Π.Α.Ο.Κ. - AEK 0-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2011 και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Re: Π.Α.Ο.Κ. - AEK 0-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Argonaut4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:1. Όσον αφορά στο παιχνίδι ο κακός ΠΑΟΚ έχασε δίκαια από την μέτρια ΑΕΚ.
2. Φοβάμαι ότι θα επαναλάβουμε οι περισσότεροι τη συνήθη, άστοχη κριτική μας, μετά απο ένα κακό αποτέλεσμα: ότι η ομάδα δεν έχει καλούς παίκτες, δεν υπάρχει σωστός προπονητής, δεν κάναμε καλές μεταγραφές, ο πρόεδρος έχει χάσει τον μπούσουλα κλπ.
3. Η καφρίλα μερικών δεν έχει όρια. Είναι λυπηρό να βλέπεις νέα παιδιά να εξαρτώνται πλήρως από τη νίκης της ομάδας τους και όταν αυτή δεν έρχεται να χάνουν πλήρως τον έλεγχο των πράξεών τους. Σαν τον ναρκομανή που πασχίζει να εξασφαλίσει τη δόση του και είναι ικανός να φθάσει και στον φόνο προκειμένου να ικανοποιηθεί.
Κατά την άποψή μου όλα αυτά που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο (άλλα και σε όλες μας τις δραστηριότητες) έχουν την αιτία τους στην κακή παρεχόμενη παιδεία.
Όταν δεν υπάρχουν ιδανικά στον άνθρωπο, αναγκαστικά όλο του το είναι επικεντρώνεται σε εφήμερα και ανούσια πράγματα, όπως πχ στον άρτο και τα θεάματα. Μέσα σ' αυτά είναι και το ποδόσφαιρο. Ο εκφυλισμός συνεχίζεται περνώντας από το φίλαθλο πνεύμα στο οπαδικό, όπου πλέον ο οπαδός, ΔΕΝ ενδιαφέρεται για την ομάδα του, όπως νομίζει, αλλά μόνο για τη ΝΙΚΗ της ομάδας του. Δεν τον ενδιαφέρει δηλαδή η βελτίωση της ομάδας, η ανάπτυξη της ψυχής, όπως θα έπρεπε σε ένα άθλημα που είναι πρωτίστως ψυχαγωγικό, ούτε η καλλιέργεια τού ήθους, του σώματος ή του πνεύματος των αγωνιζομένων, αλλά η με κάθε τρόπο ανάδειξή του σε πρώτον (νικητή). Αυτό είναι ΤΕΛΕΙΩΣ εγωιστικό και φυσιολογικά μας οδηγεί σε τέτοια έκτροπα σαν κι αυτά που είδαμε χθες.
4.Θα προσπαθήσω να κάνω αποτοξίνωση, μέχρι την Ανάσταση, μιας και διανύουμε περίοδο νηστείας. Το αν θα τα καταφέρω είναι άλλο θέμα...

Χτυπάς στην καρδιά του προβλήματος.
Πολλοί θα σε χλευάσουν για αυτό που γράφεις...........αλλά ξέρουν και οι ίδιοι ότι τα παραπάνω είναι η πικρή αλήθεια που διακατέχει το οπαδικό κίνημα στην Ελλάδα.

Παιδιά με άδειες ψυχές που περιμένουν να τους την γεμίσει ο Ζαγοράκης και ο ΠΑΟΚ.
Παιδιά άβουλα υποχείρια των συνδέσμων.
Παιδιά άεργα...όχι άνεργα....προσοχή......χωρίς στόχους και ενδιαφέροντα στη ζωή τους.
Παιδιά που έχουνε μπερδέψει την διασκέδαση (που αυτό ακριβώς είναι το ποδόσφαιρο).......με την μάχη ενάντια στο κατεστημένο.......επικές μάχες και ιππότες με αρχηγό τον Γκαρσία μέσα σε στολή βυζαντινού μαχητή.
Παιδιά που δεν ξέρουν πως είναι το εξώφυλλο σχολικού αλλά και εξωσχολικού βιβλίου.
Παιδιά βουτηγμένα στα ναρκωτικά και το αλκοόλ.
Παιδιά που η μόνη σχέση με την οικογένεια τους είναι το βρίσιμο και οι απαξίωση και από τις 2 πλευρές.
Παιδιά δεν είναι μόνο οι ανήλικοι!!

Έχει χαθεί το ευ-αγωνίζεσθε πλέον!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Argonaut4 την Πέμ 17 Μαρ 2011, 11:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

- 'Ολα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ιδια μένουν.
- Τίποτα δεν έχει αλλάξει και τίποτα δεν είναι όπως παλιά.

