11. Zlatan Muslimović

Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: 11. Zlatan Muslimović

Δημοσίευση από eorptol »

Jordi_ 04 έγραψε:Εαν τα διαψευση πιστευω οτι αυτοι που λετε τωρα μπραβο θα τον κραξετε..;;; Ε;;;
Θα πουν δεν τα είπε αλλα τα σκεφτόταν..... :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

PAOKhead έγραψε:Ειλικρινα ντρεπομαι οταν βλεπω τον περηφανο λαο του ΠΑΟΚ να τσιμπαει σαν το πιο ηλιθιο ψαρι σε δολωματα που εχουν πεσει πανω απο χιλιες φορες κι ακομα ομως κανουν δουλεια.Δηλαδη τοσο να μη πω τι ειμαστε ρε πστ μου?
Αγομαστε και φερομαστε απο τον καθε τυχαρπαστο?
Καποιος παραπανω ρωταει αν τζαμπα γραφαμε τοση ωρα.
Οχι αδερφε δε γραφαμε τζαμπα. Γραφαμε για να κονομανε οι ΑΡΔ. Τιποτα δεν ειναι τζαμπα σ'αυτη τη ζωη κι ακομα να το παρετε χαμπαρι.
Δυστυχώς έτσι είναι....
Boksic4

Δημοσίευση από Boksic4 »

ειμαστε μια πολυ ωραια ατμοσφαιρα,ειμαστε :opaokara:
black death

Δημοσίευση από black death »

Ας μην τα ρίχνουμε όμως στους Έλληνες ΑΡΔ όταν το μόνο που έκαναν ήταν να μεταφράσουν τη συνέντευξη όπως εμφανίστηκε σε ξένο site. Εκτός αν οι Σουηδοί θέλουν να βλάψουν τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Bono έγραψε:Εγώ πάλι γιατί είμαι σίγουρος πως ακόμα και αν δεν τις έκανε αυτές τις δηλώσεις επίσημα ο Μούσλι,αυτά ακριβώς σκέφτεται?
"Στο μυαλό του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς" by Bono :lol:
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Λοιπόν, επιμένω ότι δεν πρέπει να δίνουμε σημασία στις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών, είτε πραγματικές, είτε μουσαντένιες. Νά 'χαμε να λέγαμε είναι το όλο θέμα. Μας βρίσκουν όμως δυστυχώς ως λαό σε πολύ χάλια συγκυρία (στα Ελληνικά το λέμε timing), και τσιμπάμε και χαλιόμαστε ακόμα περισσότερο. Και επιτρέπουμε στους εαυτούς μας να δημιουργείται ακόμα χειρότερο κλίμα στους κόλπους της ομάδας μας, ένα κλίμα που εύκολα μπορεί να μεταφερθεί και στο αγωνιστικό τμήμα, ενώπιον κρίσιμων αγωνιστικών υποχρεώσεων! Και ποιος έχει συμφέρον να γίνει αυτό; Γι' αυτό σας λέω, και για να ευθυμήσουμε και λίγό, ό,τι θέλετε στοίχημα ότι όλο αυτό το έχει στήσει ο τιτανοτεράστιος τεχνικός διευθυντής της αεκ ο άρναρ γκρέταρσον με τις απίστευτες άκρες του στα μμε και τους ΑΡΔ όλης της Σκανδιναβίας. Μην ψαρώνετε!
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Ο Ζλαταν θελει να μεινει στον ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ..Δεν θελει να μεινει σε εναν ΠΑΟΚ μιζερο,που τα αποδυτηρια θα ειναι περιεργα και θα λειτουργει σαν ερασιτεχνικο σωματειο..
Το οικονομικο για τον Ζλαταν μετραει αλλα λιγοτερο απο οσο νομιζουν μερικοι..Το οτι ο Ζλαταν θελει να παιξει σε εναν ΠΑΟΚ πρωταθλητη και θελει να φυγει απο εναν ΠΑΟΚ που εχει σκοπο την 5αδα εμενα με ικανοποιει.

Οποιος θελει ας τον βαλέι στην κατηγορια Χαλκια..

ΥΣΤ:Οι τακτικες της διπλανης γειτονια; μας επισκεφτονται συχνα.Ας χαλαρωσουν λιγο
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Ετσι ειναι. Και ας θυμηθουν μερικοι τις δηλωσεις του Ζλαταν οταν ρωτηθηκε γιατι δεν ηρθε τον Ιανουαριο του 2008. Τετοιες νοοτροπιες θελουμε στην ομαδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Olorin την Τρί 08 Μαρ 2011, 00:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

