Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
thief

Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Δημοσίευση από thief »

Επειδή και εγώ διάβασα το κείμενο του Moican, αν εξαιρέσουμε την άστοχη τοποθέτηση που εκανε πέρι gay και παρελάσεις (λες και αυτές είναι οι προτεραιότητες ή το Νο1 συζήτηση της πόλης) κατά τα άλλα ποιός ΠΑΟΚΤΣΗΣ μπορεί να διαφωνήσει με την ουσία του κειμένου..;;
Δεν είμαι ψηφοφορος Θεσσαλονίκης αλλά την νίκη του Μπουτάρη την χειροκρότησα, και θέλω να πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλύτερος από τον καταστροφέα Παπαγεωργόπουλο. Αλλά από την στιγμή που είναι αδιάφωρος απέναντι στον ΠΑΟΚ και με όλα αυτά τα εξωφρενικά πράγματα που προηγήθηκαν και συνέβησαν την ημέρα του Κυπέλλου, έ ναι και αυτός ένας ακόμη "εχθρός", εκτός αν επανορθώσει στην συνέχεια με πράξεις και όχι απλά με λόγια. Εγώ προσωπικά κόκκινη κάρτα ακόμη δεν τον βγάζω τον Δήμαρχο. Μία κίτρινη για αρχή νορμάλ είναι. Η προηγούμενη λαίλαπα δεν γιατρεύεται εύκολα αλλά μην μας περνάει και ο γέρος για μ@λ@κες...

ps: Δηλώσεις για το ΠΑΟΚ-γαύρο δεν έκανες που σιχάθηκε όλη η πόλη...στα αθλητικά νέα του Σκόρδα για το μέλλον του ρούλη έκανες όμως. Πρόσεξε η κόκκινη είναι κοντά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Μη μπερδεύεται τα πράγματα.

Ένας δήμαρχος κρίνεται από άλλα πράγματα. Όχι από το αν είναι οπαδός της μίας ή της άλλης ανώνυμης εταιρίας.

Όχι ότι μέχρι στιγμής έχει δείξει έργο. Αλλά ας τον αφήσουμε μπας και... Πρώτος πρώτος κράζω όλα τα κόμματα και τους δημαρχους/βουλευτές/περηφεριάρχες κτλ, αλλά αυτός είναι καινούργιος ακόμα και καλό είναι να περιμένουμε πριν τον κρίνουμε. Και φυσικά με σοβαρά κριτήρια κι όχι με την οπαδική του προτίμηση.

Δηλαδή όποιος δεν είναι ΠΑΟΚ είναι εχθρός του ΠΑΟΚ; Τι να λέμε τώρα...

ΥΓ: Πειραχτήκατε που δεν έκανε δήλωση για την αστυνομία τότε, αλλά κι ο ζορό που έκανε δήλωση πάλι κράξιμο έφαγε...
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

διάβασα τι παίχτηκε. It's ΟΚ, cool.
Προσωπικά "πάω" και τα 2 παιδιά που είναι αγνά ΠΑΟΚτσάκια, τον Moican και τον Teratio.
Δεν είναι κακό οι πολιτικές αντιπαραθέσεις, τουναντίον θάλεγα.
Εγώ εκνευρίζομαι με αυτούς που έχουν την πολιτική για ταμπού.
Φοβάται ο άλλος να πει ποιους συμπαθεί, ψηφίζει κλπ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑΜΠΕΛΑ. μπου χα χα χα!
Σιγά ρε, εδώ μας έχουν κάνει το κλανί τάληρο με το ΔΝΤ, πες τουλάχιστον την άποψή σου ελεύθερα και ωραία.
Είναι το τελευταίο που μας απόμεινε στο μπ@υρδέλο που ζούμε.

