στο ματς μέσα το σάπιο μήλο,
και μετά του λες "δεν κάνεις φίλος... έχω Χάβο"

DC έγραψε:Συγνώμη, αλλά ... ποιες είναι οι επιτυχίες του Έκτορα τα τελευταία χρόνια;
Εκτός της φετινής Ευρωπαϊκής πορείας;
Τα περσυνά playoff που για να μπει το σκουλήκι, έδωσαν στους αντιπάλους του 15 κόκκινες και άλλα τόσα πέναλτι σε αυτόν;
Ή η μαγευτική του καριέρα στα βάθη της Μογγολίας;
Ή η φετινή πορεία "πρωταθλητισμού" του σκουληκιού που είναι στους +4 από την ζώνη αγνότητας;
Ή η ισοπεδωτική πορεία κυπέλλου;
Προσωπικά δεν τον θέλω στον ΠΑΟΚ.
Αν τον θέλει η διοίκηση, πάσο. Αυτοί ξέρουν.
Συμφωνω!!!DC έγραψε:Συγνώμη, αλλά ... ποιες είναι οι επιτυχίες του Έκτορα τα τελευταία χρόνια;
Τα περσυνά playoff που για να μπει το σκουλήκι, έδωσαν στους αντιπάλους του 15 κόκκινες και άλλα τόσα πέναλτι σε αυτόν;
Ή η φετινή πορεία "πρωταθλητισμού" του σκουληκιού που είναι στους +4 από την ζώνη αγνότητας;
Πες τα χρυσόστομε..DC έγραψε:Συγνώμη, αλλά ... ποιες είναι οι επιτυχίες του Έκτορα τα τελευταία χρόνια;
για τον ρουλη παιζει το ονομα του βλαχουAlastor έγραψε:εγω θελω κουπερ στον παοκ....εδω εκανε ομαδα(λεμε τωρα) τα σκουλικια με κατι απιθανες μαιμουδες στο ροστερ,να σκεφτειται εκανε παιχτη τον χαβιτο....αμα παρει ενα καλο υλικο,πιστευετε δε θα αποδωσει πολυ καλυτερα
φυσικα
@απο πανω
μακρια απτον βλαχο....δε ξερω απο που παιζει και πως αλλα απλα μακρια