19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
- cristiano4
Re: 19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
Πάρα πολύ καλος!!! Με διαθεση, όρεξη και αρκετο θρασος... το θέμα ειναι πλέον αν θα του ξαναδοθει η ευκαιρια ή θα ξαναπαιξει απο φθινοπωρο. Εδειξε πολυ καλα στοιχεια ,αλλα ενας παικτης θελει παιχνιδια και παιχνιδια μαζεμενα κι οχι ενα καθε τερμηνο και για να βρει τα πατημα και κυριως την σιγουρια και την αυτοπεποιθησή του. Ελπίζω να του δοθουν, αν και για να ειμαι ειλικρινης μαλλον δεν...
Επιτέλους πέρασε αντίπαλο αντί να κουτουλήσει πάνω του.
Έπαιξε σαν ποδοσφαιριστής και όχι σαν παιδάκι σε 5Χ5.
Μπράβο του!!
ΥΓ Δουλειά και πάλι δουλειά για να καταφέρει να καθιερωθεί.(αν και δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος για αυτό)
Έπαιξε σαν ποδοσφαιριστής και όχι σαν παιδάκι σε 5Χ5.
Μπράβο του!!
ΥΓ Δουλειά και πάλι δουλειά για να καταφέρει να καθιερωθεί.(αν και δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος για αυτό)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lord την Πέμ 03 Μαρ 2011, 00:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- papageorgiou
Μπραβο.Πολυ καλος.Ας βελτιωσει λιγο τα τελειωματα του.Ειναι σε καλο δρομο.
Billy keep drippling...
Billy keep drippling...
επαρκης..δεν μπορω να ακουω υπερβολες για ενα εξτρεμ που σε ολο το ματσ δεν εχει καμια τελικη..
Παντως και αυτος και ο Ελ ζαρ δεν διαχειριστηκαν σωστα απο την ομαδα μεχρι τωρα..φταινε και αυτοι ,φταιει και η ομαδα
Παντως και αυτος και ο Ελ ζαρ δεν διαχειριστηκαν σωστα απο την ομαδα μεχρι τωρα..φταινε και αυτοι ,φταιει και η ομαδα
Ειδες ρε μικρε? Δεν ζητησε ο ΠΑΟΚτσης να γινεις μεσι. Θεληση και παθος ζητησε και το εδειξες σημερα εν μερει. Συνεχισε ετσι!
Πολυ καλος...
θελω και αλλες τετοιες εμφανισεις...
Και δουλεια δουλεια δουλεια...
θελω και αλλες τετοιες εμφανισεις...
Και δουλεια δουλεια δουλεια...
+++D.A.A.T. έγραψε: Παντως και αυτος και ο Ελ ζαρ δεν διαχειριστηκαν σωστα απο την ομαδα μεχρι τωρα..φταινε και αυτοι ,φταιει και η ομαδα