Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
Re: Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
O Dusan Bajevic απευθύνετε στο ημερολόγιο του και λέει:
«Αγαπητό μου ημερολόγιο. Μπορεί να ζω μέσα στα πλούτη, να ζω μέσα στην χλιδή, στα καλύτερα, ωστόσο ο μεγάλος μου πόνος είναι ότι δεν έχω κάνει ακόμα παιδιά. Ελπίζω κάποια στιγμή να αποκτήσω.
Γι' αυτό και η μεγάλη μου αδυναμία είναι οι τίτλοι! Θυμάμαι σαν χθες την ημέρα που γεννήθηκε. Velež Mostar, SFR Yugoslavian Cup: 1986 (ο πρώτος τίτλος του)
Άλλωστε η ημερομηνία γέννησης (του πρώτου τίτλου του), ξέρεις, μόνο τυχαία δεν είναι. Σημαδιακή!
Σαν εκείνη την ημέρα πριν αρκετά χρόνια ήταν το ξεκίνημα (από το 1986) για ακόμα περισσότερα άσχημα. Ήταν το ξεκίνημα για να έρθει ξανά η θλίψη.
Ήρθε νέο πένθος. Ήρθε το μαύρο...
Σαν αυτό που φοράει ο ΠΑΟΚ στην φανέλα του...»
Από το 1986 ξεκίνησε η θλίψη και το μαύρο γιατί το τελευταίο πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ ήταν το 1985!
Ο Ντούσαν θέλει ΠΑΟΚ και ο Μάκης Ντούσαν!Μάλλον ο Δώνης απομακρύνεται, μάλλον ο Κωσταντινίδης έπεισε τον Ζαγορ. Ίσως δεν είναι τυχαία και η επιλογή του προπονητικού κέντρου που θα κάνει το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του.
http://www.soccerplus.gr/article/makis- ... helei-paok
«Αγαπητό μου ημερολόγιο. Μπορεί να ζω μέσα στα πλούτη, να ζω μέσα στην χλιδή, στα καλύτερα, ωστόσο ο μεγάλος μου πόνος είναι ότι δεν έχω κάνει ακόμα παιδιά. Ελπίζω κάποια στιγμή να αποκτήσω.
Γι' αυτό και η μεγάλη μου αδυναμία είναι οι τίτλοι! Θυμάμαι σαν χθες την ημέρα που γεννήθηκε. Velež Mostar, SFR Yugoslavian Cup: 1986 (ο πρώτος τίτλος του)
Άλλωστε η ημερομηνία γέννησης (του πρώτου τίτλου του), ξέρεις, μόνο τυχαία δεν είναι. Σημαδιακή!
Σαν εκείνη την ημέρα πριν αρκετά χρόνια ήταν το ξεκίνημα (από το 1986) για ακόμα περισσότερα άσχημα. Ήταν το ξεκίνημα για να έρθει ξανά η θλίψη.
Ήρθε νέο πένθος. Ήρθε το μαύρο...
Σαν αυτό που φοράει ο ΠΑΟΚ στην φανέλα του...»
Από το 1986 ξεκίνησε η θλίψη και το μαύρο γιατί το τελευταίο πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ ήταν το 1985!
Ο Ντούσαν θέλει ΠΑΟΚ και ο Μάκης Ντούσαν!Μάλλον ο Δώνης απομακρύνεται, μάλλον ο Κωσταντινίδης έπεισε τον Ζαγορ. Ίσως δεν είναι τυχαία και η επιλογή του προπονητικού κέντρου που θα κάνει το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του.
Varvatos έγραψε: Ο Ντούσαν θέλει ΠΑΟΚ και ο Μάκης Ντούσαν!
Ας τον πληρώσει ο Μάκαρος και ας έρθουν μαζί στη ΠΑΟΚΑΡΑ...Μαζι με Αμπντουν, Ντουγκλαο, Ονουατσι.
Ανοιγμα σε νέα προσωπα δε θελαμε?
Θα βγούμε οφ ...αλλά δεν γίνετε να γίνει επίσημα αυτό... απαγορεύετε να είναι μέσα σε δύο ομάδες. Να υπάρχει κάτω από το τραπέζι συνεργασία διακριτικά όπως ο Μπέος με τον γαύρο ναι. Άλλο αυτό όμως. Τους παίχτες που λες θέλει να τους πουλήσει να βγάλει λεφτά. Χαζός δεν είναι να τους χαρίσει. Αν είχες την δύναμη του Μαρινάκη και είχες παράγκα και τον έβαζες μέσα στα πλει οφ τότε μπορεί να σου χάριζε κανένα παίχτη.
Άντε επειδή σας λυπήθηκα να παιδεύεστε...
Είναι ο Tomas Rosicky...
Είναι γεννημένος 4/10/80 και τα έχει με Ελληνίδα φοιτήτρια στο Λονδίνο, με την οποία θα παντρευτούν το καλοκαίρι στην Ελλάδα.. και θα κάνουν και παιδιά...

