Παράπονα για το φόρουμ
Re: Παράπονα για το φόρουμ
Όχι, το σκεπτικό είναι ότι με αυτή τη λογική θα μπορούσε να φύγει το 1/3 των δημοσιεύσεων. Τον έναν θα τον προσβάλει αυτό, τον άλλον κάτι άλλο.
Κόκκινο κουμπάκι σημαίνει αναφορά, όχι σβήσιμο οπωσδήποτε.
Λοιπόν, θα σβήσω το "αηδίες" ώστε να τα βρούμε κάπου στη μέση. Να ξέρετε όμως ότι αυτό δεν είναι και το καλύτερο προηγούμενο που μπορεί να επικαλεστεί κανείς. Δεν είναι απειλή αυτό, απλώς λέω ότι με παρόμοιο σκεπτικό και πίεση μπορεί να κληθούμε να σβήσουμε και άλλα πράγματα. Θέλω όμως το ζήτημα να λήξει εδώ. Έχουμε πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθούμε.
Κόκκινο κουμπάκι σημαίνει αναφορά, όχι σβήσιμο οπωσδήποτε.
Λοιπόν, θα σβήσω το "αηδίες" ώστε να τα βρούμε κάπου στη μέση. Να ξέρετε όμως ότι αυτό δεν είναι και το καλύτερο προηγούμενο που μπορεί να επικαλεστεί κανείς. Δεν είναι απειλή αυτό, απλώς λέω ότι με παρόμοιο σκεπτικό και πίεση μπορεί να κληθούμε να σβήσουμε και άλλα πράγματα. Θέλω όμως το ζήτημα να λήξει εδώ. Έχουμε πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθούμε.
Δεν νομιζω Πηγασε να σου ζητησε κανενας να κανεις κατι παραπανω απο αυτο που πρεπει..
Απλη εφαρμογη των κανονισμων ζητησαμε και οχι "χαρες" ...
Απλη εφαρμογη των κανονισμων ζητησαμε και οχι "χαρες" ...
Είναι εκνευριστικό να βγάζετε τα δικά σας συμπεράσματα από μια λέξη. "Συμβιβασμός" είπα και όχι χάρη: απ' τη στιγμή που είμαι μπλε, είναι ηθική μου υποχρέωσή μου να λύνω τέτοια ζητήματα και δεν κάνω χάρη σε κανέναν. Είναι δύσκολο να κρατάς τις ισορροπίες όμως όταν έχεις να "συντονίσεις" ασυντόνιστες μεταξύ τους απόψεις.
Οι κανόνες είναι σκόπιμα γενικόλογοι κι εξειδικεύονται στην πράξη. Αν σβήναμε καθετί που τυπικά "έθιγε" κάποιον, δε θα υπήρχε φόρουμ. Τώρα η μετατροπή έγινε.
Οι κανόνες είναι σκόπιμα γενικόλογοι κι εξειδικεύονται στην πράξη. Αν σβήναμε καθετί που τυπικά "έθιγε" κάποιον, δε θα υπήρχε φόρουμ. Τώρα η μετατροπή έγινε.
- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
Προς τους δημιουργούς των κανονισμών του Σάιτ.
Θα ήταν σκόπιμο να προβληματιστείτε πολύ σοβαρά στην κατεύθυνση, του να συμπεριλαμβάνατε στην προαναφερόμενη φράση του κανονισμού "την θρησκεία και ότι απορρέει από αυτήν". Θα γλυτώνατε δυνητικά από μεγάλους πονοκεφάλους και παρεξηγήσεις στο μέλλον. Τόσο απλά.
Πάντως αντιλαμβάνομαι την πολυπλοκότητα και εν γένει δυσκολία του θέματος
Φιλικά.
Θα ήταν σκόπιμο να προβληματιστείτε πολύ σοβαρά στην κατεύθυνση, του να συμπεριλαμβάνατε στην προαναφερόμενη φράση του κανονισμού "την θρησκεία και ότι απορρέει από αυτήν". Θα γλυτώνατε δυνητικά από μεγάλους πονοκεφάλους και παρεξηγήσεις στο μέλλον. Τόσο απλά.
Πάντως αντιλαμβάνομαι την πολυπλοκότητα και εν γένει δυσκολία του θέματος
Φιλικά.
