19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
Re: 19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
Το παλικαρι ειναι μεγαλο γατακι και χαρις σε αυτον αλλα και μια ιδιαιτερη λογικη που θελει τον ΠΑΟΚ να εχει 6 χαφ αξονα στην 18δα λες και προκειται ποτε να τους αλλαξει ολους μενει εκτος ομαδας ο Ελζαρ ο οποιος παρεπιμπτοντως στα 2 φετινα παιχνιδια με ΑΕΚ δεν ειχε αντιπαλο.Φαινεται πιστευουν οτι με 250.000 που κοστιζει ο μαροκινος και οταν μαλιστα αποχωρησει ο βιερινια οποτε θα ψαχνουμε για 2, θα βρουν καλητερους παικτες.
- cristiano4
ναι ο κουτσια εφταιγε χθες οι αλλοι βγαλανε ματια γι αυτο χασαμε
,να ηταν αυτος το προβλημα καλα θα ηταν,

δεν υαπρχει .... απλα δεν υπαρχει στον ΠΑΟΚ ειτε ειναι στο γηπεδο ειτε οχι..... και δεν ειναι μια αποψη της στιγμης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Παρ 18 Μαρ 2011, 14:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: ΠΑΟΚ οχι παοκ
Λόγος: ΠΑΟΚ οχι παοκ
Δεν εχει να κανει μονο με το χθεσινο παιχνιδι απλα η αναφορα εγινε πιο πολυ γιατι δεν μπορω να καταλαβω με ποια λογικη αφηνεις εξω απο την ομαδα τον κορυφαιο σου παικτη με τον ιδιο αντιπαλο πριν 2 εβδομαδες.Επρεπε προφανως, να λεγεται ελζαριδης για να παιξει εκεινος.cristiano4 έγραψε:ναι ο κουτσια εφταιγε χθες οι αλλοι βγαλανε ματια γι αυτο χασαμε,να ηταν αυτος το προβλημα καλα θα ηταν,
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
- PAOK_NORTH_ARMY
Δε μπορείς να φύγεις δε μπορώ κι εγώ, είμαστε σαν ένα τώρα πια κι οι δυό.
Αν θέλετε να βρίσετε κάποιον, βρίστε τον Χάμπο που έχει πρωτοσέλιδα για μεγάλη εκδρομή και μπηχτές για τον Π.Α.Ο.Κ. και αφήστε ήσυχους τους παίκτες μας!!!!!!!!!Αυτό μπορούν, αυτό κάνουν!!!!!!!!!!!
PS: Και μην μου πει κανείς μην ασχολείσαι με αυτούς γιατί τα ερπετά τέτοια χαρά που πήραν στην Μόσχα και χθές, δεν θα είχαν ούτε αν κέρδιζαν πέρσυ το κύπελλο!!!!!!Το τι έχω ακούσει και διαβάσει και από φίλους μου δεν λέγετε!!!!!!
PS: Και μην μου πει κανείς μην ασχολείσαι με αυτούς γιατί τα ερπετά τέτοια χαρά που πήραν στην Μόσχα και χθές, δεν θα είχαν ούτε αν κέρδιζαν πέρσυ το κύπελλο!!!!!!Το τι έχω ακούσει και διαβάσει και από φίλους μου δεν λέγετε!!!!!!
- Maximus
"Οποιος δεν εχει μυαλο, εχει ποδαρια"
Ετσι δεν λεει η παροιμια;
Στον Κουτσιανικουλη βρισκει λοιπον την πραγματικη της υποσταση...
Ετσι δεν λεει η παροιμια;
Στον Κουτσιανικουλη βρισκει λοιπον την πραγματικη της υποσταση...
- PAPA TSIBIKOS
Σαν εκεινα τα αγριοκατσικα της ΚΡΗΤΗΣ ε τα ΚΡΙ ΚΡΙ ειναι.
Κουτουλαει περα δωθε χωρις σκοπο και ουσια
Παντος για την αποδοση του δεν φερει ευθυνη ο ΧΑΒΙΝΙΟ οπως δεν εφερε και ο ΣΑΝΤΟΣ.

Κουτουλαει περα δωθε χωρις σκοπο και ουσια

Παντος για την αποδοση του δεν φερει ευθυνη ο ΧΑΒΙΝΙΟ οπως δεν εφερε και ο ΣΑΝΤΟΣ.
- cristiano4
ενω μετα με γαυρο γραφαν ολοι οτι βελτιωθηκε ξαφνικα σε ενα ματσ που μπηκε αλλαγη και ενω δεν επαιξαν καλα παιχτες οπως βιτολο βιερινια σαλπι μουσλι τα χωνουν ολοι στον κουτσια...........ειναι ομως κλασικο στανταρακι στο κραξιμο γι αυτο μαλλον 

- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Ρε ας παρει ευκαιριες τουλαχιστον ο Βασιλης! Και ας χαλαρωσουμε και εμεις λιγο! Χαλαρωμα! Ας μην εχουμε τοσες προσδοκιες! Πιστευουμε σε σενα! Μπιλ! 

-
[quote="gash04"]Γίδι[/qο διαχειρηστης δεν τα βλεπει αυτα .............αν ειναι δυνατον να βριζει τους παιχτες ο καθε ανεγκεφαλος