6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
- george aspromayros
Re: 6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"
Σε περιμενουμε με μεγαλη ανυπομονησια!
μας εχεις λειψει παρα πολυ παιχταρα μου!
μας εχεις λειψει παρα πολυ παιχταρα μου!
Από τις εξέδρες θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Τενερίφης απέναντι στη Λας Πάλμας, ο Βίκτορ Βιτόλο. Ο Ισπανός μέσος του ΠΑΟΚ τόνισε πως για πρώτη φορά θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ως θεατής την αναμέτρηση της αγαπημένης του ομάδας, ενώ τόνισε στην ισπανική εφημερίδα «El dia» πως ελπίζει η παρουσία του να επιδράσει θετικά για την Τενερίφη.
Χαρακτηριστικά, ο παίκτης του ΠΑΟΚ τόνισε: «Δεν είχα ποτέ τη δυνατότητα να απολαύσω, ως θεατής, τη μάχη μεταξύ των δύο ομάδων, διότι τη ζωή μου στην Τενερίφη ήμουν τυχερός να τη ζήσω στο γήπεδο, ενώ στα ντέρμπι των τελευταίων ετών ήμουν εκτός νησιού, οπότε η εμπειρία θα είναι καινούργια. Μένει να φανεί αν μπορέσουμε να μεταφέρουμε όλοι τη θετική ενέργεια μας στην ομάδα».
Χαρακτηριστικά, ο παίκτης του ΠΑΟΚ τόνισε: «Δεν είχα ποτέ τη δυνατότητα να απολαύσω, ως θεατής, τη μάχη μεταξύ των δύο ομάδων, διότι τη ζωή μου στην Τενερίφη ήμουν τυχερός να τη ζήσω στο γήπεδο, ενώ στα ντέρμπι των τελευταίων ετών ήμουν εκτός νησιού, οπότε η εμπειρία θα είναι καινούργια. Μένει να φανεί αν μπορέσουμε να μεταφέρουμε όλοι τη θετική ενέργεια μας στην ομάδα».
Ρε μάγκες άκουσα κάτι ψιθύρους για ενδεχόμενη πώληση του Vitolo!
Έχει κανείς ιδέα τι παίζει..

Απο που προκυπτει αυτο ρε παιδια?
Ο ανθρωπος ειναι ακομα τραυματιας και θα αργησει να επιστρεψει..
Με μονο τον Παμπλο μπορουσαμε..?
Επειδη πειραμε και αλλον χαφ...?
Δεν νομιζω οτι παιζει τετοιο ενδεχομενο...
Ποσο ακομα θα παιζει ο Παμπλο?
Ο ανθρωπος ειναι ακομα τραυματιας και θα αργησει να επιστρεψει..
Με μονο τον Παμπλο μπορουσαμε..?
Επειδη πειραμε και αλλον χαφ...?
Δεν νομιζω οτι παιζει τετοιο ενδεχομενο...
Ποσο ακομα θα παιζει ο Παμπλο?
- ΑποστόληςΑ
ΑΝ πουληθεί κάποιος είναι πιο πιθανό αυτός να είναι ο Kresic.
Ψίθυροι που ενίοτε γίνονται άρθρα σε έγκριτες εφημερίδες και μπριζώνουν κόσμο που τις διαβάζει. Χαλαρώστε. Θα επανέλθει ο τύπος, ελπίζω καλύτερος από ποτέ.
Σοβαρέψου.lostre_4 έγραψε:Ρε μάγκες άκουσα κάτι ψιθύρους για ενδεχόμενη πώληση του Vitolo!![]()
Αυτό παίζει.
ψιθυροι καρδιας θα ηταν...lostre_4 έγραψε:Ρε μάγκες άκουσα κάτι ψιθύρους για ενδεχόμενη πώληση του Vitolo!![]()

ρε συ αδερφε μην ασχολεισαι με ραδιο αρβυλα δλδ να εχετε μυαλο και να σκεφτεστε μην πεφτετε με τη μια στο τρυπακι...

Αν πίστευα την κάθε ράδιο αρβύλα όσο είμαι ΠΑΟΚ θα ήμουν σε ψυχιατρείο πλέον..
Ερώτηση έκανα για να μην μπαίνω σε τρυπάκια!

Ερώτηση έκανα για να μην μπαίνω σε τρυπάκια!

Ξεκίνησε ατομικό
Ο Βίκτορ Βιτόλο είναι η σημαντικότερη απώλεια που έχει ο ΠΑΟΚ αυτή τη περίοδο, όμως ο χρόνος μετράει αντίστροφα όσον αφορά στην επανένταξή του στην ομάδα.
Ο Ισπανός άσος του ΠΑΟΚ, επικοινώνησε με τους ανθρώπους της ομάδας σήμερα και τους ενημέρωσε πως έχει ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, το οποίο εμπεριέχει κυρίως τρέξιμο και βάρη.
Ο Βιτόλο, μετέφερε πως αισθάνεται πάρα πολύ καλά και πως αν όλα κυλήσουν ομαλά θα βρίσκεται σύντομα στη Θεσσαλονίκη για να μπει στις προπονήσεις της ομάδας.
Ο ΠΑΟΚ, έχει πει στον Ισπανό πως θα επιστρέψει μόλις είναι έτοιμος να πατήσει χορτάρι, κάτι που όπως όλα δείχνουν θα συμβεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Οι πιθανότητες να παίξει στη ρεβάνς εναντίον του Ολυμπιακού είναι ελάχιστες, όμως κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την αντίδραση του οργανισμού του σκληροτράχηλου Ισπανού.
paok24
Ο Βίκτορ Βιτόλο είναι η σημαντικότερη απώλεια που έχει ο ΠΑΟΚ αυτή τη περίοδο, όμως ο χρόνος μετράει αντίστροφα όσον αφορά στην επανένταξή του στην ομάδα.
Ο Ισπανός άσος του ΠΑΟΚ, επικοινώνησε με τους ανθρώπους της ομάδας σήμερα και τους ενημέρωσε πως έχει ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, το οποίο εμπεριέχει κυρίως τρέξιμο και βάρη.
Ο Βιτόλο, μετέφερε πως αισθάνεται πάρα πολύ καλά και πως αν όλα κυλήσουν ομαλά θα βρίσκεται σύντομα στη Θεσσαλονίκη για να μπει στις προπονήσεις της ομάδας.
Ο ΠΑΟΚ, έχει πει στον Ισπανό πως θα επιστρέψει μόλις είναι έτοιμος να πατήσει χορτάρι, κάτι που όπως όλα δείχνουν θα συμβεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Οι πιθανότητες να παίξει στη ρεβάνς εναντίον του Ολυμπιακού είναι ελάχιστες, όμως κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την αντίδραση του οργανισμού του σκληροτράχηλου Ισπανού.
paok24
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Γύρνα ρε Βικτορ να φας ζωντανό τον Φουστερ και τις λούγκρες του γάβρου
- ΑποστόληςΑ
Να μην παίξει με Ολυμπιακό εάν δεν είναι 100% καλά. Έχουμε κι άλλα δύσκολα παιχνίδια στη συνέχεια...