ΠΑΟΚ νάσαι και μη φοβάσαι.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Εκεινο που εβαλαν πολλοι σε δευτερη μοιρα ειναι το γεγονος.Και το γεγονος ειναι οτι ο δημαρχος Θεσσαλονικης φανηκε ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ εκεινο το διημερο!
thief

Δημοσίευση από thief »

Όχι φίλε gika κρίνεται ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. 100%. Όχι να είναι "καρνάβαλος" και να λαικίζει χωρίς λόγο, αλλά όταν βλέπει διαμερέρισματα της πόλης να καταλαμβάνονται και να ξεφτιλίζονται από την ΕΛ.ΑΣ. της Αθήνας να παίρνει και θέση.
Αλλά εδώ δεν καταλύθηκε μόνο ένα σημαντικό μέρος της πόλης, όπου ο κόσμος δεν μπορούσε ούτε λεωφορείο να πάρει αλλά ολοκληρο το τμήμα πέριξ του γηπέδου του ΠΑΟΚ και όποιος πλησίαζε ήταν παρείσακτος. Εκτός αν θεωρείς ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι κομμάτι (το απόλυτο για μένα) αυτής της πόλης και συνεπώς τσάμπα μιλάμε.

Και για τον zorro άσε... η γραφικότητα σε όλο το μεγαλείο. Και ο σεβασμός ή η γραφικότητα κερδίζονται σε βάθος χρόνου. Και ο zorro απέδειξε το ποιός είναι.

Αλλά και ο Μπουτάρης κρίνεται. Και η έλλειψη τοποθετήσεων του σε καίρια θέματα της πόλης (ναι και του ΠΑΟΚ μας) εκλαμβάνονται ως αδυναμία ή αδιαφωρία. Και συνεπώς και αυτός κρίνεται.

ps: Κolokotronis είσαι σωστός. :lol:
Το έχω φιλοσοφήσει και δεν απέχω πολύ μαζί σου...χίλιες φορές να πλακώνομαι για πολιτικά, παρά με τα ίδια άτομα για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας. :pano:
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

thief έγραψε: Αλλά και ο Μπουτάρης κρίνεται. Και η έλλειψη τοποθετήσεων του σε καίρια θέματα της πόλης (ναι και του ΠΑΟΚ μας) εκλαμβάνονται ως αδυναμία ή αδιαφωρία. Και συνεπώς και αυτός κρίνεται.
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με τα 1000 σ' αυτό με την σημείωση πως κρίνεται (σε ότι αφορά τα του ΠΑΟΚ) όχι όμως για τις θέσεις του απέναντι στους gay,στους Τούρκους ή στους Εβραίους.....αυτά είναι μιά άλλη κουβέντα,πολύ μεγάλη για να αναλυθεί μέσα από ένα τσιτάτο όπως αυτό που ανέβηκε στην κεντρική που μπλέκει πολλά και ανόμοια πράγματα μεταξύ τους για να καταλήξει σε ένα συμπέρασμα που βολεύει προφανώς αυτόν που το έγραψε.
thief έγραψε: Και για τον zorro άσε... η γραφικότητα σε όλο το μεγαλείο. Και ο σεβασμός ή η γραφικότητα κερδίζονται σε βάθος χρόνου. Και ο zorro απέδειξε το ποιός είναι.
Παρομοίως θα συμφωνήσω και σ' αυτό,όπως και στο ότι κανείς απ' τους υπόλοιπους "άρχοντες" της πόλης και της Β.Ελλάδας δεν έχει ανοίξει ποτέ το στοματάκι του με συνεπή και πειστικό τρόπο για να υποστηρίξει τα δίκια της περιοχής είτε μιλάμε για ποδόσφαιρο είτε γενικώς.
Αλλά θα μου πεις τι περιμένεις απ' τους άλλους,όταν και η δικιά σου αντίδραση σαν ΠΑΟΚ περιορίστηκε στο να μην μείνει κλειστή η μπουτίκ...."κουμάντο στην μπουτίκ κάνουμε εμείς"....κάποτε θα το γράψει η ιστορία αυτό φαντάζομαι.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Και εγώ χεσμένους τους έχω και τους 2, και ψωμιάδη και μπουτάρη. τον ζορό δεν τον πάω ούτε με σφαίρες. αποτελεί ντροπή για την θεσσαλονίκη. τον μπουτάρη του είχα "κάποιες" συμπαθειες αλλά μετά τη παγωνήσια στάση του στον αγώνα κυπέλου με τους απόγονους του στόλου τον έχω τοποθετήσει στην ίδια συνομοταξία με τον ζορό. Στους Πουθενάδες.

