Nέος προπονητής (2010-2011)

Άβαταρ μέλους
Maximus

Re: Nέος προπονητής

Δημοσίευση από Maximus »

Εχω νοσταλγησει πολλες φορες αυτες τις συζητησεις... :D

Νομιζω μας εχει πιασει μια ανόητη και αβάσιμη παρελθοντοφοβία... Εχουμε συνδέσει καποιους προπονητές με ασταθής διοικητικές περιόδους και αυτο δυστυχως εχει επηρεάσει την κρίση μας...

Εγώ ειμαι αγγελόσκυλο δεν το κρύβω (μ άρεσει και ο Μπαγιεβιτς, δεν λέω)... Και οι δυο εχουν να προσφερουν πολλά. Αρκεί όμως να τους δοθεί χρόνος και ηρεμία ετσι ωστε να αφοσιωθουν στο αγωνιστικό κομμάτι.

ΥΓ.

Δεν νομιζω με το τωρινο διοικητικο σχήμα ούτε ο Αγγελος να στελνει φαξ, ουτε ο Ντουσαν να παιρνει προμηθειες... Αν συμβει κατι απο τα δυο, τοτε υπαρχει προβλημα... Αλλα και παλι, δεν νομιζω οτι μπορει να συμβει κατι τετοιο.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

moican4 έγραψε:Για ντουσκο δεν παιζει..
εχει κλεισει σε καβαλα...
Για Δωνη παιζει ζεστα το εχω πει απο καιρο, ειδικα ο Ζαγορ απο περσι τον ηθελε..

Ελπιζω να ΜΗΝ γινει γιατι θα μας παρει ο διαολος...!!

Varvatos:Είσαι πολύ κοντά σε Μπάγεβιετς αν δεν προχωρήσουν κάτι άλλες περιπτώσεις όπως και αυτή του Δώνη. Νεότερα μετά τα πλει οφ γιατί δεν είναι σωστό τώρα.

:lol: :lol: :lol:
:cry: :cry: :cry:
:roll: :roll: :roll:
:redcard: :redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
Varvatos

Δημοσίευση από Varvatos »

O Dusan δεν έχει κλείσει ακόμα στην Καβάλα για αυτό τον λόγο, έχει μιλήσει με Κωνσταντινίδη και Ζαγοράκη. Περιμένει όμως να γίνει επίσημη πρόταση και να του δοθούν κάποιες εγγυήσεις όσο αναφορά πληρωμές παιχτών και μεταγραφών. Κρούση στον Μπαγεβιτς ξανά έκανε στο παρελθόν ο Ζαγορ πριν πάρει τον Σαντος , αλλά και τότε του ζήτησε ο Μπαγεβιτς πολλές εγγυήσεις και χάλασε η δουλειά. Από εκεί και πέρα σου είπα ότι είναι κοντά αν δεν προχωρήσουν άλλες περιπτώσεις, δεν σου είπα ότι έκλεισε.

Αν μου το λέγανε αυτό πριν από 3 μήνες θα έλεγα ότι δεν πρόκριτε να γίνει.

Αλλά από την στιγμή που Ζαγοράκης έριξε τα μούτρα του και μάζεψε τα σκέλια του και έβαλε μπροστά πρώτα το καλό του ΠΑΟΚ και το ΠΑΟΚ πάνω από όλα και πήγε και παρακαλούσε τον Παπαδόπουλο και τον Βρύζα, ενώ ήξερε ότι ήταν 50-50 να φάει άκυρο, τώρα λέω πως όλα είναι πιθανά. Και όταν λέω όλα είναι πιθανά σημαίνει ότι δεν αποκλείετε να το κάνει πάλι και στην περίπτωση του Αγγελου και του Dusan.
Προσωπικά πιστεύω ότι για τα λεφτά που θέλει να διαθέσει ο ΠΑΟΚ για προπονητή οι καλύτερες επιλογές που υπάρχουν είναι του Αναστασιάδη και του Μπάγεβιτς. Αν ήταν πιο γρήγορος θα προλάβαινε ίσως και τον Τσίωλη (αλλά και αυτός θα καιγόταν στο μέλλον αλλά λέμε τώρα).