(Κατι πιο φρεσκο;)

http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 17#p466917
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PRAKTORINOS την Πέμ 17 Μαρ 2011, 12:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

mcavalera4 έγραψε:
spiros1989 έγραψε:ευχαριστω τον θεο που ακομα υπαρχουν ατομα που νιωθουν και δν αφησαν να τελειωσει αυτος ο ημιτελικος ντροπης....καλυτερα 5 χιλιαδες γιατι παλι εμεις θα μεινουμε,αυτοι δηλαδη που μολις εβαλε το γκολ η αεκ δν εκραζαν ολη τν ομαδα αλλα συνεχιζαν να φωναζουν και αυτοι που επειδη ενιωσαν προδομενοι μπηκαν μεσα....γιατι οταν νιωθεις προδομενος κανεις πολλα πραγματα.....απο τον προεδρο μεχρι τον τελευταιο παιχτη μπουλο ολοι....μπηκατε για να χασετε σημερα,δν αξιζετε να φορατε αυτη τη φανελα....καντε αποχη απο τις τραπεζες τωρα....για ενα κυπελλο σε ξεφτιλησε καθε ομαδουλα φετος αλλα η υπομονη εχει και τα ορια της....οταν τρως τρυπηματα απο παντου καποια στιγμη αντιδρας.....

υ.γ. εσυ με το νουμερο 20 με μπλα μπλα και συνεντευξεις θα μεινεις για παντα στην σουπερλιγδα στν ΠΑΟΚ να ικανοποιησεις αυτους που σε εχουνε θεο....κοιτα αυτν με το νουμερο 5 μπας και νοιωσεις λιγο.....

Μπουλο ρε ολοι !

Ζαγορακη ακους ? Εισαι αληταρας ρε..πηρες τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ πρωταθλητη με μηδενικα χρεη και διεθνεις παικτες ποιοτητας και τον κατεντησες να ειναι κομπαρσος...Μπουλο ρε...30000 διαρκειας ειχαμε ρε και απο τοτε που ηρθες γνωριζομαστε μεταξυ μας στις κερκιδες τοσο λιγοι που μειναμε...Μπουλο ρε...πηρες την ομαδα υγιη οργανισμο και την κατεντησες φωλια των χουλιγκαν...Μπουλο ρε...Τσαμπιονς Λιγκ καθε χρονο παιζαμε και μας κατεντησες να χαιρομαστε με την προκριση στην Πολη...Μπουλο ρε...Ντερμπυ δεν χαναμε και καταντησαμε να χαιρομαστε επειδη κερδισαμε τον Ολυμπιακο 5 φορες σε 14 μηνες...

Ακους ? Μπουλο..."Γιατι οταν νιωθεις προδομενος κανεις πολλα πραγματα..."

Παικτες ακουτε ??? Μπουλο κι εσεις ρε...Μισθοφοροι που δεν ντρεπεστε να φορατε την φανελα του ΠΑΟΚ...Μπουλο ρε...Κι εσυ ρε που οταν πεθανε η μητερα σου γυρισες αρων αρων για να παιξεις στο ντερπι...Μπουλο ρε...Κι εσυ που οταν πεθανε ο πατερας σου καθησες και επαιξες σε ματς...Μπουλο ρε...Κι εσυ ρε που επαιξες μεσα στο Ζαγκρεμπ με μισο γονατο και -15...Μπουλο ρε...Κι εσυ ρε κοντε που εφυγες απο τον βαζελο και ηρθες στον ΠΑΟΚ...Μπουλο ρε...Κι εσυ ρε με το 20...Εσυ δυο φορες μπουλους...Γιατι εισαι αμπαλος ρε...Αναθεμα κι αν θα σε θυμαται κανεις οταν (με το καλο) φυγεις...Μπουλο ρε...Κι εσυ ρε με την φραντζα γιατι εισαι αργος...Στα @$#!@# μου αν εβαλες περσι 10 γκολ και εβγαλες 10 ασιστ και φετος τραυματιστηκες...Α και πανω απολα εισαι και λιγοψυχος....Κι εσυ ρε καραφλα μπουλο κι εσυ ρε...Αψυχος και εσυ...νωθρος...τοσο καιρο λιγο νευρο δεν εδειξες...Μπουλο ρε...

Μπουλο ολοι απο αυτη την ομαδα που μας εκανε τα τελευταια 3 χρονια να νιωθουμε ντροπη...

Ακουτε ? Μπουλο..."Γιατι οταν νιωθεις προδομενος κανεις πολλα πραγματα..."