Bono πόσο μα πόσο εύστοχη η παρατήρησή σου για την μπουτίκ!!!!
όταν διάβασα την είδηση τρελλάθηκα. Η μέγιστη ξεφτίλα.
Δηλ. η εδαφική μας ακεραιότητα και ανεξαρτησία ως ΠΑΟΚ εξαντλήθηκε στους 4 τοίχους της μπουτίκ!
Τεράστια επιτυχία! Εμπρός να σηκώσουμε το λάβαρο της επανάστασης.

υγ. thief έτσι είναι ;)
thief

Δημοσίευση από thief »

φίλε Bono, καταρχήν για τους gay, Εβραίους ή Τούρκους θεωρώ σωστό να γίνει μετακίνηση τουριστών διότι απλώς αυτό θα ευνοήσει την πόλη σε πολύ μεγάλο βαθμό κυρίως για λόγους οικονομικούς. Όπως και για άλλα θέματα π.χ. λαθρομεταναστών ή κομμουνιστικής επιλογής έχω εκφέρει αντίθετη γνώμη και χαρακτηρίστικα ως ακραίος.

Σε αυτό που λες περί διοίκησης του ΠΑΟΚ, όταν βλέπεις ένα πράγμα 100% εναντίων σου επιλέγεις 2 δρόμους... ή την αντίδρασης ή της απάντησης με έμμεσο τρόπο. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ 3,5 χρόνια έτσι αντδράει, με τον 2ο τρόπο . Απαντάει με τον 2ο τρόπο και είτε δικαιώνεται και είτε τρώει τα μούτρα της. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ. Το ξέρουμε. Εχει επιλέξει τον δρόμο των χαμηλών τόνων.
Kαι εγώ προσωπικά ότι και να κάνει (επειδή την πιστεύω) έχω πάρει την απόφαση να είμαι δίπλα της.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thief την Κυρ 13 Φεβ 2011, 08:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

Kolokotronis_4 έγραψε: Εγώ εκνευρίζομαι με αυτούς που έχουν την πολιτική για ταμπού.
Φοβάται ο άλλος να πει ποιους συμπαθεί, ψηφίζει κλπ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑΜΠΕΛΑ. μπου χα χα χα!
εσυ δεν θα ντρεποσουνα να το πεις αν συμπαθουσες ή ψηφιζες καποιο απο τα κομματα της βουλης? :lol: :lol: :lol: :lol:
Mariano

Περι Ηθους..

Δημοσίευση από Mariano »

Για αλλη μια φορα σημερα διαβασα σε θεμα της αρχικης σελιδας του ΠΑΟΚμανια σε σχολια να βριζονται οι μανες, οι γυναικες (και πιο παλια, οι κορες) καποιων, οποιοι και αν ειναι αυτοι, οτι και αν εχουν κανει. Και ενταξει, αυτοι που τα γραφουν ειναι αυτοι που ειναι και εχουν το μυαλο που εχουν, αλλα ειναι ντροπη οι admin και οι mods να τα αφηνουν εκει και να μην τα διαγραφουν.

Και στο παρελθον εχει ζητηθει απο αλλους να μην αφηνονται τετοιοι χαρακτιρισμοι αλλα μετα λυπης βλεπω οτι αφηνονται. Και μιλαμε για την αρχικη σελιδα την οποια μπορει να δει ο καθενας, εγγεγραμενος και μη στο site, και κατα επεκταση μπορει να στηριχτει και να πει οτι "αυτο ειναι το επιπεδο τους". Προσωπικα ντρεπομαι σαν ΠΑΟΚτζης να φαινονται τετοιου ειδους σχολια και περιμενω απο τους υπευθυνους να παρουν θεση. Αν συνεχιστουν, θελω να με διαγραψετε απο το site και απο το forum και να σβησετε καθε προσωπικο στοιχειο μου.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Στην πρώτη στραβή εδώ είμαστε και θα μιλήσουμε για όλα..
Ας μην προτρέχουμε κι ας μη φαινόμαστε προκατηλειμμένοι..
Το χρησιμοποιούν ως άλλοθι και δεν είναι ώρα για τέτοια ατοπήματα!
yiannisPAOKitalia

Re: Περι Ηθους..

