Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011
εγω λεω αν δεν εχουν λεφτα το καλοκαιρι να δωσουν οσα δινουν κ στον μουσλι να κρατησουμε τον μουσλι καλυτερα

παρτε παιχτη γιατι τον κοβω ουτε τα λεξοτανιλ θα τον πιανουν στο τελος τον τζοσουα...joshua έγραψε:Σαφαρι λεει γινεται για να βρει ο παντελης ομαδα στον ελζαρ ο οποιος ετσι και αλλιως δεν υπολογιζεται απο τον Χαβο.Αρνουμε να πιστεψω οτι δεν θα γινει αλλη κινηση να καλυφθει το κενο μεσοεπιθετικα.Πεζουν με την φωτια και με τα νευρα μου.
Πώς ο ΠΑΟΚ έχασε τον Φορτούνη!
http://www.gazzetta.gr/football/super-l ... E%BD%CE%B7
http://www.gazzetta.gr/football/super-l ... E%BD%CE%B7
-
xrisitsapa
Ε καλα τωρα...και τι λεει το αρθρο; οτι τον ειδε ο Κωστικος, τον προτεινε στο Βρυζα, αυτος ενδιαφερθηκε, αλλα τον ηθελε για τη Β' ομαδα αρχικα, για αυτο χαλασε η μεταγραφη. Που ειναι το περιεργο; μηπως τωρα θα επαιζε στην Α' ομαδα; εδω πηραμε τον Κουτσια που εγινε τοσος ντορος, ειχε κληθει εθνικη και ειχε κανει αρκετα καλα ματς στην Α Εθνικη και ειδαμε τα χαιρια μας...απο κατι τετοια παικτακια βγαινει μονο ενας στους δεκα, κι αν εισαι τυχερος..και εμεις ειμαστε..με τον Κλαους!
- khaledfreepaok
η ομαδα εχει τοσο σοβαρο οικονομικο προβλμα που αν δεν προσεξουμε θα ξεπουληθουμε παλι το καλοκαιρι οπως ξεπουλιωμασταν τα τεφτελεα 20 χρονια που καναμε 2-3 χρονια ν κανουμε ομαδαρα κ ερχονταν μετα οι σφαλιαρες και οι πωλησεις και οι προσφυγες και μας στελνανε 5 χρονια πισω.και αντε παλι απ το μηδεν.ακομα και τωρα να δειτε οτι καποια βασικα στελεχη θα τα χασουμε αλλα τουλαχιστον μην κανετε σαν μωρα παιδια οτι θελω εκεινον και θελω τον αλλον.μεχρι κ το αεκακι το καταχρεωμενο ειδε ποσο ψωμολυσαμε απο χρημα και μας εκανε προταση για μεταγραφη!!!!!!!!!!τι αλλο θα ζησουμε δηλαδη.γι αυτο λοιπον αρκεστειτε σ αυτους που εχουμε προς το παρον και μολις το καλοκαιρι γινουν οι απαραιτητες αποδεσμευσεις ΠΡΩΤΑ κραταμε τον κορμο μας και μετα κανουμε οτι προσθηκη ειναι να κανουμε και παλι με συνεση
Αντε κυριακη σημερα φυλλο δεν κουνιεται,το εγκεφαλικο ερχεται,πηγα να αναψω και ενα κερακι να εχει ο υψιστος τους μεσοεπιθετικους μας καλα γιατι ερχονται δυσκολες μερες.Αναμενω τουλαχιστον την επιστροφη του ελζαρ και αναρωτιεμαι αν τελικα αυτος ο κριστιανο που ομολογουμενως δεν εδειξε πολλα αξιζε καλητερης τυχης για να του δινει 3,5 χρονια συμβολαιο η σπορτινγκ λισσαβωνας.
Υ.Γ Τον μπλανκο ιδιαιτερα δεν τον παω γιατι δεν μου αρεσει αυτο το στυλ παικτη αλλα καποιον που εχει βαλει 80 γκολ σε 150 συμμετοχες και αμοιβοταν με 400.000 σιγουρα δεν τον λες υπερεκτιμημενο.
Υ.Γ Τον μπλανκο ιδιαιτερα δεν τον παω γιατι δεν μου αρεσει αυτο το στυλ παικτη αλλα καποιον που εχει βαλει 80 γκολ σε 150 συμμετοχες και αμοιβοταν με 400.000 σιγουρα δεν τον λες υπερεκτιμημενο.
Εμένα πάλι μου θυμίζει τον τότε Φιλομένο του αστέρα σε καλύτερη βερσιόν.