black death έγραψε:Ας μην τα ρίχνουμε όμως στους Έλληνες ΑΡΔ όταν το μόνο που έκαναν ήταν να μεταφράσουν τη συνέντευξη όπως εμφανίστηκε σε ξένο site. Εκτός αν οι Σουηδοί θέλουν να βλάψουν τον ΠΑΟΚ.
Θα τα ριχνουμε και χοντρα μαλιστα.
Αν ηταν σωστοι πρωτα θα επικοινωνουσαν με ολες τις εμπλεκομενες στο θεμα πλευρες (Ζλαταν, μανατζερ και ξερω γω ποιον αλλο) και μετα θα δημοσιευαν πληρες θεμα με τιτλο "Περιεργες δηλωσεις Μουσλι σε ξενο μεσο - Ο παικτης διαψευδει".
Αυτοι ομως προτιμησαν να το κανουν σπαστα για να αυξησουν την υλη τους και να κινησουν ενδιαφερον εστω για μιση ωρα. Μετα ποσταρουμε τη διαψευση και ουτε γατα ουτε ζημια μωρε νταξ. Εκθεσαμε τον παικτη για μιση ωρα και τι εγινε? Το ψωμι μας βγαζουμε.
Πρακτικες κιτρινου τυπου και λιβελογραφιας, για μια χουφτα κλικ και sms.
Αι σιχτιρ βραδιατικα βρυκολακες.
Boksic4

Δημοσίευση από Boksic4 »

συμφωνω σ ολα PAOKhead
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Τώρα να πω τα λεγα, μάλλον είναι περιττό και δεν προσθέτει αξία, όπως και στην περίπτωση Ελ Ζαρ. Τέλος πάντων, επί της ουσίας δε νομίζω πως ο Ζλάταν είπε κάτι τρελό. Το μόνο τρελό κατά τη γνώμη μου είναι μια ομάδα με οικονομικό πρόβλημα να μην μπορεί να διαγνώσει το συμφέρον της και να χάνει παίκτες που μπορεί να πουλήσει, ως ελέυθερους, όπως θα γίνει το καλοκαίρι με τον Μουσλίμοβιτσ.

Τώρα, τα περί διάψευσης τα θεωρώ αστεία και για εσωτερική κατανάλωση. Όποιος θέλει φυσικά ψωνίζει.

:pano:
black death

Δημοσίευση από black death »

PAOKhead έγραψε: Θα τα ριχνουμε και χοντρα μαλιστα.
Αν ηταν σωστοι πρωτα θα επικοινωνουσαν με ολες τις εμπλεκομενες στο θεμα πλευρες (Ζλαταν, μανατζερ και ξερω γω ποιον αλλο) και μετα θα δημοσιευαν πληρες θεμα με τιτλο "Περιεργες δηλωσεις Μουσλι σε ξενο μεσο - Ο παικτης διαψευδει".
Σε έναν ιδεατό κόσμο όλα αυτά; Τέλος πάντων, αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν είναι οι κύριοι υπεύθυνοι σε αυτή την περίπτωση, ούτε κατέστρωσαν οι ίδιοι σχέδιο για να πλήξουν τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

το καλοκαίρι είναι κοντά..
kobe24

Δημοσίευση από kobe24 »

ΜΑΓΚΕΣ ειτε τα ειπε αυτα ο μουσλι ειτε οχι εγω ενα εχω να πω: Η ''ΟΜΑΔΑ'' ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ στην κυριολεξια. Διασυρμοι, δηλώσεις, αποχές, απαραδεκτη σταση παιχτων (π.χ. τσιριλο μετα τη δηλωση για την ΤΟΥΜΠΑ στο κυπελλο με μπουρδελα κ ιστοριες να ζητα συγγνωμες απο τους ανυπαρκτους οπαδους της κουλας). Η διοίκηση ρε πούστη μου τι κάνει? Μας δουλευουνε ΒΓΕΣ ΡΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ: ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ, ΦΕΥΓΟΥΝ, ΜΕΝΟΥΝ??? ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΠΑΛΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ Μ ΑΥΤΟΥΣ? γενικοτερα ο μουσλι ειναι το δεντρο και η μπουρδελοκατασταση στην ομαδα το δασος
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

black death έγραψε:
PAOKhead έγραψε: Θα τα ριχνουμε και χοντρα μαλιστα.
Σε έναν ιδεατό κόσμο όλα αυτά; Τέλος πάντων, αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν είναι οι κύριοι υπεύθυνοι σε αυτή την περίπτωση, ούτε κατέστρωσαν οι ίδιοι σχέδιο για να πλήξουν τον ΠΑΟΚ.
Συμφωνοι.
Πεσανε σαν κορακια ομως για τα φραγκα ενω ισχυριζονται οτι ο ΠΑΟΚ πανω απ'ολα κι αυτο τους κανει χειροτερους απο τους σουηδους.
Ακομα κι αν ο Ζλαταν λεει ψεμματα οτι δεν εκανε δηλωσεις, εγω επιμενω οτι τα σπορ εκαναν μεγαλο φαουλ στο πλασαρισμα της ειδησης. Η εισαι δημοσιογραφος ή εισαι τατιανα, τελος.
Ξεφυγαμε και λιγο απο το τοπικ βεβαια αλλα τετοια ωρα τετοια λογια...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”