19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
- crabsody_in_blue
Re: 19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω κάτι. Ο El Zhar έχει δείξει τίποτα από τον Κουτσιανικούλη; Τα ίδια χάλια είναι. Καμμιά ουσία. Επομένω προτιμώ να δίνω ευκαιρίες σε έναν παίκτη που είναι και Έλληνας και ταλέντο και ξόδεψα μια περιουσία γι αυτόν και είναι δικός μου...
Λοιποοοον, για μια ακομη φορα σου ερχεται η ευκαιρια χωρις να κανεις απολυτως τιποτα για να την αξιζεις. Κι ομως σου ηρθε.
ΑΡΠΑΞΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΟΥΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ. Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑΕΙ ΒΑΣΙΛΗ, ΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝ ΔΕΙΞΕΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ!
ΑΡΠΑΞΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΟΥΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ. Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑΕΙ ΒΑΣΙΛΗ, ΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝ ΔΕΙΞΕΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ!
- nyxteridas
Κακά τα ψέματα Βασιλάκη, άυριο είναι μονόδρομος για σένα κι ελπίζουμε ότι αν τα πας καλά, να μην σε βγάλουν στο ημίχρονο
Αγαπητέ κύριε Κουτσιανικούλη.
Δεν ξέρω αν έχετε καταλάβει πόσο μεγάλη ευκαρία σας παρουσιάζεται σήμερα.
Πραγματικά, ελπίζω να το έχετε καταλάβει.
Θα φανεί στο γήπεδο όπως και να χει πάντως.
Είναι η ευκαιρία σας, που μας είχατε πρήξει τα σκώτια ότι την αξίζετε.
Αν τη σπαταλήσετε και αυτήν περιμένω να έχετε την ευθυξία να φύγετε από την ομάδα το καλοκαίρι και να πάτε σε καμιά τυρο-αελ στη β, αφού απο εκεί κατάγεστε.
Δεν ξέρω αν έχετε καταλάβει πόσο μεγάλη ευκαρία σας παρουσιάζεται σήμερα.
Πραγματικά, ελπίζω να το έχετε καταλάβει.
Θα φανεί στο γήπεδο όπως και να χει πάντως.
Είναι η ευκαιρία σας, που μας είχατε πρήξει τα σκώτια ότι την αξίζετε.
Αν τη σπαταλήσετε και αυτήν περιμένω να έχετε την ευθυξία να φύγετε από την ομάδα το καλοκαίρι και να πάτε σε καμιά τυρο-αελ στη β, αφού απο εκεί κατάγεστε.
Εγώ πιστεύω δε θα παίξει από την αρχή αλλά θα δούμε Τσουκαλά δεξί εξτρέμ μιας και δεν πρόκειται ποτέ να πάρει τέτοιο ρίσκο ο υπεύθυνος της ομάδας σε τέτοιο ματς.
Βασικός ο Κούτσια; Δύσκολα...
Βασικός ο Κούτσια; Δύσκολα...
- Federacion
κουτσια αντι βιερινια
Φτου φτου να μη σε ματιαξω
υγ.κλεισε στοματα-αν μπορείς.
Φτου φτου να μη σε ματιαξω
υγ.κλεισε στοματα-αν μπορείς.
- ΑποστόληςΑ
Θα προτιμούσα El Zhar, έστω και αριστερό, αλλά αφού ο Ιωακείμ δίνει σ' εσένα την ευκαιρία, αξιοποίησέ την! Απόδειξε για μία φορά ότι είσαι αυτός ο παίκτης που γελοιοποιούσε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, πριν λίγα χρόνια.
Ή θα παίξεις καλά, ή ποτέ ξανά.
Ή θα παίξεις καλά, ή ποτέ ξανά.
-
Κουτσια παλικαρε... Επειδη ξερω οτι μας διαβαζεις... Βγες σημερα στο γηπεδο κ δως τα ολα χωρις αγχος με τσαμπουκα... Μπορεις γαμω την coca-cola μου, μπορεις... ΠΑΟΚ εισαι... Μας το χρωστας κ αξιζεις καλων εμφανισεων... Κ στα αλλα παλικαρια καντε μας παλι σημερα περηφανους...
Υ.Γ.: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-1 σημερα. Προβλεψη...
Υ.Γ.: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-1 σημερα. Προβλεψη...
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:

καθε φορα ρε μαγκες που τον βαζει λετε τα καλυτερα αλλα δε ποιανουν δυστυχως................
ελπιζω να μην παιξει γιατι μπαλλια ο σαλπι κ ο μουσλι θα δουν το καλοκαιρι....
απο την αλλη μαζι στις ευχες κ εγω αλλα καποια στιγμη πρεπει να σταματησουμε να ευχομαστε κ να το εχουμε σιγουρο
ακομα και καταλαθος βγαλε ενα μερος της μεταγραφης..πιστευω να συνηδητοποιεις οτι τυχον επικη εμφανιση αλλαζει την καριερα σου..
Κλανει ο πεθαμενος??Θα δουμε..
Κλανει ο πεθαμενος??Θα δουμε..
Λογικά θα είναι το μοτεράκι με τη καλύτερη αναλογία κιλών ανά ίππο στο γήπεδο
- ΑποστόληςΑ
- Federacion
συγνωμη γιτη των εβγαλε ειναι τρελοσ?( ριτορικη ερωτηση η απαντηση ειναι ναι ). μαλλον ειναι η ωρα να βρουμε κανονικο προπονητη, δεν νομιζεται? μπραβο κουτσια συνεχισε ετσι ο καλυτεροσ με διαφορα( δεν νομιζω να διαφονει κανεισ).giapas έγραψε:Λογικά θα είναι το μοτεράκι με τη καλύτερη αναλογία κιλών ανά ίππο στο γήπεδο