Κι εσεις ρε καραγκιοζηδες -και καλα-οπαδοι...καναπενακηδες των 21000 διαρκειας και των 20 sold out...Μπουλο ρε...Πληρωνετε σαν τους μαλακες τοσο καιρο και δεν γουσταρετε απο πανω και αυτους που μπαινουν μεσα και τα σπανε...Μπουλο ρε...

Ακουτε ? Μπουλο..."Γιατι οταν νιωθεις προδομενος κανεις πολλα πραγματα..."

Εγω ειλικρινα νιωθω προδωμενος απο καποιους που ο εγκεφαλος (???) τους δεν μπορει να ελεγξει τα συναισθηματα τους...Και ειλικρινα δεν μπορω να κανω τιποτα γι'αυτο.....

ΠΑΟΚ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ

ΚΑΙ ΟΣΟ ΖΩ ΘΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΛΑΟ

ΦΙΛΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ... ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++ :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Sick Bastard έγραψε:Εγώ τα χω, με τα μαλακισμένα (και του υποστηρικτές τους) γιατί μου στερήσαν την ελπίδα της ανατροπής έστω και με 5 λεπτά να απομένουν. Την ελπίδα ρε μουνιά, δεν έχει κανείς δικαίωμα να μου τη στερήσει.
Αλλά μάλλον είμαι φυτό, βελάζων και παραπληροφορημένος.

+1000000
thief

Δημοσίευση από thief »

τα μυαλά μου πονάνε...............................................................................................................
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thief την Πέμ 17 Μαρ 2011, 12:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

mpafos4 έγραψε:50 ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ,πηγαν να καταστρεψουν την μεγαλη μου,αγαπη,τον ΠΑΟΚ!

Εαν ηταν στο χερι μου,θα τους εβρισκα και θα τους εξαφανιζα!
Αυτά τα τσογλάνια που μπούκαραν μέσα, αυτοί που παραλίγο να κάψουν τον Σάχα, αυτοί που επιτέθηκαν στα επίσημα και έριχναν αντικείμενα σε ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ, όλοι αυτοί, είναι ΑΓΝΩΣΤΟΙ; Δεν τους ξέρετε, εσείς που είστε χρόνια στους συνδέσμους και στο "οπαδικό κίνημα"; Ζω πια μακριά από τη Θεσσαλονίκη, αλλά το ορκίζομαι ρε, αν ποτέ ΟΣΟ ΖΩ, συναντήσω κάποιον και μου πει ότι συμμετείχε, θα τον σκοτώσω στο ξύλω, θα τον βαράω μέχρι να μην μπορώ να σηκώσω το χέρι μου πια!!! Δε μπόρεσα να κοιμηθώ χτες το βράδυ, δε μπορώ να συγκεντρωθώ στη δουλειά μου σήμερα, δεν ξέρω τι θα γίνει, δεν... Ζαγοράκη, καθάρισε τους σταύλους του Αυγεία, ΔΙΩΞΕ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ απ' τον ΠΑΟΚ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ, να μην ξαναπατήσουν στην Τούμπα, τα ζώα, οι ανεγκέφαλοι, οι τελειωμένοι, τα πρεζάκια, οι αλήτες, οι μπεκρήδες. Στην ανάγκη να πηγαίνουν στο γήπεδο μόνο γυναίκες, παιδιά, ΑΜΕΑ, και άντρες άνω των 70! Αν δε μπορείς, φύγε, παράτα μας, να γυρίσουμε στα πέτρινα χρόνια, να ησυχάσουμε...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:1. Είναι λυπηρό να βλέπεις νέα παιδιά να εξαρτώνται πλήρως από τη νίκης της ομάδας τους και όταν αυτή δεν έρχεται να χάνουν πλήρως τον έλεγχο των πράξεών τους. Σαν τον ναρκομανή που πασχίζει να εξασφαλίσει τη δόση του και είναι ικανός να φθάσει και στον φόνο προκειμένου να ικανοποιηθεί.
Κατά την άποψή μου όλα αυτά που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο (άλλα και σε όλες μας τις δραστηριότητες) έχουν την αιτία τους στην κακή παρεχόμενη παιδεία.
+1926
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

mcavalera4 respect
+++++++++++
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Ενα μεγαλο μπραβο στον Αποστολη που εθεσε τα πραγματα στη σωστη τους βαση.

ΥΓ.

Ενα συν και στον Alex ntepo για τους προβληματισμους του... Ας μην περιμενουμε τον Ζαγορακη, εσεις και ολοι μας ειμαστε στις κερκιδες και ξερουμε ποιοι ειναι διπλα μας και ποιοι μπουκαραν. Απλα ο οπαδος (και γενικοτερα ο Ελληνας) δεν εχει κοινωνικη συνειδηση να "δώσει" καποιον που διαπραττει ενα εγκλημα... Φοβαται, αδιαφορεί, ασκει κριτικη εκ του ασφαλους, δεν ξερω...

