Η οργάνωση της θύρας 4

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Re: Η οργάνωση της θύρας 4

Δημοσίευση από moican4 »

Καρελια, σωστα τα λες...
Ετσι πρεπει επιτελους να γινει η Τουμπα..

Οπως ηταν καποτε σε παλμο και ρυθμο..

Πρεπει καποτε να καταλαβουν ορισμενοι οτι το γηπεδο δεν ειναι θεατρο ,ποσο μαλλον η Τουμπα..

"Παιζουμε" και εμεις σε αυτο το γηπεδο...

Μην τα περιμενουμε ολα απο τους συνδεσμους και την 4...
Ολοι μαζι για ενα καλυτερο αποτελεσμα που θα βοηθησει την ομαδα...
Ενα μικρο δειγμα ειδαμε ολοι την Κυριακη στο Β ημιχρονο..
Εκει που το γηπεδο ........εγερνε..!!
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Karelias έγραψε:Άμεσο πέσιμο σε μπουκαλοπεταχτές που κόβουν ηλιθιωδώς τον ρυθμό και μπορεί να μας κοστίσουν και κανα γκολ, όπως παραλίγο να γίνει με τον gay.

Θέλει συνθήματα σωστά, ξεσηκωτικά σε σωστό χρόνο. Συνθήματα για πεσίδια και τρεξίματα στον έτσι μας.

Στην απίθανη περίπτωση δε, που στραβώσει το ματσάκι το λαρύγγι όλων μας, πρέπει να ματώσει.

Θα ξεκινήσω από το τέλος.
Αυτό είναι το σημαντικότερο στοιχείο που πρέπει να έχει μία έδρα όταν θέλει να αποκαλείται "ηφαίστειο", "λάβα" και άλλα λοιπά πυρακτωμένα.
Ε λοιπόν, είμαι πεπεισμένος πως αυτό δεν θα το δούμε ποτέ μα ποτέ ξανά.
Μπορεί να ακούγομαι μοιρολάτρης, αλλά έτσι πιστεύω.
Αυτη η ιδιότητα της Τούμπας να φλέγεται περισσότερο όταν τα πράγματα στραβώνουν, νομίζω μας τελείωσε.

Όντως κάποιες στιγμές οι οργανωτές και οι πυρήνες κολλάνε σε συνθήματα που δεν πολυτραβάνε.
Αλλά μακάρι να έφταιγε αυτό.
Υπάρχει πλεόν πάαααρα πολύς κόσμος που πηγαίνει στην 4 αποφασισμένος να μην φωνάξει ούτε δευτερόλεπτο.
Αν τυχόν κάτσει κανείς μάλιστα στο κομμάτι της 4 προς την 3, θα διαπιστώσει με φρίκη πως μοιάζει περισσότερο με συνέχεια της 3 παρά με πέταλο της 4.
Στο μάτς με τον πεοστεφανωμένο, πριν τη σέντρα ένα παλικάρι ούτε 25 ετών μας έκανε παρατήρηση για το ότι ήμασταν όρθιοι ( :shock: ) και με μουρμουρητά αναγκάστηκε να αλλάξει θέση.

Η ενοποίηση της 4 χωρίς τα κάγκελα μεταξύ 4 και 4Α δημιούργησε κάποια προβληματα, καθόλα αποδεκτά.
Αυξήθηκε κατά πολύ ο κόσμος, κάποια σημεία πλέον μοιάζουν αποκομμένα.
Όταν μάλιστα στα ντέρμπι υπάρχουν υπεράριθμοι, ο συντονισμός μοιάζει αδύνατος.
Αλλά το πρόβλημα είναι πολύ βαθύτερο.
Καθόλου φωνή και άπειρη μουρμούρα.
Μα τους φταίνε όλα, οι δικοί μας που είναι πάντα σκατά, ο διατητής που είναι πουλημένος από το πρώτο δευτερόλεπτο, οι αντίπαλοι που είναι πάντα κωλόπαιδα.
Ε, αν μιλάς ακατάπαυστα για όλα αυτά, πού να βρεις χρόνο να φωνάξεις?
Ένα καινούργιο που παρατήρησα προσφάτως είναι πως αν τυχόν βγει μία επικίνδυνη μπαλιά προς τα καρέ μας, η ηττοπάθεια αγγίζει κόκκινο.
Επιφωνήματα πανικού και θαυμασμού ταυτόχρονα. Ήμαρτον πια.
Εγώ είμαι πολύ απαισιόδοξος.
Μονάχα για πυρό-show μας έχω ικανούς πλέον.
Κόλαση δεν είναι όταν πετάς μπουκάλια. Ακόμη και ένας εκπαιδευμένος πίθηκος το κάνει αυτό.
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Έχω συζητήσει το θέμα αυτό στην κανονική ζωή κι εδώ μέσα και, ανεξαρτητα από τα καλα και τα κακα (ναι, υπήρχαν και αυτα) της παλιας εποχής το μόνο συμπέρασμα που έβγαλα είναι αυτό:

Θα πρέπει να το συνηθίσουμε.

