Πανιώνιος - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Πανιώνιος - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 Σχόλια & παραλειπόμενα
Αφού δεν μπορώ να ακολουθήσω εσένα το σαΐνι τι να κάνω....
Αν πάντως μου λες τι προτιμώ διάκριση στην Ευρώπη και αποκλεισμούς τυπου Φενέρ και Διναμό με μείωση μίας διαφοράς ΣΤΗΜΕΝΗΣ 100%, προτιμώ το πρώτο. Προτιμώ να εξαντλήσω το πρώτο και να γράψω Ιστορία παρά να δώσω βάση να μειωσω μία διαφορά 20-15 βαθμούς σε 10 ή 8 βαθμούς.
Αν πάντως μου λες τι προτιμώ διάκριση στην Ευρώπη και αποκλεισμούς τυπου Φενέρ και Διναμό με μείωση μίας διαφοράς ΣΤΗΜΕΝΗΣ 100%, προτιμώ το πρώτο. Προτιμώ να εξαντλήσω το πρώτο και να γράψω Ιστορία παρά να δώσω βάση να μειωσω μία διαφορά 20-15 βαθμούς σε 10 ή 8 βαθμούς.
Τι θες ρε μεγάλε ακριβώς?
Γνώμη μου είναι και τη μιά τη χαρακτηρίζεις αρρώστια και μετά μας λες "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα".
Αμα δεν σ' αρέσει ξυδάκι....άιντε που θα σε βάλουμε και νταβατζή της γνώμης μας.
Και οι χαρακτηρισμοί σου επιστρέφονται στο ακέραιο.
Γνώμη μου είναι και τη μιά τη χαρακτηρίζεις αρρώστια και μετά μας λες "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα".
Αμα δεν σ' αρέσει ξυδάκι....άιντε που θα σε βάλουμε και νταβατζή της γνώμης μας.
Και οι χαρακτηρισμοί σου επιστρέφονται στο ακέραιο.
Φίλε δεν κατάλαβα..;;
Γράφεις κάτι και σου απαντάω, όπως γίνεται κατά κόρον εδώ μεσα.
Και για να μην το συνεχίσω γράφω ακριβώς "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα" σαν να λέω ο καθένας ότι προτιμάει. Και μετά με βγάζεις αργόστροφο...Ποιός στην τελική χαρακτηρίζει..;;
Γράφεις κάτι και σου απαντάω, όπως γίνεται κατά κόρον εδώ μεσα.
Και για να μην το συνεχίσω γράφω ακριβώς "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα" σαν να λέω ο καθένας ότι προτιμάει. Και μετά με βγάζεις αργόστροφο...Ποιός στην τελική χαρακτηρίζει..;;
Βέβαια με το να βρίσκουμε δικαιολογίες στο "Ευρωπαικό όνειρο" και να αντιμετωπίζονται χαλαρά εμφανίσεις σαν τη σημερινή κινδυνεύουμε να αποκλείσουμε τους ρώσους αλλά την επόμενη χρονιά να βλέπουμε τα μεσοβδόμαδα παιχνίδια από το καναπέ.
Η ομάδα πρέπει να σοβαρευτεί στο πρωτάθλημα άμεσα και να σταματίσει να βαυκαλίζεται με την ευρωπαική πορεία, το κύπελλο και την επικείμενη αντεπίθεση στα play-off.
Η ομάδα πρέπει να σοβαρευτεί στο πρωτάθλημα άμεσα και να σταματίσει να βαυκαλίζεται με την ευρωπαική πορεία, το κύπελλο και την επικείμενη αντεπίθεση στα play-off.
μην τρελενεστε ρε μαγκες ........ ειπαμε πρωταθλημα δεν παιρνουμε αυτο το ξες για τα επομενα 2-3 χρονια.
πλει οφφ ειναι ολα τα λεφτα εκει πρεπει να τραβιξει η ομαδα.
ΣΤΟΧΟΣ - Κυπελλο... αν δεν το φερουν θα κραξω πολυ.. για μενα βασικος στοχος.
Αν τωρα μπορεσουμε να κανουμε και τιποτα με την τσσκ καλος αν οχι δεν πειραζει συνεχιζουμε.
Τα παντα ειναι στιμενα και δωσμενα στους αλλους μην τρελενεστε.
πλει οφφ ειναι ολα τα λεφτα εκει πρεπει να τραβιξει η ομαδα.
ΣΤΟΧΟΣ - Κυπελλο... αν δεν το φερουν θα κραξω πολυ.. για μενα βασικος στοχος.
