joshua διαφωνώ σχεδόν σε όλα. επιγραμματικά για να μη κουράζουμε κιόλας,joshua έγραψε:Σε πολλα απο αυτα που ηθελα να πω με καλυψε ο allright justin αλλα ας πω και εγω την @$@#% μου.Κανεις δεν κατηγορησε τον Χαβο οτι εχασε το παιχνιδι απλα καποιοι φιλοι μεταξυ των οποιων και εγω επισημαναμε καποια λαθη τα οποια περισσοτερο και απο δικα του ειναι καποιες εμμονες-καταλοιπα της εποχης Σαντος.Ενα απο αυτα θελει τον ΠΑΟΚ ειδικα στα παιχνιδια με τους 3 εκτος του επιβεβλημμενου φορτωματος στον αξονα να χαραμιζει και την μια θεση στα πλαγια χαφ με εναν παικτη με αμυντικοκεγενη χαρακτηριστικα ειτε αυτον τον λενε Σορλεν ειτε φωτακη ειτε τσουκαλα ειτε εσχατως και Εττο γεγονος που δεν νομιζω οτι δικαιολογειται απο την οποια διαφορα δυναμηκοτητας με τις συγκεκριμενες ομαδες.Το δευτερο που για μενα ειναι και ο δευτερος πιο σημαντικος λογος της χτεσινης ηττας μετα την δεδομενη αστοχια ειναι το οτι ο ΠΑΟΚ δεν εχει δουλευτει για να παιζει ποδοσφαιρο πρωτοβουλιας.Χτες περισσοτερο και απο τις κλασικες ευκαιριες που χασαμε ειχαμε ενα τεραστιο αριθμο φασεων που μυριζαν γκολ αλλα δεν ειχαν ευτυχη καταληξη γιατι η ομαδα πασχει απο επιθετικους αυτοματισμους.Οσο καλα δουλεμενη ειναι η ομαδα για να παγωνει τον ρυθμο να εφαρμοζει ενα συνεχες passing game μεταξυ αμηνας και αντιπαλης περιοχης τοσο αδουλευτη ειναι στο να δημιουργει φασεις μεσα σε αυτη,γι'αυτο και συνηθως δεν μπορουμε να ανταπεξελθουμε σε παιχνιδια που στραβωνουν στο ξεκινημα τους και πρεπει να αντιμετωπισουμε μετα οργανωμενη αμηνα.Οπως εγραψε και ο Οli δεν αποτελει αντιδοτο στην επιθετικη δυστοκια το φορτωμα με επιθετικους αλλα η σωστη λειτουργια της μεσαιας γραμμης.Πανω απο 100 πασες,νομιζω καπου στα 40 γεμισματα αλλα οι πραγματικα κλασσικες ευκαιριες δεν πρεπει να ηταν πανω απο 4-5 οι οποιες ειναι συνηθως αρκετες οταν δεν ειμαστε πισω στο σκορ και κυνηγαμε το 1 γκολ.Αυτη η κατασταση ειναι που γενναει και το ερωτημα για το κατα ποσο μπορει ο Χαβος να προσδωσει στην ομαδα τα χαρακτηριστικα που της λειπουν.
Υ.Γ1 Ποσο κακος παικτης μπορει να ειναι και ποσο χειροτερος ηταν στα παιχνιδια που επαιξε σε σχεση με αλλους που δεν εχουν σταματησει στιγμη να παιρνουν ευκαιριες, ο Ελζαρ?
Υ.Γ2 Οχι Oli για ονομα του θεου,οχι αλλο 8ρι.Αν δεν μπορουν να βρουν εναν στοιχειωδη επιτελικο χαφ 1000000 φορες να βρουν απλα καποιον επιθετικο που να εχει καλη τεχνικη καταρτηση για να παιζει μπροστα απο τα 2 αμυντικα χαφ.Δεν θελω αλλους διπλοθεσιτες.Καθε παικτης για την θεση του.
1)νομίζω η ομάδα santos πια μας έχει τελειώσει, δε βλέπω ούτε κατάλοιπα ούτε τίποτε.βλέπω ομάδα μάκης χάβος
2) για μένα ούτε ο φωτάκης ούτε ο sorlin, ούτε ο τσουκαλάς είναι αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές. το ότι έχουν διάθεση να αμύνονται δε σημαίνει τίποτε. κεντρικά half είναι και οι τρεις που μπορούν να παίξουν στα πλαγια (οι δυο πρώτοι σίγουρα) και κάνουν και τις δυο δουλειές (και άμυνα και επίθεση). πάντως να επιτεθούν ξέρουν το πως (ξέρω βγάζεις σπυριά στο όνομα φωτάκης αλλα εντάξει δεν είμαστε όλοι έτσι).
3)χτες η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να παίξει και ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. δηλαδή οι φάσεις δεν βγαίναν από μονες τους η από τύχη, κάτι γινόταν πιο πριν για να βγούν οι φάσεις. 4-5 κλασικές (στις οποιες μέσα βάζουμε 1 δοκάρι, ένα ακυρωθέν goal, δυο εξεπαφής άουτ) με αντίπαλο έστω και αυτόν το ΠΑΟ δε βγαίνουν έτσι εύκολα.
χτες η ομάδα δεν έπαιξε μονο ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. ήταν κάτι ακόμα καλύτερο. εκμηδένισε και τον αντίπαλο του πνίγοντας στο κέντρο παίκτες όπως οι λέτο-ζιλμπέρτο-νίνης-κατσουράνης. και μην ξεχνάμε ότι αυτό το παιχνίδι για το ΠΑΟ ήταν τελικός. αν έχανε bye bye πρωτάθλημα. δηλαδή ενδιαφερόταν ως εκεί που δε πάει.
για τον el ζάρ, όταν ο χάβος για να χρησιμοποιήσει τον el ζάρ πάει και μιλάει πρώτα στους αρχηγούς τις ομάδας τότε φαίνεται ότι το κλίμα γιαυτον δεν είναι και το καλύτερο μέσα στην ομάδα, χωρίς να είμαι σίγουρος τι είναι το σωστό