Όταν έχεις να κανεις με δεκαδες χιλιαδες κόσμου, η ομαδα καθορίζει κυρίως το "κλίμα" στις κερκίδες. Όταν έχεις να κανεις με μερικες εκατονταδες ή λίγους χιλιαδες "τρελούς", τότε ο κόσμος μπορεί να παιξει μπαλα τελείως αυτόνομα σε σχέση με την απόδοση της ομαδας. Βρίσκω δυστυχώς ανέφικτο να φωναζει ένα πολύ σημαντικό κομματι του κόσμου εκτός 4 όταν η ομαδα στο γήπεδο παραπαταει και θα ήθελα πολύ να διαψευστώ. Εκείνο που βρίσκω 100% εφικτό είναι το πέταλο να παιζει μπαλα αυτόνομα, όπως σήμερα δηλαδή αλλα ακόμα καλύτερα (εχθρός του καλού που λένε). Και αυτό μπορεί να γίνει αν η διανομή των διαρκείας για την 4 περναει μόνο από τους συνδέσμους. Προσωπικα αν ήταν στο χέρι μου, ίσως κανόνιζα να φύγουν και τα καρεκλακια. Έτσι όπως είναι η κατασταση τώρα όμως (διαλυση συντονιστικής), πιο πιθανό βλέπω το δεύτερο. Μακαρι να βγω τελείως λαθος.

Θα μου πείτε ότι και στα αλλα γήπεδα μόνο το πέταλο φωναζει. Ε στις αλλες θύρες παντα θα υπαρχουν μερικοί που θα φωναζουν και παντα θα υπαρχουν πολλοί να απαντήσουν στο "δικέφαλε αρρώστησα θελώ γιατρό". Μέχρι και τα επίσημα μας ξεκινανε σύνθημα καμια φορα. Με το πέταλο οργανωμένο όλα αυτα θα αναδειχθούν ακόμα πιο πολύ. Στρώσιμο της 4 για μένα θα είναι στρώσιμο όλου του γηπέδου...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

μεγάλη επιτυχία χθές.μεγαλύτερη κ από την πρόκριση του ατρόμητου του δώνη.
kos

Δημοσίευση από kos »

βαρια, βαρια, του ΠΑΟΚ η φανελα
εξω απο την τουμπα, τα μαστουρωμενα
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ??????
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Το χειροκρότημα χθες προς την ομάδα στο τέλος που κολλούσε?? Επιβράβευση για την καλή εμφάνιση ήταν??
Τα συνθήματα προς συγκεκριμένο παίκτη επίσης.... Ξανά διχόνοια και εφηβικές κόντρες για το ποιος την έχει μεγαλύτερη στη κερκίδα... ο καθένας το χαβά του είμαστε τελικά...

υ.γ. Πριν χρόνια καταφέραμε να ρίξουμε τα κάγκελα και να διώξουμε τη μπατσαρία μέσα απ τη Τούμπα... Τελικά δε το αξίζουμε ούτε αυτό... :(
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Το χειροκροτημα στην ομαδα,χθες,ηταν χειροκροτημα στηριξης για την προσπαθεια που εγινε εδω και μια τετραετια και η οποια μας εβγαλε απο τη μιζερια.Ηταν χειροκροτημα-αντιδρασης για τα μουνοπανα που μπηκαν μεσα και προσπαθησαν να ακυρωσουν αυτη την τετραετη προσπαθεια.

Αλλωστε,δεν γιναμε ΠΑΟΚ για τους τιτλους.........ετσι δεν λεμε?................γιατι,λοιπον,τοσο μεγαλη απογοητευση?

Και προσωπικα,τον Κοντρερας-που επαιξε ενω ειχε μαθει το θανατο του πατερα του-,τον Γκαρσια-που γυρισε για να παιξει,αμεσως μετα το θανατο της μητερας του-,τον Βιτολο-που επαιξε με ενα ποδι στο Ζαγκρεμπ-,τον Σαλπιγγιδη-που ενω ηξερε τι τον περιμενε,γυρισε-,τον Βιερινια-που μου εχει χαρισει τρελες ποδοσφαιρικες στιγμες-,τον Ιβιτς-που με πηρε,περισυ απο το χερι και με ξελασπωνε,μεχρι να εμφανιστει ο Σπαθας-,τον Λινο-που γυρισε εναμιση μηνα νωριτερα απο τον τραυματισμο του-τον Τσουκαλα-που ηρθε απο το πουθενα και προσπαθησε για το καλυτερο-.........ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΒΡΑΔΥΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.................ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΣΟ ΖΩ,ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΞΑΝΑΕΔΩΣΑΝ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟ!
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Έτσι είναι mpafos4.
Και αυτοί οι υγιείς οπαδοί, που χειροκρότησαν χθες, πρέπει να αναλάβουν την ιστορική ευθύνη της κάθαρσης από τα επικίνδυνα μιάσματα της κερκίδας.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

mpafos4 έγραψε:Το χειροκροτημα στην ομαδα,χθες,ηταν χειροκροτημα στηριξης για την προσπαθεια που εγινε εδω και μια τετραετια και η οποια μας εβγαλε απο τη μιζερια.Ηταν χειροκροτημα-αντιδρασης για τα μουνοπανα που μπηκαν μεσα και προσπαθησαν να ακυρωσουν αυτη την τετραετη προσπαθεια.