Αν πας και ρωτήσεις έναν συνδεσμίτη στην οριτζιναλ της αεκ ποιον προτιμάει τον Μπαγεβιτς ή τον Δώνη? , θα σου πει ότι μισεί τον Μπαγεβιτς αλλά από το να έχω προπονητή τον Κωστένογλου με βοηθό τον Χαβο και τον Δώνη και τον Ξόμπλια και τον άσχετο τον Ισπανό που ζει στον κόσμο του, προτιμώ τον Μπάγεβιτς.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εχει καει ο εγκεφαλος του αυτου του μπαγεβιτς ποτε θα το καταλαβετε?
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

O επόμενος προπονητής του ΠΑΟΚ…

Από τον Ζαγοράκη μέχρι και τον τελευταίο οπαδό του ΠΑΟΚ, όλοι γνωρίζουν ότι το μεγάλο φετινό λάθος στον «Δικέφαλο» έγινε στην περίπτωση του προπονητή…. Υπ’ αυτή την έννοια το... δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.

Από την άλλη, όμως, ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία της σεζόν, έχοντας τον Μάκη Χάβο στο τιμόνι του. Ενα νέο προπονητή, ο οποίος από τότε που ανέλαβε τον Οκτώβριο μέχρι και σήμερα, πέτυχε πολλά περισσότερα στην ομάδα απ' αυτά που ίσως και ο ίδιος περίμενε. Οι πιο πολλοί ΠΑΟΚτσήδες τον λοιδορούν και του κάνουν άδικη κριτική, με την έννοια ότι δεν φταίει εκείνος που ανέλαβε τον ΠΑΟΚ και σε μερικές περιπτώσεις δεν κατάφερε να κουμαντάρει απόλυτα σωστά αυτό το πολύ δύσκολο και μεγάλο καράβι…

Ο Χάβος, λοιπόν, έπειτα από ένα πολύ μπερδεμένο καλοκαίρι, βοήθησε τον ΠΑΟΚ να βρει το γνωστό καλό του αγωνιστικό πρόσωπο που τον οδήγησε ψηλά και τα προηγούμενα χρόνια. Πέτυχε προκρίσεις με τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, προκρίσεις στο ελληνικό Κύπελλο. Παράλληλα, μέσα σε μία τόσο γεμάτη και απαιτητική χρονιά που ποτέ ξανά δεν βίωσε η ποδοσφαιρική ομάδα, βοήθησε να αναδειχθούν παίκτες όπως ο Αθανασιάδης και ο Τσουκαλάς, που θα αποτελέσουν μέρος του κορμού της ομάδας για τα επόμενα χρόνια.

Ποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι όλα αυτά είναι λίγα; Από την άλλη, ποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι όλα αυτά αρκούν για τον πρωταγωνιστή ΠΑΟΚ που όλοι οραματίζονται;

Σε κάθε περίπτωση ο Χάβος έχει μπροστά του ένα ακόμη μεγάλο στόχο. Ενα ακόμη κίνητρο για να δείξει την αξία του. Αν καταφέρει να πάρει την πρωτιά στα πλέι οφ, βουλώνει πολλά στόματα και βάζει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε πιο δύσκολη θέση όσον αφορά τον επόμενο προπονητή. Είμαστε σίγουροι ότι Ζαγοράκης και Κωνσταντινίδης θέλουν να μπουν σε αυτή τη δύσκολη θέση…

Και γι’ αυτόν τον λόγο πάντως, απόφαση για τον επόμενο προπονητή δεν μπορεί να παρθεί έτσι εύκολα και τόσο γρήγορα… Στο κάτω κάτω, ακόμη και αν έχουν βρει άλλον προπονητή οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, έτσι εύκολα θα του πάρουν την υπογραφή σήμερα, όταν δεν έχει γίνει γνωστό αν η ομάδα θα βγει στην Ευρώπη; Οταν δεν έχει διευκρινιστεί πότε και σε ποια διοργάνωση θα παίζει; Οταν δεν έχει ξεκαθαρίσει το μπάτζετ της επόμενης σεζόν; Τόσο απλό, αλλά και ταυτόχρονα τόσο σύνθετο είναι το θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ…
http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=49346&catid=114
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Maximus έγραψε:Εχω νοσταλγησει πολλες φορες αυτες τις συζητησεις... :D

Νομιζω μας εχει πιασει μια ανόητη και αβάσιμη παρελθοντοφοβία... Εχουμε συνδέσει καποιους προπονητές με ασταθής διοικητικές περιόδους και αυτο δυστυχως εχει επηρεάσει την κρίση μας...