Παντως ειδα κατι σκηνες που πλακωνοντουσαν μεταξυ τους και αμεσως αναφωνησα ενα "μπραβο, επιτελους" καποιοι αντεδρασαν και ειπαν να δωσουν καμια ψιλη σε αυτους τους 50! Αν το κανουν ολοι οι 30.000 αυτο, να δειτε μετα που θα πανε αυτοι οι 50!
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Τελικά το πρόβλημα του ΠΑΟΚ (ή του παοκ όπως τον προτιμούν μερικοί) δεν είναι ούτε τα φράγκα, ούτε προπονητής, ούτε διοίκηση, ούτε τδ, ούτε το ποκ, ούτε οι αρδ...
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

από τα λίγα από μένα .......

Η μέρα που οι μάσκες έπεσαν

Ντροπή, αίσχος, ηλιθιότητα, ανευθυνότητα. Λίγες από τις λέξεις που περιγράφουν τα συναισθήματα μου απέναντι στους ηλίθιους "φίλους" του ΠΑΟΚ.

Γνωρίζω ότι το άρθρο μου αυτό θα προσβάλλει πολλούς. Γνωρίζω επίσης πως πολλοί θα στραφούν εναντίον μου. Μα πραγματικά δεν με ενδιαφέρει. Γιατί έτσι θα γνωρίζω πως δεν μιλάω τελικά σε ζώα. Αν και τα ζώα ακόμη καταλαβαίνουν όταν τους μιλάς για κάτι. Είσαστε μία κατηγορία μόνοι σας. Είσαστε ανύπαρκτοι. Είσαστε ένα τίποτα, που απλά έχετε μάθει να χρησιμοποιείτε το όνομα του ΠΑΟΚ για να έχετε κάλυψη. Μα σήμερα αρκετές χιλιάδες φίλων (πραγματικών φίλων και όχι ανύπαρκτων όπως εσείς) σας αποδοκίμασαν έντονα σε κάθε σας κίνηση.

Πριν λίγες εβδομάδες είδαμε τους δήθεν οπαδούς μίας άλλης ομάδας (ΟΣΦΠ) να επιτίθενται στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ. Και ζηλέψαν οι δικοί μας ανύπαρκτοι και είπαν να ακολουθήσουν το λαμπρό αυτό παράδειγμα. ΜΠΡΑΒΟ ΗΛΙΘΙΟΙ. Είσαστε οι καλύτεροι όλων. Είσαστε το καμάρι της μαμάς και του μπαμπά. Είσαστε άξιοι συνεχιστές του χουλιγκανισμού. ΖΩΑ. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ. ΑΘΛΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.

Πότε θα μάθετε επιτέλους πως σε ποδοσφαιρικό αγώνα μας ενδιαφέρει να βλέπουμε ΜΠΑΛΑ (ξέρετε αυτό το στρόγγυλο αντικείμενο που το κλωτσάνε 22 παίκτες με σκοπό να το στείλουν μέσα στην εστία), και ΟΧΙ να παίζουμε σκοποβολή, με στόχο τα κεφάλια των παικτών της αντίπαλης ομάδας; Δηλαδή ρε τσογλάνια αν τον καίγατε τον Σαχά θα αισθανόσασταν και υπερήφανοι; (μην το βλέπετε σαν ερώτηση, άσχετα αν έχει ερωτηματικό. Την απάντηση την γνωρίζω από μόνος μου, ΤΟΣΟ ζώα που είσαστε). Ευτυχώς που στο τρέξιμο οι παίκτες της ΑΕΚ ήταν καλύτεροι από εσάς τους άχρηστους, μίζερους και γεμάτους ψυχολογικά προβλήματα ανεγκέφαλους "ανθρώπους".

Και αφού σας έβαλα στο θέμα, και σας έδωσα να καταννοήσετε πως δεν μου καίγεται καρφάκι πλέον για το αν σαπίζετε στην φυλακή ή σε κάποιο θάλαμο νοσοκομείου (μακάρι να βρεθούν 10-15 άτομα να σας κάνουν ασήκωτους) θα προχωρήσω στο κυρίως θέμα, ΑΦΟΥ σας επισημάνω και το εξής.