Αλλωστε,δεν γιναμε ΠΑΟΚ για τους τιτλους.........ετσι δεν λεμε?................γιατι,λοιπον,τοσο μεγαλη απογοητευση?

Και προσωπικα,τον Κοντρερας-που επαιξε ενω ειχε μαθει το θανατο του πατερα του-,τον Γκαρσια-που γυρισε για να παιξει,αμεσως μετα το θανατο της μητερας του-,τον Βιτολο-που επαιξε με ενα ποδι στο Ζαγκρεμπ-,τον Σαλπιγγιδη-που ενω ηξερε τι τον περιμενε,γυρισε-,τον Βιερινια-που μου εχει χαρισει τρελες ποδοσφαιρικες στιγμες-,τον Ιβιτς-που με πηρε,περισυ απο το χερι και με ξελασπωνε,μεχρι να εμφανιστει ο Σπαθας-,τον Λινο-που γυρισε εναμιση μηνα νωριτερα απο τον τραυματισμο του-τον Τσουκαλα-που ηρθε απο το πουθενα και προσπαθησε για το καλυτερο-.........ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΒΡΑΔΥΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.................ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΣΟ ΖΩ,ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΞΑΝΑΕΔΩΣΑΝ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟ!
Μπράβο ρε φίλε.
Άντε γιατί θα ξεχάσουμε και τα αυτονόητα με αυτούς που έχουμε μπλέξει και στο γήπεδο και στα internets.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

mpafos4 έγραψε:Το χειροκροτημα στην ομαδα,χθες,ηταν χειροκροτημα στηριξης για την προσπαθεια που εγινε εδω και μια τετραετια και η οποια μας εβγαλε απο τη μιζερια.Ηταν χειροκροτημα-αντιδρασης για τα μουνοπανα που μπηκαν μεσα και προσπαθησαν να ακυρωσουν αυτη την τετραετη προσπαθεια.

ευτυχως μεσα στον παραλογισμο εχουμε και πολλες σωστες αποψεις .....
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Φτασαμε στο σημειο να λεμε μπραβο για το αυτονοητο που λεει ο mpafos...

Καταντια...
jojario

Δημοσίευση από jojario »

kos έγραψε:βαρια, βαρια, του ΠΑΟΚ η φανελα
εξω απο την τουμπα, τα μαστουρωμενα

η νταμιρα η νταμιρα με φερε σε αυτη τη μοιρα
το χασισι το χασισι ειναι η μονη λυση

ποια οργανωση??????
ποια τεσσερα??????
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Σηκωνεται το πανι το μεγαλο της Θυρας 4 λιγο πριν την εναρξη και ενας τυπος εχει αναμμενο πυρσο στο χερι κατω απο το πανι!!!

Δινει ο οργανωτης ενα συνθημα πριν ξεκινησει λιγο πριν την εναρξη και ειναι μια παρεα και καθεται και φωναζει "ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ" και ξαφνικα πολλοι αντι να φωναζουν το συνθημα που εδωσε ο οργανωτης ξεκινανε και φωναζουνε "ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ" και καθομαστε σαν ηλιθιοι καποιοι λιγοι και τους βαζουμε χερι γυριζει και μας λεει ενας "ΟΛΟΙ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ"!!!

Εχουμε φτασει στο 70' χθες και ακουω απο μια παρεα λιγο πιο πανω απο εκει που καθομουν(4Α) με 3 παλικαρια και 4 γκομενες να ρωτανε αν ο ηλεκτρικος πινακας εχει χαλασει και γιατι δειχνει πως το σκορ ειναι 0-1...ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡ!!!

Εχουμε φτασει στο 80' και ακουω απο εναν διπλα μου να φωναζει "ΑΙΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟ ΜΑΤΣ"...ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΩΣ ΜΕ 1-1 ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΕΞΩ ΑΠΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!!!

Αυτα απο μενα..Οποιος καταλαβε καταλαβε..Αλλα βεβαιως φταινε οι συνδεσμοι,φταινε οι οργανωτες που δινουν λαθος συνθηματα,φταιει το χασισι...ΜΠΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕ ΜΠΕΕΕ αλλα καποια μερα θα γυρισει ο τροχος και θα τους παρει πολλους και θα τους σηκωσει μεσα στο ιστορικοτερο πεταλο...
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

ΣοΒαρά.
Εγώ δεν κατάλαβα.
Ποιός φταίει που μπήκαν μέσα τα καλόπαιδα; (όχι ότι αυτά ξέραν το σκορ, αν θα πήγαινε παράταση με το 1-1 κτλ, βέβαια)
Για κάντο μου πενηνταράκια.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”