Εγώ ειμαι αγγελόσκυλο δεν το κρύβω (μ άρεσει και ο Μπαγιεβιτς, δεν λέω)... Και οι δυο εχουν να προσφερουν πολλά. Αρκεί όμως να τους δοθεί χρόνος και ηρεμία ετσι ωστε να αφοσιωθουν στο αγωνιστικό κομμάτι.

ΥΓ.

Δεν νομιζω με το τωρινο διοικητικο σχήμα ούτε ο Αγγελος να στελνει φαξ, ουτε ο Ντουσαν να παιρνει προμηθειες... Αν συμβει κατι απο τα δυο, τοτε υπαρχει προβλημα... Αλλα και παλι, δεν νομιζω οτι μπορει να συμβει κατι τετοιο.

Προσωπικα δεν με ενδιαφερει το θεμα και μενει (και αυτο οπως πολλα ακομη) στην κριση των διοικουντων. Ας ερθει οποιος ερθει με το καλο. Απο μενα θα ξερουν περισσοτερα που οταν μυριζω αποδυτηρια ζαλιζομαι απο τη μποχα και την ιδρωτιλα. Δουλεια μου ειναι να βρισκομαι στη κερκιδα, να φωναζω για την καψουρα μου και να πληρωνω οποτε χρειαζεται.

Αν οτιδηποτε δεν λειτουργει με την παραπανω λογικη πολυ φοβαμαι πως καπου εχουμε μπερδεψει τη βουρτσα με τις χτενες.

Δεχομαι την κριτικη Διοικησης - Παιχτων - Προπονητικου team αλλα ας μην εχω αυταπατες πως η ΚΡΙΣΗ μου μπορει να μεταβαλλει μια αποφαση που παρθηκε ή θα παρθει.

Δινω εμφαση στην τελευταια παραγραφο του φιλου, γιατι κι εγω ειμαι βεβαιος πως καταστασεις απειρου καλλους οπως αυτες που ανεφερθηκαν πλεον ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ. Οι δικλειδες ασφαλειας ειναι πολλες και σιγουρες.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ρε πούστη μου δεν έχετε τίποτα καλύτερο να συζητήσετε; Δυο μέρες μπιρι μπιρι για προπονητές προηγούμενης δεκαετίας. Μιλούσαμε το 90 για κρυφά ραντεβού του Βουλινού με τον Σάνον; Τί σκατά σκάλωμα σας έχει πιάσει επιτέλους;
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Αργια,μητηρ πασης κακιας.............
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

ποιός bajevic ρε, πάτε καλά? ακόμα δεν χωνάψαμε τ αρνί μαμω την πουτ@ν@ μου... :evil:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

pagotatzis έγραψε:O επόμενος προπονητής του ΠΑΟΚ…

Από τον Ζαγοράκη μέχρι και τον τελευταίο οπαδό του ΠΑΟΚ, όλοι γνωρίζουν ότι το μεγάλο φετινό λάθος στον «Δικέφαλο» έγινε στην περίπτωση του προπονητή…. Υπ’ αυτή την έννοια το... δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.

Από την άλλη, όμως, ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία της σεζόν, έχοντας τον Μάκη Χάβο στο τιμόνι του. Ενα νέο προπονητή, ο οποίος από τότε που ανέλαβε τον Οκτώβριο μέχρι και σήμερα, πέτυχε πολλά περισσότερα στην ομάδα απ' αυτά που ίσως και ο ίδιος περίμενε. Οι πιο πολλοί ΠΑΟΚτσήδες τον λοιδορούν και του κάνουν άδικη κριτική, με την έννοια ότι δεν φταίει εκείνος που ανέλαβε τον ΠΑΟΚ και σε μερικές περιπτώσεις δεν κατάφερε να κουμαντάρει απόλυτα σωστά αυτό το πολύ δύσκολο και μεγάλο καράβι…

