και μεις...
Μακάρι να χει δίκιο ο kos παραπάνω αυτές είναι οι ενστάσεις μου στο συλλογισμό του