από τα λίγα από μένα .......
Η μέρα που οι μάσκες έπεσαν
Ντροπή, αίσχος, ηλιθιότητα, ανευθυνότητα. Λίγες από τις λέξεις που περιγράφουν τα συναισθήματα μου απέναντι στους ηλίθιους "φίλους" του ΠΑΟΚ.
Γνωρίζω ότι το άρθρο μου αυτό θα προσβάλλει πολλούς. Γνωρίζω επίσης πως πολλοί θα στραφούν εναντίον μου. Μα πραγματικά δεν με ενδιαφέρει. Γιατί έτσι θα γνωρίζω πως δεν μιλάω τελικά σε ζώα. Αν και τα ζώα ακόμη καταλαβαίνουν όταν τους μιλάς για κάτι. Είσαστε μία κατηγορία μόνοι σας. Είσαστε ανύπαρκτοι. Είσαστε ένα τίποτα, που απλά έχετε μάθει να χρησιμοποιείτε το όνομα του ΠΑΟΚ για να έχετε κάλυψη. Μα σήμερα αρκετές χιλιάδες φίλων (πραγματικών φίλων και όχι ανύπαρκτων όπως εσείς) σας αποδοκίμασαν έντονα σε κάθε σας κίνηση.
Πριν λίγες εβδομάδες είδαμε τους δήθεν οπαδούς μίας άλλης ομάδας (ΟΣΦΠ) να επιτίθενται στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ. Και ζηλέψαν οι δικοί μας ανύπαρκτοι και είπαν να ακολουθήσουν το λαμπρό αυτό παράδειγμα. ΜΠΡΑΒΟ ΗΛΙΘΙΟΙ. Είσαστε οι καλύτεροι όλων. Είσαστε το καμάρι της μαμάς και του μπαμπά. Είσαστε άξιοι συνεχιστές του χουλιγκανισμού. ΖΩΑ. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ. ΑΘΛΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
Πότε θα μάθετε επιτέλους πως σε ποδοσφαιρικό αγώνα μας ενδιαφέρει να βλέπουμε ΜΠΑΛΑ (ξέρετε αυτό το στρόγγυλο αντικείμενο που το κλωτσάνε 22 παίκτες με σκοπό να το στείλουν μέσα στην εστία), και ΟΧΙ να παίζουμε σκοποβολή, με στόχο τα κεφάλια των παικτών της αντίπαλης ομάδας; Δηλαδή ρε τσογλάνια αν τον καίγατε τον Σαχά θα αισθανόσασταν και υπερήφανοι; (μην το βλέπετε σαν ερώτηση, άσχετα αν έχει ερωτηματικό. Την απάντηση την γνωρίζω από μόνος μου, ΤΟΣΟ ζώα που είσαστε). Ευτυχώς που στο τρέξιμο οι παίκτες της ΑΕΚ ήταν καλύτεροι από εσάς τους άχρηστους, μίζερους και γεμάτους ψυχολογικά προβλήματα ανεγκέφαλους "ανθρώπους".
Και αφού σας έβαλα στο θέμα, και σας έδωσα να καταννοήσετε πως δεν μου καίγεται καρφάκι πλέον για το αν σαπίζετε στην φυλακή ή σε κάποιο θάλαμο νοσοκομείου (μακάρι να βρεθούν 10-15 άτομα να σας κάνουν ασήκωτους) θα προχωρήσω στο κυρίως θέμα, ΑΦΟΥ σας επισημάνω και το εξής.