Pegasus έγραψε:Είναι εκνευριστικό να βγάζετε τα δικά σας συμπεράσματα από μια λέξη. "Συμβιβασμός" είπα και όχι χάρη: απ' τη στιγμή που είμαι μπλε, είναι ηθική μου υποχρέωσή μου να λύνω τέτοια ζητήματα και δεν κάνω χάρη σε κανέναν. Είναι δύσκολο να κρατάς τις ισορροπίες όμως όταν έχεις να "συντονίσεις" ασυντόνιστες μεταξύ τους απόψεις.
Πηγασε καταλαβες που πηγαινει το "χαρες" ,χαζος δεν εισαι..
Επειτα απο τοσες αντιδρασεις ,λοιπον το εσβησες...
Ελπιζω να το εσβησες επειδη καταλαβες οτι θιγονται καποιοι και οχι επειδη θελεις να κρατησεις τις ισορροπιες καιτ που οντως ειναι δυσκολο αλλα οχι σε ολες τις περιπτωσεις για να το επικαλουμαστε..
8.19 Προσβολή των μελών, των φιλάθλων, των θείων, της ομάδας μας, των παικτών της ή των μελών του forum με την χρήση ειρωνικών, υβριστικών ή μειωτικών χαρακτηρισμών. Η παράβαση από μέλος του κανόνα αυτού θα οδηγεί ακόμα και στην οριστική αποβολή του από το forum.
Το είπατε και σας διόρθωσε το Μπλε Άτι γιατί τόσο λόγος?
Η δημοσίευση απο το μέλος που αλλοιώθηκε απο το Μπλε Άτι μπορεί να θεωρηθεί και ως εξής
6.6 Μπορείτε να ασκείτε κριτική στις ιδέες όχι όμως και στους ανθρώπους.
Συνεπώς θα μπορούσε και να μην αλλοιωθεί.
Και μένα δεν μ άρεσαν κάποια συνθήματα στην πορεία καθώς και η συμμετοχή της για 2 φυλακισμένους οπαδούς μας αλλά δεν το κάνω θέμα.
Το είπατε και σας διόρθωσε το Μπλε Άτι γιατί τόσο λόγος?
Η δημοσίευση απο το μέλος που αλλοιώθηκε απο το Μπλε Άτι μπορεί να θεωρηθεί και ως εξής
Και μένα δεν μ άρεσαν κάποια συνθήματα στην πορεία καθώς και η συμμετοχή της για 2 φυλακισμένους οπαδούς μας αλλά δεν το κάνω θέμα.
Εγώ πάλι ήλπιζα να καταλαβαίνατε τι σημαίνει ισορροπίες. Ο gash04 έγραψε ένα δυο πραγματάκια παραπάνω περί κανονισμών. Συνδύασέ τα με αυτό που είπα περί "σκόπιμης γενικολογίας" και θα καταλάβεις γιατί υπήρξε αμφιβολία.moican4 έγραψε:Ελπιζω να το εσβησες επειδη καταλαβες οτι θιγονται καποιοι και οχι επειδη θελεις να κρατησεις τις ισορροπιες καιτ που οντως ειναι δυσκολο αλλα οχι σε ολες τις περιπτωσεις για να το επικαλουμαστε..
Το γιατί αποφάσισα να το σβήσω είναι δικό μου ζήτημα ερμηνείας των κανονισμών, όπως δικό σου ζήτημα είναι να ενεργείς ως μέλος όπως νομίζεις μέσα στο φόρουμ στα πλαίσια των κανόνων και κανείς να μη σου ζητάει τα ρέστα γι' αυτό και σωστά. Για χάρη αυτού του γεγονότος έψαξα τους κανονισμούς, είδα αντιδράσεις, έκρινα, έδρασα, γενικώς αφιέρωσα κάποιο χρόνο προσπαθώντας να μη βάλω την προσωπική μου άποψη για το θέμα στη μέση. Το να συνεχίζουμε να μιλάμε για το θέμα είναι τζάμπα συζήτηση και μόνο σε λογομαχία θα καταλήξει.
- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
Μια αππαραίτητη διευκρίνηση:
Οι λέξεις "αηδία, αηδιαστικό κ.λ.π." δεν αποτελούν "άσκηση κριτικής", παρά βαρύς προσβλητικά χαρακρηρισμούς.gash04 έγραψε:..
