Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
η ομαδα εδειξε οτι εχει κάκαλα σημερα!
και τα εδειξε οτι τα διαθετει στο τελευταιο 20λεπτο, που παρα τις αντιξοες συνθηκες και τον ''πολεμο'' που δεχεται (διαιτητης,κοκκινες καρτες με 2 παικτες,με προπονητη στην εξορια,κτλ), κρατησε εστω το 0 στην αμυνα εναντια σε ολους.
για τον φαποκρατορα-πινοκιο ''κοσμο'' του αεκακιου44 δεν αναφερομαι,γιατι ηταν αλλη μια φορα μια ωραια εκκλησια,και μπορουν στις 16/3 να απολαυσουν και να μαθουν τι θα πει κερκιδα.
ο ΠΑΟΚ ειχε οντως πρωτο στοχο να μην δεχθει γκολ.σε διπλους αγωνες, ειναι σημαντικο να καταφερνεις να ακυρωνεις το οποιο πλεονεκτημα εδρας του αντιπαλου, ειδικα οταν παιζεις κοντρα στον καιρο, με 9 παικτες,απεναντι σε μια αεκουλα που ειναι με την πλατη στον τοιχο.
οσο για τη φαση με τον Ιβιτς τι να πω....στην καφετερια που το ειδα, γελουσαν ακομα και οι αεκτζηδες!(τα ΠΑΟΚια εκει μεσα ημασταν τουλαχιστον διπλασιοι,σε καφετερια στην αθηνα...)
ο Μακος κανει δολοφονικη κινηση απεναντι στον Ιβιτς,και αντι να παρει αυτος την κοκκινη καρτα,προκειμενου να μην τον βγαλει το κορακι, δινει την κοκκινη στον Ιβιτς για θεατρο!
μιλαμε για λαμογιά και στησιμο ολκης!
κριμα για τον Λινο να εχει πεσει τοσο μετα τον τραυματισμο του.νομιζω οτι χρειαζεται λιγο ''ξεκουραση'' μεχρι να βρει τον εαυτο του.
μπραβο στον Κουτσιανικουλη για την προσπαθεια (αν και εχει πολυ δρομο μπροστα του),αλλα περισσοτερα μπραβο στον Ελ Ζαρ που τον ενοιωσε καλα η αεκουλα.αν συνεχισει ετσι και καλυτερα,δεν βλεπω λογο να αποχωρησει.
τωρα περιμενουμε την αεκουλα44 στην καυτη Τουμπα!!
με πυρινο κοσμο, με επιστροφη Βιτολο και Βιερινια,σε ενα ματς χωρις αυριο,δεν εχει καμμια τυχη απεναντι σε εναν ΠΑΟΚ που πιστευω θα δειξει το Ευρωπαικο του προσωπο...
ποσο θα χαρω τον αποκλεισμο αυτης της σιχαμενης ομαδας-44, δεν περιγραφεται....
Κατ' αρχήν πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα, που μας δίνει αρκετές ελπίδες (55%) για πρόκριση. Η ομάδα είναι κουρασμένη και φαίνεται, και επιπλέον δεν είχε και τον καλύτερό της παίκτη.
Το θετικό είναι ότι η άμυνα δεν δημιούργησε ρήγματα, και οι δύο ευκαιρίες που είχε η ΑΕΚ προήλθαν από κεφαλιές σε ισάριθμα κόρνερ (στημένα).
Ο διαιτητής για μένα δεν είχε πρόθεση να αδικήσει τον ΠΑΟΚ και είναι καιρός να βγάλουμε τις τσίμπλες από τα μάτια μας.
Συμφωνώ εν πολλοίς με τον Γιάννη (giapas) πλην του ότι έχουμε σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης. Καλύτερα που δεν έχουμε (όπως πχ αν ήταν 1-1 το σκορ) γιατί θέλω η ομάδα να περάσει επάξια, με νίκη!
Τη φάση του Lino την είδα ως δεύτερη κίτρινη και του Ivic ως φάουλ που δεν σφυρίχτηκε, αλλά διαμαρτυρήθηκε έντονα και αυτό του στοίχισε.
Αν ο Σκόκο σπρώχνει τον Contreras είναι κόκκινη.
