Varvatos έγραψε:O Dusan δεν έχει κλείσει ακόμα στην Καβάλα για αυτό τον λόγο, έχει μιλήσει με Κωνσταντινίδη και Ζαγοράκη. Περιμένει όμως να γίνει επίσημη πρόταση και να του δοθούν κάποιες εγγυήσεις όσο αναφορά πληρωμές παιχτών και μεταγραφών. Κρούση στον Μπαγεβιτς ξανά έκανε στο παρελθόν ο Ζαγορ πριν πάρει τον Σαντος , αλλά και τότε του ζήτησε ο Μπαγεβιτς πολλές εγγυήσεις και χάλασε η δουλειά. Από εκεί και πέρα σου είπα ότι είναι κοντά αν δεν προχωρήσουν άλλες περιπτώσεις, δεν σου είπα ότι έκλεισε.
Αν μου το λέγανε αυτό πριν από 3 μήνες θα έλεγα ότι δεν πρόκριτε να γίνει.
Αλλά από την στιγμή που Ζαγοράκης έριξε τα μούτρα του και μάζεψε τα σκέλια του και έβαλε μπροστά πρώτα το καλό του ΠΑΟΚ και το ΠΑΟΚ πάνω από όλα και πήγε και παρακαλούσε τον Παπαδόπουλο και τον Βρύζα, ενώ ήξερε ότι ήταν 50-50 να φάει άκυρο, τώρα λέω πως όλα είναι πιθανά. Και όταν λέω όλα είναι πιθανά σημαίνει ότι δεν αποκλείετε να το κάνει πάλι και στην περίπτωση του Αγγελου και του Dusan.
Προσωπικά πιστεύω ότι για τα λεφτά που θέλει να διαθέσει ο ΠΑΟΚ για προπονητή οι καλύτερες επιλογές που υπάρχουν είναι του Αναστασιάδη και του Μπάγεβιτς. Αν ήταν πιο γρήγορος θα προλάβαινε ίσως και τον Τσίωλη (αλλά και αυτός θα καιγόταν στο μέλλον αλλά λέμε τώρα).
Αν πας και ρωτήσεις έναν συνδεσμίτη στην οριτζιναλ της αεκ ποιον προτιμάει τον Μπαγεβιτς ή τον Δώνη? , θα σου πει ότι μισεί τον Μπαγεβιτς αλλά από το να έχω προπονητή τον Κωστένογλου με βοηθό τον Χαβο και τον Δώνη και τον Ξόμπλια και τον άσχετο τον Ισπανό που ζει στον κόσμο του, προτιμώ τον Μπάγεβιτς.
Οσο αναφορα τον Μπαγεβιτς, εγω λεω πως δεν θα ερθει θα παει αλλου.
Βεβαια πριν τον Σαντος οντως υπηρχε κρουση και ΣΧΕΔΟΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ φιλε Βαρβατε αφου ο ΜπΟΥΡΟΥΤΖΙΚΑΣ ειχε ερθει στην Θεσ/νικη για να βρει σπιτι και ολα τα σχετικα..
Εκει ο Ζαγορ αποφασισε να τον εχει stand by και να παει στην Γερμανια για να μιλησει με ΣΑΝΤΟς.
Εφοσον συμφωνουσε με Σαντος δεν θα ισχυε του Μπαγεβιτς.
Ο Ντουσκο αν θυμασαι αμεσως μετα συμφωνησε στο σκουληκι...!!
Εκτος αυτου ο Ζαγορ σκεφτοταν και το θεμα της διαφωνιας του κοσμου για τον Ντουσκο σε σχεση με το παρελθον..
Απο εκει και περα ο Δωνης παιζει ζεστα, του Κουπερ υπο προυποθεσεις , ενω παιζει και εκπληξη...
Εγω προσωπικα δεν τρελαινομαι για κανεναν απο τους 3...!!!
Θελω με οσο τον δυνατον λιγοτερα λεφτα εναν προπονητη να δουλεψει με νεους παικτες και να κτισει μια ανταγωνιστικη ομαδα σε βαθος τριετίας.
Γιατι αν ειναι να δωσω 500-600 χιλ και παλι να ΡΙΣΚΑΡΩ, αστο καλυτερα..
Με λιγα και μια δοκιμασμενη λυση,
στην προκειμενη ο Αγγελος αντι να βλεπω τον Δωνη, τον Ντουσκο και τον Κουπερ..
ΥΓ. Για Αγγελο παντως δεν υπαρχει καποια ενδειξη οτι "παιζει" και ουτε φυσικα βρεθηκε σε ταβερνα της Περαιας οπως εγραψε ενας γελοιος ΑΡΔ....!