Εγω αδερφε τα ειχα ολα αυτα στο μυαλο μου...
Ωραια?
Και επειδη κοντευα να σπασω...
Τα εγραψα μπας και μπορει να με βοηθησει καποιος.
Τα νουμερα πανω κατω ειναι σωστα.
Βαλε συν πλην ενα μυριο.
Δεν ειναι αυτο το προβλημα μου.
Δεν θελω να μου πει κανεις που πηγαν τα λεφτα..
Αλλα αν ξερουν τα μεγαλα εξοδα που εχουμε ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ,
και που ως επομενο δεν πληρωθηκαν οι παιχτες.
Πανω κατω ολοι με ξερετε ποσο υποστηριζω τους διοικουντες..
Αλλα....
Αν δεν κανω λαθος, τα παραπανω εσοδα φτανουν τα 15 μυρια..
Ειληκρινα καλοπροαιρετα παιδια θελω να μη βοηθησετε να καταλαβω.
gika έγραψε:guardian4 έγραψε:
Δε θελω να μου απαντησει ο Ζαγορακης φυσικα, αλλα αν απαντησει καποιος αδερφος που ξερει , που πηγαν ολοα αυτα τα λεφτα... ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ 7 ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ..
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΘΩ ΕΦΡΑΓΜΑ.
Η απάντηση είναι πολύ απλή.
Τα λεφτά, ναι, ο ΠΑΟΚ θα τα πάρει. Αλλά και ο ΠΑΟΚ τα παίρνει με καθυστέρηση. Ακόμα και τα διαρκείας, επειδή οι περισσότεροι τα πήρανε μέσω τραπέζης, τα χρήματα άργησαν να μπούνε στα ταμεία της ΠΑΕ. Απο τηλεοπτικά και ΟΠΑΠ το ίδιο. Το ίδιο και με τους υπόλλοιπους χορηγούς.
Οι πληρωμές πήγανε πίσω γιατί και τα λεφτά αργούν να μπουν στα ταμεία μας.
Κανείς δεν θα χάσει τα λεφτά του. Ούτε ο ΠΑΟΚ από τον ΟΠΑΠ ούτε οι παίκτες από τον ΠΑΟΚ. Απλά εφ' όσον αργούν να μας πληρώσουν, κι εμείς αναγκαζόμαστε να περιμένουμε να εισπράξουμε και μετά να πληρώσουμε τους παίκτες.
Εξού και το έχουμε χ εκατομμύρια άνοιγμα
ταμειακής ρευστότητας...
Ναι ρε αδερφε, αλλα τουλαχιστον τα λεφτα απο τα εισητηρια δεν εχουν καθυστερηση, που ειναι και αυτα ενα αρκετα μεγαλο ποσο, που θα μπορουσαν να πληρωθουν εστω οι παιχτες.
eorptol έγραψε:έχουν πει ότι μέχρι το Νοέμβριο είναι πληρωμένοι οι παικτες και τα υπόλοιπα διακανονιστηκαν και εξαρτονται δυστυχώς απο τι δόσεις που πλήρωνει ΟΠΑΠ νοβα χορηγοί κλπ. Ένα πριμ χρωστάνε απο τον Ιούνιο αλλα έδωσε 300.000 πριμ που είχε υποσχεθεί προφορικά ο ζαγορ.....
Οι παιχτες εχουν να πληρωθουν απο Οκτωμβριο αν δεν κανω λαθος.