Είναι ο Tomas Rosicky...
Είναι γεννημένος 4/10/80 και τα έχει με Ελληνίδα φοιτήτρια στο Λονδίνο, με την οποία θα παντρευτούν το καλοκαίρι στην Ελλάδα.. και θα κάνουν και παιδιά...

- Federacion
νταξ
θα πω οτι είναι παπας
γιατι αν το πιστέψω
θα αρχισω να γκρεμίζω τους τοιχους του σπιτιου μου
απο σήμερα...

θα πω οτι είναι παπας
γιατι αν το πιστέψω
θα αρχισω να γκρεμίζω τους τοιχους του σπιτιου μου
απο σήμερα...

- DonConstantino
ρε μ$@#$@ες θα πειτε μας γανιασατε...
Αντε εχουμε τον τρανσφερ εχουμε και εσας!
Αντε εχουμε τον τρανσφερ εχουμε και εσας!
μετα απο πολλες ωρες σκεψης και σπαζοκεφαλιας...
επιτελους βρηκα την ακρη..
ιδου ο ενας.
ο μοναδικος. ο παταγος.
[youtube]uPVwaybE8yY[/youtube]
ο πενθογεννημενος ''μαυρος'' σναιντερ.
επιτελους βρηκα την ακρη..
ιδου ο ενας.
ο μοναδικος. ο παταγος.
[youtube]uPVwaybE8yY[/youtube]
ο πενθογεννημενος ''μαυρος'' σναιντερ.
Πιστευω πως ειναι ο lamine diarra.επιθετικος της παρτιζαν που ειναι δανεικος φετος στην αλ σαμπαμπ και ληγει το συμβολαιο του το καλοκαιρι.επισης ειναι καλος παστελωτης.
καταρχην ο φτουσαν μιλαει σε πρωτο προσωπο.ως γνωστον ο φτουσαν δεν εχει σχεση με τον ΠΑΟΚ αρα ο ποιητης μαλλον τον χρησιμοποιει για να μας πει οτι ειναι παικτης η σερβος η που εχει σχεση με σερβια.
ως προς την ημερομηνια αν ηταν σχετικη με αλωση της Πολης κλπ δεν μπορω να καταλαβω τι καημος μπορει να πιασει τον σερβοβοσνιο φτουσαν για κατι τετοιο.ως γνωστος εγωιστης ο φτουσαν προφανως θα εννοει καποια ημερομηνια σημαδιακη για τον ιδιο και οχι για τον ΠΑΟΚ.το 1983 ο φτουσαν σταματησε την μπαλα.το 1983 γεννηθηκε ο diarra που ανηκει στην παρτιζαν.το μυαλο μου παει στον diarra και οχι σε σερβο γιατι στο τελος κανει αναφορα στο μαυρο χρωμα και επισης το παρομοιαζει με τη φανελλα του ΠΑΟΚ(ομοια με της παρτιζαν).
το οτι μιλαει ο φτουσαν σε πρωτο προσωπο υποδηλωνει πως ο φτουσαν σκεφτεται καποιον παικτη και οχι οτι το αρθρο αφορα στον φτουσαν.αν το αρθρο αφορα στον φτουσαν απλα ο Trandfermanic εχασε την εμπνευση του γιατι τα οσα λεει δεν αποτελουν καν γριφο.
εκει καταληγω.το πιο πιθανο να λεω οτι ναναι.
καταρχην ο φτουσαν μιλαει σε πρωτο προσωπο.ως γνωστον ο φτουσαν δεν εχει σχεση με τον ΠΑΟΚ αρα ο ποιητης μαλλον τον χρησιμοποιει για να μας πει οτι ειναι παικτης η σερβος η που εχει σχεση με σερβια.
ως προς την ημερομηνια αν ηταν σχετικη με αλωση της Πολης κλπ δεν μπορω να καταλαβω τι καημος μπορει να πιασει τον σερβοβοσνιο φτουσαν για κατι τετοιο.ως γνωστος εγωιστης ο φτουσαν προφανως θα εννοει καποια ημερομηνια σημαδιακη για τον ιδιο και οχι για τον ΠΑΟΚ.το 1983 ο φτουσαν σταματησε την μπαλα.το 1983 γεννηθηκε ο diarra που ανηκει στην παρτιζαν.το μυαλο μου παει στον diarra και οχι σε σερβο γιατι στο τελος κανει αναφορα στο μαυρο χρωμα και επισης το παρομοιαζει με τη φανελλα του ΠΑΟΚ(ομοια με της παρτιζαν).
το οτι μιλαει ο φτουσαν σε πρωτο προσωπο υποδηλωνει πως ο φτουσαν σκεφτεται καποιον παικτη και οχι οτι το αρθρο αφορα στον φτουσαν.αν το αρθρο αφορα στον φτουσαν απλα ο Trandfermanic εχασε την εμπνευση του γιατι τα οσα λεει δεν αποτελουν καν γριφο.
εκει καταληγω.το πιο πιθανο να λεω οτι ναναι.