Γνωρίζοντας και καταννοόντας πως τα άρθρα μας διαβάζονται από συνδεσμίτες, και υπέυθυνους των συνδέσμων, θα ήθελα να γνωρίζετε πως την μεγαλύτερη ευθύνη την έχετε εσείς. Εσείς που μέχρι πριν λίγες εβδομάδες διοργανώνατε πορείες και εράνους για τα "αδέρφια" μας που είναι στην φυλακή. Για ποια αδέρφια αναφέρεστε; Αδέρφια σαν αυτά που θα προσάγουν και σήμερα μέσα για τα όσα κάνανε; Προσέξτε ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ την πλευρά που θα επιλέξετε να ταχθείτε, γιατί σήμερα αποδείξατε πως οι οργανωμένοι ΚΑΙ ΜΟΝΟ εσείς, αποδοκιμάσατε έντονα τους παίκτες, όταν σχεδόν όλο το γήπεδο τους χειροκροτούσε, και επίσης οι οργανωμένοι φάνηκε ΠΟΣΟ ανοργάνωτοι είσαστε (ή θέλατε να είσαστε) ώστε να επιτρέψετε τέτοιες καταστάσεις. Κατ' εμέ οι σύνδεσμοι πλέον δεν υφίστανται στο μυαλό μου. 2-3 μόνο πραγματικά αξίζουν (από αυτούς που βρίσκονται εντός Θεσσαλονίκης.)

Και ας πάμε στο κυρίως θέμα μας.

Τι έχουμε λοιπόν; 20-50-100-300 μαλακισμένα (δεν υπάρχει λογοκρισία σε αυτό το άρθρο) που δεν σεβάστηκαν τίποτα απολύτως. Ούτε την ομάδα που έπαιζε στο γήπεδο. Ούτε το υπόλοιπο των χιλιάδων φίλων που βρέθηκαν εκεί. Ούτε την διοίκηση που τελευταία 3 χρόνια προσπαθεί. Ούτε την ιστορία της ομάδας.

Και έρχομαι λοιπόν και ρωτάω. Δεν υπάρχει τρόπος αυτά τα 20-50-200-300 μαλακισμένα (δεν υπάρχει λογοκρισία σε αυτό το άρθρο) και ενώ βρίσκονται ανάμεσα σε χιλιάδες άλλων φίλων του ΠΑΟΚ, να τους βγάλουν από το γήπεδο; Πετάξτε τους και από πάνω ρε. Δεν τρέχει και τίποτα. Και αυτοί το ίδιο θα έκαναν αν μπορούσαν, σε κάθε παίκτη αντίπαλης ομάδας. Έτσι γιατί την έχουν δει γαμιάδες. Και ο ΠΑΟΚ είναι μαγαζάκι γωνία για αυτούς και κάνουν ο,τι γουστάρουν.

ΟΚ δεν θέλετε να υπάρξει σύγκρουση μεταξύ αδελφών. Αδέλφια που λέει ο λόγος έτσι; Μην παρεξηγηθούμε. Εγώ αυτά τα τσογλάνια-αποβράσματα της κοινωνίας, αδέλφια μου ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΩΡΩ. Είναι μηδενικά. Ξοφλημένα κωλόπαιδα που στο σπίτι τους τρώνε ξύλο, που οι παρέες τους ξεκινάνε την ημέρα τους με κανά τσιγαριλίκι, και η μοναδική ανθρώπινη λέξη που μπορεί να ακούσεις ποτέ, είναι "έλα ρε καρντάσι" (και αυτή γιατί απλά είναι της μόδας όταν είσαι Θεσσαλονικιός και δη ΠΑΟΚ) οπότε τους κάνει να νιώθουν γαμάτοι.

Είχα εκφράσει ήδη τις ενστάσεις μου για την συνέχιση του αγώνα από τις πρώτες κροτίδες και φωτοβολίδες που έπεσαν, κατά την διάρκεια ενός κόρνερ, από πλευράς ΑΕΚ μπροστά στις θύρες 4-5. Στην φάση της φωτοβολίδας προς το τέρμα όπου βρισκόταν ο Σαχά (όπου και κάηκε το δίχτυ του τέρματος) θεώρησα πρέπον να διακοπεί ο αγώνας για την αποφυγή δυσάρεστων γεγονότων. Αλλά και πάλι τίποτα. Ακολουθεί αμέσως η φάση όπου μία φωτοβολίδα, αφού διέσχισε μία απόσταση άνω των 30 μέτρων, χτύπησε τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ με αποτέλεσμα να τον κάψει στην πλάτη. Και εκεί ακόμη η διακοπή θα ήταν ολιγόλεπτη και απορούσα πραγματικά τι μπορεί να σκέφτεται ο διαιτητής, και δεν διακόπτει ΜΟΝΙΜΑ το παιχνίδι, από την στιγμή που τον καλύπτει και ο κανονισμός (περί απειλής της σωματικής ακεραιότητας των ποδοσφαιριστών από εξωαγωνιστικούς παράγοντες) Και εκεί που αφερέθηκα για λίγο, κοιτάζω στην τηλεόραση, ΟΛΟΥΣ τους παίκτες της ΑΕΚ να επιδίδονται σε διαγωνισμό σπριντ για το ποιος θα μπει στην φυσούνα και θα οδηγηθεί στα αποδυτήρια. (σίγουρα θα είχαν δει ΟΛΟΙ το τι συνέβει στο γήπεδο Γ. Καραισκάκης, και δεν θα ήθελαν να πάθουν τα ίδια.