Γνωρίζοντας και καταννοόντας πως τα άρθρα μας διαβάζονται από συνδεσμίτες, και υπέυθυνους των συνδέσμων, θα ήθελα να γνωρίζετε πως την μεγαλύτερη ευθύνη την έχετε εσείς. Εσείς που μέχρι πριν λίγες εβδομάδες διοργανώνατε πορείες και εράνους για τα "αδέρφια" μας που είναι στην φυλακή. Για ποια αδέρφια αναφέρεστε; Αδέρφια σαν αυτά που θα προσάγουν και σήμερα μέσα για τα όσα κάνανε; Προσέξτε ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ την πλευρά που θα επιλέξετε να ταχθείτε, γιατί σήμερα αποδείξατε πως οι οργανωμένοι ΚΑΙ ΜΟΝΟ εσείς, αποδοκιμάσατε έντονα τους παίκτες, όταν σχεδόν όλο το γήπεδο τους χειροκροτούσε, και επίσης οι οργανωμένοι φάνηκε ΠΟΣΟ ανοργάνωτοι είσαστε (ή θέλατε να είσαστε) ώστε να επιτρέψετε τέτοιες καταστάσεις. Κατ' εμέ οι σύνδεσμοι πλέον δεν υφίστανται στο μυαλό μου. 2-3 μόνο πραγματικά αξίζουν (από αυτούς που βρίσκονται εντός Θεσσαλονίκης.)
Και ας πάμε στο κυρίως θέμα μας.
Τι έχουμε λοιπόν; 20-50-100-300 μαλακισμένα (δεν υπάρχει λογοκρισία σε αυτό το άρθρο) που δεν σεβάστηκαν τίποτα απολύτως. Ούτε την ομάδα που έπαιζε στο γήπεδο. Ούτε το υπόλοιπο των χιλιάδων φίλων που βρέθηκαν εκεί. Ούτε την διοίκηση που τελευταία 3 χρόνια προσπαθεί. Ούτε την ιστορία της ομάδας.
Και έρχομαι λοιπόν και ρωτάω. Δεν υπάρχει τρόπος αυτά τα 20-50-200-300 μαλακισμένα (δεν υπάρχει λογοκρισία σε αυτό το άρθρο) και ενώ βρίσκονται ανάμεσα σε χιλιάδες άλλων φίλων του ΠΑΟΚ, να τους βγάλουν από το γήπεδο; Πετάξτε τους και από πάνω ρε. Δεν τρέχει και τίποτα. Και αυτοί το ίδιο θα έκαναν αν μπορούσαν, σε κάθε παίκτη αντίπαλης ομάδας. Έτσι γιατί την έχουν δει γαμιάδες. Και ο ΠΑΟΚ είναι μαγαζάκι γωνία για αυτούς και κάνουν ο,τι γουστάρουν.
ΟΚ δεν θέλετε να υπάρξει σύγκρουση μεταξύ αδελφών. Αδέλφια που λέει ο λόγος έτσι; Μην παρεξηγηθούμε. Εγώ αυτά τα τσογλάνια-αποβράσματα της κοινωνίας, αδέλφια μου ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΩΡΩ. Είναι μηδενικά. Ξοφλημένα κωλόπαιδα που στο σπίτι τους τρώνε ξύλο, που οι παρέες τους ξεκινάνε την ημέρα τους με κανά τσιγαριλίκι, και η μοναδική ανθρώπινη λέξη που μπορεί να ακούσεις ποτέ, είναι "έλα ρε καρντάσι" (και αυτή γιατί απλά είναι της μόδας όταν είσαι Θεσσαλονικιός και δη ΠΑΟΚ) οπότε τους κάνει να νιώθουν γαμάτοι.