Ο Χάβος, λοιπόν, έπειτα από ένα πολύ μπερδεμένο καλοκαίρι, βοήθησε τον ΠΑΟΚ να βρει το γνωστό καλό του αγωνιστικό πρόσωπο που τον οδήγησε ψηλά και τα προηγούμενα χρόνια. Πέτυχε προκρίσεις με τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, προκρίσεις στο ελληνικό Κύπελλο. Παράλληλα, μέσα σε μία τόσο γεμάτη και απαιτητική χρονιά που ποτέ ξανά δεν βίωσε η ποδοσφαιρική ομάδα, βοήθησε να αναδειχθούν παίκτες όπως ο Αθανασιάδης και ο Τσουκαλάς, που θα αποτελέσουν μέρος του κορμού της ομάδας για τα επόμενα χρόνια.

Ποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι όλα αυτά είναι λίγα; Από την άλλη, ποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι όλα αυτά αρκούν για τον πρωταγωνιστή ΠΑΟΚ που όλοι οραματίζονται;

Σε κάθε περίπτωση ο Χάβος έχει μπροστά του ένα ακόμη μεγάλο στόχο. Ενα ακόμη κίνητρο για να δείξει την αξία του. Αν καταφέρει να πάρει την πρωτιά στα πλέι οφ, βουλώνει πολλά στόματα και βάζει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε πιο δύσκολη θέση όσον αφορά τον επόμενο προπονητή. Είμαστε σίγουροι ότι Ζαγοράκης και Κωνσταντινίδης θέλουν να μπουν σε αυτή τη δύσκολη θέση…

Και γι’ αυτόν τον λόγο πάντως, απόφαση για τον επόμενο προπονητή δεν μπορεί να παρθεί έτσι εύκολα και τόσο γρήγορα… Στο κάτω κάτω, ακόμη και αν έχουν βρει άλλον προπονητή οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, έτσι εύκολα θα του πάρουν την υπογραφή σήμερα, όταν δεν έχει γίνει γνωστό αν η ομάδα θα βγει στην Ευρώπη; Οταν δεν έχει διευκρινιστεί πότε και σε ποια διοργάνωση θα παίζει; Οταν δεν έχει ξεκαθαρίσει το μπάτζετ της επόμενης σεζόν; Τόσο απλό, αλλά και ταυτόχρονα τόσο σύνθετο είναι το θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ…
http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=49346&catid=114

αναμενόμενη διοχέτευση κλίματος πιθανής,μην πω βέβαιης,παραμονής χάβου,αν βγούμε 1οι.καμία έκπληξη.

Ο Χάβος, λοιπόν, έπειτα από ένα πολύ μπερδεμένο καλοκαίρι, βοήθησε τον ΠΑΟΚ να βρει το γνωστό καλό του αγωνιστικό πρόσωπο που τον οδήγησε ψηλά και τα προηγούμενα χρόνια. (μεγάλη αρετή η ... αυτοσυγκράτηση).Πέτυχε προκρίσεις με τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, προκρίσεις στο ελληνικό Κύπελλο. Παράλληλα, μέσα σε μία τόσο γεμάτη και απαιτητική χρονιά που ποτέ ξανά δεν βίωσε η ποδοσφαιρική ομάδα, βοήθησε να αναδειχθούν παίκτες όπως ο Αθανασιάδης και ο Τσουκαλάς, (WTF :shock: :roll: :?: ) που θα αποτελέσουν μέρος του κορμού της ομάδας για τα επόμενα χρόνια."
paokassss

Δημοσίευση από paokassss »