Αν τωρα μπορεσουμε να κανουμε και τιποτα με την τσσκ καλος αν οχι δεν πειραζει συνεχιζουμε.
Τα παντα ειναι στιμενα και δωσμενα στους αλλους μην τρελενεστε.
Δεν έχεις καν καταλάβει ποιό το νόημα όσων έγραψα και βαριέμαι και να εξηγώ.
Λοιπόν γνώμη σου και γνώμη μου και άσε τους χαρακτηρισμούς γιατί είναι πολύ εύκολο για τον καθένα να το κάνει.
Είναι οξύμωρο την αρρώστεια να την βαφτίζεις αργότερα "κολοκυθόπιτα".
Λοιπόν γνώμη σου και γνώμη μου και άσε τους χαρακτηρισμούς γιατί είναι πολύ εύκολο για τον καθένα να το κάνει.
Φίλε ΚΑΝΕΝΑΣ δεν βρίσκει δικαιολογίες για την σημερινή εμφάνιση. Αν διαβάσεις το πρώτο μου ποστ (σελ.7) θα δεις ότι πουθενά δεν κάνω αναφορά για το παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης.riegel έγραψε:Βέβαια με το να βρίσκουμε δικαιολογίες στο "Ευρωπαικό όνειρο" και να αντιμετωπίζονται χαλαρά εμφανίσεις σαν τη σημερινή κινδυνεύουμε να αποκλείσουμε τους ρώσους αλλά την επόμενη χρονιά να βλέπουμε τα μεσοβδόμαδα παιχνίδια από το καναπέ.
Ναι φίλε έτσι το χαρακτήρισα στην αρχή. Και αφού είδα ότι επιμένεις δεν θέλησα απλά να το συνεχίσω, και έγραψα μεταφορικά ο καθένας ότι προτιμάει.Bono έγραψε:Δεν έχεις καν καταλάβει ποιό το νόημα όσων έγραψα και βαριέμαι και να εξηγώ.
Το Κύπελλο δεν είναι μόνο στόχος, αν πάρουμε το Κύπελλο, τα play off για μας θα έχουν χαρακτήρα φιλικών παιχνιδιών. Η θέση η καλή για το UEFA θα έχει επιτευχθεί, και θα πάρουν χρόνο νέα εκκολαπτόμενα παικτάκια.
Με κάλυψε απόλυτα ο hans peter,εκτός του σημείου ότι βαυκαλίζεται κάποιος στην ομάδα σήμερα με τα play-off.riegel έγραψε:κινδυνεύουμε να αποκλείσουμε τους ρώσους αλλά την επόμενη χρονιά να βλέπουμε τα μεσοβδόμαδα παιχνίδια από το καναπέ.
Mε τα άλλα δύο είμαι σίγουρος.
τι προκριματικά CL και λοιπές παπαριές..... που να τραβιέσαι σε amsterdam arena ιούλιο μηνα...zoomgr έγραψε: αν πάρουμε το Κύπελλο, τα play off για μας θα έχουν χαρακτήρα φιλικών παιχνιδιών. Η θέση η καλή για το UEFA θα έχει επιτευχθεί, και θα πάρουν χρόνο νέα εκκολαπτόμενα παικτάκια.
[youtube]V9NsiQ574DM[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Σάβ 12 Φεβ 2011, 22:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για μένα πληρώνουμε και θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε τα καλοκαιρινά λάθη σχεδιασμού και δεν αναφέρομαι μόνο στο προπονητιλίκι.
Δεν γίνεται να ξεκινάς τη χρονιά με 3 διοργανώσεις και 5 απ'τους 11 βασικούς να είναι άνω των 33 ετών,απλά δε γίνεται,όσο χαμηλής ποιότητας και να είναι το πρωτάθλημα.
Το άλλο πρόβλημα είναι η επιμονή σε ορισμένους,δηλαδή βρε Μάκη μου τόσο αναντικατάστατος είναι ο φετινός Ιβιτς?Τόσο πια?τι ακριβώς προσφέρει που δεν μπορεί να το κάνει ο Αριας η ο Τσουκαλάς?Ακόμα και ο Μπαλάφας να μπει το αποκλείω να είναι χειρότερος απ'τον φετινό Ιβιτς..Αμ ο άλλος ο Λινο?Και δεν τα βάζω με αυτούς τους δυο,έχω πειστεί πλεον ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να κάνουν κάτι παραπάνω στην ηλικία τους.
