11. Justin Gray

Trikaliotis

Re: 11. Justin Gray

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Άστα να πάνε ρε συ Πάλοκ. Θυμάστε εκείνο το αστειάκι που είχα κάνει με το ψεύτικο δημοσίευμα που έγραψα από το μυαλό μου, σχετικά με την "Προσφυγή στη ΦΙΜΠΑ από το Χαμόγελο του Παιδιού"? Μη γελάς τα λάχανα γιατί στον κήπο σου φυτρώνουν, που λέει και ο θυμόσοφος λαός..Τελικά δυστυχώς αποδείχτηκα προφήτης, καθώς διάβαζα σήμερα ότι ο Λάζαρος είναι απογοητευμένος με τη διοίκηση αφού οι μισές επιταγές που έδωσαν στο ίδρυμα είναι ακάλυπτες και χρωστάν ακόμα κι εκεί αρκετά λεφτά από πέρυσι!!! :o :shock: Μιλάμε για τραγικές καταστάσεις..

Να μου περιμένουν την Πάτυ και την κάθε Πάτυ για να πληρώσουν το μεγαλύτερο συμβόλαιο της σεζόν και μάλιστα παίχτη με ιδιαίτερες ευαισθησίες σε τέτοια θέματα??? Τι σόι σχεδιασμός είναι αυτός και τι business plan έκαναν αυτοί οι άνθρωποι το καλοκαίρι? Αυτές είναι οι εγγυήσεις που έδωσαν στον παίχτη? Έχω πεί ότι δε θα ξαναμιλήσω για τη διοίκηση, γιατί για μένα διοίκηση δεν υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια, αλλά μερικά πράγματα βγάζουν μάτι. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί θα πάρουν τον Ρούλη στη Μεσογειακή Λίγκα...
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Η ρούλα πήρε μεγάλη ανάσα από το 1 εκ. του γαύρου. Κάπως έτσι θα είχαμε σωθεί κι εμείς αν δεν χάναμε τόσους παίκτες τσάμπα.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

και εγώ που νόμιζα οτι ο πανελούδης είχε κάνει το colpo grosso με την πώληση των βασιλόπουλου-μαυροκεφαλίδη-βασιλειάδη με 500 χιλιάρικα και τους 3 (και αν πήραμε τόσα και πού πήγανε βέβαια αυτά ...)...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

μπασκετική παιδεία Philip Seymour Hoffman στο along came with poly. είναι εκπληκτικό οτι σκέφτεσαι, διαβάζεις και μετά πας και κλείνεσαι στα outs μέχρι να περάσουν 20 sec, να μας κάνεις τζα και να σουτάρεις. alright justin alright...
Άβαταρ μέλους
kostasff

Αρκετές φορές επέστρεψε η μπάλα στα χέρια του 4-5 δεύτερα πριν την λήξη της επίθεσης.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

το να επιστρέφει η μπάλα σωστά και να εκτελεί αυτός (όπως το έκανε τουλάχιστον σε κανα 2 σουτ που θυμάμαι) δεν είναι κακό. το κακό είναι η μη οργάνωση των επιθετικών συστημάτων και των περιστροφών της ομάδας. καλά όσο επίσης νυχτώνει (κρίσιμα σημεία), μόνον σουτ, καμμία άλλη επιλογή...
Άβαταρ μέλους
kostasff

Όταν λέω πως επέστρεφε η μπάλα σε αυτόν εννοώ ότι περνούσαν τα 20" χωρίς να γίνει κάτι συγκεκριμένο (απλά κάποιος βασάνιζε την μπάλα) και στο τέλος κατέληγε η μπάλα σ' αυτόν μη έχοντας χρόνο για το οτιδήποτε. Αυτό βέβαια δεν τον "αθωώνει" για όλα τα άλλα.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Εχει τρελαθεί κι έχει σκάσει να εχει οργανωτικό κι εκτελεστικο ρολο το τελευταιο 2μηνο..
Από τα αυτιά καπνούς θα βγάλει σε λίγο!!!
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Γκρέι ήμουν από τους υποστηρικτές σου και δεν σε ειρωνευόμουν με φράσεις για πανέρια και alright justin alright ΓΙΑΤΙ παλικάρι μου δεν ακούς τον Coach? Προς το τέλος δεν έδωσες ούτε ένα σύστημα να κάνουν και να σου κλέβει την μπάλα το γατάκι ο αδερφός της Αναστασίας(για την παίκτρια του ρούλη στο γυναικείο λέω Α. Σλούκα). :yellowcard: για το χθεσινό ματς γιατί αν θα χάναμε εσύ θα έφταιγες
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

εμενα παντως μου φαινεται αρκετα καλυτερος απο την αρχη της περιοδου....αντε να γυρισει ο μακγραθ και ειμαστε κομπλε.

*θεωρω τον σλουκα καλο παικτη ....πιστευω θα παιξει καποια στιγμη στον γαυρο.
Άβαταρ μέλους
kostasff

κι όμως. Τράβηξε πολύ κουπί (και χθες). Πόσο να αντέξει. Δεν είναι και κάτι σπουδαίο άλλωστε.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

denis έγραψε:Γκρέι ήμουν από τους υποστηρικτές σου και δεν σε ειρωνευόμουν με φράσεις για πανέρια και alright justin alright ΓΙΑΤΙ παλικάρι μου δεν ακούς τον Coach? Προς το τέλος δεν έδωσες ούτε ένα σύστημα να κάνουν και να σου κλέβει την μπάλα το γατάκι ο αδερφός της Αναστασίας(για την παίκτρια του ρούλη στο γυναικείο λέω Α. Σλούκα). :yellowcard: για το χθεσινό ματς γιατί αν θα χάναμε εσύ θα έφταιγες
έχεις ένα point σε αυτό γιατί ακούγαμε από την τηλεόραση τις οδηγίες (μας τις μετέφερε μάλλον ο ρεπόρτερ που ήταν στο παρκέ) του σούλη προς τους παίκτες και εδικά προς τον gray και αυτός έκανε τα δικά του. πάντως ως προς την ακινησία και των υπόλοιπων παικτών (φώναζε γι αυτό ο coach) δεν μπορεί να φταίει 100% αυτός!!! αλλά και ρε σούλη, 36 ολόκληρα λεπτά σε derby (όπου θες 100% καθαρό μυαλό)??? έλεος...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

αντιγράφω από την κεντρική δηλώσεις του justin: "Πιστεύω ότι κάνω μία καλή σεζόν μέχρι στιγμής, έχοντας 11 πόντους, 3 ασίστ και 3 ριμπάουντ μέσο όρο σε κάθε παιχνίδι. Αυτό είναι θετικό αν σκεφτούμε πόσο αργός είναι ο ρυθμός του αγώνα στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει τόσο πολύ αιφνιδιασμός όπως στο πρωτάθλημα του Βελγίου και της Πολωνίας που έπαιξα."
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Μα θέλει να τρέξει και δεν τον αφήνουν ΑΛΗΤΕΣ :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Υποφέρει στα μέρη μας ο μικρός μας road runner, δεν τον αφήνουμε να κάνει τα μπιπ μπιπ του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aureliano Buendia την Σάβ 12 Φεβ 2011, 02:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”