Άμα είναι να βλέπω στην άκρη του πάγκου τη φάτσα του μπάγεβιτς ή του δώνη που δε ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά βλέπω πολύ σπρώξιμο από διάφορες μεριές ειδικά για το 1ο( γιατί άραγες :ugeek: ), τότε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ προτιμώ Χάβο..
Με τα χίλια τώρα που το ξανασκέφτομαι..
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Varvatos έγραψε:O Dusan δεν έχει κλείσει ακόμα στην Καβάλα για αυτό τον λόγο, έχει μιλήσει με Κωνσταντινίδη και Ζαγοράκη. Περιμένει όμως να γίνει επίσημη πρόταση και να του δοθούν κάποιες εγγυήσεις όσο αναφορά πληρωμές παιχτών και μεταγραφών. Κρούση στον Μπαγεβιτς ξανά έκανε στο παρελθόν ο Ζαγορ πριν πάρει τον Σαντος , αλλά και τότε του ζήτησε ο Μπαγεβιτς πολλές εγγυήσεις και χάλασε η δουλειά. Από εκεί και πέρα σου είπα ότι είναι κοντά αν δεν προχωρήσουν άλλες περιπτώσεις, δεν σου είπα ότι έκλεισε.

Αν μου το λέγανε αυτό πριν από 3 μήνες θα έλεγα ότι δεν πρόκριτε να γίνει.

Αλλά από την στιγμή που Ζαγοράκης έριξε τα μούτρα του και μάζεψε τα σκέλια του και έβαλε μπροστά πρώτα το καλό του ΠΑΟΚ και το ΠΑΟΚ πάνω από όλα και πήγε και παρακαλούσε τον Παπαδόπουλο και τον Βρύζα, ενώ ήξερε ότι ήταν 50-50 να φάει άκυρο, τώρα λέω πως όλα είναι πιθανά. Και όταν λέω όλα είναι πιθανά σημαίνει ότι δεν αποκλείετε να το κάνει πάλι και στην περίπτωση του Αγγελου και του Dusan.
Προσωπικά πιστεύω ότι για τα λεφτά που θέλει να διαθέσει ο ΠΑΟΚ για προπονητή οι καλύτερες επιλογές που υπάρχουν είναι του Αναστασιάδη και του Μπάγεβιτς. Αν ήταν πιο γρήγορος θα προλάβαινε ίσως και τον Τσίωλη (αλλά και αυτός θα καιγόταν στο μέλλον αλλά λέμε τώρα).

Αν πας και ρωτήσεις έναν συνδεσμίτη στην οριτζιναλ της αεκ ποιον προτιμάει τον Μπαγεβιτς ή τον Δώνη? , θα σου πει ότι μισεί τον Μπαγεβιτς αλλά από το να έχω προπονητή τον Κωστένογλου με βοηθό τον Χαβο και τον Δώνη και τον Ξόμπλια και τον άσχετο τον Ισπανό που ζει στον κόσμο του, προτιμώ τον Μπάγεβιτς.
Οσο αναφορα τον Μπαγεβιτς, εγω λεω πως δεν θα ερθει θα παει αλλου.
Βεβαια πριν τον Σαντος οντως υπηρχε κρουση και ΣΧΕΔΟΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ φιλε Βαρβατε αφου ο ΜπΟΥΡΟΥΤΖΙΚΑΣ ειχε ερθει στην Θεσ/νικη για να βρει σπιτι και ολα τα σχετικα..
Εκει ο Ζαγορ αποφασισε να τον εχει stand by και να παει στην Γερμανια για να μιλησει με ΣΑΝΤΟς.
Εφοσον συμφωνουσε με Σαντος δεν θα ισχυε του Μπαγεβιτς.
Ο Ντουσκο αν θυμασαι αμεσως μετα συμφωνησε στο σκουληκι...!! ;)
Εκτος αυτου ο Ζαγορ σκεφτοταν και το θεμα της διαφωνιας του κοσμου για τον Ντουσκο σε σχεση με το παρελθον..

Απο εκει και περα ο Δωνης παιζει ζεστα, του Κουπερ υπο προυποθεσεις , ενω παιζει και εκπληξη...
Εγω προσωπικα δεν τρελαινομαι για κανεναν απο τους 3...!!!
Θελω με οσο τον δυνατον λιγοτερα λεφτα εναν προπονητη να δουλεψει με νεους παικτες και να κτισει μια ανταγωνιστικη ομαδα σε βαθος τριετίας.
Γιατι αν ειναι να δωσω 500-600 χιλ και παλι να ΡΙΣΚΑΡΩ, αστο καλυτερα..
Με λιγα και μια δοκιμασμενη λυση,
στην προκειμενη ο Αγγελος αντι να βλεπω τον Δωνη, τον Ντουσκο και τον Κουπερ..