Γενικότερα μη τρελαίνεστε,και πέρσυ πρόπερσυ που κάναμε πρωταθλητισμό εκεί που είχαμε 25 βαθμούς διαφορά απ'τον ρούλη ξαφνικά στα πλει οφ είχαμε 1..οπότε ετσι και μπούμε άνετα στα πλει οφ όλα θα παιχτούν εκεί και οι νίκες/ήττες του πρωταθλήματος είναι καθαρά θέμα πρεστιζ.
Να μπούμε άνετα στα πλει οφ όμως ε?Άντε ξυπνάτε
Δεν γίνεται να ξεκινάς τη χρονιά με 3 διοργανώσεις και 5 απ'τους 11 βασικούς να είναι άνω των 33 ετών,απλά δε γίνεται,όσο χαμηλής ποιότητας και να είναι το πρωτάθλημα.
Το άλλο πρόβλημα είναι η επιμονή σε ορισμένους,δηλαδή βρε Μάκη μου τόσο αναντικατάστατος είναι ο φετινός Ιβιτς?Τόσο πια?τι ακριβώς προσφέρει που δεν μπορεί να το κάνει ο Αριας η ο Τσουκαλάς?Ακόμα και ο Μπαλάφας να μπει το αποκλείω να είναι χειρότερος απ'τον φετινό Ιβιτς..Αμ ο άλλος ο Λινο?Και δεν τα βάζω με αυτούς τους δυο,έχω πειστεί πλεον ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να κάνουν κάτι παραπάνω στην ηλικία τους.
Γενικότερα μη τρελαίνεστε,και πέρσυ πρόπερσυ που κάναμε πρωταθλητισμό εκεί που είχαμε 25 βαθμούς διαφορά απ'τον ρούλη ξαφνικά στα πλει οφ είχαμε 1..οπότε ετσι και μπούμε άνετα στα πλει οφ όλα θα παιχτούν εκεί και οι νίκες/ήττες του πρωταθλήματος είναι καθαρά θέμα πρεστιζ.
Να μπούμε άνετα στα πλει οφ όμως ε?Άντε ξυπνάτε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xristos14 την Σάβ 12 Φεβ 2011, 23:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φίλε zoomgr, καταρχήν η κατακτηση του Κύπελλο δεν ειναι καθόλου εύκολος στόχος για να το βάζουμε ως επιχείρημα. Τον ΠΑΟΚ να τον "φοβάσαι" στα υποτιθέμενα πιο εύκολα ματς και εκεί που έχει την ταμπέλα του φαβορί. Και η κατάκτηση του Κυπέλλου απλώς οδηγεί ότι θα παίξεις κατευθείαν τον Αυγουστο στο Europa League και τίποτα άλλο. Δεν υπάρχουν φιλικοί αγώνες στα play-off απλώς θα παίξουμε με άλλον αέρα αν κατακτήσουμε τον πολύ δύσκολο αυτόν στόχο.zoomgr έγραψε:Το Κύπελλο δεν είναι μόνο στόχος, αν πάρουμε το Κύπελλο, τα play off για μας θα έχουν χαρακτήρα φιλικών παιχνιδιών. Η θέση η καλή για το UEFA θα έχει επιτευχθεί, και θα πάρουν χρόνο νέα εκκολαπτόμενα παικτάκια.
Δε πήγαινε προσωπικά σε εσένα αυτό που έγραψα αλλά γενικά στη νοοτροπία του "ντάξει μωρέ δε χάθηκε ο κόσμος που είμαστε 20 βαθμούς πίσω στο πρωτάθλημα έχουμε στόχο το κύπελλο και την Ευρώπη".thief έγραψε: Φίλε ΚΑΝΕΝΑΣ δεν βρίσκει δικαιολογίες για την σημερινή εμφάνιση. Αν διαβάσεις το πρώτο μου ποστ (σελ.7) θα δεις ότι πουθενά δεν κάνω αναφορά για το παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης.
Μια νοοτροπία που έχουν αρκετοί φίλαθλοι αλλά και αρκετοί παίκτες απ'ότι φαίνεται!
Ρε μαγκες...το θεμα μας ειναι αν θα μας αφησουν να παρουμε πρωταθλημα; Εννοειται πως οχι!
Το θεμα ειναι οτι μερικες φορες δεν αρκει να κατηγορεις τα αυτονοητα για να δικαιολογηθεις. Και το να γινεται κουβεντα σημερα για το οτι δεν μας αφηνουν μονο σαν υπεκφυγη το βλεπω!
Ο ΠΑΟΚ φετος δεν πειθει (ειδικα) εκτος εδρας...μεταμορφωνεται σε μια ομαδα που θυμιζει αλλες εποχες! Ας μην κρυβομαστε!