Θα μπορούσε βέβαια να δείξει δεύτερη κίτρινη στον Contreras ή πέναλτυ αν ήθελε να αδικήσει τον ΠΑΟΚ...
Αποστόλη έχει φανεί απο το ριπλει ότι ο Σκόκο πονηρά πάνω στη διεκδίκηση σπρώχνει το Κονδωρα.
Νομιζω κιτρινη καραμπινατη , αν το δει ο κοραξ...
Θέλω να κάνω ενα σχολιο για τη φαση του Λινο γιατι πολλού έπεσαν να με φανε.
Δεν έχω δει κανενα ριπλει απο αυτα που λετε...Αν δω ισως αλλαξω γνωμη. Στη καφετερια που ήμασταν τοσοι ΠΑΟΚτσηδες δε διαμαρτυρήθηκε κανείς την ωρα του παιχνιδιου, ακόμα και μετά το πρώτο ριπλει. Και στη τελική δεν εχω απαίτηση κατι που ακομα και εγώ εκεινη τη στιγμη θεωρησα καθαρη κιτρινη, να θεωρηθει ως απλό φαουλ απο το κοράκι.
Το επιχείρημα "απλο φαουλ ,στο κεντρο του γηπεδου" για εμενα δεν ειναι σωστο. Μια χαρα δινονται κιτρινες στο κεντρο του γηπεδου.
Για τον Ιβιτς συμφωνω οτι ουτε η πρωτη κιτρινη ηταν δικαια...Κανεις δε καταλαβε γιατι του εβγαλε κιτρινη ο διαιτητης. Γαι τη 2η τα ειπαμε. Φαουλ που δε δοθηκε + νευρα απο Ιβιτς = 2η κιτρινη.
Ειναι ομως λυπηρο να στεκομαστε και να αναλυουμε με πασα λεπτομερεια τη καθε φαση.
Το οτι δε μας σεβεται το κορακι ειναι γνωστο .
Για μενα , απο χτες ειμαστε φαβορι για τελικό και για το τροπαιο.
Πιο πολύ με απασχολεί ποιοί θα παιξουν στα επομενα-συνεχομενα παιχνιδια και πως θα μπορεσει η ομαδα να ανταποκριθει, παρά το αν ο Σιδηροπουλος κετεβηκε να σφαξει το ΠΑΟΚ ή απλα ειναι αλλος ενας ηλίθιος και ανικανος διαιτητης!!!
Sera4 έγραψε:ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΙΚΡΑΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΗΣ ΑΝΑΙΤΙΕΣ ΥΠΟΔΟΧΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΗΓΥΡΤΖΙΔΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΑΣ...ΜΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΚΑΠΟΤΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ...ΥΠΟΔΟΧΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ...
Κριμα! Επρεπε να παιξουμε σαν το παιχνιδι με την ΤΣΣΚΑ και οχι αμυντικα!
Το 0-0 ειναι πολυ επικινδυνο αποτελεσμα,αν βαζαμε γκολ θα ειχαμε περισσοτερες πιθανοτητες!
Βεβαια ετσι πως πηγε το παιχνιδι επιτυχημενο ειναι το αποτελεσμα!
1. Μιλώντας στα καπάκια μετα το ματς με φίλο μου αεκτση κ αθλητη της ερασιτεχνικής αεκ, μου μίλησε για σφαγή του ΠΑΟΚ.
τωρα αν δεν το βλέπουν συνοπαδοί μου η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλα.
2. Αν μας παίξετε έτσι στον επαναληπτικό, θα μπούμε μεσα.
3. Το ματς στη Τούμπα είναι πολύ πολυ επικύνδινο κ το σκορ ρευστο. Δεν υπαρχει φαβορί γιατι δεν υπάρχει περιθώριο λάθους απο μας. αν δεχτούμε γκόλ θα πρέπει να σκοράρουμε δύο γκόλ κάτι που έχουμε να το κάνουμε (αν δεν κάνω λάθος) απο το παιχνίδι με τη Ξάνθη.
4. Κυπελλο για να κλείσουμε "καλα" μια δύσκολη χρονιά και για να σιγουρέψουμε την Ευρώπη-2 ματσακια μεινανε, μπορούμε.