Καλά, χαλάρωσε λίγα τα κυβικά σου γιατί θα δακρύσω.gate4mitsos έγραψε:Οντως αδερφε,πολυ σωστα ολα οσα εγραψες απλα με εκνευριζει αφανταστα το οτι σε ενα φορουμ μπορουν να γραφονται αποψεις τυπου "δεν παει αλλο με το ΠΑΟΚ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ γιατι κοιμιζει την κερκιδα","οταν χανει η ομαδα δεν φωναζεις ΜΑΡΟΥΣΙ ΚΑΙ ΚΥΨΕΛΗ" και αλλα πολλα τετοια..
Θεωρεις λαθος τις επιλογες που κανουν οι οργανωτες?Θεωρεις λαθος τις χρονικες στιγμες που ειπαμε το ταδε συνθημα στον ταδε αγωνα?
ΑΝΤΕ ΠΕΣ ΤΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ΚΟΨΕ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ..
Που θα το πω και που θα το γράψω, άδεια δε θα ζητήσω από εσένα. Αν σε εκνευρίζει ή σε χαλάει, μη διαβάζεις. Ένα αυτό.
Δεύτερον. Να σου πω κι εγώ τώρα, σήμερα άυριο μεθαύριο δηλαδής, αφού τυγχάνει να είμαι συντονιστής εδώ, να γράφεις αυτό που εγώ γουστάρω. Άμα γουστάρω να γράφεις για πεταλούδες, να γράφεις για πεταλούδες, κι άμα γουστάρω να γράφεις για μικρά πόνυ, να γράφεις για μικρά πόνυ. Πως τη βλέπεις τη δουλειά?
Κι αυτή η καραμέλα με το πάνε πες το εδώ και πάνε πες το εκεί, έχει λιώσει! Έχει λιώσει προ πολλού, πρώτον γιατί δε σε βάλαμε τροχονόμο στο κεφάλι μας να μας δείχνεις που θα λέμε τί και πότε, και δεύτερον γιατί δεν ξέρεις αν εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος τα λέει εκεί που πρέπει ή όχι.
Και να σε πω.. Και στο δρόμο έτσι κάνεις? Σταματάς όποιον ακούς να κουβεντιάζει για θέματα κερκίδας και του λες επ! κόψε τον πρόλογο στο δρόμο, πάνε εκεί και πες τα?
Πες την άποψή σου, σχολίασε ότι θες να σχολιάσεις, και μην προσπαθείς να χειραγωγήσεις ή να παίξεις τον προστάτη σε κάτι που ούτε το βοηθάς με αυτόν τον τρόπο, αλλά ούτε και το έχει ανάγκη. Ή έχεις μήπως την εντύπωση ότι τα γράφουμε γιατί θέλουμε να γίνουμε βεζύριδες στη θέση του βεζύρη, ή ξέρω'γώ επειδή δε γουστάρουμε τη φάτσα του οργανωτή?
ΥΓ1: Την προστακτική καλό θα είναι να την κρατήσεις για την πάρτη σου!
ΥΓ2: Κοlokotroni, ας μη χρησιμοποιούμε εκφράσεις.