Τα τελευταια 2 χρονια Σαντος σε 26 εκτος εδρας αγωνες στο πρωταθλημα με τις ομαδες πλην ΠΟΚ "εχασες" ολους κι ολους 2!!!
Θυμαστε μαλιστα ποιους? Τους 2 τελευταιους!!!!!! Με το σκουλικι ελεω Σπαναθα και μεσα στη λαρισα στο 93' οταν σε ειχε παρει απο κατω η απωλεια του πρωταθληματος κ ετοιμαζοσουν για πλευ-οφ! Μεχρι τοτε μετρουσες 24 συνεχομενα ματς χωρις ηττα εκτος!! Απιστευτο σερι!
Στα αντιστοιχα μαλιστα 26 εντος εδρας ματς δεν εχασες ουτε ενα!!
Παμε στη φετεινη χρονια...
στα 8 αντιστοιχα φετεινα εντος εδρας ματς εχεις ηδη 2 ηττες (Αρη και Ατρομητο)!
στα δε εκτος εδρας εχεις σε 10 ματς 3 ηττες (Ξανθη-Κερκυρα-Πανιωνιο)
Επομενως τα 50 συνεχομενα ματς αηττητος εντος και εκτος με μικρομεσσαιους(+τοπικα ντερμπυ) εγιναν φετος 5 ηττες ηδη στα 18!! Η διαφορα ειναι ορατη και φυσικα για αυτο δεν φταιει κανενα κατεστημενο!
παμε και στη βαθμολογια: την 22η αγωνιστικη περσυ ο ΠΑΟΚ ειχε 47 βαθμους (και ακολουθησαν και 3 συνεχομενες νικες μαλιστα μετα απο αυτο που μας εφεραν στους 56).
φετος ειμαστε στους 34, 13 ολοκληρους βαθμους πισω που ισως να αυξηθουν στη συνεχεια!
Αν λοιπον περσυ φτασαμε τους 62 βαθμους στο τελος, φετος ειναι ορατο το ενδεχομενο να μεινουμε κατω απο τους 50!!!! Ισως και αρκετα κατω!!!!
Πρεπει να ειμαι ευχαριστημενος λοιπον με μια συγκομιδη 45-46 βαθμων, αντιστοιχη του Αρη που τον εβγαλε περσυ 5ο;
Η πρεπει να ειμαι ευχαριστημενος με την εισοδο στα πλευ-οφ με διαφορα 20 βαθμων απο το δευτερο; Ξεχαστε το το πουλακι μετα και τα σεντονια!
Για τον φιλο που θελησε να βαλει στοιχημα οτι θα μπουμε πλευ-οφ...η υπερβολη μου (οτι μπορει να μεινουμε απ'εξω) ηταν με βαση τα παραπανω! Και φυσικα ειμαστε τεραστιο φαβορι να μπουμε πλευ-οφ αλλα αυτο μονο επειδη οι αντιπαλοι μας ειναι η καβαλα ο εργοτελης ο αρης και ο ολυμπιακος βολου απο τους οποιους θα πρεπει να σε περασουν 2 για να μεινεις εκτος! Ακομα κι ετσι ομως με βαση το ιδιαιτερα επιβαρυμενο προγραμμα που ακολουθει σε ευρωπη-κυπελο τον επομενο 1,5 μηνα με αντιμετωπιση των αγωνων οπως σημερα η οπως χαριλαου μονο 100% σιγουρος δε νιωθω! Ακομα και 1% να υπαρχει να μεινω 6ος ειναι αρκετο να εκνευριζομαι οταν θυμαμαι που ειμουν περσυ τετοιο καιρο.
Ο ΠΑΟΚ πρεπει να ξαναβρει το μεταλο που τον εκανε να αισθανεται οτι τετοια ματς ηταν σχεδον δικα του με το που πατουσε χορταρι! Αυτο φετος χαθηκε...
φταιει η αλλαγη προπονητων; φταιει οτι κανεις τους και ολοι τους δεν το "ειχαν"; φταινε οι παιχτες που χουν το μυαλο σε μεμονωμενα ματς;
Δεν ξερω.....αυτο ομως πρεπει να αλλαξει το συντομοτερο, γιατι ειναι κριμα να γκρεμιζεις την εικονα της σοβαρης και μεγαλης ομαδας που εχτιζες υπομονετικα 2 χρονια!
Το θεμα ειναι οτι μερικες φορες δεν αρκει να κατηγορεις τα αυτονοητα για να δικαιολογηθεις. Και το να γινεται κουβεντα σημερα για το οτι δεν μας αφηνουν μονο σαν υπεκφυγη το βλεπω!