Είχα εκφράσει ήδη τις ενστάσεις μου για την συνέχιση του αγώνα από τις πρώτες κροτίδες και φωτοβολίδες που έπεσαν, κατά την διάρκεια ενός κόρνερ, από πλευράς ΑΕΚ μπροστά στις θύρες 4-5. Στην φάση της φωτοβολίδας προς το τέρμα όπου βρισκόταν ο Σαχά (όπου και κάηκε το δίχτυ του τέρματος) θεώρησα πρέπον να διακοπεί ο αγώνας για την αποφυγή δυσάρεστων γεγονότων. Αλλά και πάλι τίποτα. Ακολουθεί αμέσως η φάση όπου μία φωτοβολίδα, αφού διέσχισε μία απόσταση άνω των 30 μέτρων, χτύπησε τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ με αποτέλεσμα να τον κάψει στην πλάτη. Και εκεί ακόμη η διακοπή θα ήταν ολιγόλεπτη και απορούσα πραγματικά τι μπορεί να σκέφτεται ο διαιτητής, και δεν διακόπτει ΜΟΝΙΜΑ το παιχνίδι, από την στιγμή που τον καλύπτει και ο κανονισμός (περί απειλής της σωματικής ακεραιότητας των ποδοσφαιριστών από εξωαγωνιστικούς παράγοντες) Και εκεί που αφερέθηκα για λίγο, κοιτάζω στην τηλεόραση, ΟΛΟΥΣ τους παίκτες της ΑΕΚ να επιδίδονται σε διαγωνισμό σπριντ για το ποιος θα μπει στην φυσούνα και θα οδηγηθεί στα αποδυτήρια. (σίγουρα θα είχαν δει ΟΛΟΙ το τι συνέβει στο γήπεδο Γ. Καραισκάκης, και δεν θα ήθελαν να πάθουν τα ίδια.
Στην αμέσως επόμενη σκηνή, βλέπω τις δυνάμεις των ΜΑΤ μαζί με έναν άνθρωπο της προσωπικής ασφάλειας του γηπέδου της Τούμπας να έχουν βάλει κάτω ένα τσογλάνι (και μην μου βγει κανένας έξυπνος συνδεσμίτης να μου πει ότι αυτός απλά έτυχε να είναι εκεί, και δεν είχε καμία απολύτως σχέση με το όλο συμβάν) και να τον ετοιμάζουν για τον δρόμο προς τα κρατητήρια. Η αλήθεια είναι πως εκείνη την στιγμή, φώναζα "σπάστε τον στο ξύλο τον πούστη, τον γαμημένο που νομίζει ότι είναι τσιφλίκι του ο ΠΑΟΚ", και το λέω και το πιστεύω μέχρι και τώρα αυτό.
Τι θα γίνει λοιπόν; Που πάμε ρε σεις με τέτοια χάλια; Να σας πω εγώ; ΠΟΥΘΕΝΑ. Μακάρι να μηδενιστούμε. Μακάρι να μας αποκλείσουν από εγχώριες διοργανώσεις. Μακάρι η UEFA να αποφανθεί για αποκλεισμό από Ευρωπαικές διοργανώσεις και μακάρι η ομάδα να υποχρεωθεί σε κεκλεισμένων των θυρών για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Και αφού γίνουν όλα αυτά, τότε να συλληφθούν ΟΛΟΙ όσοι τόλμησαν να δημιουργήσουν τα επεισόδια. Όσο για τους συνδέσμους. Ευχαριστούμε για όσα κάνατε μέχρι σήμερα, αλλά σήμερα είσαστε ανύπαρκτοι. Και ανύπαρκτους σας έκαναν όλοι αυτοί που εσείς προστατεύετε τόσα χρόνια. Όλοι αυτοί που θεωρείτε αδέρφια. Να είσαστε σίγουροι πως κανένας λογικός άνθρωπος. Κανένας λογικός φίλαθλος. Κανένας άνθρωπος που αγαπάει πραγματικά τον ΠΑΟΚ, δεν θεωρεί αδερφό του, κάποιο από αυτά τα αποβράσματα.