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Mariano έγραψε:Για αλλη μια φορα σημερα διαβασα σε θεμα της αρχικης σελιδας του ΠΑΟΚμανια σε σχολια να βριζονται οι μανες, οι γυναικες (και πιο παλια, οι κορες) καποιων, οποιοι και αν ειναι αυτοι, οτι και αν εχουν κανει. Και ενταξει, αυτοι που τα γραφουν ειναι αυτοι που ειναι και εχουν το μυαλο που εχουν, αλλα ειναι ντροπη οι admin και οι mods να τα αφηνουν εκει και να μην τα διαγραφουν.

Και στο παρελθον εχει ζητηθει απο αλλους να μην αφηνονται τετοιοι χαρακτιρισμοι αλλα μετα λυπης βλεπω οτι αφηνονται. Και μιλαμε για την αρχικη σελιδα την οποια μπορει να δει ο καθενας, εγγεγραμενος και μη στο site, και κατα επεκταση μπορει να στηριχτει και να πει οτι "αυτο ειναι το επιπεδο τους". Προσωπικα ντρεπομαι σαν ΠΑΟΚτζης να φαινονται τετοιου ειδους σχολια και περιμενω απο τους υπευθυνους να παρουν θεση. Αν συνεχιστουν, θελω να με διαγραψετε απο το site και απο το forum και να σβησετε καθε προσωπικο στοιχειο μου.
Κατ'αρχήν, συγχωνεύτηκε το topic που δημιούργησες με το ήδη υπάρχον.

Στο δια ταύτα, ούτε εμένα μου αρέσει να διαβάζω τη λέξη ΠΑΟΚτζής, αλλά δεν το κάνω θέμα..

Αν συνεχιστούν, δε θα σε διαγράψουμε γιατί δεν είμαστε κανένα πολιτικό κόμμα να σε διαγράψουμε από τα μητρώα του. Προσωπικά στοιχεία σου, δεν έχουμε, ούτε και μας ενδιαφέρει να έχουμε. Μπορείς απλά να μη συνδέεσε.

Αυτά, τουλάχιστον όσον αφορά στο forum.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, αλλά για την ουσία της παρατήρησης τίποτα!!
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Όχι! Όχι κολοκυθόπιτα.. Περί ορέξεως, τζιτζίκια γιαχνί! Που ακριβώς κολλάει όμως η συγκεκριμένη παροιμία..?

Εγώ στα χωράφια αλλωνών δε μπαίνω, free. Στο forum είμαι συντονιστής, εκεί περιορίζομαι να απαντήσω, και το διευκρίνησα. Για την αρχική, θα απαντήσουν οι καθήδην αρμόδιοι.

Πάντως, εσύ που γράφεις άρθρα για την αρχική, περισσότερο ενδιαφερόμενος θα έπρεπε να είσαι και να πεις κάτι παραπάνω πέρα από το να σχολιάσεις αυτό που έγραψα, αλλά κάνεις το παγώνι.

Και παγώνι να τρώει κολοκυθόπιτα, πρώτη φορά μου τυχαίνει!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Εγώ το μόνο που κάνω σαν αρθρογράφος είναι να κάθομαι και να παρακολουθώ τη ροή της συζήτησης στα δικά μου κείμενα.. Ουτε στην κεντρική έχω αρμοδιότητες, ούτε πουθενά.. Νωρίτερα απλά θα μπορούσες να ενημερώσεις ότι θα διαβιβαστεί αυτό που (πολύ ορθά) είπε ο αδερφός πιο πάνω από το να απαντήσεις όπως λέμε, περί ανέμων και υδάτων..

Δεν το συνεχίζω και κλείνω εδώ την επισήμανση μου!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”