Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
κριμα ....δυστυχως η ευρωπη δεν ειναι δικαιολογια γιατι στην ευρωπη το ταξιδι εχει τελειωσει και οποιος νομιζει οτι εχουμε πολλες ελπιδες κοντρα στην cska τοτε ενταξει μαλλον δεν νιωθει απο τοπι
Μην ακουσω οτι ηθελαν να κρατησουν δυναμεις απο κανεναν... ΑΝΤΕ ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕ ΠΑΡΤΑΛΟΙ...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! ΒΑΡΙΑ ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛ@!
ολα χαλια σημερα.ολοι αδιαφοροι για τη νικη απλα με καποια αχρειαστα νευρα.απο τις χειροτερες εμφανισεις που εχω δει σχεδον επιπεδου β εθνικης.απ οτι φαινεται επιλεγουμε σε ποια ματς θα κατεβουμε να παιξουμε και σε ποια απλα θα εχουμε την τυπικη παρουσια
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ....ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΑΤΣ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ...1000 ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ...Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ???ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ....ΑΝΑΣΤΗΣΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ...ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ....
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΕΥΡΩΠΗ
μαλεζα μάλλον το καλοκαιράκι καλο ειναι να ψάξεις ομάδα αγοράκι μου,η ομάδα φαινεται οτι διαλεγει παιχνιδια οταν χάνουμε ξαφνικά τοτε πιεζουμε μλκιες ετσι δεν κάνουμε τπτ φέτος μην έχουμε αυταπάτες για 2η θέση,αν μπορεσουμε να παλεψουμε την κουλα και να πάρουμε το κυπελλο,ολοι σημερα ηταν για τον πουτ@@
ελεοςς ντροπη ξενερωμα πριν το ευρωπαικο εχω παρει εισητηρια αλλα εχω ξενερωσει τοσο πολυ που...απιστευτο μονο για τον ολυμπιακο ειμαστε ξεφτιλα ξεφτιλα ξεφτιλα ξεφτιλα αν ειναι δυνατον οι πριμαντονες δρομο ολοι τα νευρα μου
ΕΛΕΟΣ ημαρτον ρε πουστη μου. κι αυτο που με τρελενει περισσοτερο ειναι οτι ματς που ολοι οι παιχτες μας ξυνουν το ριπαπα τους το χανουμε στο τελος απο μαλακια. σε τετοια ματς φαινεται ολοκαθαρα η απουσια σαντος. υγ. ρε μαλεζα αγορι μου, σε παρακαλω ρε, θες να λεγεσαι και διεθνης.
Το σημερινο ηταν ενα παραδειγμα παιχνιδιου που με κανει ακομα να εχω επιφυλαξεις για την καταλληλοτητα του Χαβου.Η ομαδα ολη τη χρονια εχει κανει καλα παιχνιδια μονο σε ευρωπη και σε ελληνικα ντερμπι, παιχνιδια με υψηλο κινητρο οπου η καλη αποδοση ειναι πιο πολυ θεμα διαθεσης παικτων παρα προπονητικου στησιματος.Σε ολα τα υπολοιπα οι εμφανισεις ειναι απο μετριες εως τραγικες και τα οποια επαναλαμβανομενα πειραματα οπως του λινο στα χαφ η κατι απιθανα 4-4-2 εχουν αρχισει να κουραζουν.Απο την αλλη υπαρχουν και προφανη κενα σε σημαντικες θεσεις οπως αυτη του επιτελικου (τραγικος ιβιτς) αλλα και του επιθετικου κολωνα οπου οσο ταλεντο και αν εχει στο τελειωμα ο αθανασιαδης σε οποιαδηποτε αλλη συμμετοχη του ειναι γατακι.Οι διοικουντες εχουν πολυ δυσκολη δουλεια ενοψει καλοκαιριου και πρεπει να λαβουν σημαντικες και καθοριστικες αποφασεις.