Επίσης. Ο Θεόδωρος Ζαγοράκης και σύσσωμη η διοίκηση να παραιτηθούν. Οι παίκτες να πάρουν τον δικό τους δρόμο. Και η τεχνική ηγεσία να αναλάβει τα ηνία άλλης ομάδας. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι στην ζωή τους έχουν προσφέρει αρκετά ως ποδοσφαιριστές και ώς αθλητικοί παράγοντες, ώστε να αμαυρωθούν τώρα. Σήμερα ένα ολόκληρο γήπεδο γιούχαρε όλους εσάς τους ΔΗΘΕΝ οργανωμένους. ΣΚΑΤΑ οργανωμένοι είσαστε. Ζηλέψατε την Original και προσπαθείτε να επιβάλλετε τον δικό σας νόμο; Εδώ. Σε αυτήν την ομάδα. Σε αυτό το ιστορικό σωματείο, είσαστε ή ΠΑΟΚ ή εχθρός. Διχόνοιες δεν υφίστανται. Μαζέψτε τα πραγματάκια σας και δρόμο από την 4 και 4α. Υπάρχει επάξιος κόσμος που θα σας αντικαταστήσει. Κόσμος που έφυγε με τους τραμπουκισμούς σας. Ή σας είπε κανείς πως επειδή μέχρι σήμερα δεν αντέδρασε κάποιος έντονα με εσάς, πως όλοι συμφωνούν; Σήμερα λοιπόν αγαπητοί οργανωμένοι-ανοργάνωτοι του ΠΑΟΚ, πάνω από 20.000 κόσμου σας γιούχαρε. 20.000 κόσμου σας κατέκρινε. Γιατί 4-7.000 κόσμου ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ. και ως οργανωμένοι που μας έχετε πρήξει τα αρχίδια μέχρι σήμερα, απλά ενισχύατε την σύγκρουση. Και το κακό είναι πως δίπλα σε εσάς, κάψατε τους ανθρώπους που πραγματικά θέλουν να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ, αλλά με τις πράξεις σας, πλέον ο κόσμος δεν τους διαχωρίζει. Γιατί είσαστε όλοι με την ίδια ταυτότητα. "οργανωμένοι".
ΥΓ.1: Άμεση σύλληψη όλων των εμπλεκομένων στα επεισόδια
ΥΓ.2: Μέγιστη των ποινών βάση πειθαρχικού κώδικα, χωρίς δικαίωμα έφεσης
ΥΓ.3: Απεμπλοκή διοίκησης Ζαγοράκη από τον ΠΑΟΚ
ΥΓ4.: Αποβολή του ΠΑΟΚ από τις Ευρωπαικές διοργανώσεις
ΥΓ5: Απαγόρευση διακίνησης εισιτηρίων από τους Συνδέσμους ώστε να γίνεται άμεσος έλεγχος στοιχείων
ΥΓ.6: Ενίσχυση μέτρων ασφαλείας και αλλαγή νομοθετικού πλαισίου, για σωματικό έλεγχο και παρακράτηση απαγορευμένων και επικίνδυνων αντικειμένων από τις εταιρίες Security.
Για να δούμε. Ποιος θα αντέξει περισσότερο; Εσείς τα μαλακισμένα που καταστρέφετε κάθε φορά τον ΠΑΟΚ, ή όλοι εμείς που θέλουμε να πηγαίνουμε στο γήπεδο και να παρακολουθούμε μπάλα. Και ας πικραινόμαστε με τις ήττες. Μπάλα είναι και γυρίζει. Αλλά θέλω να χάνω με το κεφάλι ψηλά έχοντας συμπληρώσει ολόκληρο αγώνα. Κάτι που εσείς οι άχρηστοι ηλίθιοι κομπλεξικοί δεν το αποδέχεστε.
Καληνύχτα ΠΑΟΚ.
Μακάρι να ξημερώσει μία μέρα που όλοι αυτοί που σε καταστρέφουν, να μην σώσουν και πατήσουν ξανά το πόδι τους στην Τούμπα. Άλλωστε γνωρίζουμε λίγο πολύ, ποιοι είναι. Στο χέρι μας είναι. Τσακίστε τους και στείλτε τους στο διάολο.
δυστηχώς δεν το έγραψα εγώ αλλά δεν θα αλλάξω ούτε ένα κομμα ή μια τελεία..
http://paokland.net/index.php?option=co ... &Itemid=72
ΠΑΟΚ γεια σου