..
Και κατόπιν μελέτης η λέξη διαγράφτηκε.
Κατ εμέ ισχύει
Ο διπλός αετός εμφανίζεται στη Ελληνική μυθολογία με το πέταγμα των δύο αετών του Δία που του έδειξαν ότι οι Δελφοί είναι το κέντρο της γης. Σε διάφορα ευρήματα των Μυκηνών και στην Σπάρτη βρέθηκαν οι δίδυμοι αετοί να στολίζουν χρυσά κοσμήματα και πόρπες από ελεφαντόδοντο. Και οι Πέρσες είχαν χρησιμοποιήσει τον διπλό αετό. Οι Βυζαντινοί τους έλεγαν δίδυμους βασιλικούς και όχι δικέφαλους. Δύο αετοί στραμμένοι σε αντίθετη διεύθυνση κοσμούσαν την λαβή των ξιφών των αρχαίων Γαλάτων.
και τα υπόλοιπα που αναφέρει το άρθρο δεν θα σ αρέσουν καθόλου.
http://agiograffiti.blogspot.com/2008/0 ... _6439.html
Το ίδιο ισχύει και με το baladoros που έχουμε θίξει το ζήτημα να μην αναπαράγεται θέματα απο μη αξιόπιστες πηγές.
Κατ εμέ ισχύει
Ο διπλός αετός εμφανίζεται στη Ελληνική μυθολογία με το πέταγμα των δύο αετών του Δία που του έδειξαν ότι οι Δελφοί είναι το κέντρο της γης. Σε διάφορα ευρήματα των Μυκηνών και στην Σπάρτη βρέθηκαν οι δίδυμοι αετοί να στολίζουν χρυσά κοσμήματα και πόρπες από ελεφαντόδοντο. Και οι Πέρσες είχαν χρησιμοποιήσει τον διπλό αετό. Οι Βυζαντινοί τους έλεγαν δίδυμους βασιλικούς και όχι δικέφαλους. Δύο αετοί στραμμένοι σε αντίθετη διεύθυνση κοσμούσαν την λαβή των ξιφών των αρχαίων Γαλάτων.
και τα υπόλοιπα που αναφέρει το άρθρο δεν θα σ αρέσουν καθόλου.
http://agiograffiti.blogspot.com/2008/0 ... _6439.html
Το ίδιο ισχύει και με το baladoros που έχουμε θίξει το ζήτημα να μην αναπαράγεται θέματα απο μη αξιόπιστες πηγές.
gash, εγώ θίχτηκα όχι λόγω θρησκείας ή πίστης αλλά καθαρά λόγω ΠΑΟΚ.
Το σήμα οι ιδρυτές μας το επέλεξαν ούτε λόγω Περσών, ούτε λόγω Γαλατών, ούτε λόγω αρχαίας Σπάρτης κ.λ.π. Το σήμα του ΠΑΟΚ (όπως και το όνομα) το επιλέξανε καθαρά λόγω της καταγωγής τους (Κωνσταντινούπολη). Και αυτό το σύμβολο που επιλέξαμε πρέπει να το σεβόμαστε και να το τιμάμε.
Είμαι βέβαια σίγουρος ότι αυτά που γράφεις δεν έχεις σκοπό να μειώσεις κανέναν ή οτιδήποτε αλλά τα παραθέτεις κυρίως λόγω εγκυκλοπαιδικών συμπληρωμάτων και μόνο και μόνο για να ηρεμήσεις λίγο τα πνεύματα, αλλά και το δικό μου Post πάρτο κυρίως ως απαραίτητο συμπλήρωμα για να μην υπάρχουν παρερμηνείες.
Το σήμα οι ιδρυτές μας το επέλεξαν ούτε λόγω Περσών, ούτε λόγω Γαλατών, ούτε λόγω αρχαίας Σπάρτης κ.λ.π. Το σήμα του ΠΑΟΚ (όπως και το όνομα) το επιλέξανε καθαρά λόγω της καταγωγής τους (Κωνσταντινούπολη). Και αυτό το σύμβολο που επιλέξαμε πρέπει να το σεβόμαστε και να το τιμάμε.
