Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ζαγορακη φερ'τον στον ΠΑΟΚ αμεσως......ειναι οτι πρεπει αυτη τη στιγμη.....βρηκαμε προπονητη για την επομενη τριετια τουλαχιστον,μη χασεις τετοια ευκαιρια..
εγω θελω κουπερ στον ΠΑΟΚ....εδω εκανε ομαδα(λεμε τωρα) τα σκουλικια με κατι απιθανες μαιμουδες στο ροστερ,να σκεφτειται εκανε παιχτη τον χαβιτο....αμα παρει ενα καλο υλικο,πιστευετε δε θα αποδωσει πολυ καλυτερα
φυσικα
@απο πανω
μακρια απτον βλαχο....δε ξερω απο που παιζει και πως αλλα απλα μακρια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Τετ 19 Ιαν 2011, 09:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος:ΠΑΟΚ οχι παοκ
καλα ρε ασχολειστε με τον κουπερ?
το αρθρο για τη κουλα το ριξατε μια σοβαρη ματια?
εχω χασει το φως μου μ αυτα που διαβασα...
ρε τι χρημα εχει φαγωθει σ αυτη την χωρα..
πωπωπω
το ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariskatiforos την Τρί 18 Ιαν 2011, 23:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν κρίνει η διοίκηση οτι αυτός είναι ο προπονητής που μας λείπει, ας τον κλείσουν.
Απλά πιστεύω οτι θα γίνει μεγάλο μπάχαλο εάν έρθει από τώρα, ας τον κλείσουν να αρχίσει σχεδιασμό, αλλά εγώ είμαι υπέρ του να βγει η χρονιά με Χάβο για λόγους ηρεμίας και μόνο. τι να σου κάνει ο Κούπερ τώρα; να σε περάσει με τους Ρώσους; να πάμε για πρωτάθλημα με -15 και 11 αγωνιστικές; το κύπελλο κρίνεται αύριο.
Αν ο Κούπερ είχε παραιτηθεί από π.χ. ΑΕΚ ή π.χ. Χετάφε, θα αρχίζαμε τα "Τεό, φέρτον χθες!" ;