Στην αμέσως επόμενη σκηνή, βλέπω τις δυνάμεις των ΜΑΤ μαζί με έναν άνθρωπο της προσωπικής ασφάλειας του γηπέδου της Τούμπας να έχουν βάλει κάτω ένα τσογλάνι (και μην μου βγει κανένας έξυπνος συνδεσμίτης να μου πει ότι αυτός απλά έτυχε να είναι εκεί, και δεν είχε καμία απολύτως σχέση με το όλο συμβάν) και να τον ετοιμάζουν για τον δρόμο προς τα κρατητήρια. Η αλήθεια είναι πως εκείνη την στιγμή, φώναζα "σπάστε τον στο ξύλο τον πούστη, τον γαμημένο που νομίζει ότι είναι τσιφλίκι του ο ΠΑΟΚ", και το λέω και το πιστεύω μέχρι και τώρα αυτό.

Τι θα γίνει λοιπόν; Που πάμε ρε σεις με τέτοια χάλια; Να σας πω εγώ; ΠΟΥΘΕΝΑ. Μακάρι να μηδενιστούμε. Μακάρι να μας αποκλείσουν από εγχώριες διοργανώσεις. Μακάρι η UEFA να αποφανθεί για αποκλεισμό από Ευρωπαικές διοργανώσεις και μακάρι η ομάδα να υποχρεωθεί σε κεκλεισμένων των θυρών για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Και αφού γίνουν όλα αυτά, τότε να συλληφθούν ΟΛΟΙ όσοι τόλμησαν να δημιουργήσουν τα επεισόδια. Όσο για τους συνδέσμους. Ευχαριστούμε για όσα κάνατε μέχρι σήμερα, αλλά σήμερα είσαστε ανύπαρκτοι. Και ανύπαρκτους σας έκαναν όλοι αυτοί που εσείς προστατεύετε τόσα χρόνια. Όλοι αυτοί που θεωρείτε αδέρφια. Να είσαστε σίγουροι πως κανένας λογικός άνθρωπος. Κανένας λογικός φίλαθλος. Κανένας άνθρωπος που αγαπάει πραγματικά τον ΠΑΟΚ, δεν θεωρεί αδερφό του, κάποιο από αυτά τα αποβράσματα.

Επίσης. Ο Θεόδωρος Ζαγοράκης και σύσσωμη η διοίκηση να παραιτηθούν. Οι παίκτες να πάρουν τον δικό τους δρόμο. Και η τεχνική ηγεσία να αναλάβει τα ηνία άλλης ομάδας. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι στην ζωή τους έχουν προσφέρει αρκετά ως ποδοσφαιριστές και ώς αθλητικοί παράγοντες, ώστε να αμαυρωθούν τώρα. Σήμερα ένα ολόκληρο γήπεδο γιούχαρε όλους εσάς τους ΔΗΘΕΝ οργανωμένους. ΣΚΑΤΑ οργανωμένοι είσαστε. Ζηλέψατε την Original και προσπαθείτε να επιβάλλετε τον δικό σας νόμο; Εδώ. Σε αυτήν την ομάδα. Σε αυτό το ιστορικό σωματείο, είσαστε ή ΠΑΟΚ ή εχθρός. Διχόνοιες δεν υφίστανται. Μαζέψτε τα πραγματάκια σας και δρόμο από την 4 και 4α. Υπάρχει επάξιος κόσμος που θα σας αντικαταστήσει. Κόσμος που έφυγε με τους τραμπουκισμούς σας. Ή σας είπε κανείς πως επειδή μέχρι σήμερα δεν αντέδρασε κάποιος έντονα με εσάς, πως όλοι συμφωνούν; Σήμερα λοιπόν αγαπητοί οργανωμένοι-ανοργάνωτοι του ΠΑΟΚ, πάνω από 20.000 κόσμου σας γιούχαρε. 20.000 κόσμου σας κατέκρινε. Γιατί 4-7.000 κόσμου ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ. και ως οργανωμένοι που μας έχετε πρήξει τα αρχίδια μέχρι σήμερα, απλά ενισχύατε την σύγκρουση. Και το κακό είναι πως δίπλα σε εσάς, κάψατε τους ανθρώπους που πραγματικά θέλουν να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ, αλλά με τις πράξεις σας, πλέον ο κόσμος δεν τους διαχωρίζει. Γιατί είσαστε όλοι με την ίδια ταυτότητα. "οργανωμένοι".