Είμαι βέβαια σίγουρος ότι αυτά που γράφεις δεν έχεις σκοπό να μειώσεις κανέναν ή οτιδήποτε αλλά τα παραθέτεις κυρίως λόγω εγκυκλοπαιδικών συμπληρωμάτων και μόνο και μόνο για να ηρεμήσεις λίγο τα πνεύματα, αλλά και το δικό μου Post πάρτο κυρίως ως απαραίτητο συμπλήρωμα για να μην υπάρχουν παρερμηνείες.
- DimisK
- Επικοινωνία:
Είναι της μόδας το να είναι κανείς άθεος. Είναι της μόδας να μην πιστεύει στο χριστιανισμό, είναι μαγκιά, είναι στάση ζωής, είναι σκεπτικισμός, είναι...είναι..
Το να λες ότι πιστεύεις στο Χριστό και στην Παναγιά είναι φλώρικο, είναι...υποδούλωση, είναι πολύ...κακό.
Δικαίωμα του καθενός να πιστεύει και να λέει ότι θέλει. Αλίμονο.
Και επειδή εγώ δεν φοβάμαι να χαρακτηριστώ ως φλώρος, υπόδουλος ή ότι άλλο το λέω ξεκάθαρα: Είμαι Χριστιανός ορθόδοξος, πιστεύω στο Χριστό και στην Παναγιά, τους έχω μέσα στη ζωή μου και δόξα το Θεό, όλα μου πάνε καλά. Πηγαίνω εκκλησία, πιστεύω στους αγίους και τέλος πάντων συμπεριφέρομαι όμως μου έμαθαν οι γονείς και οι παππούδες μου. Πιστεύω πολύ με άλλα λόγια.
Κατανοώ απόλυτα την ανεξιθρησκεία και ότι θέλει ο καθένας να πιστεύει.
Ωστόσο με προσβάλει βάναυσα το να γράφει κάποιος για "χριστιανικές αηδίες" και απαιτώ τέτοιου είδους σχόλια να λείπουν.
Επίσης ο Δικέφαλος Αετός είναι σύμβολο της βυζαντικής αυτοκρατορίας και της ορθοδοξίας. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ. Ας μην προσπαθούν κάποιοι να αλλοιώσουν την ιστορία στο όνομα ενός ψευτοπροοδευτισμού που καταντά γραφικός. Αυτά όλα είναι μέρος της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Αν κάποιοι θέλουν να πιστεύουν ότι ο δικέφαλος του ΠΑΟΚ είναι άλλος από της ΑΕΚ και δεν έχει σχέση με την Πόλη, τον Ελληνισμό, την Ορθοδοξία, το Βυζάντιο, την Ελλάδα είναι δικαίωμά τους. Μόνο που η ιστορία δεν αλλοιώνεται όσο κι αν θα το ήθελαν κάποιοι...
Και μην ξεχνάτε ότι το πρώτο βήμα για την απαξίωση μιας Ιδέας είναι να αλλοιώνει τις ρίζες της...
Το να λες ότι πιστεύεις στο Χριστό και στην Παναγιά είναι φλώρικο, είναι...υποδούλωση, είναι πολύ...κακό.
Δικαίωμα του καθενός να πιστεύει και να λέει ότι θέλει. Αλίμονο.
Και επειδή εγώ δεν φοβάμαι να χαρακτηριστώ ως φλώρος, υπόδουλος ή ότι άλλο το λέω ξεκάθαρα: Είμαι Χριστιανός ορθόδοξος, πιστεύω στο Χριστό και στην Παναγιά, τους έχω μέσα στη ζωή μου και δόξα το Θεό, όλα μου πάνε καλά. Πηγαίνω εκκλησία, πιστεύω στους αγίους και τέλος πάντων συμπεριφέρομαι όμως μου έμαθαν οι γονείς και οι παππούδες μου. Πιστεύω πολύ με άλλα λόγια.
Κατανοώ απόλυτα την ανεξιθρησκεία και ότι θέλει ο καθένας να πιστεύει.
Ωστόσο με προσβάλει βάναυσα το να γράφει κάποιος για "χριστιανικές αηδίες" και απαιτώ τέτοιου είδους σχόλια να λείπουν.