Ο ΠΑΟΚ φετος δεν πειθει (ειδικα) εκτος εδρας...μεταμορφωνεται σε μια ομαδα που θυμιζει αλλες εποχες! Ας μην κρυβομαστε!
Τα τελευταια 2 χρονια Σαντος σε 26 εκτος εδρας αγωνες στο πρωταθλημα με τις ομαδες πλην ΠΟΚ "εχασες" ολους κι ολους 2!!!
Θυμαστε μαλιστα ποιους? Τους 2 τελευταιους!!!!!! Με το σκουλικι ελεω Σπαναθα και μεσα στη λαρισα στο 93' οταν σε ειχε παρει απο κατω η απωλεια του πρωταθληματος κ ετοιμαζοσουν για πλευ-οφ! Μεχρι τοτε μετρουσες 24 συνεχομενα ματς χωρις ηττα εκτος!! Απιστευτο σερι!
Στα αντιστοιχα μαλιστα 26 εντος εδρας ματς δεν εχασες ουτε ενα!!
Παμε στη φετεινη χρονια...
στα 8 αντιστοιχα φετεινα εντος εδρας ματς εχεις ηδη 2 ηττες (Αρη και Ατρομητο)!
στα δε εκτος εδρας εχεις σε 10 ματς 3 ηττες (Ξανθη-Κερκυρα-Πανιωνιο)
Επομενως τα 50 συνεχομενα ματς αηττητος εντος και εκτος με μικρομεσσαιους(+τοπικα ντερμπυ) εγιναν φετος 5 ηττες ηδη στα 18!! Η διαφορα ειναι ορατη και φυσικα για αυτο δεν φταιει κανενα κατεστημενο!
παμε και στη βαθμολογια: την 22η αγωνιστικη περσυ ο ΠΑΟΚ ειχε 47 βαθμους (και ακολουθησαν και 3 συνεχομενες νικες μαλιστα μετα απο αυτο που μας εφεραν στους 56).
φετος ειμαστε στους 34, 13 ολοκληρους βαθμους πισω που ισως να αυξηθουν στη συνεχεια!
Αν λοιπον περσυ φτασαμε τους 62 βαθμους στο τελος, φετος ειναι ορατο το ενδεχομενο να μεινουμε κατω απο τους 50!!!! Ισως και αρκετα κατω!!!!
Πρεπει να ειμαι ευχαριστημενος λοιπον με μια συγκομιδη 45-46 βαθμων, αντιστοιχη του Αρη που τον εβγαλε περσυ 5ο;
Η πρεπει να ειμαι ευχαριστημενος με την εισοδο στα πλευ-οφ με διαφορα 20 βαθμων απο το δευτερο; Ξεχαστε το το πουλακι μετα και τα σεντονια!
Για τον φιλο που θελησε να βαλει στοιχημα οτι θα μπουμε πλευ-οφ...η υπερβολη μου (οτι μπορει να μεινουμε απ'εξω) ηταν με βαση τα παραπανω! Και φυσικα ειμαστε τεραστιο φαβορι να μπουμε πλευ-οφ αλλα αυτο μονο επειδη οι αντιπαλοι μας ειναι η καβαλα ο εργοτελης ο αρης και ο ολυμπιακος βολου απο τους οποιους θα πρεπει να σε περασουν 2 για να μεινεις εκτος! Ακομα κι ετσι ομως με βαση το ιδιαιτερα επιβαρυμενο προγραμμα που ακολουθει σε ευρωπη-κυπελο τον επομενο 1,5 μηνα με αντιμετωπιση των αγωνων οπως σημερα η οπως χαριλαου μονο 100% σιγουρος δε νιωθω! Ακομα και 1% να υπαρχει να μεινω 6ος ειναι αρκετο να εκνευριζομαι οταν θυμαμαι που ειμουν περσυ τετοιο καιρο.
Ο ΠΑΟΚ πρεπει να ξαναβρει το μεταλο που τον εκανε να αισθανεται οτι τετοια ματς ηταν σχεδον δικα του με το που πατουσε χορταρι! Αυτο φετος χαθηκε...
φταιει η αλλαγη προπονητων; φταιει οτι κανεις τους και ολοι τους δεν το "ειχαν"; φταινε οι παιχτες που χουν το μυαλο σε μεμονωμενα ματς;
Δεν ξερω.....αυτο ομως πρεπει να αλλαξει το συντομοτερο, γιατι ειναι κριμα να γκρεμιζεις την εικονα της σοβαρης και μεγαλης ομαδας που εχτιζες υπομονετικα 2 χρονια!