ΥΓ.1: Άμεση σύλληψη όλων των εμπλεκομένων στα επεισόδια

ΥΓ.2: Μέγιστη των ποινών βάση πειθαρχικού κώδικα, χωρίς δικαίωμα έφεσης

ΥΓ.3: Απεμπλοκή διοίκησης Ζαγοράκη από τον ΠΑΟΚ

ΥΓ4.: Αποβολή του ΠΑΟΚ από τις Ευρωπαικές διοργανώσεις

ΥΓ5: Απαγόρευση διακίνησης εισιτηρίων από τους Συνδέσμους ώστε να γίνεται άμεσος έλεγχος στοιχείων

ΥΓ.6: Ενίσχυση μέτρων ασφαλείας και αλλαγή νομοθετικού πλαισίου, για σωματικό έλεγχο και παρακράτηση απαγορευμένων και επικίνδυνων αντικειμένων από τις εταιρίες Security.

Για να δούμε. Ποιος θα αντέξει περισσότερο; Εσείς τα μαλακισμένα που καταστρέφετε κάθε φορά τον ΠΑΟΚ, ή όλοι εμείς που θέλουμε να πηγαίνουμε στο γήπεδο και να παρακολουθούμε μπάλα. Και ας πικραινόμαστε με τις ήττες. Μπάλα είναι και γυρίζει. Αλλά θέλω να χάνω με το κεφάλι ψηλά έχοντας συμπληρώσει ολόκληρο αγώνα. Κάτι που εσείς οι άχρηστοι ηλίθιοι κομπλεξικοί δεν το αποδέχεστε.

Καληνύχτα ΠΑΟΚ.

Μακάρι να ξημερώσει μία μέρα που όλοι αυτοί που σε καταστρέφουν, να μην σώσουν και πατήσουν ξανά το πόδι τους στην Τούμπα. Άλλωστε γνωρίζουμε λίγο πολύ, ποιοι είναι. Στο χέρι μας είναι. Τσακίστε τους και στείλτε τους στο διάολο.

δυστηχώς δεν το έγραψα εγώ αλλά δεν θα αλλάξω ούτε ένα κομμα ή μια τελεία..

http://paokland.net/index.php?option=co ... &Itemid=72

ΠΑΟΚ γεια σου
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Είσαι αντι-Παοκτσής............θα σου πουν μερικοί έξυπνοι οπαδοί ή ακόμα θα σε αποκαλέσουν σκουλίκι.
Τα ίδια ειπα και γω εχθές μόλις έπεσε η φωτοβολίδα .....να διακοπεί επι τόπου το ματς και γεια σας......και ένας παλληκαράς από εδω μέσα με ρώτησε πόσο Παοκτσής είμαι.
Δυστυχώς υπάρχουν και εδω μέσα άτομα σαν τα ''παιδάκια'' της φωτογραφίας παραπάνω.
Το ΝΟΜΙΜΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΝ...............ΤΟ ΠΑΟΚΙΖΕΙΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟ.......ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

bane1980 έγραψε:Τελικά το πρόβλημα του ΠΑΟΚ (ή του παοκ όπως τον προτιμούν μερικοί) δεν είναι ούτε τα φράγκα, ούτε προπονητής, ούτε διοίκηση, ούτε τδ, ούτε το ποκ, ούτε οι αρδ...