Χρονος ικανοποιητικος δεν δοθηκε στον παικτη...
Η Αληθεια ειναι αυτη..
Τουλάχιστον οσο έπαιξε έδειξε κάποια πράγματα..
Θα μπορούσε και περισσότερα αλλά στο μέλλον..
Πάει στην Σπόρτινγκ Λισαββόνας υατ΄λο κάτι λέει..
Απο τον Ελ ζαρ νομίζω πιο πολλά είχε να δώσει..
Η Αληθεια ειναι αυτη..
σε όλα συμφωνώ, εκτός από το τελευταίο.moican4 έγραψε:Χρονος ικανοποιητικος δεν δοθηκε στον παικτη...
Η Αληθεια ειναι αυτη..
αλλά δεν έχει σημασία, αφού δε θα μπορέσουμε να μάθουμε ποτέ ποιός θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα... δυστυχώς, γιατί θεωρώ ότι και κριστιάνο και ελ ζαρ έχουν την ποιότητα που θέλουμα για τα άκρα μας.
ντάξ βιερίνια δεν είναι κανείς απ'τους 2 τους, αλλά για δεύτερες επιλογές είναι πολύ καλοί
φίλε, μη σε ξεγελάει ο αριθμός των γκολ του...joshua έγραψε:Αντε κυριακη σημερα φυλλο δεν κουνιεται,το εγκεφαλικο ερχεται,πηγα να αναψω και ενα κερακι να εχει ο υψιστος τους μεσοεπιθετικους μας καλα γιατι ερχονται δυσκολες μερες.Αναμενω τουλαχιστον την επιστροφη του ελζαρ και αναρωτιεμαι αν τελικα αυτος ο κριστιανο που ομολογουμενως δεν εδειξε πολλα αξιζε καλητερης τυχης για να του δινει 3,5 χρονια συμβολαιο η σπορτινγκ λισσαβωνας.
δες μαζί αριθμό και δυσκολία των γκολ...
γιατί σε βαθμό δυσκολίας τα περισσότερα γκολ του ήταν πολύ εύκολα
έτρεχε όλο το χανούμι πάνω κάτω, ζάλιζε ο σκόκο και έσπρωχνε τη μπάλα στα δίχτυα ο μπλάνκο... (εγώ πάντως αυτή την εντύπωση έχω, αν και τη δίνω υπερβάλοντας λίγο)
Τότε:
"Ποιον ρε αυτόν που τότε ντεμέκ τον είχαμε αρπάξει μέσα από τα χέρια της Σπόρτινγκ...?? Χαχαχαχαχα...!! Τι λέτε ρε, μέσα από τα χέρια της Σπόρτινγκ.. αν τον ήθελαν θα ερχόταν στον ΠΑΟΚ????"
Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυπς, και Φαπ..
Ο Κριστιάνο στην Σπόρτινγκ για 3,5 χρόνια...
Και τώρα:
"Ποιον έχει μανατζερ, το φορτώθηκαν το παλτο, τους ξεγέλασε με τόσο μεγάλο συμβόλαιο και μπλα μπλα μπλα..."
Όντως είναι χαζοί αυτοί οι Πορτογάλοι, αφού να φανταστείς τόσα χρόνια έχουν ένα χαζογκόλη μπροστά.... χμμμ Liedson τον λένε θαρρώ....
Όλα καλά λοιπόν... ονειρευτείτε και κάναν Αμπντούν τώρα που "άδειασε" και μια θέση και ούτε γάτα ούτε ζημιά...
"Ποιον ρε αυτόν που τότε ντεμέκ τον είχαμε αρπάξει μέσα από τα χέρια της Σπόρτινγκ...?? Χαχαχαχαχα...!! Τι λέτε ρε, μέσα από τα χέρια της Σπόρτινγκ.. αν τον ήθελαν θα ερχόταν στον ΠΑΟΚ????"
Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυπς, και Φαπ..
Ο Κριστιάνο στην Σπόρτινγκ για 3,5 χρόνια...
Και τώρα:
"Ποιον έχει μανατζερ, το φορτώθηκαν το παλτο, τους ξεγέλασε με τόσο μεγάλο συμβόλαιο και μπλα μπλα μπλα..."
Όντως είναι χαζοί αυτοί οι Πορτογάλοι, αφού να φανταστείς τόσα χρόνια έχουν ένα χαζογκόλη μπροστά.... χμμμ Liedson τον λένε θαρρώ....
Όλα καλά λοιπόν... ονειρευτείτε και κάναν Αμπντούν τώρα που "άδειασε" και μια θέση και ούτε γάτα ούτε ζημιά...