Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
o ΠΑΟΚ ειναι Ελληνικη ομαδα, σε αντιθεση με τις αθηναικες
αλλωστε ευρωπαικα παιχνιδια ερχονται...
ΠΑΟΚ-ΙΔΕΑ

αλλωστε ευρωπαικα παιχνιδια ερχονται...
ΠΑΟΚ-ΙΔΕΑ
Αφού όλες οι ομάδες το φορούν.Άλλωστε στην Ευρώπη δεν επιτρέπονται άλλα σήματα και διαφημίσεις στη πλάτη στα μανίκια κλπ. Αν θέλουν ας το φοράει μόνο ο πρωταθλητής όπως στην Ιταλία το ''σκουντέτο''.
- Federacion
Βολος, χανουμι μπορει να μην το εχουν ακριβως το ιδιο αλλα εχουν μια ελληνική σημαία στη φανελα τους!brigate4 έγραψε:Ακόμα δεν το χουν βάλει ΠΑΟ,ΟΣΦΠ,ΑΕΚ,Ξάνθη,Βόλος ίσως και καμιά άλλη. Το μπούλο να το βγάλουμε φανέλα του ΠΑΟΚ είναι όχι της Εθνικής.
Ναι αυτοί το βάλαν από μόνοι τους στην αρχή της χρονιάς.
Καλά αυτό πες το στους μπάτσους αύριο. Ούτε Ελλάδα, ούτε Μακεδονία ο Π.Α.Ο.Κ. είναι ανώτερος απ΄αυτάPegasus έγραψε:IKARIA_4 έγραψε:o ΠΑΟΚ ειναι Ελληνικη ομαδα, σε αντιθεση με τις αθηναικες
να αφαιρεθει παραυτα
η φανελα μας εχει εθνοσημο τον δικεφαλο αετο
δεν υπαρχει αλλο μετα απο αυτο..
η φανελα μας εχει εθνοσημο τον δικεφαλο αετο
δεν υπαρχει αλλο μετα απο αυτο..
Ανοίγουμε μεγάλη κουβέντα τώρα. Έπρεπε να βάλω φατσούλα να δείξω ότι το λέω για πλάκαbrigate4 έγραψε:Ναι αυτοί το βάλαν από μόνοι τους στην αρχή της χρονιάς.
Καλά αυτό πες το στους μπάτσους αύριο. Ούτε Ελλάδα, ούτε Μακεδονία ο Π.Α.Ο.Κ. είναι ανώτερος απ΄αυτάPegasus έγραψε:IKARIA_4 έγραψε:o ΠΑΟΚ ειναι Ελληνικη ομαδα, σε αντιθεση με τις αθηναικες

Ίσως το φοράνε όσοι συνεχίζουν Ευρώπη; Και πάλι βέβαια το θεωρώ περιττό να φοριέται σε εγχώριο παιχνίδι...
brigate, τους τσι-μπα ξερεις που τους γραφω,αυτους και τις αποψεις τους.
για εμενα ουτε αυτοι,ουτε αθηναικες ομαδες οπως ειπα περιλαμβανουν καμμια απο τις εννοιες αυτες.
αυτοι ειναι κατι αλλο απλα,ενω προσπαθουν να πεισουν εσενα κ εμενα οτι ειμαι κατι αλλο...
δεν θα τους κανω τη χαρη ομως!
εμεις εκπροσωπουμε ιδεες οπως περηφανια-αντισταση-ονειρο-κατακτηση,οταν ξεκινησε αυτη η χωρα να ξαναζει.και οχι οπως την καταντησαν καποιοι.αυτη η καταντια εκπροσωπειται απο το ποκ.
αλλα ως τοτε και για παντα, θα ειμαι εκει να τους το θυμιζω με κινησεις σαν αυτες,οτι εγω ειμαι το γνησιο,και οτι αυτοι ειναι τα σκ@τα!
παρ'ολα αυτα, το εθνοσημο εχει προστεθει στη φανελλα για τους ευρωπαικους αγωνες,επειδη οι ομαδες μας συνεχιζουν Ευρωπη.
για εμενα ουτε αυτοι,ουτε αθηναικες ομαδες οπως ειπα περιλαμβανουν καμμια απο τις εννοιες αυτες.
αυτοι ειναι κατι αλλο απλα,ενω προσπαθουν να πεισουν εσενα κ εμενα οτι ειμαι κατι αλλο...
δεν θα τους κανω τη χαρη ομως!
εμεις εκπροσωπουμε ιδεες οπως περηφανια-αντισταση-ονειρο-κατακτηση,οταν ξεκινησε αυτη η χωρα να ξαναζει.και οχι οπως την καταντησαν καποιοι.αυτη η καταντια εκπροσωπειται απο το ποκ.
αλλα ως τοτε και για παντα, θα ειμαι εκει να τους το θυμιζω με κινησεις σαν αυτες,οτι εγω ειμαι το γνησιο,και οτι αυτοι ειναι τα σκ@τα!
παρ'ολα αυτα, το εθνοσημο εχει προστεθει στη φανελλα για τους ευρωπαικους αγωνες,επειδη οι ομαδες μας συνεχιζουν Ευρωπη.
- PAOKfanAthens
- xrictoforoc
Είναι μια ενέργεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που διάφοροι χορηγοί του ΠΑΟΚ πουλάνε τα προϊόντα τους πιο φθηνά σε ορισμένα μαγαζιά.Και είναι ένας χάρτης με όλα αυτά τα μαγαζιά,το έχει και στο paokfc.gr κάπου νομίζω.......
Πάντως προτιμώ να διαφημίζουμε ενέργειες της Π.Α.Ε παρά τον Ο.Π.Α.Π
Πάντως προτιμώ να διαφημίζουμε ενέργειες της Π.Α.Ε παρά τον Ο.Π.Α.Π
fanella PAOK E???
anatrixiastiko...foveri stigmi!!!
[youtube]KveE_VyxbWE[/youtube]
anatrixiastiko...foveri stigmi!!!
[youtube]KveE_VyxbWE[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yiannisPAOKitalia την Πέμ 03 Φεβ 2011, 04:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: εμφάνιση youtube
Λόγος: εμφάνιση youtube