είναι ΚΑΙ μερίδα του κόσμου του.απλά ας μην εστιάζουμε,που πολύ καλά κάνουμε σε τεράστιο βαθμό,μόνο σε τούτο με αφορμή τα χθεσινά.δεν απαλείφθηκαν ξάφνου τα φετινά δεινά του ΠΑΟΚ στους υπολοίπους τομείς.προφανώς κ δεν είναι της ώρας.όπως κ να'χει βιώσαμε χθές ένα φαινόμενο,που ισχύει σε οποιοδήποτε τομέα του καθημερινού βίου:όταν κουκουλώνεις προβλήματα,στρουθοκαμηλίζοντας,οι λύσεις,που,ενώ έπρεπε,ανέβαλλες συνεχώς να δώσεις,σε εκδικούνται ανελέητα.ο καρκίνος των ... αδερφών συνοπαδών,που μπλα,μπλα,μπλα,μπλα,μπλα κ λε-λε-λευτεριά,δεν ιάθηκε την εποχή του θοδωράκη.απλά,ο όγκος δε φαινόταν να έχει κάνει μετάσταση,προϊόν καθαρά της συνεχώς ανοδικής αγωνιστικής πορείας της ομάδας,που δεν έδινε πατήματα σε κάποια ΔΙΠΟΔΑ για .... αντικαθεστωτικό αγώνα στα φανερά τουλάχιστον.στην πραγματικότητα μάλλον διαφορετικά ήταν τα πράγματα.το καζάνι σιγοέβραζε κ κατά την ταπεινή μου άποψη αιφνιδιαστικά "ευχάριστα" καθυστέρησε το καπάκι του να τιναχτεί στον αέρα τόσον καιρό.χθές φτάσαμε στο σημείο μηδέν.μετά από άπειρες συζητήσεις κ διαξιφισμούς λεκτικούς για τις ΕΥΘΥΝΕΣ της ΕΛ.ASS,του ΖΑΓΟΡΑΚΗ,του Μ-ΠΕΟΥ,του ΜΑΡΙΝΑΚΗ,του ΠΙΛΑΒΙΟΥ,του ΓΑΠ,του φούφουτου,αφήνοντας εκτός παιχνιδιού το ενδεχόμενο μεταξύ μας να υπάρχουν,ανεξαρτήτως ηλικίας,κάποια Π@#ΣΤΡ$ΚΙΑ,που την έχουν δεί διαφορετικά τη σχέση τους με τον ΠΑΟΚ.ως ομπρέλλα,που ΑΠΑΙΤΟΥΝ να σκεπάζει ό,τι ΚΟΛΑΣΙΜΟ,ηθικά ή ποινικά,τους γκαυλώσει να κάνουν,όταν αυτοί το κρίνουν σκόπιμο για την ... ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ του ΠΑΟΚ,διαφορετικά "ΘΟΔΩΡΑΚΗ είσαι πολύ λίγος ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε".τους ανεχόμαστε κ πολλάκις πιπιλίζουμε παντός είδους ΜΑΛΑΚΙΕΣ για να κουκουλώσουμε την αλήθεια.για να υπάρξει πάντως εξέλιξη στο θέμα,οφείλουμε να το παραδεχτούμε,να ελαττώσουμε όσο το δυνατόν το κυνήγι μαγισσών κ το ρίξιμο αποκλειστικά στην "ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ" κ να αποφασίσουμε πως η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΦΙΑ,ώστε να εφαρμόζεται ΟΜΕΡΤΑ.

υγ αγωνιστικά τώρα,αποκλειστήκαμε ΔΙΚΑΙΩΣ από μία καλύτερη χθές ΚΑΚΗ ΟΜΑΔΑ κ αυτό λέει πάρα πολλά.να μην ξεχάσω να τονίσω πως η διαιτησία του μάνταλου για ακόμα μία φορά υπήρξε αρκετά καλή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Πέμ 17 Μαρ 2011, 14:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Βάλτε το άρθρο που αναδημοσιεύει ο lefis στην κεντρική! Εκφράζει όλους τους υγιώς σκεπτόμενους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ, τις χιλιάδες κόσμου που ήταν χτες στο γήπεδο, και τους πολύ περισσότερους που παρακολουθούσαν από όλες τις γωνιές της γης.
Άβαταρ μέλους
No4h

Δημοσίευση από No4h »

Δε θελω να αναφερθω στα επεισοδια ηταν κατι το οποιο παντα υπηρχε και απλα τον τελευταιο καιρο εθελοτυφλουσαμε.
Σημερα πιο ηρεμα μπορω να πω οτι το παιχνιδι χαθηκε γιατι πολυ απλα 2 παικτες κλειδια αυτης της ομαδας δεν απεδωσαν τα αναμενωμενα.Και μιλαω για τον Βιειρινια και τον Ιβιτς.
Πολυ απλα τα πραγματα.Γκολ θα τρωγαμε με τον ενα η τον αλλο τροπο.Το θεμα ηταν να βαλουμε πρωτοι και να διαχειριστουμε το σκορ πραγμα που δεν εγινε.
Δικαια χασαμε.
Αδικια για τον λαο που περιμενε παρα πολυ αυτη την καθοδο στο ΟΑΚΑ.Κριμα.
Ευχομαι να μην γυρισουμε πισω σε παλιες εποχες...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”