- Federacion
Η απάντηση στον 1ο γρίφο μπορεί να είναι τερματοφύλακας...Ταιριάζει και στο 2ο γρίφο (που μπορεί να είναι βοηθητικός για τον 1ο)
Οταν λες 1ο γριφο εννοείς το μωρό με τα ασπρόμαυρα? Και ο πενθογεννημένος είναι βοηθητικός για το 1ο?
Δικά σου συμπεράσματα ή να υποθέσω τρανσφερΜανιακή φώτιση?
Να ρωτήσω κάτι άλλο. Ποιος είναι αυτός ο τρανσφερ και πόσο έγκυρα είναι αυτά που γράφει? Γιατί ότι να ναι γρίφους μπορεί να σου γράψω και εγώ και μετά να σου πω ότι εννοούσα αυτόν που ήρθε στον ΠΑΟΚ. Είναι ΑΡΔ?
paokassss έγραψε:Οταν λες 1ο γριφο εννοείς το μωρό με τα ασπρόμαυρα? Και ο πενθογεννημένος είναι βοηθητικός για το 1ο?
Δικά μου...ο τράνφερ δε μιλάει ποτέ...
Για τον 1ο γρίφο, κάποιος που ταιριάζει είναι ο τερματοφύλακας της Κρύλια Σαμάρα (και εθνικής Αλγερίας) Raïs M'Bolhi...Για κάποιο λόγο μπορεί να ταιριάζει και στο 2ο γρίφο (γεννημένος 25.04.1986)
Varvatos, ο τράνφερ ήταν πάντα παρών εδώ στις μεταγραφικές περιόδους...κάποια στιγμή χάθηκε, τώρα επανεμφανίστηκε...Κάποια στιγμή συμμετείχε και στο φόρουμ...