Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην ransferManiac)

Δημοσίευση από eorptol »

H_gynaika_tou_Proedrou έγραψε:Για πες μου κάτι που θεωρείς βλακεία να σου απαντήσω για το sudoku. Αν εννοείς το παραπάνω άρθρο, ρώτα τον αδερφό του Βλανταν.

Θα τα ξανα πούμε . Έχω ένα ταξίδι προς Νότια Αμερική μεριά.

γεια σας
ολα αυτα που γραφεις ειναι σαν τους χρησμους της πυθιας οτι και να βγει θα εισαι μεσα ........ :) :)
Stavros_Paoki

Re: Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)

Δημοσίευση από Stavros_Paoki »

Μήπως η Καράφλα είναι ο Alvarez? :?
Άβαταρ μέλους
Athanasiadhs

Δημοσίευση από Athanasiadhs »

Άλλωστε η ημερομηνία γέννησης του, ξέρεις, μόνο τυχαία δεν είναι. Σημαδιακή!

Σαν εκείνη την ημέρα πριν αρκετά χρόνια ήταν το ξεκίνημα για ακόμα περισσότερα άσχημα. Ήταν το ξεκίνημα για να έρθει ξανά η θλίψη.

Ήρθε νέο πένθος. Ήρθε το μαύρο…

Σαν αυτό που φοράει ο ΠΑΟΚ στην φανέλα του…»

Μετά από πιο προσεκτική ανάγνωση του συγκεκριμένου κομματιού σχετικά με την ημερομηνία, πιστεύω πως μιλάμε για την 29η Μαίου, την άλωση της Κων/λης δηλαδή.
Έπειτα από την διευκρίνηση του τρανσφερ ότι αναφέρεται σε Έλληνα, έκανα μια σύντομη αναζήτηση για το αν υπάρχει Έλληνας ποδοσφαιρστής της superleague(αν μιλάμε για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο εξωτερικό ή σε κάποια άλλη εθνική κατηγορία δυσκολεύει πολύ το πράγμα) γεννημένος την 29η Μαίου και βρήκα τον Λεωνίδα Αργυρόπουλο:

http://www.asterastripolis.gr/component ... ,9/pid,27/

Αν σκεφτούμε ότι εκεί έχουμε τον Δερμιτζάκη που μπορεί να έδωσε ότι πληροφορίες θέλουμε, ή τον Γεωργιάδη που τον καλεί στην Εθνική Ελπίδων και ξέρει τον παίκτη πιστεύω ότι είναι αρκετά πιθανό..Επίσης το γεγονός ότι ο Αστέρας Τρίπολης πέφτει στην Β Εθνική πιστεύω ότι μας διευκολύνει ώστε να αποκτήσουμε ένα διεθνή Ελληνόπουλο που θα αποτελέσει back up των βασικών και στο μέλλον μπορεί να μας βγει...

Τράνσφερ βοήθα λίγο, ζέστη ή κρύο;;;; :opaokara:
Stavros_Paoki

Δημοσίευση από Stavros_Paoki »

Τουλάχιστον τρανσφερ γράφε αμα οι γρίφοι σου εχουν λυθεί από κάποιον!
paokassss

Δημοσίευση από paokassss »

Του γνωστού μου του αρέσουν από πολύ μικρό μωρό τα ασπρόμαυρα. Είναι τα αγαπημένα του. Και όταν πρωτόπαιζε μπάλα ούτε που τον ένοιαζε που τον αποκαλούσαν «Βούλγαρο» αυτό και τους άλλους φίλους του. Ήταν λογικό.
Νομίζω πως εννοεί οτι ήταν λογικό να τον φωνάζουν βούλγαρο γιατί απλά έπαιξε μπάλα στη Βουλγαρία ή/και απέκτησε βουλγαρικό διαβατήριο.. Τα ασπρόμαυρα έχουν να κάνουν με την ομάδα του είτε στη Βουλγαρία ή σε άλλη ομάδα που έπαιζε εκτός Βουλγαρίας ο αναζητούμενος "Βούλγαρος"..
Χθες όμως συνάντησα κάποιον που τον είχα γνωρίσει παλιά σε ένα πολύ μακρινό ξένο λιμάνι
Ξένο για το παίκτη ή για τον τράνσφερ? Η Θεσσαλονίκη δεν είναι για τον τράνσφερ ούτε ξένη ούτε και μακρινή..
Μέχρι χθες δεν είχα καταλάβει, δεν είχα νοιώσει αυτά που λένε όλοι, περί οικονομικής κρίσης. Τα άκουγα καμιά φορά στην τηλεόραση όταν καταλάθος αντί να πατήσω σταρ τσάνελ, πατούσα σε άλλον σταθμό, αλλά δεν καταλάβαινα και πολλά.

Από εδώ καταλαβαίνω ότι το deal υπό άλλες συνθήκες θα ήταν αδύνατο αλλά λόγω κρίσης μπορούμε να χωθούμε και μεις...

Μακάρι να χει δίκιο ο kos παραπάνω αυτές είναι οι ενστάσεις μου στο συλλογισμό του :opaokara:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Athanasiadhs έγραψε:Άλλωστε η ημερομηνία γέννησης του, ξέρεις, μόνο τυχαία δεν είναι. Σημαδιακή!

Σαν εκείνη την ημέρα πριν αρκετά χρόνια ήταν το ξεκίνημα για ακόμα περισσότερα άσχημα. Ήταν το ξεκίνημα για να έρθει ξανά η θλίψη.