Επίσης ο Δικέφαλος Αετός είναι σύμβολο της βυζαντικής αυτοκρατορίας και της ορθοδοξίας. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ. Ας μην προσπαθούν κάποιοι να αλλοιώσουν την ιστορία στο όνομα ενός ψευτοπροοδευτισμού που καταντά γραφικός. Αυτά όλα είναι μέρος της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Αν κάποιοι θέλουν να πιστεύουν ότι ο δικέφαλος του ΠΑΟΚ είναι άλλος από της ΑΕΚ και δεν έχει σχέση με την Πόλη, τον Ελληνισμό, την Ορθοδοξία, το Βυζάντιο, την Ελλάδα είναι δικαίωμά τους. Μόνο που η ιστορία δεν αλλοιώνεται όσο κι αν θα το ήθελαν κάποιοι...
Και μην ξεχνάτε ότι το πρώτο βήμα για την απαξίωση μιας Ιδέας είναι να αλλοιώνει τις ρίζες της...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimisK την Κυρ 06 Μαρ 2011, 19:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οτι θα καναμε και γι αυτο θεμα σε ενα ΠΑΟΚτσηδικο φορουμ, ειλικρινα δε το περιμενα... Βεβαια, ΠΑΟΚ ειμαστε, οποτε πρεπει παντα να τρωγομαστε με κατι...
υ.γ. Αν οι κανονες εφαρμοζοταν κατα γραμμα, δε θα υπηρχε ουτε το 10% του φορουμ, οπως ευστοχα σημειωσε ο Πηγασος... Και εγω εχω θιχτει αφανταστα 2 σελιδες τωρα, αλλα δε το κανω και θεμα... Λιγο ψυχραιμα ρε παιδια...

υ.γ. Αν οι κανονες εφαρμοζοταν κατα γραμμα, δε θα υπηρχε ουτε το 10% του φορουμ, οπως ευστοχα σημειωσε ο Πηγασος... Και εγω εχω θιχτει αφανταστα 2 σελιδες τωρα, αλλα δε το κανω και θεμα... Λιγο ψυχραιμα ρε παιδια...
- DimisK
- Επικοινωνία:
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/2010/08/blog-post_913.html
Κατά τα άλλο Novi έχεις δίκιο. Αλλά πάλι,...ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pegasus την Τρί 08 Μαρ 2011, 15:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Code
Λόγος: Code
Αυτο ειναι το θεμα, οτι εφαρμοζονται επιλεκτικα και οποτε να ναι..
Αν εφαρμοζονταν κανονικα θα ειχε διαγραφει χωρις πολλα πολλα....
Δηλ το ενα δεν μπορει να γινει θεμα ,το αλλο δεν μπορει, τοτε ποιο μπορει ..?
ΥΓ. Δημητρη, ++++
Αν εφαρμοζονταν κανονικα θα ειχε διαγραφει χωρις πολλα πολλα....
Δηλ το ενα δεν μπορει να γινει θεμα ,το αλλο δεν μπορει, τοτε ποιο μπορει ..?
ΥΓ. Δημητρη, ++++
Επιλεκτικα το θεωρεις εσυ μοϊκανε και ισως και να εχεις ενα δικιο, μιας και ειναι στη κριση των διαχειριστων. Αλλα σιγουρα δε γινεται να εφαρμοζεται παντα και παντου. Τοτε θα επρεπε να σβησω για παραδειγμα το ποστ του Ντιμη, μιας και εμμεσα με χαρακτηριζει ως "μοδατο", το δικο σου γιατι με θιγει οτι επιλεγω τι θα σβησω και τι οχι, κοκ.... Και στο τελος να εμεναν 1-2 ποστ...
υ.γ. Τα παραπανω παραδειγματα ειναι απλως ενδεικτικα και σιγουρα υπερβολικα. Τονιζουν ομως, αυτο που αναφερθηκε και πριν: "Οι κανόνες είναι σκόπιμα γενικόλογοι κι εξειδικεύονται στην πράξη. Αν σβήναμε καθετί που τυπικά "έθιγε" κάποιον, δε θα υπήρχε φόρουμ. "
υ.γ. Τα παραπανω παραδειγματα ειναι απλως ενδεικτικα και σιγουρα υπερβολικα. Τονιζουν ομως, αυτο που αναφερθηκε και πριν: "Οι κανόνες είναι σκόπιμα γενικόλογοι κι εξειδικεύονται στην πράξη. Αν σβήναμε καθετί που τυπικά "έθιγε" κάποιον, δε θα υπήρχε φόρουμ. "