Άστα να πάνε ρε συ Πάλοκ. Θυμάστε εκείνο το αστειάκι που είχα κάνει με το ψεύτικο δημοσίευμα που έγραψα από το μυαλό μου, σχετικά με την "Προσφυγή στη ΦΙΜΠΑ από το Χαμόγελο του Παιδιού"? Μη γελάς τα λάχανα γιατί στον κήπο σου φυτρώνουν, που λέει και ο θυμόσοφος λαός..Τελικά δυστυχώς αποδείχτηκα προφήτης, καθώς διάβαζα σήμερα ότι ο Λάζαρος είναι απογοητευμένος με τη διοίκηση αφού οι μισές επιταγές που έδωσαν στο ίδρυμα είναι ακάλυπτες και χρωστάν ακόμα κι εκεί αρκετά λεφτά από πέρυσι!!!

Μιλάμε για τραγικές καταστάσεις..
Να μου περιμένουν την Πάτυ και την κάθε Πάτυ για να πληρώσουν το μεγαλύτερο συμβόλαιο της σεζόν και μάλιστα παίχτη με ιδιαίτερες ευαισθησίες σε τέτοια θέματα??? Τι σόι σχεδιασμός είναι αυτός και τι business plan έκαναν αυτοί οι άνθρωποι το καλοκαίρι? Αυτές είναι οι εγγυήσεις που έδωσαν στον παίχτη? Έχω πεί ότι δε θα ξαναμιλήσω για τη διοίκηση, γιατί για μένα διοίκηση δεν υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια, αλλά μερικά πράγματα βγάζουν μάτι. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί θα πάρουν τον Ρούλη στη Μεσογειακή Λίγκα...