Μετά από πιο προσεκτική ανάγνωση του συγκεκριμένου κομματιού σχετικά με την ημερομηνία, πιστεύω πως μιλάμε για την 29η Μαίου, την άλωση της Κων/λης δηλαδή.
Έπειτα από την διευκρίνηση του τρανσφερ ότι αναφέρεται σε Έλληνα, έκανα μια σύντομη αναζήτηση για το αν υπάρχει Έλληνας ποδοσφαιρστής της superleague(αν μιλάμε για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο εξωτερικό ή σε κάποια άλλη εθνική κατηγορία δυσκολεύει πολύ το πράγμα) γεννημένος την 29η Μαίου και βρήκα τον Λεωνίδα Αργυρόπουλο:

Αν σκεφτούμε ότι εκεί έχουμε τον Δερμιτζάκη που μπορεί να έδωσε ότι πληροφορίες θέλουμε, ή τον Γεωργιάδη που τον καλεί στην Εθνική Ελπίδων και ξέρει τον παίκτη πιστεύω ότι είναι αρκετά πιθανό..Επίσης το γεγονός ότι ο Αστέρας Τρίπολης πέφτει στην Β Εθνική πιστεύω ότι μας διευκολύνει ώστε να αποκτήσουμε ένα διεθνή Ελληνόπουλο που θα αποτελέσει back up των βασικών και στο μέλλον μπορεί να μας βγει...

Αν ερθει ο Αργυροπουλος στον ΠΑΟΚ θα σας το πω εγω πρωτος, ο Λεωνιδας εχει μεγαλωσει μαζι με τη γυναικα μου διπλα διπλα τα σπιτια τους.
Ανανεωσε προσφατα το συμβολαιο του, πριν το ανανεωσει η μονη ομαδα που ενδιαφερθηκε ηταν ο ηρακλης δεν τον θελει ο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
SERPICO

Δημοσίευση από SERPICO »

Καλησπέρα Κύριοι

Χωρίς να μπορώ να βρω πολλά στηρίγματα στο κείμενο "πενθογεννημένος", θεωρώ ότι είναι πιθανό να εννοεί τον Γιώργο Κωστίκο.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

:shock: :shock: :cry: :cry: :cry:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

χρειαζοταν και γριφος για τον κωστικο?
ειναι η πιο οφσαιντ ερμηνια εβα.πιστευω για βραβειο!
Άβαταρ μέλους
Athanasiadhs

Δημοσίευση από Athanasiadhs »

obanebane έγραψε:
Athanasiadhs έγραψε:Άλλωστε η ημερομηνία γέννησης του, ξέρεις, μόνο τυχαία δεν είναι. Σημαδιακή!

Αν ερθει ο Αργυροπουλος στον ΠΑΟΚ θα σας το πω εγω πρωτος, ο Λεωνιδας εχει μεγαλωσει μαζι με τη γυναικα μου διπλα διπλα τα σπιτια τους.
Ανανεωσε προσφατα το συμβολαιο του, πριν το ανανεωσει η μονη ομαδα που ενδιαφερθηκε ηταν ο ηρακλης δεν τον θελει ο ΠΑΟΚ.
Πιστεύω πάντως πως μια λογική έχει το σκεπτικό μου...Περιμένω να διαψευστεί από τον τράνσφερ, γιατί δεν μπορεί να πάει πουθενά αλλού το μυαλό μου για τον συγκεκριμένο γρίφο..Απ'όσο είδα συμβόλαιο έχει για ακόμα 1 χρόνο, άρα δεν μιλάμε για τρομερή δέσμευση απ'την στιγμή που σε ένα εξάμηνο θα μπορεί να μιλάει ελεύθερα με όποια ομάδα θέλει.. 8-)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

οκ
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

SERPICO έγραψε:Καλησπέρα Κύριοι

Χωρίς να μπορώ να βρω πολλά στηρίγματα στο κείμενο "πενθογεννημένος", θεωρώ ότι είναι πιθανό να εννοεί τον Γιώργο Κωστίκο.
Μπορείς να εξηγήσεις το σκεπτικό σου? :pano:
obanebane79

Δημοσίευση από obanebane79 »

να στην εξηγησω εγω? :))
ωστόσο ο μεγάλος μου πόνος είναι ότι δεν έχω κάνει ακόμα παιδιά.....Γι' αυτό και η μεγάλη μου αδυναμία είναι αυτός!.
----> ο κωστικος εφερε πολλα "παιδια" οταν ηρθε στον ΠAOK
Θυμάμαι σαν χθες την ημέρα που γεννήθηκε.
---> το αρθρο συνταχθηκε 27 απριλιου...το "χθες" ειναι 26 απριλιου ημερομηνια γεννησης το κωστικου και ημερομηνια που μεταξυ αλλω εγινε το ατυχημα στο τσερνομπιλ(φωτο), βομβαρδιστηκε η γκερνικα, ιδρυθηκε η γκεσταπο, γεννηθηκε ο ναζιστης ες...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Δευ 02 Μάιος 2011, 18:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: ΠΑΟΚ οχι παοκ
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Σαν εκείνη την ημέρα πριν αρκετά χρόνια ήταν το ξεκίνημα για ακόμα περισσότερα άσχημα.

Ήταν το ξεκίνημα για να έρθει ξανά η θλιψη.

.............

Το ΞΕΚΙΝΗΜΑ(19 μαιου γενοκτονια των ποντιων) για να ερθει ΞΑΝΑ η θλιψη(που φυγαν οι Ελληνες απ την Πολη)

.............

Ήρθε νέο πένθος.

............

Μετα την αλωση του 1453'δηλαδη....(δευτερη φορα)

....................

Ήρθε το μαύρο…

........

Για ποιο λογο εχει ο ΠΑΟΚ το μαυρο στο σημα του?

19 Μαιου υποστηριζω.. :roll:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”