ΥΓ. Για Αγγελο παντως δεν υπαρχει καποια ενδειξη οτι "παιζει" και ουτε φυσικα βρεθηκε σε ταβερνα της Περαιας οπως εγραψε ενας γελοιος ΑΡΔ....!
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Να κάνω μια ερώτηση....Αν κάποιος από εμάς ήταν ΑΡΔ και έβλεπε το γαύρο του Μπάντοβιτς ή το βάζελο του Νιόπλια, θα έγραφε ή όχι τα καλύτερα λόγια για τον "προπονηταρά" που παίρνει προκρίσεις και αναδεικνύει τα ταλέντα και...και...

Όσο θέλουν αυτοί το καλό του ΠΑΟΚ, άλλο τόσο το Ιράν θέλει το καλό του Ισραήλ...
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

η διαφορα μεταξ τψν προπονητων που αναφερονται στο σαιτ (ντουσκο, φαξ, δωνης) και μακησ χαβος ειναι οτι οι τρεις πρωτοι ειναι προπονητες ενω ο τελευταιος μαθητευομενος μαγος.
καλυτερα νασυγκρινουμε πορτοκαλια με πορτοκαλια για να εχει και νοημα η κουβεντα λοιπον.

ο ντουσκο δεν νομιζω οτι εχει κινητρο για τπτα πλεον τα καλα του χρονια ειναι πολυ πισω.
το νο2 τ οαφηνω για ευνοητους λογους
το δωνη τον πιστευω εχει δειξει δουλεια σε οσες ομαδες δουλεψε, στις οποιες ομως αν και ελειπε η πιεση ελειπαν και τα λεφτα. οποτε αν και μου αρεσει το ποδοσφαιρκο του στυλ και μονο (οχι ο τροποσ που εκφραζεται που ειναι πολυ greek) θεωρω οτι ειναι στη κατηγορια ρισκου-φιλοδοξου κοουτς που προσωπικα θεωρω εινα ιη λυση αποτυχιας και θελει πολυ υπομονη για να πετυχει και να δικαιωθει...

χωρις να θελω να κουρασω θεωρω οτι ποδοσφαιρκη σχολη σαν την ισπανικη δεν υπαρχει, το ιδιο και οι πορτογαλοι κοουτς που διακρινονται διεθνως, μας βγηκε προσφατα ας επιμεινουμε...ετσι σκεφτομαι με τη λογικη μου εγω
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

υπερβολικό σε βρίσκω νικόλα. :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
niko70 έγραψε:Να κάνω μια ερώτηση....Αν κάποιος από εμάς ήταν ΑΡΔ και έβλεπε το γαύρο του Μπάντοβιτς ή το βάζελο του Νιόπλια, θα έγραφε ή όχι τα καλύτερα λόγια για τον "προπονηταρά" που παίρνει προκρίσεις και αναδεικνύει τα ταλέντα και...και...

Όσο θέλουν αυτοί το καλό του ΠΑΟΚ, άλλο τόσο το Ιράν θέλει το καλό του Ισραήλ...

προσωπικά δεν προτίθεμαι να σχηματίσω τελειωτική άποψη προτού επί του θέματος προπονητής ΠΑΟΚ εκφράσει τη γνώμη του ξέρω γω ο πανούτσος ή ο καρπετόπουλος.να πέσει λίγο φώς αντικειμενικότητας στην οπτική του ζητήματος ρε αδερφέ,έξω από την οπαδική αρτιοσκλήρυνση.ο δερμιτζάκης ας πούμε ήταν πιο γοητευτικός από τον προκάτοχό του κι ο ΠΑΟΚ ελκυστικότερος επί των ημερών του κατά κάρπετ.ας βγεί και το τελικό πόρισμα του αντουάν για χάβο και βλέπουμε.ας αποφανθεί λοιπόν η εμπειρία και η αντικειμενικότητα πρώτα,μην την πατήσουμε και πάρουμε κανέναν αμφιβόλου ποιότητας.είς αναμονή.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”